Razgovor sa suradnikom:Hans os

Stranica ne postoji na drugim jezicima.
Izvor: Wikipedija

Dobro došli na Wikipediju na hrvatskom jeziku, započetu 16. veljače 2003. - slobodnu enciklopediju!

Pozivamo vas na sudjelovanje u rastu ove svima dostupne enciklopedije. Ovdje su neke od stranica koje bi vam mogle pomoći:

  • Wikipedija - što je Wikipedija, povijest i organizacija projekta
  • Pomoć - kako sudjelovati, što treba znati, kako koristiti?
  • Slike - obvezno pročitati prije postavljanja bilo kakvih slika

Ako želite vježbati, možete to raditi na stranici za vježbanje, u slučaju da vam zatreba pomoć, pogledajte:

Svoje doprinose na člancima ne potpisujte, dok komentare na pripadajućim stranicama za raspravu, suradničkim stranicama i Kafiću molim potpisujte tako što ćete napisati 4 tilde (~~~~) ili kliknuti na gumb na alatnoj traci.

Još jednom, dobro došli!

--MayaSimFan 21:37, 16. prosinac 2006. (CET)

Vidim da te malo zeza uređivanje, pogledaj malo Wikipedija:Uvodni tečaj, a ako te nešto zanima slobodno pitaj mene ili bilo kojeg drugog suradnika. Poz :) --MayaSimFan 21:52, 16. prosinac 2006. (CET)

Evo, da se nadovežem na Mayu. Vidim da ti uređivanje baš i ne ide, pa bih te lijepo zamolio da proučiš uvodni tečaj Wikipedija, i malo pogledaš kako uređivati članke. Isto bih te zamolio da koristiš tipku Prikaži kako će izgledati. jer inače zatrpavaš povijest stranice, a i bolje je kad pogledaš da li su ti izmjene točne. Evo, to bi bilo to, ako imaš kakvih pitanja, slobodno mi se obrati. Lijep pozdrav :)--Treecko 22:30, 16. prosinac 2006. (CET)

Eto, nađoh i sliku. :) Valjda će ti sada biti malo jasnije. :)--Treecko 22:34, 16. prosinac 2006. (CET)

Uređivanje članka[uredi kôd]

Članak se ne uređuje onako kako si ti radio, pa čak i nakon što si bio upozoren. Sada je članak o klubu Vidra donekle sređen. Prije daljnjeg rada na Wikipediji savjetujem ti da bolje proučiš članke koji su ti predloženi u gornjoj dobrodošlici. Ponovno oglušivanje o pravila Wikipedije moglo bi povući i blokiranje tvoga rada na njoj.--Donatus 23:17, 16. prosinac 2006. (CET)