Razgovor sa suradnikom:Karlo K

Stranica ne postoji na drugim jezicima.
Izvor: Wikipedija

Razgovor sa suradnikom:Karlo K/Arhiv1

Misija[uredi kôd]

Karlo, ajde malo stani na loptu.

Ne volimo suradnike s "misijom", a ti zvučiš upravo tako.

Ako imaš što dodati člnaku o Zvonku Bušiču, izvoli, pravila znaš. Ali, nemoj pilati Robertu F zbog toga i gnjaviti nas oko jedne vanjske poveznice. To zasigurno nije vrijedno toga, a osim toga, toliki angažman oko uklanjanja samo jedne vanjske poveznice pokazuje da baš i nisi tip suradnika od kojeg možemo očekivati kompromise, što baš i nije dobro.

Dakle, moja sugestija je da staneš na loptu i smiriš tenzije. --Pancho W. Villa (razgovor) 22:09, 7. kolovoz 2008. (CEST)

Mala napomena, u člancima englesku wikipediju ne navodimo kao izvor.--Saxum 22:26, 7. kolovoz 2008. (CEST)

Izjave političara i hrvatsko domoljublje[uredi kôd]

Karlo K, jesam pročitala sam i vidjeh "izvlačenje iz konteksta", jer razmišljanja i komentara može se pronaći na velikom broju stranica, no, na portalu "Hrvati AMAC" ima i tekstova potkrijepljenih literaturom, te imenom i prezimenom autora. U članku o Zvonku Bušiću na Wikipediji na hrvatskome jeziku ne vidim previše uljepšavanja događaja koje spominješ s portala poput spektakularnog bijega ili naslova, a također na Wikipediji ima mnoštvo napisanih autobiografija, tako da i sam Zvonko Bušić može urediti svoj životopis. Stranica o Zvonku Bušiću na portalu "Hrvati AMAC" sadrži i opis knjige Bušićeve supruge, koja se, koliko vidim, može kupiti diljem Hrvatske, pročitati, te se uskoro u članku mogu pojaviti i detalji iz te knjige. Prvi autor članka nije rabio samo jedno vrelo za pisanje članka već više njih, u članak su kasnije dodane reakcije nakon povratka, zaglavlje je promijenjeno. Ako se pojave neki demanti dijelova životopisa Zvonka Bušića, vjerujem kako će se unijeti u članak. Anonimna razmišljanja, po raznim portalima nemaju ni približnu težinu kao riječi znanstvenika, književnika, pa i političara, s time što su političari nepodobniji iz jednostavnog razloga što neprekidno skupljaju političke bodove i stoga se njihove izjave na Wikipediji trebaju rabiti vrlo ograničeno. Ako te nije zasmetalo nečije domoljublje, zašto si to istaknuo podebljavanjem? I opet, kakve veze ima Stjepan Mesić sa Zvonkom Bušićem, osim te jedne izjave, pa ga stalno spominješ? Osim toga i ja ti preporučujem odmak od teme na neko vrijeme, u kategoriji održavanja Wikipedije ima sigurno članaka koji te također zanimaju i koje biš volio urediti. Lijep pozdrav --Roberta F. 23:02, 7. kolovoz 2008. (CEST)

Golubovi, cokolada[uredi kôd]

Karlo, vidjeh početak goluba, a imaš pravo i čokolada se može nadopuniti. Lijep pozdrav :-) --Roberta F. 23:32, 7. kolovoz 2008. (CEST)
Ja sam malo nadopunio goluba, a prebacio sam ga u mnozinu (svi taksoni osim vrsta su nam u mnozoni, po dogovoru). Taksokvir je OK, brzo ucis :). Pozdrav. --Pancho W. Villa (razgovor) 09:52, 8. kolovoz 2008. (CEST)

Slika[uredi kôd]

Vaša/e slika/e krši/e opća pravila označavanja novih slika.

Slika/e će biti obrisana/e ako se do 22. kolovoza 2008. ne označi/e u skladu s gore navedenim pravilima.

Molimo pročitajte ove članke ako imate nedoumica.

Smatrajte se obaviještenim.

Hvala!

--MayaSimFan 17:26, 8. kolovoz 2008. (CEST)


Pošiljatelju: molimo dodajte detaljno objašnjenje poštene upotrebe za svaku upotrebu, kao što je opisano na Wikipedija:Korištenje slika, kao i izvor djela i podatke o autorskim pravima. Dakle, Vidi dolje! nije dovoljno. Pogledaj npr. objašnjenje poštene upotrebe ovdje. --MayaSimFan 17:48, 8. kolovoz 2008. (CEST)
Vaša/e slika/e krši/e opća pravila označavanja novih slika.

Slika/e će biti obrisana/e ako se do 22. kolovoza 2008. ne označi/e u skladu s gore navedenim pravilima.

Molimo pročitajte ove članke ako imate nedoumica.

Smatrajte se obaviještenim.

Hvala!

--MayaSimFan 18:12, 8. kolovoz 2008. (CEST)


Pažnja: Vaša datoteka biti će obrisana ako ne ispunite predložak "Infoslika" itd. --MayaSimFan 18:12, 8. kolovoz 2008. (CEST)

Bok,
iz WP:PDI: Neslobodan sadržaj koji se koristi pod PDI mora biti identificiran u strojno čitljivom formatu tako da to mogu lako utvrditi i neposredni i posredni korisnici mrežnog sjedišta, drugim riječima mora se navesti vanjska poveznica na stranicu s kojeg je sadržaj preuzet. Potrebno točno odrediti izvor, en.wiki ne može poslužiti kao izvor.--Dalibor Bosits © 19:22, 8. kolovoz 2008. (CEST)
Ako slika na en.wiki nema pravovaljan izvor, odnosno slika nije pravilno označena, ista se ne može ovdje koristiti tj. staviti. --Dalibor Bosits © 00:10, 11. kolovoz 2008. (CEST)