Razgovor sa suradnikom:Neoneo13

Izvor: Wikipedija
Prijeđi na navigaciju Prijeđi na pretraživanje

Dobro došli na Wikipediju na hrvatskom jeziku, započetu 16. veljače 2003. - slobodnu enciklopediju!

Pozivamo vas na sudjelovanje u rastu ove svima dostupne enciklopedije. Ovdje su neke od stranica koje bi vam mogle pomoći:

  • Wikipedija - što je Wikipedija, povijest i organizacija projekta
  • Pomoć - kako sudjelovati, što treba znati, kako koristiti?
  • Slike - obvezno pročitati prije postavljanja bilo kakvih slika

Ako želite vježbati, možete to raditi na stranici za vježbanje, u slučaju da vam zatreba pomoć, pogledajte:

Svoje doprinose na člancima ne potpisujte, dok komentare na pripadajućim stranicama za raspravu, suradničkim stranicama i Kafiću molim potpisujte tako što ćete napisati 4 tilde (~~~~) ili kliknuti na gumb Button sig.png na alatnoj traci.

Još jednom, dobro došli! --West Brom 4ever ®

Predložak za gradove[uredi kôd]

Sada imamo nered po gradovima: grbovi se više ne vide svuda, gradonačelnici i stranke ne odgovaraju, zemljopisne koordinate ne pojavljuju se. Je li moguće to urediti?--Donatus 09:50, 14. siječanj 2007. (CET)

Gdje npr.? Lako cemo to srediti... --Neoneo13 11:46, 14. siječanj 2007. (CET)
Što se tiče stranaka: Napravio sam odvojene parametre, znači "gradonačelnik" i "stranka". Za stranku jednostavno treba unijeti "SDP" (bez zagrada). Mislim da je to bolje rješenje... Zemljopisne koordinate bi se trebale pojaviti. --Neoneo13 11:52, 14. siječanj 2007. (CET)
Zamolit ću te nešto. Istestiraj svoje promjene koje si napravio sinoć i danas negdje drugdje, npr. u svom imenskom prostoru ili stvori neki drugi predložak. Kad test bude gotov i sve provjereno i ispravno na stranici za razgovor orginalnog predloška pozovi suradnike da komentiraju. U ovom trenutko promjene su izazvale puno problema. Ja ću ih sve vratiti na inačicu prije tvoje. Nakon što tvoj test završi u razgovoru predloška Grad kao i ostalih predložaka daj na uvid svoju novu verziju predloška. -- Andrej Šalov 12:05, 14. siječanj 2007. (CET)
Ja bih to vama prepustio. Mislim da nema vecih problema. Samo recite gdje pa cemo naci rjesenje. Pozdrav, --Neoneo13 12:07, 14. siječanj 2007. (CET)