Razgovor sa suradnikom:Nib'a'rSan14-91-54-91

Stranica ne postoji na drugim jezicima.
Izvor: Wikipedija

Bog! Ovo što ste obrisali u članku nije u redu. Možda ga u Srbiji ne smatraju ratnim zločincem, ali on to jest! Ne treba ga ICTY za to etiketirati, dovoljne su brojne video snimke i dokumenti koji postoje i koji svjedoče njegovim zločinima. Ako s time niste dovoljno upoznati, onda niste ni kompetentni raditi izmjene u tom članku. Lijep pozdrav!  Sauly  07:18, 23. siječanj 2009. (CET)

Ni Hitleru nije suđeno, pa što onda. Molim te, ne igraj se logičkih igrica, provokatore lako prepoznajemo, a tvoji motivi ovdje, samo na osnovu izbora tema, su vidljivi iz aviona. Ako si željan dokazivanja i nadmudrivanja, moja ti je preporuka da si nađeš kakav forum. --Ante Perkovic (razgovor) 08:18, 23. siječanj 2009. (CET)
Hm, možeš biti fin, ali tvoj izbor tema mi govori dovoljno, teško mi je povjerovati da ti je motiv obogaćivanje wikipedije na jeziku susjednog prijateljskog naroda. Sve su stvari moguće, priznajem, ali neke su jednostavno neusporedivo vjerojatnije od drugih. No, to je samo moje mišljenje. Možeš inzistirati na tehnikalijama, ali najviše što možeš dobiti je, kao što si i sam dobro primjetio, promjena u stilu "nije go**o nego se par po*rao", oko čega se ja ne bi gnjavio, bez obzira na to koliko ozbiljno shvaćao pisanje članaka ovdje. Možemo samo svi izgubiti vrijeme, da bi pomakli par zareza. No, ako želiš promijeniti nešto konkretno, pa makar tema bila i škakljiva, možeš očekivati normalnu raspravu, barem od mene. --Ante Perkovic (razgovor) 08:52, 26. siječanj 2009. (CET)