Razgovor sa suradnikom:Shmull

Stranica ne postoji na drugim jezicima.
Izvor: Wikipedija

Dobro došli na Wikipediju na hrvatskom jeziku, započetu 16. veljače 2003. - slobodnu enciklopediju!

Pozivamo vas na sudjelovanje u rastu ove svima dostupne enciklopedije. Ovdje su neke od stranica koje bi vam mogle pomoći:

  • Wikipedija - što je Wikipedija, povijest i organizacija projekta
  • Pomoć - kako sudjelovati, što treba znati, kako koristiti?
  • Slike - obvezno pročitati prije postavljanja bilo kakvih slika

Ako želite vježbati, možete to raditi na stranici za vježbanje, u slučaju da vam zatreba pomoć, pogledajte:

Svoje doprinose na člancima ne potpisujte, dok komentare na pripadajućim stranicama za raspravu, suradničkim stranicama i Kafiću molim potpisujte tako što ćete napisati 4 tilde (~~~~) ili kliknuti na gumb na alatnoj traci.

Još jednom, dobro došli!

(poruka automatski generirana od strane bota EmxBot 14:19, 3. svibanj 2007. (CEST))

Bok suradniče Shmull, kada pišeš ime grada ,a da ima i druga značenja, ovdje uglavnom pišemo tako da iza njegovog imena stavimo zazer, pa onda državu, kao Chicago, Illinois. Ako se radi o zemljopisnom terminu, jezeru, rijeki, ili nečemu trećem onda napišeo u zagradu, recimo Mississipi (rijeka). Crven je link i znači možemo pisat o njoj. Na imenima država kao Mississippi ili Chihuahua, trebala bi biti glavna stranica i na njoj razdvojba. Onda bi se puno lakše snalazilo, i ne bi se pravili stranice-duplikati. --Zeljko 16:27, 16. lipanj 2007. (CEST)

Ne, sve ti je tamo, pogledaj --Zeljko 16:42, 16. lipanj 2007. (CEST)

Evo vidi razdvojbu i povijest (Chihuahua), piše tvoj doprinos, klikaj po plavim linkovima i na povijest teksta. Dobro došao. --Zeljko 16:45, 16. lipanj 2007. (CEST)

premjestio sam ti mayan na Mayanski, ali ostale oblike, hrvatskoj nepoznate, za nekoliko stotina porodica izmišljati hrvatske nazive i brisati na nekoliko tisuća mjesta na wikipediji ,to su gluposti. Brisati tisuće izvornih naziva kroz cijelu wikipediju koje sam pisao dvije i pol godine. To misliš ? --Zeljko 19:36, 16. lipanj 2007. (CEST)

Schmull to je nemoguće, ispala bi sprdnja od naziva. Te su riječi veoma osjetljive, mnogima je nemoguće staviti nekakav –ski, pretvarajući ih u nepostojeće hrvatske nazive za koje nikada nitko kod nas nije čuo, niti su ikada zapisane niti pokušane zapisati na hrvatski jezik, pa kad to napraviš dobivaš imena plemenskih grupa koje nemaju veze sa njima, i koji imaju plave linkove neki i na stotinu mjesta. A zašto, da dobijemo riječ koju hrvatski jezik ne pozna. --Zeljko 20:01, 16. lipanj 2007. (CEST)

bajer[uredi kôd]

Ne kuzim. Hoces reci da je bajer opca imenica? --Ante Perkovic 13:12, 5. srpanj 2007. (CEST)


hvala na ubacivanju slike u članak o odlikovanju. Pozdrav--Suradnik13 21:46, 6. srpanj 2007. (CEST)