Razgovor sa suradnikom:Tenenum

Stranica ne postoji na drugim jezicima.
Izvor: Wikipedija

Dobrodošlica[uredi kôd]

Dobro došli na Wikipediju na hrvatskom jeziku, započetu 16. veljače 2003. - slobodnu enciklopediju!

Pozivamo vas na sudjelovanje u rastu ove svima dostupne enciklopedije. Ovdje su neke od stranica koje bi vam mogle pomoći:

  • Wikipedija - što je Wikipedija, povijest i organizacija projekta
  • Pomoć - kako sudjelovati, što treba znati, kako koristiti?
  • Slike - obvezno pročitati prije postavljanja bilo kakvih slika

Ako želite vježbati, možete to raditi na stranici za vježbanje, u slučaju da vam zatreba pomoć, pogledajte:

Svoje doprinose na člancima ne potpisujte, dok komentare na pripadajućim stranicama za raspravu, suradničkim stranicama i Kafiću molim potpisujte tako što ćete napisati 4 tilde (~~~~) ili kliknuti na gumb na alatnoj traci.

Još jednom, dobro došli! --Roberta F. 12:56, 22. studeni 2006. (CET)

Čestitka[uredi kôd]

Čestitam na prvoj wiki godišnjici. Pozdrav  :-)) --Roberta F. 12:56, 22. studeni 2006. (CET)

Biskupija[uredi kôd]

Istina da je selo, ali ipak ima status općine danas,...sa glavnim uredom u Kninu. :) --kliker 22:09, 22. studeni 2006. (CET)

domicilni ili doseljeni[uredi kôd]

Zar postoje službeni podaci sa takvim detaljima?? Sumnjam.... čemu onda insistiranje na tome? Onda možeš djeliti i Hrvate na domicilne, bosance, janjevce i one koji su došli iz ostatka Hrvatske. Pišeš da je danas doseljenih Hrvata 76.5 % stanovništva, a Srba 20.8 %. Iz toga piše da i Srbi mogiu biti doseljeni - što nisu. I gdje su u tim postotcima domicilni Hrvati. Daj se odluči! --kliker 01:08, 13. prosinac 2006. (CET) vjerovatno ne postoje ali ako matematički usporediš postotak nacionalne pripadnosti stanovništva sa ukupnim brojem stanovnika onda dolazi do matematičkog nesrazmjera,pored toga istina i objektivnost bi trebao biti prvi stup leksikografije,zar ne,pored toga rođeni sam Kninjanin i posebno sam zainteresira za objektivnost informacija o Kninu

Točno tako,...istina i objektivnost. Ako već ideš po tom principu onda navedi potpune informacije, npr. ab% doseljenih Hrvata, cd% domicilnih Hrvata, ef% Srba(svi su domicilni naravno). To bi bila potpuna informcija. ab+cd+ef=100% stanovništva. Iako ni to nije potpuno točna informacija jer su migracije stanovništve u Kninu sveprisutne kod svih grupa i podrgupa. Samo se plašim da će poslije tebe doći netko sa idejom sličnoj tvojoj da Srbe dijeli na povratnike i nepovratnike,...i da li se domicilni Hrvati isto tretiraju kao povratnici jer su oni isto bili jedan period u izbjeglištvu.
Razumiješ što hoću da kažem??? P.S. Drago mi je da sam sreo još jednom rođenog kninjanina,...onda nam je interes podjednak.--kliker 20:11, 14. prosinac 2006. (CET)
Potpuno te razumijem i slažem se sa svim,...ali ipak, ukoliko već nema statističkih podatka koji ne odgovoaraju trenutno stvarnom stanju - mislim da mogu poslužiti i neki stariji, pod uvjetom da su zvanični naravno. Svakako, definirati koliko ima domicilnih, a koliko doseljenih stanivnika nema smisla jer za to nema zvaničnih podataka, a mislim da ih nikad neće ni biti. btw,..pozdrav Vrbniku :) --kliker 00:33, 16. prosinac 2006. (CET)

Komentari[uredi kôd]

Molim te da komentare pišeš u stranicu za razgovor, a ne u članak, kao što si to maloprije učionio u članku Knin. Hvala!--Donatus 21:02, 15. prosinac 2006. (CET)

I ne pisati na engleskom.--Donatus 21:10, 15. prosinac 2006. (CET)

Požar[uredi kôd]

Aj, molim te, pogledaj kako si ostavio članak Hrvoje Požar. Ne možeš tako ostavljati članke za sobom. Bilo bi lijepo da ga ti sam središ.--Donatus 07:26, 18. prosinac 2006. (CET) pokušati ću

Netko ga je već sredio.--Donatus 09:15, 23. prosinac 2006. (CET)