Take Me Away

Izvor: Wikipedija
»Take Me Away«
Avril Lavigne
Singl s albuma Under My Skin
Format Radio singl
Objavljeno ožujak 2004.
Snimanje 2003.
Žanr Post grunge
Trajanje 2:57
Izdavač Arista
Tekstopisac Avril Lavigne
Producent(i) Don Gilmore
Kronologija singlova – Avril Lavigne
"Don't Tell Me"
(2004.)
"Take Me Away"
(2004.)
"My Happy Ending"
(2004.)

"Take Me Away" je pjesma kanadske pjevačice Avril Lavigne s njezina drugog studijskog albuma Under My Skin iz 2005. Napisala ju je sama Avril Lavigne, a producirao ju je Don Gilmore. Kao i njen prijašnji singl "Losing Grip" ima vrlo naoštren post grunge zvuk, zato se već u ožujku 2004. godine počeo puštati na kanadskom rock radiju. U isto vrijeme počela je promocija za "Don't Tell Me",[1] koji je objavljen kao najavni i prvi singl s albuma Under My Skin. "Take Me Away" nije službeno objavljena kao CD ili download singl, nego samo kao kao B-strana na nekim izdanjima od singla "Don't Tell Me". Pjesma je također izdana kao radio singl u Australiji.[2] Videospot za singl se nije snimao, pošto se nije uspio dobro plasirati na svjetskim glazbenim ljestvicama.

Izvori[uredi | uredi kôd]

  1. "Njeni novi singlovi, uključujući dvije balade, Don't Tell Me u Take Me Away...". Armstrong, Denis. "Avril gets fans mall worked up"
  2. Take Me Away - Radio singl u Australiji. Inačica izvorne stranice arhivirana 18. travnja 2009. Pristupljeno 2. siječnja 2010. journal zahtijeva |journal= (pomoć)