Dodatak:Popis epizoda Narutoa

Izvor: Wikipedija
Skoči na: orijentacija, traži

Ovo je popis epizoda za anime serije Naruto.

Popis epizoda[uredi VE | uredi]

Sezona 1 (2002. - 2003.)[uredi VE | uredi]

Ep# hrvatski naslov Japanski naslov Originalni datum izlaska Kratak sažetak
Kanji Romaji
1 Enter: Naruto Uzumaki! 参上!うずまきナルト Sanjō! Uzumaki Naruto! 3. listopada 2002. Narutovi pothvati s namjerom da bude opažen i priznat od mentora i ostalih ljudi ubrzo se pretvaraju u krizu.
2 Moje ime je Konohamaru! 木ノ葉丸だ コレ! Konohamaru da kore! 10. listopada 2002. Konohamaru, unuk Trećeg Hokagea, iznio je svoju želju kako bi htio biti, neovisno o svojem djedu, poštovan te odlučuje slijediti Naruta.
3 Sasuke i Sakura: Prijatelji ili neprijatelji? 宿敵!?サスケとサクラ Shukuteki!? Sasuke to Sakura 17. listopada 2002. Naruto, Sasuke i Sakura formiraju Tim 7 na akademiji te Naruto očajno pokušava odvući Sakurinu pažnju od Sasukea.
4 Prođi ili padni: Test preživljavanja 試練!サバイバル演習 Shiren! Sabaibaru enshū 24. listopada 2002. Članovi Tima 7 sastaju se sa svojim Joninom Hatakeom Kakashijem, i provode svoje prve pothvate kako bi prošli test preživljavanja.
5 Pali ste! Kakashijeva konačna odluka 失格?カカシの結論 Shikkaku? Kakashi no Keturon 31. listopada 2002. Tim 7 nastavlja s testom preživljavanja i otkriva koji je pravi ključ do uspjeha.
6 Opasna misija! Putovanje u Zemlju Valova! 重要任務!波の国へ超出発! Jūyō ninmu! Nami no Kuni e chō-shuppatsu! 7. studenog 2002. Nakon niza dosadnih D-rank misija, Tim 7 konačno dobiva zadatak da štit graditelja mostova, Tazunu. Neočekivani napad ubrzo promijeni situaciju.
7 Ubojica iz magle! 霧の暗殺者! Kiri no ansatsusha! 14. studenog 2002. Tim 7 se sukobljava i prisiljen je da se bori s snažnim Missing-ninom, Momochijem Zabuzom, kojeg je unajmio moćni pomorski trgovac, Gatō, da se riješi Tazune.
8 Zakletva boli 痛みに誓う決意 Itami ni chikau ketsui 21. studenog 2002. Dok se Tim 7 nastavlja boriti protiv Zabuze, Naruto obećava samom sebi da neće biti izostavljen iz akcije te je odlučio dokazati da je Sasukeovo mišljenje o njemu krivo.
9 Kakashi: Sharingan ratnik! 写輪眼のカカシ Sharingan no Kakashi 28. studenog 2002 Naruto i Sasuke oslobađaju Kakashija od Zabuzinog jutsua Vodenog zatvora, i borba se nastavlja.
10 Šuma chakre チャクラの森 Chakura no mori 5. prosinca 2002. Nakon teške borbe sa Zabuzom, Tim 7 nastavlja svoju misiju štićenja Tazune i u isto vrijeme započinje trening za bilokakve buduće sukobe s neprijateljima.
11 Zemlja gdje je jednom živio junak 英雄のいた国 Eiyū no ita kuni 12. prosinca 2002. Za boravka u Zemlji Valova kao dio njihove misije, Tim 7 doznaje ponešto o lokalnom junaku (Kaizi) i dječaku koji ga je gledao kao uzor (Inari).
12 Bitka na mostu! Zabuzin povratak 橋上決戦!ザブザ再び!! Kyōjō kessen! Zabuza futatabi!! 19. prosinca 2002. Gatōve sile kane oteti Tsunami i ubiti Inarija, dok se Tim 7 (jedan član manje) počinje boriti sa Zabuzom.
13 Hakuov tajni jutsu: kristalno ledena zrcala 白の秘術・魔鏡氷晶 Haku no hijutsu - Makyō Hyōshō 26. prosinca 2002. Haku otkriva svoj Kekkei Genkai Sasukeu kako se borba između Tima 7 i Zabuze/Hakua dua ražestila.
14 Broj Jedan hiperaktivni, tvrdoglavi ninja pridružuje se borbi! 意外性No.1、ナルト参戦! Igaisei nanbā wan, Naruto sansen! 9. siječnja 2003. Naruto se konačno pridružio Timu 7, samo da završi zarobljen u Hakuovom Kekkei Genkaiju.
15 Ništica vidljivosti: Sharingan se uništava 視界ゼロの戦い・写輪眼崩し Shikai zero no tatakai - Sharingan kuzushi 16. siječnja 2003. Kakashi ražeščuje borbu sa Zabuzom, dok se Naruto i Sasuke pokušavaju osloboditi Hakuova Kekkei Genkaija.
16 Razbijeni pečat 解放された封印 Kaihō sareta fūin 23. siječnja 2003. Narutov je pečat razbijen i Kyuubi koji je bio zarobljen unutra konačno se prikazuje.
17 Bijela prošlost: Skrivene težnje 白い過去・秘めた想い Shiroi Kako - Himeta omoi 30. siječnja 2003. Haku otkriva svoje prave motive Narutu dok Kakashi i Zabuza nastavljaju svoju borbu do smrti.
18 Oružja znana kao Shinobi 忍という名の道具 Shinobi to iu na no dōgu 6. veljače 2003. Haku žrtvuje svoj život da spasi Zabuzu i Kakashi sprema svoj posljednji napad.
19 Demon u snijegu ザブザ雪に散る… Zabuza yuki ni chiru... 13. veljače 2003. seljani se počinju uzdizati protiv Gatōa, dok smrtno ozlijeđeni Zabuza počinje shvaćati vezu koju je imao s Hakuom te odlučuje učiniti svoj zadnji potez, ubiti Gatōa.
20 Novo poglavlje počinje: Chuunin ispit! 新章突入!中忍試験だってばよ Shinshō totsunyū! Chūnin Shiken dattebayo 20. veljače 2003. Chuunin ispit je objavljen i svi Genini Konohe će sudjelovati, kao i oni iz mnogih drugih zemalja.
21 Predstavite se: Snažni novi protivnici 名乗れ!現れた強敵たち!! Nanore! Arawareta kyōteki tara!! 27. veljače 2003. Tim 7 doznaje da imaju moćne protivnike u Konohi koji također žele postati Chuunini.
22 Chuunin izazov: Rock Lee vs. Sasuke! 気合い120% ナウでロックな挑戦状! Kiai hyaku-nijū pāsento Nau de rokku na chōsenjō! 6. ožujka 2003. Čudan ninja Rock Lee izaziva Uchihu Sasukea na borbu prije početka Chuunin ispita.
23 Genin Takedown! Svih devet novaka, suočite se s time! 蹴散らせライバル!新人9人全員集合 Kechirase raibaru! rūkī nainu zenin shūgō 13. ožujka 2003. Svi Genini u Konohi stavljeni su početni ispit da odluče tko će nastaviti do glavnih ispita.
24 Pripremite se: Chuunin ispit počinje いきなり失格?超難関の第一試験 Ikinari shikkaku? Chō-nankan no daiichi shiken 20. ožujka 2003. Svi se Genini zajedno okupe i počinju pismeni ispit kao dio prvog Chuunin ispita.
25 Deseto pitanje: Sve ili ništa 出たとこ勝負!踏ん張りどころの10問目 Deta-toko shōbu! funbari dokoro no jū monme 27. ožujka 2003. Genini potajno rade na prikupljavanju informacija, dok brige o desetom pitanju polako izlaze na površinu.
26 Specijalna reportaža: Uživo iz Šume Smrti! 絶対必見!死の森直前ルポ!木ノ葉の学級新聞だコレ! Zettai hikken! Shi no Mori chokusen rupo! Konoha no gakkyū shinbun da kore! 2. travnja 2003. Naruto specijal koji ponavlja prošlih 25 epizoda i postavlja pozornicu za slijedeći Chuunin ispit.

Sezona 2 (2003.)[uredi VE | uredi]

Ep# hrvatski naslov Japanski naslov Originalni datum prikazivanja Kratak sažetak
Kanji Romaji
27 Chuunin ispit stupanj 2.: Šuma Smrti! 第二試験スタート!周りはみんな敵だらけ! Daini shiken sutāto! Mawari wa minna teki darake! 2. travnja 2003. Drugi Chuunin ispit počinje, pri čemu Genini moraju tražiti za dvjema svitcima koji bi im trebali onemogućiti završetak drugog Chuunin ispita.
28 Jedi ili budi pojeden: Panika u šumi 喰うか喰われるか!エサになったナルト Kū ka kuwareru ka! Esa ni natta Naruto 9. travnja 2003. Genin timovi nastavljaju svoju potragu za dvjema svitcima u Šumi Smrti. U međuvremenu, Tim 7 je nasamaren od jednog snažnog neprijatelja.
29 Narutov protunapad: Nikad se nemoj predati! ナルト反撃!逃げねーんだってばよ! Naruto hangeki! nigenēndattebayo! 16. travnja 2003. Naruto i ostatak Tima 7 nastavljaju svoju borbu protiv Orochimara u Šumi Smrti.
30 Sharingan oživljen: Jutsu zmajeve vatre! 蘇れ写輪眼!必殺・火遁龍火の術! Yomigaere Sharingan! Hissatsu: Katon Ryūka no Jutsu! 23. travnja 2003. Sasuke je zadobio Ukleti Pečat od Orochimara i Naruto preuzima vodstvo u borbi. Uzbuna zbog Orochimara u Konohi dolazi i do uprave sela.
31 Zakletva Grmovitih Obrva: Viječna ljubav i zaštita! 激まゆプラトニック!僕は死ぬまでアナタを守る!! Geki mayu puratonikku! Boku wa shinu made anata o mamoru!! 30. travnja 2003. Ninje Zvuka napadnu Narutov onesposobljeni tim i Sakura je ostavljena da se sama bori sa svima njima zajedno.
32 Sakurini pupoljci! KanjiTitle=サクラ咲く!決意の後ろ姿 JapaneseTitle=Sakura saku! Ketsui no ushiro sugata 7. svibnja 2003. Rock Lee i Sakura moraju pobijediti Genine Zvuka s namjerom da zaštite Naruta Sasukea.
33 Borbena postrojba: Ino-Shika-Cho! 無敵のフォーメーション!いのシカチョウ!! Muteki no fōmēshon! InoShikaChō!! 14. svibnja 2003. Tim 10 dobiva hrabrost da pomogne Sakuri srediti Genine Zvuka.
34 Akamaru se trese: Gaarina okrutna snaga! 赤丸ビックリ!我愛羅、驚異の実力 Akamaru bikkuri! Gaara, Kyōi no Jitsuryoku 21. svibnja 2003. Ostali Genin timovi nastavljaju svoju potragu za svitcima i Gaaraina moć je otkrivena Timu 8
35 Tajna svitka: Gledanje zabranjeno のぞき見厳禁!巻き物の秘密 Nozoki mi genkin! Maki mono no himitsu 28. svibnja 2003. Naruto razmišlja o tome da zaviri svitak svoga tima i Kabuto se pridružuje Timu 7 s namjerom da dođe tornja u centru Šume Smrti.
36 Klon vs. klon: Moji su bolji od tvojih! 分身対決!オレが主役だってばよ! Bunshin taiketsu! Ore ga shuyaku dattebayo! 30. svibnja 2003. Tim 7 i Kabuto sukobljavaju se ninjama Kiše nakon probijanja kroz ilusionističku tehniku ninja Kiše.
37 Preživljavanje udarca: Svih devet novaka opet zajedno! 第二試験突破!勢ぞろいルーキーナイン! Daini shiken toppa! seizoroi rūkī nainu! 11. lipnja 2003. Tim 7 konačno pronalazi svoj drugi svitak i završava drugi Chuunin ispit. Međutim, predispit za treći Chuunin ispit mora se održati kako bi se izvukli najbolji Genini.
38 Ograničenje terena: Isključenje u slučaju iznenadne smrti! 合格者二分の一!?イキナリ試合だってばよ!! Gōkakusha nibun ni ichi!? Ikinari shiai dattebayo!! 18. lipnja 2003. Kabuto je potajno otkriven da je izdajica Konohe i Sasuke započinje svoju borbu protiv Yoroia Akada.
39 Ljubomora Grmovitih Obrva: Lavlja prepreka pređena! ゲジまゆジェラシー!『獅子連弾』誕生! Geji mayu jerashī! "Shishi Rendan" Tanjō 2. srpnja 2003. Sasuke nastavlja svoju borbu protiv Yoroia Akada unatoč boli koja dopire iz Ukletog Pečata. Kakashi odlučuje pomoći Sasukeu nakon borbe tako što će zapečatiti Ukleti Pečat.
40 Kakashi i Orochimaru: Licem u lice! 一触即発!!カカシVS大蛇丸 Isshokusokuhatsu!! Kakashi vāsasu Orochimaru 9. srpnja 2003. Kakashi izvršava pečatni ritual na Sasukeu, dok se borba između Zakua Abume i Shina Aburame počinje.
41 Kunoichi buče: Protivnici postaju ozbiljni! ライバル激突!オトメ心は本気モード Raibaru gekitotsu! Otome gokoro wa honki mōdo 16. srpnja 2003. Misumi Tsurugi bori se s Kankurom te su Sakura i Ino prisiljene boriti se jedna protiv druge.
42 Ultimativna borba: Cha! ベストバトルはしゃーんなろー!! Besuto batoru wa shānnarō!! 23. srpnja 2003. Borba između Sakure i Ino se ražestila pri čemu se njihovo prijateljstvo i iskušenje su otkriveni
43 Ubojiti Kunoichi i nepouzdani Shikamaru シカマルタジタジ!?くの一達の熱き戦い Shikamaru tajitaji!? Kunoichi-tachi no atsuki tatakai 30. srpnja 2003. Treći predispit se nastavlja sa Temari koja se bori s Tenten i Shikamaruom Narom koji se bori s Kin Tsuchijem.
44 Akamaru pušten s lanca! Tko je sada superpas? 赤丸参戦!!負け犬はどっちだ? Akamaru sansen!! Makeinu wa docchi da? 6. kolovoza 2003. Naruto konačno dobiva priliku da se bori s Kibom Inuzukom iz Tima 8.
45 Iznenadni napad! Narutovo novo oružje! ヒナタ赤面! 観客あんぐり、ナルトの奥の手 Hinata sekimen! Kankyaku anguri, Naruto no oku no te 13. kolovoza 2003. Narutova borba s Kibom dolazi do svojeg vrhunca i Narutova najnovija "tehnika" je predstavljena.
46 Byakugan borba: Hinata postaje samopouzdana! 白眼開眼!!内気なヒナタの大胆決意! Byakugan kaigen!! Uchiki na Hinata no daitan ketsui! 20. kolovoza 2003. Neji Hyuga i Hinata Hyuga bore se da zaštite svoj ponos i onaj njihovih obitelji.
47 Propali slučaj visoko stoji! 憧れの人の目の前で!! Akogare no hito no me no mae de!! 27. kolovoza 2003. Hinata odlučuje dokazati svoju vrijedost Nejiju pri čemu se borba bliži sve više kraju.
48 Gaara vs. Rock Lee: Moć mladosti eksplodira! 我愛羅粉砕!!若さだ!パワーだ!爆発だ! Gaara funsai!! Wakasa da! Pawā da! Bakuhatsu da! 3. rujna 2003. Mladi Rock Lee mora se boriti protiv moćnoga i smrtonosnog Gaare od Pijeska.
49 Leejeva skrivena snaga: Zabranjeni tajni jutsu! 熱血落ちこぼれ!遂に炸裂、禁断の奥義! Nekketsu ochikobore! Tsuini Sakuretsu, kindan no ōgi! 10. rujna 2003. Lee otkriva neke od svojih najboljih taijutsua, dok se Gaara odlučuje prestati igrati s njim te odlučuje privesti borbu kraju.
50 Peta vrata: Sjajan ninja je rođen!! 嗚呼ロック・リー!これが男の生き様よ!! Aa Rokku Rī! Kore ga otoko no ikizama yo!! 17. rujna 2003. Lee konačno vadi svoj as iz rukava, moć Osam Vrata, dok se Gaara priprema za krvavi sukob.
51 Sjena u tami: Opasnost se približava Sasukeu! 闇にうごめく影 サスケに迫る危機! Yami ni ugomeku kage Sasuke ni semaru kiki! 24. rujna 2003. Choji Akamichi bori se protiv Dosua Kinute u konačnoj borbi u trećem predispitu. Naruto doznaje da će dobiti novog trenera koji će ga pripremati za treći Chuunin ispit.
52 Ebisu se vraća: Narutov najteži trening dosada! エビス再び!ハレンチは私が許しませんぞ! Ebisu futatabi! harenchi wa watashi ga yurushimasen zo! 1. listopada 2003. Naruto, u pripremi za treći Cuunin ispit, započinje svoj trening s Ebisuom, s nekim neočekivanim prilikama.

Sezona 3 (2003. - 2004.)[uredi VE | uredi]

Ep# Hrvatski naslov Japanski naslov Engleski naslov Originalni datum prikazivanja
Kanji Romaji
53 Dugo se vremena nismo vidjeli: Jiraiyin povratak! あいやしばらく!エロ仙人登場! Aiyashibaraku! Ero-sennin tōjō! Long Time No See: Jiraiya Returns! 8. listopada 2003.
54 Jutsu pozivanja: Mudrost Mudraca Žaba! エロ仙人直伝 口寄せの術だってばよ!! Ero-sennin jikiden Kuchiyose no Jutsu dattebayo!! Summoning Jutsu: Wisdom of the Toad Sage! 14. listopada 2003.
55 Osjećaj čežnje, cvijet pun nade 切ない想い 願いを込めた一輪 Setsunai omoi Negai o kometa ichirin A Feeling of Yearning, a Flower Full of Hope 22. listopada 2003.
56 Živi ili umri! Riskiraj sve da dobiš sve! 生か死か!?免許皆伝は命懸け! Sei ka shi ka!? Menkyo kaiden wa inochi kake! Live or Die! Risk It All to Win It All! 29. listopada 2003.
57 On leti! On skače! On vara! Šef žaba se pojavio! 飛んだ!跳ねた!潜った!ガマ親分登場!! Tonda! Haneta! Mogutta! Gama oyabun tōjō!! He Flies! He Jumps! He Lurks! Chief Toad Appears! 5. studenog 2003.
58 Opsjedanje bolnice: Zla je ruka otkrivena! しのび寄る魔の手!狙われた病室 Shinobi yoru ma no te! Nerawareta Byōshitsu Hospital Besieged: The Evil Hand Revealed! 12. studenog 2003.
59 Konačni borbe: Žurba prema borbenoj areni! モー烈 モー追 モーダッシュ 本選開始だってばよ Mō retsu Mō Tsui Mō Dasshu Hansen kaishi dattebayo The Final Rounds: Rush to the Battle Arena! 19. studenog 2003.
60 Byakugan vs. jutsu sjena klonova! 白眼VS影分身!オレはゼってー勝つ!! Byakugan bāsasu Kage Bunshin! Ore wa zettē katsu!! Byakugan vs. Shadow Clone Jutsu! 26. studenog 2003.
61 Maksimalna zaštita: Nema slijepe točke! 死角ゼロ!もうひとつの絶対防御 Shikaku zero! Mō hitotsu no zettai Bōgyo Ultimate Defense: Zero Blind Spot! 3. prosinca 2003.
62 Prava moć propalog slučaja! 落ちこぼれの底力! Ochikobore no Sokojikara! A Failure's True Power 10. prosinca 2003.
63 Pogodi ili prekini: Konačne borbe postaju komplicirane! 失格!?キケン!前倒し!波乱含みの大本戦 Shikkaku!? Kiken! Maedaoshi! Haran bukumi no daihonsen! Hit It or Quit It: The Final Rounds Get Complicated! 17. prosinca 2003.
64 Nula motivacije: Tip koji zavidi oblacima! 雲はいいなあ…やる気ゼロの男 Kumo wa ii naa... yaru ki zero no otoko Zero Motivation: The Guy with Cloud Envy! 24. prosinca 2003.
65 Lišće koje pleše, pijesak koji se izvija 激突!木ノ葉舞い砂うごめく瞬間 Gekitotsu! Konoha mai Suna ugomeku toki Dancing Leaf, Squirming Sand 31. prosinca 2003.
66 Jutsu Grmovitih Obrva: Sasukeov stil! 嵐を呼ぶ男!!サスケのゲジマユ流体術! Arashi o yobu otoko!! Sasuke no Gejimayu-ryū Taijutsu! Bushy Brow's Jutsu: Sasuke Style! 14. siječnja 2004.
67 Zakasnio na predstavu, ali spreman za akciju! Ultimativna tajna tehnika je rođena! だてに遅れたわけじゃない!究極奥義・千鳥誕生!! Date ni okureta wake janai! Kyūkyoku ōgi - Chidori tanjō!! Late for the Show, but Ready to Go! The Ultimate Secret Technique is Born! 14. siječnja 2004
68 Vrijeme je! Uništenje skrivenog Sela Lišća počinje! 『木ノ葉崩し』始動! "Konoha Kuzushi" Shidou! Zero Hour! The Destruction of the Hidden Leaf Village Begins! 28. siječnja 2004.
69 Nevolja Sela: Nova A-Rank misija! 待ってました!Aランク任務だってばよ!! Matte mashita! A-ranku ninmu dattebayo!! Village in Distress: A New A-Ranked Mission! 4. veljače 2004.
70 Poziv sabotera na akciju: nema više predomišljanja! 逃げ腰NO.1 めんどくせーがやろっきゃねえ!! Nigegoshi nanbaa wan Mendokuse~ ga yarukkyanee!! A Shirker's Call to Action: Layabout No More! 11. veljače 2004.
71 Borba bez protivnika: Veličanstvena borba Hokagea! 古今無双!『火影』というレベルの戦い Kokon musō! "Hokage" toiu reberu no tatakai An Unrivaled Match: Hokage Battle Royale! 18. veljače 2004.
72 Pogreška iz prošlosti: Jedno lice otkriveno! 火影の過ち 仮面の下の素顔 Hokage no ayamachi Kamen ni shita no sukao A Mistake from the Past: A Face Revealed! 25. veljače 2004.
73 Zabranjen tajni jutsu: pečat Kosca Smrti! 禁術奥義!『屍鬼封印』 Kinjutsu ōgi! "Shiki Fūin" Forbidden Secret Technique: Reaper Death Seal! 3. ožujka 2004.
74 Zapanjujuća istina: Gaarin pravi identitet! 驚愕!我愛羅の正体 Kyōkaku! Gaara no Shōtai Astonishing Truth: Gaara's Identity Emerges! 10. ožujka 2004.
75 Sasukeova odluka: Natjeran do granice! 限界を越えて… サスケの決断!! Genkai o koete... Sasuke no ketsudan!! Sasuke's Decision: Pushed to the Edge! 17. ožujka 2004.
76 Noćni ubojica obasjan mjesečinom 月夜の暗殺者 Tsukiyo no ansatsusha An Assassin of the Moonlit Night 24. ožujka 2004.
77 Svjetlost vs. tama - Dva lica Gaare! 光と闇 我愛羅という名 Hikari to Yami Gaara to iu na Light vs. Dark: The Two Faces of Gaara! 31. ožujka 2004.
78 Narutov ninja priručnik 爆発!これぞナルト忍法帖~~っ!! Bakuhatsu! Korezo Naruto ninpōchō~~!! Naruto's Ninja Handbook 7. travnja 2004.

Sezona 4 (2004.)[uredi VE | uredi]

Ep# Hrvatski naslov Japanski naslov Engleski naslov Originalni datum prikazivanja
Kanji Romaji
79 Iznad granice svjetlosti i tame リミットぶっちぎり! ~光と闇~ Rimitto bucchigiri! ~Hikari to Yami~ Beyond the Limit of Darkness and Light 14. travnja 2004.
80 Treći Hokage, zauvijek......!! 三代目よ、永久に……!! Sandaime yo, towa ni......!! The Third Hokage, Forever... 21. travnja 2004.
81 Povratak jutarnje magle 朝霧の帰郷 Asagiri no kikyō Return of the Morning Mist 28. travnja 2004.
82 Oči u oči: Sharingan vs. Sharingan! 写輪眼VS写輪眼!! Sharingan tai Sharingan!! Eye to Eye: Sharingan vs Sharingan! 5. svibnja 2004.
83 Jiraiya: Narutova moguća katastrofa! おお、のォ~っ!自来也の女難、ナルトの災難 Ō, nō~! Jiraiya no jonan, Naruto no sainan Jiraiya: Naruto's Potential Disaster! 12. svibnja 2004.
84 Riči Chidori, brat vs. brat 唸れ千鳥 吠えろサスケ! Unare Chidori, Hoero Sasuke! Roar, Chidori! Brother vs. Brother! 19. svibnja 2004.
85 Mržnja među Uchihama: Zadnji od klana! 愚かなる弟よ 恨め、憎め! Orokanaru otōto yo urame, nikume! Hate Among the Uchihas: The Last of the Clan! 26. svibnja 2004.
86 Trening počinje: Bit ću jak! 修行開始 オレはぜってー強くなる! Shugyō kaishi, Ore ha zettē tsuyoku naru! A New Training Begins: I Will Be Strong! 2. lipnja 2004.
87 Nastavi trenirati: Puknuti mora vodeni balon! 根性!!!割れろ水風船 Konjō!!! Warero mizufūsen Keep on Training: Pop Goes the Water Balloon! 9. lipnja 2004.
88 Znak lista i zaštitnik čela 木ノ葉マークと額当て Konoha māku to hitaiate Focal Point: The Symbol of the Hidden Leaf 16. lipnja 2004.
89 Nemoguća odluka: Bol u Tsunadinom srcu 波紋 Hamon An Impossible Choice: The Pain Within Tsunade's Heart 23. lipnja 2004.
90 Neoprostivo! Totalni nedostatak poštovanja! 怒りバクハツ!許さねーってばよ Ikari bakuhatsu! Yurusanēttebayo Unforgivable! A Total Lack of Respect! 7. srpnja 2004.
91 Nasljeđe Prvog Hokagea: Ogrlica smrti! 初代火影の遺産 死を呼ぶ首飾り Shodai Hokage no isan Shi o yobu kubikazari Inheritance! The Necklace of Death!! 14. srpnja 2004.
92 DA ili NE! Tsunadin odgovor! YESかNOか!ツナデの回答 YES ka NO ka! Tsunade no kaitō A Dubious Offer! Tsunade's Choice! 21. srpnja 2004.
93 Prekid pregovora! 交渉決裂!! Kōshō Ketsuretsu! Breakdown! The Deal is Off! 28. srpnja 2004.
94 Napad! Rasengan bijesa! くらえ!怒りの螺旋丸 Kurae! Ikari no Rasengan Attack! Fury of the Rasengan! 4. kolovoza 2004.
95 Peti Hokage! Život uložen! 五代目火影 命を賭けた戦い Godaime Hokage, Inochi o kaketa tatakai! The Fifth Hokage! A Life on the Line! 11. kolovoza 2004.
96 Borba na tri načina 三すくみの戦い San sukumi no tatakai Deadlock! Sannin Showdown! 11. kolovoza 2004.
97 Otet! Narutova pustolovina kod vrućih izvora! ナルトの湯けむり珍道中 Naruto no yukemuri chin dōchū Kidnapped! Naruto's Hot Springs Adventure! 18. kolovoza 2004.
98 Tsunadino upozorenje: Prestani biti ninja! 忍者を辞めろ!ツナデの通告 Ninja o yamero! Tsunade no tsūkoku Tsunade's Warning: Ninja No More 25. kolovoza 2004.
99 Volja vatre i dalje gori 火の意志を継ぐもの Hi no ishi o tsugu mono The Will of Fire Still Burns 1. rujna 2004.
100 Sensei i student: Obaveza shinobija! 熱血師弟の絆~男が忍法貫くとき~ Nekketsu shitei no kizuna ~Otoko ga ninpō wo tsuranuku toki~ Sensei and Student: The Bond of a Shinobi! 8. rujna 2004.
101 Želimmo vidjeti! Želimo znati! Pravo lice Kakashi-senseja! 見たい、知りたい、確かめたい カカシ先生の素顔 Mitai, Shiritai, Tashikametai Kakashi-sensei no sugao Gotta See! Gotta Know! Kakashi-Sensei's True Face! 15. rujna 2004.
102 Misija: Pomoći starom prijatelju u Zemlji Čaja! いざ新任務 義理と人情と茶国を救え! Iza shin ninmu Giri to ninjō to Chakoku o sukue! Mission: Help an Old Friend in the Land of Tea! 22. rujna 2004.
103 Naruto tone!? Zavjera u vrtložnom oceanu ナルト撃沈!?陰謀うずまく大海原 Naruto gekichin!? Inbau uzumaku ōunabara The Race is On! Trouble on the High Seas! 29. rujna 2004.
104 Trči Idate! Olujne nevolje Nagi otoka!! 走れイダテ!嵐を呼ぶ波乱のナギ島!! Hashire Idate! Arashi o yubi haran no Nagitō!! Run Idate, Run! Nagi Island Awaits! 13. listopada 2004.

Sezona 5 (2004. - 2005.)[uredi VE | uredi]

Ep# Hrvatski naslov Japanski naslov Engleski naslov Originalni datum prikazivanja
Kanji Romaji
105 Žestoka borba bučne grmljavine! ゴール直前!雷鳴とどろく大激闘 Gōru chokuzen! Raimei todoroku daigekitō A Fierce Battle of Rolling Thunder! 20. listopada 2004.
106 Hočeš li uspjeti, Idate?! Zadnji sprint bez predaje!! 届くかイダテ!執念のラストスパート!! Todoku ka Idate! Shūnen no rasuto supāto!! The Last Leg: A Final Act of Despiration 27. listopada 2004.
107 Borba počinje: Sasuke vs. Naruto オマエと戦いたい!ついに激突 サスケVSナルト Omae to tatakaitai! Tsui ni gekitotsu Sasuke tai Naruto The Battle Begins: Naruto vs. Sasuke 3. studenog 2004.
108 Ogorčeni rivali i slomljene veze 見えない亀裂 Mienai kiretsu Bitter Rivals and Broken Bonds 10. studenog 2004.
109 Pozivnica Zvuka 音の誘い Oto no izanai An Invitation from the Sound 17. studenog 2004.
110 Formacija! Postrojba za povratak Sasukea! 結成!鉄壁のフォーメーション Kessei! Teppeki fōmēshon Formation! The Sasuke Retrieval Squad! 24. studenog 2004.
111 Kontakt ~Sila Zvuka Četiri~ 接触~音四人衆の実力~ Sesshoku ~Oto Yonin Shū no jitsuryoku Sound vs. Leaf 24. studenog 2004.
112 Iznenadni rascjep između prijatelja!? Velika kriza voditelja Shikamarua イキナリ仲間割れ!?シカマル小隊大ピンチ Ikinari nakamare!? Shikamaru shōtai daipinchi Squad Mutiny: Everything Falls Apart! 1. prosinca 2004.
113 Pri punoj snazi! Gori, Choji! パワー全開!燃えろチョウジ Pawā zenkai! Moero Chōji Full Throttle Power! Choji Ablaze! 8. prosinca 2004.
114 Zbogom, prijatelju...! Uvijek ću vjerovati u tebe! さらば友よ…!それでもオレは信じてる Saraba tomo yo...! Soredemo ore wa shinjiteru Goodbye Old Friend...! I'll Always Believe In You! 15. prosinca 2004.
115 Tvoj protivnik sam ja! お前の相手はこのオレだ! Omae no aite wa kono ore da! Your opponent is me! 22. prosinca 2004.
116 360° terenske vidljivosti, Byakuganova slijepa točka 視界360度 白眼の死角 Shikai sanbyaku rokujū do, Byakugan no shikaku 360 field of vision, The Byakugan's blind spot 5. siječnja 2005.
117 Razlog zašto ne izgubiti 負けられない理由 Makerarenai riyū The reason not to lose 5. siječnja 2005.
118 Spašavanje~Doći na vrijeme za spremnik 奪還~間に合わなかった器 Dakkan~Ma ni awanakatta utsuwa Rescue~To be in time for the container 12. siječnja 2005.
119 Pogreška! Novi protivnik 失策!新たなる敵 Shissaku! Aratanaru teki Mistake! The new enemy 19. siječnja 2005.
120 Buči! Jauči! Ultimativna cedulja 唸れ!吠えろ!究極のタッグ Unare! Hoero! Kyūkyoku no taggu Roar! Howl! The ultimate tag 2. veljače 2005.
121 Svako svoju borbu それぞれの闘い Sorezore no tatakai Each respective battles 9. veljače 2005.
122 Laž! Shikamaru riskira da bi se oporavio od beznadne situacije フェイク!男シカマル起死回生の賭け Feiku! Otoko Shikamaru kishikaisei no kake Fake! The man Shikamaru gambles to recover from a hopeless situation 16. veljače 2005.
123 Upoznajte zelenu zvijer Lišća! 木ノ葉の碧き野獣見参! Konoha no aoki yajū kenzan! Meet the Leaf's green beast! 23. veljače 2005.
124 Zvijerska eksplozija! Oslobodi se, eksplodiraj i pređi! 野獣炸裂!弾けろ吹っ飛べ突き抜けろ! Yajū sakuretsu! Hajikero futtobe tsukinukero! Beast explosion! Burst open, blow off and break through! 2. ožujka 2005.
125 Saveznici Lišća: Shinobiji Pijeska 木ノ葉同盟国砂の忍 Konoha dōmeikoku Suna no shinobi The Leaf's allies The Sand's shinobi 9. ožujka 2005.
126 Najsnažniji sukob! Gaara vs Kimimaro!! 最強対決!我愛羅VS君麻呂!! Saikyō taiketsu! Gaara tai Kimimaro!! Strongest confrontation! Gaara vs Kimimaro!! 16. ožujka 2005.
127 Jedna nikad-nemoj-odustati eksplozija! Ples posijanog paprata 執念の一撃!早蕨の舞 Shūnen no ichigeki Sawarabi no Mai A never-give-up blow! Dance of the Seedling Fern 30. ožujka 2005.
128 Nedostižan vrisak 届かない叫び Todokanai sakebi Unreachable outcry 30. ožujka 2005.
129 Itachi i Sasuke: davno postojanje 兄と弟 遠すぎる存在 Itachi to Sasuke tōsugiru sonzai Itachi and Sasuke The far away existence 6. travnja 2005.
130 Otac i dijete: Napuknut obiteljski simbol 父と子 ひび割れた家紋 Chichi to ko Hibiwareta kamon Father and child The cracked family crest 13. travnja 2005.

Sezona 6 (2005.)[uredi VE | uredi]

Ep# Hrvatski naslov Japanski naslov Engleski naslov Originalni datum prikazivanja
Kanji Romaji
131 Otvori svoje oči prema istini: tajna Mangekyō Sharingana 開眼 万華鏡写輪眼の秘密 Kaigan Mangekyō Sharingan no himitsu Open your eyes to the truth The secret of the Mangekyō Sharingan 20. travnja 2005.
132 Bliski prijatelj! 親友よ! Shin'yū yo! Close friend! 27. travnja 2005.
133 Urlanje od suza! Ti si moj prijatelj 涙の咆哮!オマエはオレの友達だ Namida no hōkō! Omae wa ore no tomodachi da Howl of tears! You are my friend 4. svibnja 2005.
134 Ishod kiše suza 涙雨の結末 Namida ame no ketsumatsu The conclusion of the rain of tears 11. svibnja 2005.
135 Neispunjeno obećanje 守れなかった約束 Mamorenakatta yakusoku The broken promise 18. svibnja 2005.
136 Istraga prodora!? Konačno dolazi do jedne super-S-rank misije 潜入捜査!? 遂にきたきた超S級任務 Sennyū sōsa!? Tsui ni kitakita chō-S-kyū ninmu Infiltration investigation!? At last it came a super-S-rank mission 25. svibnja 2005.
137 Grad izopćenika: Sjena Fūma klana 無法者の街 ふうま一族の影 Muhōsha no gai Fūma ichizoku no kage Town of outlaws Shadow of the Fūma clan 1. lipnja 2005.
138 Plemenita izdaja Prolazna želja 清き裏切り はかなき願い Kiyoki uragiri Hakanaki negai Noble betrayal Fleeting wish 8. lipnja 2005.
139 Teror! Orochimaruova vila 恐怖!大蛇丸の館 Kyōfu! Orochimaru no tachi Terror! Orochimaru's mansion 15. lipnja 2005.
140 Dva otkucaja srca-Kabutova zamka 二つの鼓動 カブトの罠 Futatsu no kodō Kabuto no wana Two heartbeats Kabuto's trap 22. lipnja 2005.
141 Sakurina odluka サクラの決意 Sakura no ketsui Sakura's decision 29. lipnja
142 Tri loša čovjeka iz strogo čuvanog objekta 厳戒施設の三悪人 Genkai shisetsu no san akunin Three bad men of the strictly guarded facility 6. srpnja 2005.
143 Trči Tonton! Sve ovisi o tvome nosu 走れトントン!お前の鼻が頼りだってばよ Hashire Tonton! Omae no hana ga tayori dattebayo Run Tonton! I'm depending on your nose 13. srpnja 2005.
144 Nova tri-osobe grupa-Dvoje ljudi i pas! 新生三人一組 二人と一匹! Shin'sei surīman seru futari to ippiki The new three-man group Two people and a dog! 20. srpnja 2005.
145 Eksplozija! Nova formacija Ino-Shika-Cho 炸裂!ニューフォーメーションいのシカチョウ Sakuretsu! Nyū fōmēshon Inoshikachō Explosion! New formation Ino-Shika-Cho 27. srpnja 2005.
146 Iza ostavljene težnje-Orochimaruova sjena 残された野望 大蛇丸の影 Nokosareta yabō Orochimaru no kage Left behind ambitions Orochimaru's shadow 10. kolovoza 2005.
147 Borba sudbine! Pobijedit ću te 因縁の対決!オマエにオレは倒せねえ Innen no taiketsu! Omae ni ore wa taosenee Fate's showdown! I am going to defeat you 17. kolovoza 2005.
148 Čak je i Akamaru ljubomoran na njegovu moć praćenja! Potraga za fantomom slabo mirisni kukac 超追尾力に赤丸も嫉妬!幻の微香虫を探せ Chō-tsuibiryoku ni Akamaru mo shitto! Maboroshi no Bikōchū o sagase Even Akamaru is jealous of its super tracking power! Search for the phantom Faint Smell Bug 17. kolovoza 2005.
149 To nije to!? Ne izgledaju li svi kukci isto? どこが違うのさ!? 虫って同じに見えないか Doko ga chigau no sa!? Mushi tte onaji mienai ka That's not it!? Don't all insects look the same? 24. kolovoza 2005.
150 Varljiva zbrka prevarena! Velika vruća i mokra borba だまして化かしてだまされて! 壮絶ムシムシ大バトル Damashite bakashite damasarete! Sōzetsu mushimushi dai batoru Deceiving confusing deceived! Grand hot and humid battle 31. kolovoza 2005.
151 Gori, Byakugan! Ovo je moj Put Ninje! 燃えよ白眼! これが私の忍道よ Moe yo Byakugan! Kore ga watashi no nindō yo Burn Byakugan! This is my Way of the Ninja! 14. rujna 2005.
152 Sprovod za žive 生あるものへの葬送曲 Sei aru mono e no sōsōkyoku A Funeral March for the Living 21. rujna 2005.
153 Bilješka srca! Željezna Šaka ljubavi 心に届け!愛の鉄拳 Kokoro no todoke! Ai no Tekken The heart's notice! Love's Iron Fist 28. rujna 2005.
154 Byakuganov prirodni neprijatelj 白眼の天敵 Byakugan no tenteki The Byakugan's natural enemy 5. listopada 2005.
155 Tamni se oblaci približavaju 忍び寄る暗雲 Shinobi yoru anun The dark clouds sneak near 12. listopada 2005.
156 Protunapadalački Raiga 逆襲の雷牙 Gyakushū no Raiga The Counterattacking Raiga 19. listopada 2005.

Sezona 7 (2005. - 2006.)[uredi VE | uredi]

Ep# Hrvatski naslov Japanski naslov Engleski naslov Originalni datum prikazivanja
Kanji Romaji
157 Bježi!!! Gulaš života 走れ!!!生命のカレー Hashire!!! Seimei no karē Run!!! Curry of life 26. listopada 2005.
158 Svi, pođite sa mnom! Plan preživljavanja s puno suza i znoja みんなオレについて来い!汗と涙のタクラミ大サバイバル Minna ore ni tsuite koi! Ase to namida no takurami dai sabaibaru Everyone, come with me! Great sweat and tears survival plan 2. studenog 2005.
159 Protivnik ili saveznik!? Wastelandovi plaćeni lov 敵か味方か!?荒野の賞金稼ぎ Teki ka mikata ka!? Kōya no shōkinkasegi Enemy or ally!? Wasteland bounty hunting 9. studenog 2005.
160 Uloviti ili budi ulovljen!? Dvoboj O.K. hrama 獲るか獲られるか!?オッケー寺の決斗 Eru ka erareru ka!? Okkē tera no kettō Catch or be caught!? Duel of the O.K. temple 16. studenog 2005.
161 Dobrodošao posjetitelj upoznaje Zelenu zvijer? Zvijer ili plijen? ...Neobična zvijer? 珍客見参 碧の野獣?猛獣?…珍獣? Sankyaku kenzan Ao no Yajū? Mōjū?... Sanjū? A welcome visitor's meeting Green Beast? Beast of prey? ...Peculiar Beast? 23. studenog 2005.
162 Bijeli, ukleti ratnik 白き呪いの武者 Shiroki noroi musha The white, cursed warrior 30. studenog 2005.
163 Machinator Kōmeijevo očekivanje 策士・紅明の思惑 Sakushi - Kōmei no omowaku Machinator Kōmei's expectation 7. prosinca 2005.
164 Zakašnjeli pomoćnik 遅すぎた助っ人 Ososugita suketto The late helper 14. prosinca 2005.
165 Naruto umire ナルト死す Naruto shisu Naruto dies 21. prosinca 2005.
166 Vrijeme koje je ostalo zaustavljeno 止まったままの時間 Todomatta mama no jikan The time that is left stopped 4. siječnja 2006.
167 Vrijeme kada bijela čaplja zamahne krilima 白鷺のはばたく時間 Shirasagi no habataku jikan The time the white heron flaps its wings 4. siječnja 2006.
168 Gori tavica! Miješaj, isteži i skuhaj! 燃えろ寸胴!混ぜて伸ばして茹で上げろ! Moero Zundō! Mazete nobashite yude agero! Burn pan! Mix, stretch and boil! 18. siječnja 2006.
169 Pamćenje, Izgubljena stranica 記憶 失われた頁 Kioku Ushinawareta peiji Remembrance, The lost page 25. siječnja 2006.
170 Šok, Zatvorena vrata 衝撃 閉ざされた扉 Shōgeki Tozasareta doa Shock, The closed door 1. veljače 2006.
171 Prodor, Postavljena zamka 潜入 仕組まれた罠 Sen'nyū Shikumareta torappu Infiltration, The set trap 8. veljače 2006.
172 Očaj, rascjepano srce 絶望 引き裂かれた心 Zetsubō Hikisakareta hāto Despair, The torn heart 15. veljače 2006.
173 Mornarička borba, oslobođena moć 海戦 解き放たれた力 Kaisen Tokihanatareta pawā Naval battle, The released power 22. veljače 2006.
174 Nemoguće! Ninja umjetnost proslave - Tehnika Oslobađanja Zlata ありえねーってばよ! セレブ忍法・金遁の術 Arienēttebayo! Serebu ninpō - Kinton no Jutsu Impossible! Celebrity ninja art - Gold Release Technique 1. ožujka 2006.
175 Kopaj ovdje vau vau! Potraga za zakopanim blagom ここ掘れワンワン! 埋蔵金を探せ Koko hore wan wan! Maizōkin o sagase Dig here woof woof! Search for buried treasure 8. ožujka] 2006.
176 Trči amo-tamo! Progoniti, biti progonjen, i raditi pogrešku ジグザグ走!追って追われて間違えて Jiguzagu sō! Otte owarete machigaete Zig-zag Run! Chasing, being chased, and making a mistake 15. ožujka 2006.
177 OH!? Molim vas ♥ gospodine Poštaru OH!?ぷりーず♥みすたーぽすとまん OH!? Purīzu ♥ Misutā Posutoman OH!? Please ♥ Mister Postman 22. ožujka 2006.
178 Sukob, Dječak koji nosi ime "Zvijezda" 出会い 「星」の名を持つ少年 Deai "Hoshi" no na o motsu shōnen Encounter, The boy holding the name "Star" 29. ožujka 2006.
179 Zvijezda ljetnih dana, zapamćena uspavanka ナツヒボシ 思い出の子守唄 Natsuhi Boshi, Omoide no Komori Uta Summer day's star, Remembered Lullaby 5. travnja 2006.
180 Tajna tehnika, nagrada Metode Savršenog Pauna 秘術 孔雀妙法の代償 Hijutsu Kujaku Myōhō no Daishō Secret technique, Compensation of the Excellent Peacock Method 12. travnja 2006.
181 Hoshikage, stvarnost koja se predala zaboravu 星影 葬り去られた真実 Hoshikage Hōmurisarareta Shinjutsu Hoshikage, The reality that consigned to oblivion 19. travnja 2006.
182 Ponovno ujedinjenje, Preostalo vrijeme 再会 残された時間 Saikai Nokosareta jikan Reunion, The Remaining time 26. travnja 2006.

Sezona 8 (2006.)[uredi VE | uredi]

Ep# Hrvatski naslov Japanski naslov Engleski naslov Originalni datum prikazivanja
Kanji Romaji
183 Zvijezda se širi u promjeru 星は輝きを増して Hoshi wa kagayaki o mashite The star grows in radiance 3. svibnja 2006.
184 Kibin Inuzukin duuuuuuuuugi dan 犬塚キバのなが~い一日 Inuzuka Kiba no naga~i ichinichi Inuzuka Kiba's looooong day 10. svibnja 2006.
185 Legenda Skrivenog Lišća, Onbaa je stvarno postojao!! 木ノ葉隠れの伝説 オンバアは実在した!! Konohagakure no Densetsu, Onbaa wa jitsuzai shita!! Hidden Leaf's Legend, Onbaa Really Did Exist!! 17. svibnja 2006.
186 Smijući Shino 笑うシノ Warau Shino Laughing Shino 24. svibnja 2006.
187 Veliko otvaranje!! Pokretni centar Lišća 開業!!木ノ葉引越センター Kaigyō!! Konoha hikkoshi sentā Grand opening!! The Leaf's Moving Center 31. svibnja 2006.
188 Neobjašnjivo, ciljani trgovac 不可解 狙われた行商人 Fukakai, nerawareta gyōshōnin Inexplicable, The targeted peddler 7. lipnja 2006.
189 Podzemna voda, neiscrpna količina ninja oružja 地下水 無尽蔵の忍具 Chikasui Mujinzou no ningu Underground water, an inexhaustable supply of ninja tools 14. lipnja 2006.
190 Byakugan je to vidio! Slijepa točka korisnika magneta 白眼は見た!磁気使いの死角 Byakugan wa mita! Jiki tsukai no shikaku The Byakugan saw it! The user of magnetism's blind spot 21. lipnja 2006.
191 Smrtna rečenica "Oblačno, ponekad čisto" 死の宣告“くもり時々晴れ” Shi no Senkoku "Kumori Tokidoki Hare" The Death Sentence "Cloudy, Sometimes Clear" 28. lipnja 2006.
192 Ino vrišti! Bucmasti ♥ raj いの絶叫! ポッチャリ♥パラダイス Ino zekkyō! Pocchari ♥ Paradaisu Ino Screams! Chubby ♥ Paradise 5. srpnja 2006.
193 Viva Dojo izazov! Mladost je eksplozija ビバ道場破り! 青春はバクハツだ Biba dōjōyaburi! Seishun wa bakuhatsu da Viva Dojo challenge! Youth is an explosion 12. srpnja 2006.
194 Bizarno! Ukleti dvorac duhova 怪奇 呪われた幽霊城 Kaiki, norowareta yureishiro Bizarre! The Haunted Ghost Castle 19. srpnja 2006.
195 Treća Velika Zvijer, najjači protivnik 第三の超獣 最大のライバル The third Great Beast, The strongest rival Daisan no chōjū, Saidai no raibaru
196 Sukob suza! Plamena učitelj i student borba 涙の激突! 熱血師弟対決 Namida no Gekitotsu! Nekketsu shitei taiketsu Clash of Tears! Hot-blooded teacher and student showdown 9. kolovoza 2006.
197 Velika kriza! Konohinih 11, svi se skupite 大ピンチ! 木の葉の11人全員集合 Daipinchi! Konoha no jūichi nin zen'in shūgō Great crisis! The Konoha 11 all gather 16. kolovoza 2006.
198 Anbu odustaje, Narutovo pamćenje 暗部もお手上げ ナルトの記憶 Anbu mō teage, Naruto no kioku Anbu gives up, Naruto's memory 23. kolovoza 2006.
199 Izvan fokusa, viđena meta 的外れ 見えてきた標的 Matohazure, Mietekita hyōteki Out of focus, The seen target 30. kolovoza 2006.
200 Teško raditi na svakodnevnoj dužnosti, najsnažniji pomoćnik 現役バリバリ 最強の助っ人 Gen'eki baribari, Saikyō no suketto Working hard on active duty, The strongest helper 13. rujna 2006.
201 Višestruke zamke, odbrojavanje do uništenja 多重トラップ 崩壊のカウントダウン Tajū torappu, Hōkai no kauntodaun Multiple traps, Countdown to destruction 20. rujna 2006.
202 Današnja izjava! "Najboljih 5 ninja borba znoja i suza! Uživajte u ovom ekstra skupu" Special 本日発表!「忍者たちの汗と涙の名勝負ベスト5! お楽しみの番外編もあるってばよ」スペシャル  Honjitsu Happyō! "Ninjatachi no ase to namida no Meishōbu Besuto 5! Otanoshimi no bangai hen moaruttebayo" Supesharu Today's Announcement! "The Ninjas' Best 5 Battles of sweat and tears! Enjoy this extra compilation" Special 27. rujna 2006.
203 Kurenaina odluka, Tim 8 ostavljen iza 紅の決断 とり残された第8班 Kurenai no ketsudan, Torinokosareta Daihachihan Kurenai's decision, Team 8 left behind 5. listopada 2006.
204 Yakumo ciljana, zapečaćene sposobnosti 狙われた八雲 封印された能力 Nerawareta Yakumo, Fūinsareta nōryoku Yakumo targeted, Sealed abilities 5. listopada 2006.
205 Kurenaina top-secret misija ~Obećanje Trećem~ 紅の極秘任務~三代目との約束~ Kurenai no gokuhi ninmu ~Sandaime to no yakusoku~ Kurenai's top-secret mission ~A promise with the Third~ 5. listopada 2006.
206 Genjutsu ili stvarnost? Oni koji kontroliraju pet osjetila 幻術か現実か 五感を制するもの Genjutsu ka genjitsu ka, Gokan o seisuru mono Genjutsu or reality? Those who control the five senses 19. listopada 2006.
207 Sposobnosti koje su trebale biti zapečaćene 封じられたはずの能力 Fūjiraretahazu no nōryoku Abilities that should have been sealed 26. listopada 2006.
208 Rijetki artefakt, važnost ljepote prirode 名器 花鳥風月の重さ Meiki, Kachōfūgetsu no omosa Rare artifact, The importance of the Beauties of Nature 2. studenog 2006.

Sezona 9 (2006.- 2007.)[uredi VE | uredi]

Ep# Hrvatski naslov Japanski naslov Engleski naslov Originalni datum prikazivanja
Kanji Romaji
209 Protivnik je "Shinobazu" 敵は『不忍』 Teki wa "Shinobazu" The enemy is "Shinobazu" 9. studenog 2006.
210 Šuma Zbunjenosti 迷いの森 Mayoi no mori The forest of bewilderment 16. studenog 2006.
211 Sjećanje na vatru 炎の記憶 Honō no kioku Memory of flames 30. studenog 2006.
212 Put svakoga zasebno それぞれの道 Sorezore no michi Each one's way 7. prosinca 2006.
213 Izgubljeno pamćenje 失われた記憶 Ushinawareta kioku Lost memory 14. prosinca 2006.
214 Oporavljena stvarnost 取り戻した現実 Torimodoshita genjitsu Recovered reality 21. prosinca 2006.
215 Prošlost koju želim izbrisati 消し去りたい過去 Keshi saritai kako A past I want to erase 21. prosinca 2006.
216 Obrtnik nestaje - meta je Shukaku 消えた匠 狙われた守鶴 Kieta takumi - Nerawareta Shukaku The artisan disappears - The targeted Shukaku 11. siječnja 2007.
217 Saveznici Pijeska - Shinobiji Lišća 砂の同盟国 木ノ葉の忍 Suna no dōmeikoku - Konoha no shinobi The Sand's allies - The Leaf's shinobi 18. siječnja 2007.
218 Zapečaćeni pijesak - Suikonov protunapad 封じられた砂 水虎の反撃 Fūjiwareta suna, Suiko no hangeki Sealed sand - Suiko's counterattack 25. siječnja 2007.
219 Ultimativno oružje je oživljeno よみがえった究極兵器 Yomigaetta kyūkyoku heiki The ultimate weapon is revived 1. veljače 2007.
220 Odlazak 旅立ち Tabidachi Setting off 7. veljače 2007.

Pogledaj također[uredi VE | uredi]