Razgovor:Football Superstars

Stranica ne postoji na drugim jezicima.
Izvor: Wikipedija
(Preusmjereno s Football Superstars)
Ovo je stranica za razgovor za raspravu o poboljšanjima na članku Football Superstars.
Rad na člancima
Pismohrane:

Football Superstars je nogometni MMOG koja vas stavlja u ulogu nogometaša koji želi postati slavan i popeti se na vrh. Beta-testiranje je trenutno zatvoreno, a glavna svrha ove igre je pružiti vam užitak igranja na terenu, ali i uživanje života nogometaša izvan njega.

Glavna svrha[uredi kôd]

Suština ove igre jest u tome da se zabavite te date sve od sebe kako biste dosegnuli vrh i postali slavni kako biste posjetili razna mjesta u koja se može doći nakon što ispunite određeni kriterij slave.

Utakmice[uredi kôd]

Utakmice se igraju na terenu i sa svojim prijateljima igrate protiv protivničke momčadi. Postojat će više mogućnosti. Moći ćete igrati tri-na-tri, pet-na-pet, sedam-na-sedam i deset-na-deset dvoboje. Cilj je igrati što bolje možete kako biste povisili svoj prestiž pred svojim prijateljima te cijelim nogometnim svijetom. Ako budete igrali dobro, primit ćete plaću koju ćete moći potrošiti na kupnju nove opreme ili trening. Igrom također povisujete svoju reputaciju.

Pozicije[uredi kôd]

U nogometu postoji više pozicija na kojima možete igrati: središnji branič, bek, zadnji vezni, središnji vezni, krila (lijevo i desno), polušpica i napadač (također lijevi i desni). Svaku poziciju može zauzeti igrač, osim uloge vratara koju će obnašati samo računalo. Pozicije su od ključne važnosti za igru jer upravo one određuju taktiku kojom ćete igrati.

Momčadski rad[uredi kôd]

Kao i u pravom nogometu, kako biste pobijedili u utakmici bit će vam potreban određeni momčadski duh i rad. Možete imati bolje vještine nego vaš protivnik, ali svejedno možete izgubiti ukoliko vi i vaši suigrači ne budete surađivali na terenu. Na primjer, ukoliko svi igrači vaše momčadi počnu trčati za loptom bez imalo taktiziranja, vjerojatno ćete izgubiti ako budete igrali protiv momčadi koja će biti uigranija i organiziranija.

Vještine[uredi kôd]

Taktika i timski rad jesu odlučujući faktori koji dijele na pobjednike i poražene, ali vam sve to ne može nimalo pomoći ukoliko nećete znati dodati loptu. No, kao i za sve druge probleme, također postoji rješenje i za ovaj. Moći ćete poboljšati vaše vještine tako što ćete trenirati, a kasnije, kada budete napredovali, bit će vam lakše dodati loptu, pucati i u konačnici zabiti pogodak. Naravno, sve vam te vještine neće nimalo pomoći ako ne znate barem malo igrati nogomet.

Svijet iza travnjaka[uredi kôd]

Football Superstars se ne igra samo na terenu, već ga njegov virtualni svijet čini posebnim jer u njemu kontrolirate svaki dio života vašeg nogometaša. Sada možete donositi odluke o svakom aspektu vašeg života. No, budite upozoreni, svaki postupak donosi posljedice.

U virtualnom svijetu moći ćete posjećivati dućane gdje ćete moći kupiti opremu, restorane u kojima ćete moći jesti i što je najvažnije, biti viđeni. Također, tu su još i teretane u kojima trenirate kako vam tijelo ne bi zahrđalo. No, središte svega jest vaš klupski centar u kojemu također možete trenirati, igrati prijateljske i ligaške utakmice te komunicirati s vašim klubom odnosno svim njegovim dužnosnicima, kao i igračima. Budite bez brige, kao i u pravom svijetu, i ovdje možete promijeniti klub ukoliko vam se trenutni ne sviđa ili vam atmosfera ne odgovara.

Sažetak[uredi kôd]

Nakon svega što ste pročitali, ova igra svakako zaslužuje vašu pozornost. Ovu igru ne igraju samo ljubitelji nogometa nego i svi oni koji općenito vole MMOG jer je ova igra jedinstvena po tome što je ovo prva nogometna MMO igra. Ukoliko pak jeste ljubitelj nogometa, tada ćete svakako zaigrati ovu igru.

Poveznice[uredi kôd]

Football Superstars službena stranica