Razgovor:Bistrinci

Stranica ne postoji na drugim jezicima.
Izvor: Wikipedija
Ovo je stranica za razgovor za raspravu o poboljšanjima na članku Bistrinci.
Rad na člancima
Pismohrane:

Dozvola za "prepisivanje" ili koriscenje radova Zdravka Pavlovica postoji i ja sam dobila tu dozvolu osobno od njega da sve sto se nalazi na njegovoj web stranici od fotografija do radova. Za sumnjicave administratore ako zelite i broj telefona Zdravka Pavlovica , obratite mi se i dobit ce te tel broj.--Made in creative 00:47, 23. studeni 2007. (CET) ps smatram da se njegova stranica treba staviti kao izvor informacija, dok se administratori nesloze za izvor informacija stavljene su sluzbene stranice Belisce i Bistrinci sto i nije sasvim krivo jer i te stranice su bazirane na njegovim radovima.--Made in creative 00:47, 23. studeni 2007. (CET)

bistrinci.exdizajn.com[uredi kôd]

Na stranici pod linkovima je naznačeno odakle su tekstovi "Vilko - Izvor informacija o bistrincima.." --Made in creative 12:50, 24. studeni 2007. (CET)


Predložak copyright je uklonjen, neka se suradnik pod ovu izjavu gore potpiše i članak dotjera, pod time mislim da se isprave pravopisne i gramatičke pogr(ij)eške. Nije historija već povijest.--Dalibor Bosits © 02:09, 24. studeni 2007. (CET)