Razgovor:Chupacabra

Stranica ne postoji na drugim jezicima.
Izvor: Wikipedija
Ovo je stranica za razgovor za raspravu o poboljšanjima na članku Chupacabra.
Rad na člancima
Pismohrane:


El Chupacabra

Obicno se on pojavljuje u Latinskoj Americi i u Americi, ali samo meksikancima. Kazu da cedi krv sa zivotinjama, bez uopste da prospe nista na zemlji. Nema tragove ili bilo kakvog dokaza. Meksikanci koji su ga videli kazu da hoda na dve noge, da ima krilja i velike crvene oci. Neke misle da je to vanzemaljac, a neki misle da je to neki eksperiment sto je americka vlada uradila.

Sta kazete?


Sta je El Chupacabra?

El Chupacabra – Znaci “Sisach Koza” na spanskom..

Nazvan zbog nacina na koji je posisao svu krv iz Portorikanskih koza, Chupacabra je ostavljala strah u njegovim tragovima mnogo godina pre..

Prvi put opazen u Portoiku, Chupacabra je emigrirala sa ostrva i bila je opazena na mnogim lokacijama ukljucujuci i juznu ameriku kao i SAD. Tako je nazvana zbog izbora koza kao glavnog obroka, Chupacabra je cesto napadala razne vrste zivotinja, isisavajuci im krv, ukljucujuci pse i ovce. Koliko je poznnato nijedan covek nije stradao od Chupacabre.

Zbog specifichnoog nachina ubijanja veoma je lako reci da li je Chupacabra ubila zivotinju ili ne..Zivotinje su nalazene sa ranama na vratu i svom ili vecinom njihove krvi isisane. Cesto zrtvini ograni su nestajali iako su pronadjene samo male ranice na vratu zivotinja. Prijava kao laserom odsecene usi zrtava su takodje ceste.

Iako neki ljudi tvrde da su videli tragove Chupakabre nisu do sada pronadjeni materijalni dokazi o bilo kakvim tragovima oko zrtava.

Tesko je opisati El Chupacabru jer su vidjenja razlichita. Vecina kaze da je zelena ili siva. Neki kazu da ima veliki jezik kao u gmizavaca a neki da ima cak i krila.

Stvorenje (koje inache stoji uspravno kao chovek), Chupacabra je mnogo puta opisivana kao stvorenje koje je visoko od 3 do 6 stopa. Neki kazu da hoda, neki kazu da leti a neki kazu da skakuce kao kengur.


Odakle je doslo?

El Chupacabra je prvi puta viđena u Portoriku, te je kasnije počela biti viđana po raznim mjestima južne i Sjeverne Amerike, te čak i u Chicagu. Zbog razlicitih opisa koji su “ochevidci” Cupakabre podneli neki smatraju da je bice neka retka vrsta pantera.. Neki ekscentricniji tvrde da je bice vanzemaljac ili dinosaurus. A neki cak tvrde da posotji mali dimenzijski portal iz Portorika u Juznu ameriku.

Postoji teorija da je cupakabra bice stvoreno genetskim inzenjeringom pa da je namerno pusteno ili pobeglo. Postoji priča o njegovom poreklu pre priliči horor filmovima nego teoriji o neotkrivenoj vrsti. Po toj priči, u pitanju je naučnik koji je eksperimentisao na kozama. Jednoga dana nešto nije krenulo kako valja, pa se čovek pretvorio u čudovište nalik na kozu. Razvio je mržnju prema ljudima, pa je prijavljeno da je uništio sve automobile na parkingu instituta u kom je radio. Biće na slici liči na Pana, junaka iz Grčke mitologije koji se javlja i kod starih Rimljana. Linkovi vode na prezentacije koje se udaljavaju od teme i govore o bićima koja su došla iz svemira i nastanila našu planetu.