Razgovor:Eurotower

Stranica ne postoji na drugim jezicima.
Izvor: Wikipedija
Ovo je stranica za razgovor za raspravu o poboljšanjima na članku Eurotower.
Rad na člancima
Pismohrane:

Kriva adresa Eurotowera?![uredi kôd]

Vidim da je u trenutnoj inačici (trajna poveznica) napisana adresa Sveučilišna avenija 4. To je napisao Suradnik:Endimion17 u Inačica od 21:07, 11. lipnja 2006..

Na Vip navigatoru ne nalazim Sveučilišnu aveniju.

U vip navigatoru nalazim Lučićevu tj. "Ivana Lučića", a ona je preko puta FERa, dakle skretanje na jug sa Vukovarske. U Google Earth-u nalazim oznaku koju je dodao netko na ovom mjestu: 100 metara na zapad po Vukovarskoj od ulaza u parkiralište s zapadne strane FERa, pa na južnoj strani Vukovarske --> koordinate zapisane u članku. Blizu su Humboldtova "Alexandera von Humboldta" i Čazmanska. To potvrđuju i informacije o lokaciji na www.eurotower.hr. Na toj stranici, međutim, ne piše adresa.

Je li moguće da su mijenjali ime ulice prije mjesec dana? Zna li netko još neki izvor o službenom nazivu te ulice ili zna iz prve ruke?

SvekY 16:30, 13. rujna 2006. (CEST)[odgovori]

Ne znam da li je službeno preimenovano, ali ulica Ivana Lučića je ista ona koju još po novom nazivaju Sveučilišnom avenijom, a mislim da sam negdje ubrala i Studentska aleja ili avenija. Sojka 17:23, 14. rujna 2006. (CEST)[odgovori]