Razgovor:Harry Potter i Darovi smrti

Stranica ne postoji na drugim jezicima.
Izvor: Wikipedija
Ovo je stranica za razgovor za raspravu o poboljšanjima na članku Harry Potter i Darovi smrti.
Rad na člancima
Pismohrane:
Izabrani članak Izabrani članak
Harry Potter i Darovi smrti je izabrani članak; odabrala ga je (ili njegovu prijašnju inačicu) zajednica kao jedan od najboljih članaka na Wikipediji na hrvatskom jeziku zbog njegove točnosti, wikipediziranosti, neutralne točke gledišta i samog stila članka. Ipak, ako ga možete nadopuniti ili poboljšati, molimo vas da to i učinite.

Ovaj je članak bio na Wikipedijinoj Glavnoj stranici 24. rujna - 1. listopada 2007.

Treba uskladit naslov i početak teksta. --Tycho Brahe 22:28, 18. ožujak 2007. (CET)

važna greška u tekstu!!![uredi kôd]

harry nije bio doveden do mača pomoču patronusa srne,nego zečice!!pa promijenite!!!

Nema se što mijenjati. Patronus koji je doveo Harryja do srne je isti kao i onaj kojeg ima Lily Potter, a taj se pak nadopunjuje s Jamesovim oblikom jelena kao animagusa. Također, glavno značenje engl. riječi doe = srna, košuta (Kalogjera, Kudiš, engl.-hrv., hrv.-engl. rječnik, 3. izdanje) --MayaSimFan 22:40, 16. kolovoz 2007. (CEST)


ja sam našla da je zečica.... pa eto!!

=P

doe - košuta, srna, srne, ženka jelena, ženka kunića, ženka zeca

vidiš da sam bila u pravu....

Wikicitati »košuta, srna, srne, ženka jelena«

Taj prvi dio je zanemaren? --MayaSimFan 18:55, 17. kolovoz 2007. (CEST)


nije zanemaren nego treba prihvatiti i druge odgovore..... ne znači to što si ti veeeliki obožavatelj harry pottera da ti znaš sve.... tako da .... malo se spusti na zemlju....

Molim Suradnicu:Mala tratičnica da baci oko na 302. i 303. stranicu knjige Harry Pooter and the Deathly Hallows u izdanju Bloomsburyja.
Na istoj stranici Ron i Harry razgovaraju nakon što Ron, koji je sve promatrao sa strane, izvuče Harryja iz jezera u kojem je Harry pronašao Gryffindorov mač. Harry upita Rona je li on dočarao patronusa srne koji ga je doveo do mača, na što mu Ron odgovori da nije, te kako je mislio da je to učinio Harry. Harry ga podsjeća kako njegov patronus preuzima oblik jelena, a ne srne, na što se Ron nadoveže i kaže kako je i mislio da je drukčiji od Harryjevog, jer nije ugledao nikakve rogove. Usput, molim vas da pogledate članke obični jelen i zec, ako i dalje imate neke nedoumice u vezi razlika među dotičnim životinjama. Hvala--Treecko 13:54, 18. kolovoz 2007. (CEST)

Sva sreća da je prevelika i premoćna Roberta F. pobrisala moje sve žive promjene darova smrti, kako bi ih maya mogla ponovno napisati... Dao bih ti mrguda, sam kaj ih već imaš dosta... :P -- Dvorsky 13:19, 17. kolovoz 2007. (CEST)

S vremena na vrijeme moglo bi se i pogledati što piše u uvodnom tečaju. Dakle, "premještanja" na novi naslov ne rade se tako da se cijeli tekst iskopira na drugi naslov čime se spaljuju svi prijašnji doprinosi na članku, kojih je u svakom slučaju bilo podosta. Neke stvari ipak treba provjeriti prije nego što se krene u sprovođenje ideje. Molim bez sarkazma! --MayaSimFan 18:55, 17. kolovoz 2007. (CEST)

XD Kaj fali sarkazmu? :( -- Dvorsky 22:00, 17. kolovoz 2007. (CEST)

Pročitao si tu definiciju ili...? Ajd se malo uozbilji. Hvala --MayaSimFan 22:03, 17. kolovoz 2007. (CEST)