Razgovor:Kornatska tragedija

Stranica ne postoji na drugim jezicima.
Izvor: Wikipedija
Ovo je stranica za razgovor za raspravu o poboljšanjima na članku Kornatska tragedija.
Rad na člancima
Pismohrane:

Malo proširio materijalom iz požari u hrv. 2007. Dio "opis događaja" bi trebalo još ali trenutno nemam vremena i podataka pri ruci. --TheFEARgod 15:05, 6. rujan 2007. (CEST)

Mislim da se broj žrtava povećao sa 10 na 11, a da se još dva čovjeka bore za život.. Tako sam ja čuo na vijestima.. --Kal-El 16:11, 6. rujan 2007. (CEST)

Fotografije[uredi kôd]

U 24sata su izasle fotografije poginulog T. Crvelina (www.24sata.hr/index.php?cmd=show_clanak&tekst_id=27919&context=naslovnica&web_page_id=main_page)— Prethodni nepotpisani komentar napisao je 89.164.152.71 (razgovordoprinosi)

Da, međutim na Wikipediji se ne mogu postavljati slike bez dovole autora ili nositelja autorskih prava. --Roberta F. 00:48, 7. rujan 2007. (CEST)
Mislim da je trenutna slika bezvezna, kakvi su to malezijski vatrogasci? Bolje da nema slike nego da je ova... --Suradnik:Mario Žamić 17:25, 26. rujan 2007. (CEST)

Stanje stranice Kornatska tragedija[uredi kôd]

Pozdrav,

mi smo Hrvatska vatrogasna zajednica i željeli bismo pokrenuti diskusiju (i u konačnici izmjene) o stanju članka: "Kornatska tragedija", koji nije dobar. Stranica obiluje greškama i krivim podatcima - od fotografije hrvatskih vatrgoasaca koji na toj slici nisu, do toga da je najmanje mjesta posvećeno službenom opisu događaja, koji su potvrdili stručnjaci na sudu, a najviše mjesta je dobila senzacionalistička teorija za koju nema dokaza.

Kako ne bismo objavljivali cijeli zid teksta, naš povjesničar je napravio dva dokumenta - prvi je analiza postojeće stranice koji pobrojava nedostatke i greške na postojećoj stranici, a drugi donosi ispravne informacije i kronologiju događaja tragedije, poduprijetu s citatima.

Analiza postojeće stranice nalazi se na ovoj poveznici. Dokument s ispravnim informacijama i kronologoijom nalazi se na ovoj poveznici.

Otvoreni smo za sva pitanja i diskusije o ovoj temi. —Hrvatska vatrogasna zajednica (razgovor) 08:50, 11. listopada 2021. (CEST)[odgovori]