Razgovor:Martina Zubčić

Stranica ne postoji na drugim jezicima.
Izvor: Wikipedija
Ovo je stranica za razgovor za raspravu o poboljšanjima na članku Martina Zubčić.
Rad na člancima
Pismohrane:

Vidim da je netko mijenjao zastavu ispred Su Li-Wen. Mislim da tamo ne bi trebala stajati zastava Tajvana. Istina, ona je predstavnica Kineskog Tajpeha, što je jedna te ista država, ali njihovi sportaši ne nastupaju pod zastavom Tajvana, već pod nekom vrstom olimpijske zastave. Nije to baš ona koju sam ja stavio, ali svakako više odgovara od tajvanske. Zato ću vratiti izmjenu.  Sauly  08:50, 22. kolovoz 2008. (CEST)

Da, ali mislim da zastava samo govori iz koje je netko drzave, a ne pod kojom zastavom nastupa ta drzava. Nitko ne zna za Tajvan nastupa pod ovom zastavom, pa polimpijska zastava citatelju ne daje trazeni podatak. Ja cu ipak vratiti na Tajvan, tj stavit cu obje zastave. --Pancho W. Villa (razgovor) 09:11, 22. kolovoz 2008. (CEST)

Isto tako ta zastava na Olimpijskim igrama nikomu ne govori odakle je ta sportašica, pa to mogu saznati sa dresa. Zato sam ja to napisao i u tekstu.  Sauly  09:18, 22. kolovoz 2008. (CEST)

3. srpnja, ne lipnja, samo Engleze slijedite kao da su nepogrješivi i znaju sve o Hrvatskoj i Hrvatima, a mi ne znamo ništa je li?
Jolo, June na engleskom znači lipanj, July je srpanj. Osim toga postoji poveznica na njezinu biografiju [1]. Ista stvar i s Filipom Udeom. --Suradnik13 (razgovor) 09:04, 23. kolovoz 2008. (CEST)