Razgovor:Osvajači olimpijskih odličja u atletici, muški

Stranica ne postoji na drugim jezicima.
Izvor: Wikipedija
Ovo je stranica za razgovor za raspravu o poboljšanjima na članku Osvajači olimpijskih odličja u atletici, muški.
Rad na člancima
Pismohrane:

Ogroman clanak[uredi kôd]

Ovaj bi se clanak slobodno moglo razdijelit u 24 manja clanka, i to od svakog poglavlja napravit po jedna novi clanak. Ovako nema smisla, clanak je vrlo nepregledan. --Ante Perkovic 20:10, 24 July 2005 (CEST)

Kako Ante, nepregledan? Pa tu su svi kompletni atletski rezultati, sa svih Olimpijskih igara (modernih). A kada bi od svake discipline, po tvome, napravio po jedan članak (24, na to si mislio) teško bih se i ja tu snašao, a, malo smohvale, ekspert sam za OI.
Što je nepregledno u tome ako netko poželi vidjeti npr. tko je bio srebrni u skoku u vis u Montrealu 1976. godine. Što bi rekla braća: prosto k'o pasulj. Namjeravam tako napraviti i za žene, pa tako onda i za plivanje , itd. Ništa tu nije nepregledno.
Green

Podjela[uredi kôd]

Ovo je ogromna kolicina podataka.

Stranica se moze podijeliti na hrpu manjih clanaka pri cemu bi se napravili clanci i po disciplinama i po godinama, a svaki bi imao po 2 predloska na dnu, sa poveznicama na ostale rezulate te godine te sa poveznicama na rezultate u toj disciplini kroz sve ostale godine. Sto kazete na prijedlog? --Tycho Brahe 12:13, 30. kolovoza 2006. (CEST)[odgovori]

Za sada sam počeo nešto takvo u članku Osvajači olimpijskih medalja u atletici, žene, doduše nije po godinama već po disciplinama. Ako vam se čini dobro napraviti ću kad stignem slično i za muškarce. --ivelimir 00:44, 12. siječanj 2007. (CET)

Razdijelio sam i muške osvajače na pojedine članke, vidi primjerice Osvajači olimpijskih medalja u atletici, muški, 100 m. Stoga dakle se može ovaj glavni članak svesti samo na predložak koji povezuje sve te članke uz nekoliko rečenica uvodnog teksta. Ukoliko nitko ne da glas te argumente za to da i glavni članak ostane u integralnom obliku kao što je i sada, ja bih glavni članak dakle bitno skratio. --ivelimir 12:35, 15. siječanj 2007. (CET)