Razgovor:Rusini

Stranica ne postoji na drugim jezicima.
Izvor: Wikipedija
Ovo je stranica za razgovor za raspravu o poboljšanjima na članku Rusini.
Rad na člancima
Pismohrane:

Čisti copy paste (istina postavljene su wikipoveznice) knjige. Knjigama nije mjesto na Wikipediji. U članku se trebaju nalaziti relevantni podaci a kao izvor se može navesti neka knjiga iz koje se može pročitati šire i opširnije o pojmu o kojem se piše u članku, a ne može se cijela knjiga stavljati kao članak, bez obzira tko ju je napisao. -- Andrej Šalov 19:29, 11. veljača 2007. (CET)

Dozvola[uredi kôd]

Ako suradnik ima dozvolu svoje majke da ovo stavi na wikipediju šteta bi bilo brisati. --Wenders 19:40, 11. veljača 2007. (CET)

U svakom slučaj, onaj prvi pasus u članku mislim da nije iz te knjige, jer je postojao već prije nego što je suradnik počeo dodavati ovaj tekst, pa ako bi slučajno došlo do brisanja, treba paziti da prvi pasus ostane.--Donatus 19:46, 11. veljača 2007. (CET)

ovaj tekst je sazetak knjige koju je moja majka napisala, i dala meni dozvolu da njen sazetak, clanak stavim na wikipediju. Dakle, nije prepisan, nego je ponovno napisan sa manje rijeci. gdje i kako staviti i obznaniti dozvolu?? --V 20:08, 11. veljača 2007. (CET)

U redu. -- Andrej Šalov 19:23, 12. veljača 2007. (CET)

prebačeno s druge stranice... valjda ovdje pripada ?![uredi kôd]

Zaista, nisam prijavljen,ali sam vrlo cesto i evo ilegalno posecujem Vikipediju, buduci da ste uzevsi sve u obzur - najliberalnija institucija Sveznanja!

Citam ovaj prilog o Rusinima, ostalo mi je samo da aponovom ovo sto sam reklkao u prethodnom stavu. A posto je rec o Rusinima i nasim problemima, ovo ovde spada red najpotpunijih i najistinitijih napisa.

Ne smeta sto se autor, izmedju ostalih izvora poziva i na Savez Rusina /i/ Ukrajinaca, ali bilo bi dobro da je imao pri ruci ponesto i od ovdasnji rusinskih autora, onih sto su pred naletom nosioca politike osporavanja nacionalnog identiteta Rusinima potisnuti na javljanje pretezno na rusinskin web-sajtovima, sto se sve moglo lako pronaci, pocev od www.rusnak.info.

Dakle, evo me za evidenciju> Mihajlo Hornjak, penzioner, hornjak@absolutok,.net, Beograd, bivsi ambasador bivse bivse Jugoslavije, Novinarsko-diplomatska visoka skola, Istorija - Beogradski univerzitet.

Ostajem s najboljim zeljama, MH — Prethodni nepotpisani komentar napisao je 80.93.228.34 (razgovordoprinosi)