Razgovor:Veljko Despot

Stranica ne postoji na drugim jezicima.
Izvor: Wikipedija
Ovo je stranica za razgovor za raspravu o poboljšanjima na članku Veljko Despot.
Rad na člancima
Pismohrane:

Tekst nije prepisan, već je istog autora i dopunjen je u odnosu na njegov ranije objavljeni tekst na navedenoj stranici! Nije potrebno povezivati ova dva teksta, odnosno stranice, dakle nije ga potrebno brisati. — Prethodni nepotpisani komentar napisao je Cantinon (razgovordoprinosi)

Može li se ovo precizno napisati, dakle, tko je autor teksta na stranici s koje je preuzet, tko daje dozvolu za prenošenje teksta u čije ime, odnosno sve što je potrebno kako bi se izbjegle moguće neugodnosti zbog kršenja autorskih prava. --Roberta F. 00:56, 9. lipanj 2007. (CEST)

Ponavljam, tekst nije preuzet s druge internet stranice, već se radi o dostupnoj poslovnoj biografiji Veljka Despota u poslovnim krugovima (njegova autorska prava!), a koja je već koju godinu u osnovama dostupna i na engleskoj Wikipediji. Za hrvatsku Wikipediju sam je dopunila/aktualizirala, uz dozvolu i suradnju g. Despota. Tekst ima od 29. svibnja i oznaku Ante Perkovića "ok, ima dozvola", pa ne vidim problem i prostor za moguće neugodnosti. — Prethodni nepotpisani komentar napisao je Cantinon (razgovordoprinosi) .