Razgovor Wikipedija:Dopuštenja za korištenje sadržaja/Ustanove

Stranica ne postoji na drugim jezicima.
Izvor: Wikipedija
Ovo je stranica za razgovor za raspravu o stranici Wikipedija:Dopuštenja za korištenje sadržaja/Ustanove.
Rad na člancima
Pismohrane:


Molim da se ova izmjena ukloni Posebno:Diff/4598030. Hvala na razumijevanju. Lijepi pozdrav, -- Nesmir Kudilovič (razgovor) 17,05; 7. veljače 2017. (SEV)

To je službeni stav Zavoda i mislim da ne treba brisati. Postupak sa sadržajem treba definirati u predlošku, kako je dogovoreno.  • Bonč (razgovor) • Ako ne primiš ovu poruku, javi se da ti pošaljem drugu. •  01:13, 14. veljače 2017. (CET)[odgovori]
Dopusnica nije stav niti pojašnjenje, već dopuštenje za korištenje sadržaja u smislu licencija.
Treba postupiti kao i u slučaju gdje dopusnica nije dobivena u odgovarajućem obliku, te ne razumijem zašto se objavljuje uopće bilo kakva korespondencija prije dobivanja prave dopusnice.
Primjer gdje nema odgovarajuće dopusnice: Wikipedija: Dopuštenja za korištenje sadržaja/Ustanove#Hrvatski državni arhiv, i onda stoji ovaj natpis:
Ova je dopusnica neprihvatljiva, molimo ne koristit ju dok se ne dobije nova, hvala!
Molim da se slično toj obavijesti postavi ovaj tekst:
Ovo pojašnjenje nije dopusnica te je neprihvatljivo korištenje sadržaja u smislu licencijâ koje se zahtijevaju za wikipedijin sadržaj, molimo ne koristiti pojašnjenje u smislu dopusnice dok se dopusnica ne pribavi, hvala!
Previše problema u tumačenju generira to pojašnjenje, jer je općepoznato da se citira između navodnika i da se citati ne smiju mijenjati. Hvala na trudu i na razumijevanju. Lijepi pozdrav, -- Nesmir Kudilovič (razgovor) 3,49; 14. veljače 2017. (SEV)