Razgovor Wikipedija:Izabrani članci/Prijedlog pravila/Ante Perković

Stranica ne postoji na drugim jezicima.
Izvor: Wikipedija
Ovo je stranica za razgovor za raspravu o stranici Wikipedija:Izabrani članci/Prijedlog pravila/Ante Perković.
Rad na člancima
Pismohrane:

Četiri su glasa za prvu Antinu opciju, to su glasači za nekakav red i zakon koji bi se trebao poštivati i koji se protive anarhiji koju zastupa Flopi, znači glasovali smo za to da se sankcioniraju razne samovolje, dišpeti i sve ono što vodi u beskrajne rasprave i svađe. Zato bi Ante trebao vratiti ono što je precrtao, a ne da se povlači pred nečijim pritiscima. --Zeljko 13:03, 23. srpanj 2007. (CEST)

Ono sam ja precrtao, svoje doprinose, a on je ono itekako trebao precrtati. Ante se zalaže za tiraniju, nije odgovorio koliko mu se članaka može predložiti niti se obvezao da mora objasniti zašto je odbio neke članke, a neke ne kao i kad mu se odbijeni opet mogu predložiti. Ja se ne zalažem za nikakvu anarhiju nego sam za dosadašnji sustav predlaganja do pet članaka uz neke izmjene prilikom glasovanja koje sam predložio. --Flopy 13:06, 23. srpanj 2007. (CEST)

Tako ako se naknadno precrtavaju pravila pod prijetnjama i pritiskom, onda taj prijedlog, kao takav, više ne može imati nađu potporu (moju ne), nego samo Flopijevu. --Zeljko 14:35, 23. srpanj 2007. (CEST)