Razgovor Wikipedija:Kafić/Tehnička pitanja/Arhiv 5

Stranica ne postoji na drugim jezicima.
Izvor: Wikipedija
Ovo je stranica za razgovor za raspravu o stranici Wikipedija:Kafić/Tehnička pitanja/Arhiv 5.
Rad na člancima
Pismohrane:

predložak?[uredi kôd]

Htjela sam pokusati napraviti novi predložak (na stranici za vježbanje), pa sam u tu svrhu napravila predložak - predložak vježba, s namjerom da ga kasnije obrišem. Da li možda neko misli da bi takav predložak bio koristan. Naravno, sam početnik ne može znati staviti predložak ali mu to moze napraviti neki dobronamjerni wikipedist obzirom da sam i ja pocetnik , dajem prijedlog (da nam se olaksa) da negdje na glavnoj stranici ili barem na nekoj (jednoj) poveznici budu i kafić i česta pitanja i pitanja i sl. (uglavnom sve sto treba početnik) Radi se o tome da svako malo moram ponovo trazit te stranice pa se malo izgubim. Recimo - negdje na glavnoj stranici spomenut početnik (laik, ili sl.) i poveznicom na neku stranicu doci na popis svega potrebnog.

Kajperinja 15:55, 5. srpnja 2006. (CEST)[odgovori]

Sas pregledavam napisano i predložak vježba postoji ali nema teksta .ne znam zasto.Uglavnom , bilsa sam napisala:

ovu stranicu uredjuje pocetnik i moli - umjesto kritika i/ili brisanja pomoc pri izradi iste

Pitanja na krivom mjestu[uredi kôd]

Počinjem brisati pitanja koja se ne odnose na tehnička pitanja o radu na Wikipediji, već su pitanja o smislu života, bolestima ili bilo čemu drugome. --Roberta F. 19:46, 13. ožujak 2007. (CET)

Prijevod predloška sa eng wikipedije[uredi kôd]

Imam problem sa nedostatkom jednog dosta značajnog predloška u hrvatskoj wikipediji. Riječ je o predlošku weather box, tj. tablici klime gradova kakva se izuzetno često koristi u stranim wikipedijama pa mi je pomalo nejasno da još nitko nije složio predložak na hrvatskom :) Ovdje u weather box linku je nekoliko verzija vrlo opsežne tablice, no u principu se najčešće koriste ipak malo sažetije verzije zbog toga što za vecinu mjesta ipak ne postoje toliko detaljni podaci vec se uglavnom mjere temperature i padaline te ponekad sunčani dani. Tu je par primjera primjene tablice klima Zagreba, klima Moskve itd. Smatram da je riječ o dosta korisnom predlošku kojeg ionako koristi vecina stranih wikipedija (kao i nama susjedne) pa bi bilo dobro da netko prevede dotični predložak i za upotrebu na HR wikipediji, ja kao početnik u uređivanju to na žalost ne znam sam. Gilach (razgovor) 01:29, 10. prosinca 2010. (CET)[odgovori]