Razgovor o kategoriji:Likovi iz grčke mitologije

Stranica ne postoji na drugim jezicima.
Izvor: Wikipedija
Ovo je stranica za razgovor za raspravu o stranici Kategorija:Likovi iz grčke mitologije.
Rad na člancima
Pismohrane:

U kategorijama o pojedinim stvarima nisu samo likovi nego i mjesta - npr. ktg. Olimp ima članak o Olimpu, kategorije o Hadu ima Tartar, pakao, rijeke itd. Ne sviđa mi se baš ovo novo trpanje svega u ktg. likova, što je nedostajalo onome prije? Ili postoji neki drugi način rješavanja? --Abyssus 21:58, 18. lipanj 2008. (CEST)

Ok... itko? Vratila bih na staro stanje. --Abyssus 20:50, 19. lipanj 2008. (CEST)
Ne kužim problem. Likovi su likovi, tu nema ništa sporno. Što je Kategorija:Biografije, Hrvatska za Kategorija:Hrvatska, to je kategorija:Likovi iz grčke mitologije za Kategorija:Grčka mitologija. Nitko ne brani da se ti isti likovi i dodatno kategoriziraju po temama (Had, Olimp...). --Ante Perkovic (razgovor) 15:16, 22. lipanj 2008. (CEST)
Vidi i Razgovor o kategoriji:Had. --Ante Perkovic (razgovor) 15:22, 22. lipanj 2008. (CEST)
Ne, problem je bilo što su ubacili cijele kategorije u likove, a ne pojedinačne, što je loše, pa su u Likovima bila i mjesta i slično. Zato stavih radove pa da selekcioniram jer nema smisla da cijeli Had s rijekama bude potkategorija Likova, ako su samo neki likovi likovi (za koje ću staviti da su likovi). Kužiš? :) --Abyssus 16:19, 22. lipanj 2008. (CEST)
Pojedinacne likove iz Kategorija:Had treba u Kategorija:Likovi iz grčke mitologije. To je sve, mislim. --Ante Perkovic (razgovor) 16:31, 24. lipanj 2008. (CEST)