Razgovor o kategoriji:Otoci u Jadranskom moru

Stranica ne postoji na drugim jezicima.
Izvor: Wikipedija
Ovo je stranica za razgovor za raspravu o stranici Kategorija:Otoci u Jadranskom moru.
Rad na člancima
Pismohrane:

Vidim jedan problem u ovom. Kategorija:Hrvatski otoci je već sad pretrpana, a svi su istovremeno i Kategorija:Otoci Jadranskog mora. To znači, da će se ova druga samo još povećati, crnogorskim a i ponekim talijanskim otokom. Kako će tek onda biti pretrpana. Možda bi bilo bolje, prvo podijeliti nekako ove naše otoke? Ali, to bi trebao odraditi netko tko zna gdje je koji, ja osim onih nekoliko većih, nemam pojma:-(. Nastaviti ovako, ne znam ima li smisla. Iako, ne znam točno niti što je objektivno pretrpana kategorija. Ako pogledaš, recimo, ovo [1] ili ovo [2] a vidjela sam i kategorija s daleko većim brojem članaka, onda se ova s hrvatskim otocima i ne čini tako ogromna;-). Za sad ću druge otoke Sredozemnog mora staviti u tu kategoriju, a ako ostaje Jadran za sad tako kako je, onda ću i u sve njih ubaciti Kategorija:Otoci Jadranskog mora. Branka France 16:22, 20. lipanj 2007. (CEST)

Svi clanci iz kategorija Kvarnerski otoci, Srednjodalmatinski otoci i sl. su jedino tamo i smjesteni, uz, eventualno, kategoriju zupanije (sto je rijeseno polovicno). Svakako, kad potrpamo Kvarnerske, srednje-, juzno- i sjevernodalmatinske otoke u podkategorije, nece vise biti pretrpano. Hrvatski otoci su vec razvrstani (osim par komada za koje treba progooglati gdje se nalaze :), dok ova kategorija jos uvijek ima clanaka koje treba pobacati po podkategorijama. --Ante Perkovic 10:09, 4. srpanj 2007. (CEST)
P.S. Ne znas gdje je Macaknjara? Nista lakse. --Ante Perkovic 10:11, 4. srpanj 2007. (CEST)

Pripazite, ima nekoliko otoka istog imena. Zapravo, malo puno više od nekoliko. Sjećam se kad sam tek došao u Hrvatsku, kad sam bio ljetovao na Krku. Prvić. Kamarad Walter 10:15, 4. srpanj 2007. (CEST)