Razgovor o kategoriji:Slike zastava hrvatskih županija

Stranica ne postoji na drugim jezicima.
Izvor: Wikipedija
Ovo je stranica za razgovor za raspravu o stranici Kategorija:Slike zastava hrvatskih županija.
Rad na člancima
Pismohrane:

razgovori sa "Razgovor o kategoriji:Zastave hrvatskih županija"[uredi kôd]

Već dugo se mislim uhvatiti brisanja kategorija u kojima su slike po temama, a ne članci. Ne znam napamet koje su to kategorije, ali uglavnom su u pitanji grbovi.

Ne bi ništa počeo bez rasprave, a ovo se čini pravim mjestom za to.

Razlog više za brisaje ove kategorije je članak Zastave i grbovi hrvatskih županija. --Ante Perkovic 22:54, 26. lipanj 2007. (CEST)


PROTIV PROTIV slike treba nekako kategorizirat. Meni osobno je ovo puno logičnije kategoriziranje. --Suradnik13 23:01, 26. lipanj 2007. (CEST)

U tom slucaju, trebamo biti dosljedni i kategorizirati sve slike, ne samo one od grbova. Mislis li i dalje da to to dobra ideja?
Nadalje, vidi Zastava Francuske i Slika:France flag large.png Sto bi od ovoga stavio pod Kategorija:Državne zastave? Clanak, zastavu ili oboje? --Ante Perkovic 13:10, 27. lipanj 2007. (CEST)

Pa baš i nisi izabrao dobar primjer, jer slika zastave Francuske se nalazi na commonsima, ove slike o kojima govorimo nisu na commonsima. Nadalje, slike se kategoriziraju ako nisi primjetio, jer svaki put kad staviš neku licencu, slika se automatski kategorizira. Ako smisliš bolji način kategoriziranja, nedaj se smesti, učini kako god, samo nemoj smetnut s uma da kategoriziranje treba biti pomoćno sredstvo za pronalaženje članaka i slika. Ja i dalje smatram da je za sada ovaka način kategoriziranja uredu, jedino što sam možda trebao nazvat ove kategorije "Slike zastava hrv. županija" i "Slike grbova hrv. gradova/općina/županija", u slučaju da netko započne pisat članke s opisom grbova i zastava. No, u ovom trenu mi je najvažnije da sve slike uskladit s dobivenom dozvolom. (smatraš li i dalje da slike ne treba kategorizirat?) --Suradnik13 17:11, 27. lipanj 2007. (CEST)


Ukratko, predlažem da se kategorija preimenuje u [[Kategorija: Slike zastava hrvatskih županija]]--Suradnik13 17:16, 27. lipanj 2007. (CEST)

ZA ZA - Eto, vidim da si se vec i ti sjetio. Dakle, predlazem preimenovanje ove i svih kategorija slika na nacin da se odma vidi da se radi o slikama. --Ante Perkovic 15:28, 2. srpanj 2007. (CEST)

PROTIV PROTIV brisanja kategorije. Slike treba kategorizirati (slike na zajedničkom poslužitelju su pod GFDL, slike na hr wiki ne moraju biti pod tom licencom). A kad ih već imamo, dobra je ideja da su kategorizirane. No to nije neki posao visokog prioriteta (jer su ionako sve koje imaju dozvole već u nekim kategorijama). Slažem se s imenom:

[[Kategorija: Slike zastava hrvatskih županija]]

SpeedyGonsales 19:46, 27. lipanj 2007. (CEST)

Slijedom dogovora, slike će biti kategorizirane pod kategorijom [[Kategorija: Slike zastava hrvatskih županija]] u predstojećem razdoblju, a ova kategorija će biti predložena za brisanje :) --Suradnik13 15:39, 2. srpanj 2007. (CEST)


Novi razgovori[uredi kôd]

kategorija:Slike po temama[uredi kôd]

Treba nam nova kategorija:Slike po temama ili tako nesto, te cijela hijerarhija ispod toga (za postojece slikovne kategorije). --Ante Perkovic 15:58, 2. srpanj 2007. (CEST)

Za sada mi nije prioritet. Slažem se za ovo gore. Trenutno usklađujem slike s dobivenom dozvolom. Možda da se napravi i kategorija u kojoj će biti sve {{Predložak:FAME}} slike, (iako smatram da nije potrebno)?--Suradnik13 16:06, 2. srpanj 2007. (CEST)