Razgovor o kategoriji:Znanost

Stranica ne postoji na drugim jezicima.
Izvor: Wikipedija
Ovo je stranica za razgovor za raspravu o stranici Kategorija:Znanost.
Rad na člancima
Pismohrane:

podjela?[uredi kôd]

HM, ono sta user:vodomar radi na Category:Društvene znanosti za sad dosta dobro izgleda :). Mozda bi bilo dobro prebacit sve ove clanke i kategorije iz Category:znanost u Category:prirodoslovlje i Category:Društvene znanosti. Pod Category:znanost bi ostale ove dvije kategorije, zatim Category:znanstvenici i ponesto stranica koje su zajednicke za sve znanosti (npr. eksperiment).

Ali, s ovim se ne bi zurio, da ne bi poslije bilo "nisam se sjetio toga", ajmo prije prdiskutirat. Ovo sa drustvenim sznanostima je dobro obavljen posao :) --Ante Perkovic 13:52, 20 July 2005 (CEST)

Klimatologija ili meteorologija???[uredi kôd]

Otvorio bi potkategoriju za pojmove vezane uz vrijeme, klimu, meteorologiju i slicno, pa bi volio da mi netko kaze kako da nazovem tu kategoriju, te gdje da je stavim. Ocito pod prirodoslovne znanosti, ali ne znma da li direktno tamo ili mozda pod "zemljopis", "geologija" ili gdje vec? --Ante Perkovic 11:05, 21 July 2005 (CEST)

klimatologija i meteorologija su dvije discipline, mozda kategorija klimatologija i vrijeme, potom kategorija meteorologija odvojeno od zemljopisa i geologije, direktno ispod prirodoslovnih znanosti. Vodomar 12:02, 21 July 2005 (CEST)

Cool, s obzirom da se kuzis u to vise nego ja, najbolje da ti to sredis. Jedino sta ja ne bi nazvao "klimatologija i vrijeme" nego samo "klimatologija" (ako to nije krivo iz nekog razloga), ovo prvo mi je predugo. Inace, sve vezano uz ove dvije kategorije ti je u category:znanost, nerazvrstano. --Ante Perkovic 13:21, 21 July 2005 (CEST)