Razgovor sa suradnicom:BlueRose

Stranica ne postoji na drugim jezicima.
Izvor: Wikipedija

Dobrodošli na Wikipediju. Iako su svi dobrodošli činiti konstruktivne doprinose na Wikipediji, vaša nedavna izmjena nije izgledala konstruktivnom i zbog toga je uklonjena. Ako želite, možete testirati na stranici za vježbanje, i pogledati uvodni tečaj za više informacija o uređivanju na Wikipediji. Hvala na razumijevanju.--Roberta F. 23:34, 29. ožujak 2009. (CEST)

Antidoor[uredi kôd]

Pozdrav, zahvaljujemo na vašim doprinosima! Kako bi članak Antitodor bio u potpunosti u skladu s osnovnim zahtjevima Wikipedije potrebno je obratiti pozornost i dodati wikipoveznice, kategoriju, međuwikipoveznice i stilski urediti članak. Više o svemu tome možete pročitati u kratkom uvodnom tečaju, a opširno o Wikipediji ovdje. Hvala na razumijevanju.--frk@ 23:48, 29. ožujak 2009. (CEST)

Ne znam koji ti dio iz ovoga nije bio jasan; Ne uklanjajte sami ovaj predložak. Tekst uređujte na stranici za razgovor.. Osim krivih poveznica čitavi tekst je prepisan sa www.myspace.com/antitodorpunk, a to nije dozvoljeno, više o tome možeš pročitati ovdje. Isto bi te zamolio da prije nego počneš uređivati članak još jednom proučiš uvodni tečaj kako bi ti neke stvari bile jasnije, a također ako ti što god nije jasno slobodno mi se možeš obratiti s pitanjem ;-). Uživaj!--frk@ 11:07, 30. ožujak 2009. (CEST)

Ok, ne znam da li si vidjela komentar suradnice Roberte na mojoj stranici za razgovor, više o tome možeš pročitati ovdje. Ako je tekst tvoj onda ti to ne bi trebao biti neki problem, ako ipak nije onda ga preuredi (znači nemoj ga kopirati) i stranice s kojih ga preuzimaš navedi kao izvor. Ako ti treba bilo kakva pomoć slobodno se javi ;-). Uživaj!--frk@ 18:27, 30. ožujak 2009. (CEST)

BlueRose, svakome suradniku koji je prijavio elektroničku poštu s lijeve strane na suradničkim stranicama (ispod logotipa Wikipedije) nalazi se poveznica za poštu, pa tako i ja prijavih kao što možeš vidjeti ovdje. Lijep pozdrav :-)) --Roberta F. 19:05, 3. travanj 2009. (CEST)
bok, imam jedno pitanje: dali je ime grupe Antitodor ili Anti Todor, jer čini mi se da sam viđao obadvije verzije. pozdrav ;) --zhile i 12:51, 5. travanj 2009. (CEST)
ok, thnx na objašnjenju :) --zhile i 17:02, 6. travanj 2009. (CEST)

Izvori[uredi kôd]

Možeš navesti njihovu myspace stranicu kao izvor ili umjesto == Vanjske poveznice == stavi == Izvori ==. Više o navođenju izvora možeš pročitati ovdje. Inače myspace stranice nisu baš preporučljive da se navode kao izvor, ali ako su službene stranice nekog sastava, ne vidim neki problem u tome (o tome više možeš pročitati ovdje). Nekoliko puta do sada i sam sam se sreo s tim da neki sastavi održavaju svoje myspace stranice s novim vijestima i događajima, dok su svoje službene internet stranice zapostavili. Nadam se da sam ti na neki naćin pomogao, a ako ti još nešto nije jasno, slobodno pitaj. Uživaj!--frk@ 22:18, 6. travanj 2009. (CEST)