Razgovor sa suradnicom:Roberta F./Arhiv 13

Stranica ne postoji na drugim jezicima.
Izvor: Wikipedija

Slika:Ferhadija.jpg[uredi kôd]

Pogledati [1] :-) Sličke nisam postavila ciiijeeeeluuuuu vječnost, alaj su se stvari u međuvremenu iskomplicirale :-)

Pozdrav (sunce je danas pretjeralo, neće valjati ako ovako nastavi ;-))) --Sanya 21:32, 15. lipanj 2007. (CEST)


Hvala na upozorenju. --- Marin Bobek 16:42, 16. lipanj 2007. (CEST)

Hvala na dobrodošlici, pozdrav !

markoantonio2

Automatsko arhiviranje[uredi kôd]

Bilo bi jako lijepo kada bi ovo bilo moguće i kod nas. --Flopy 11:04, 19. lipanj 2007. (CEST)

Super. Imaš zato pivo od mene, --Zeljko 13:00, 19. lipanj 2007. (CEST)

Stojni val[uredi kôd]

Što nije u redu s tim člankom? One wikipoveznice? Mislim, da popravim nešto ako treba.--Sanja Simat 16:29, 19. lipanj 2007. (CEST)

slika sa commonsa[uredi kôd]

Htio sam samo pitati ako mi možeš pomoči. Mislio sam postaviti neke slike na Commons, ali ne znam kako. Objašnjenja tamo su mi pomalo konfuzna. Pozdrav, --Seiya 17:43, 19. lipanj 2007. (CEST)

da...[uredi kôd]

Da, ja sam autor. Imam slike onog memorijalnog centra Nikole Tesle u Smiljanu koje bi bilo zgodno postaviti. Dakle, kako se to izvodi? Treba li se za to prijaviti na englesku wikipediju? --Seiya 12:46, 20. lipanj 2007. (CEST)


Evo, postavio; [2]. Hvala na pomoći. Pozdrav, --Seiya 22:46, 20. lipanj 2007. (CEST)

brne krnarutić[uredi kôd]

puno ti hvala. stvar je u tome da nisam znala kako se točno preziva, krnautić ili krnarutić, jer sam sretala obje verzije, ipak je češća krnarutić, pa sam odlučila promijeniti, ali ne znam kako se mijenja ime članka, pa sam ga htjela prebaciti na novu stranicu.

LjiljanaK 00:41, 20. lipanj 2007. (CEST)

Hvala. Još uvijek se privikavam, čitala sam uvodni tečaj, i svako malo ga koristim jer uvijek nešto zaboravim. Pazit ću malo više. Pozdrav.
LjiljanaK 00:53, 20. lipanj 2007. (CEST)

Fala, nisam sva svoja, još mi je rano . --MayaSimFan 11:05, 20. lipanj 2007. (CEST)

Brisanje[uredi kôd]

Vidim da naveliko brišeš pa imam i ja nešto:-) Naime, izbrisano je Dunja Modrić-Blivajs, a nije izbrisano preusmjeravanje na tu izbrisanu stranicu [3] pa treba i to. --Flopy 11:47, 20. lipanj 2007. (CEST)

Lijepa slika:-) Možda za ovaj produženi vikend i vidim kojega na poljima. --Flopy 12:07, 20. lipanj 2007. (CEST)

Godišnjice[uredi kôd]

Nisam siguran da sam posve razumio. Kako mogu znati jesu li Karlo Veliki i Tuđman proteklih godina već bili u izabranim obljetnicama? --Flopy 12:25, 20. lipanj 2007. (CEST)

Da, no Karlo međutim nije bio u izabranim godišnjcama na dan svoje smrti, a to je najvažnije. Isto vrijedi i za Tuđmana. To nije ponavljanje jer se radi o drugom datumu, ali dobro....:-) --Flopy 12:42, 20. lipanj 2007. (CEST)
Ma slažem se:-) --Flopy 12:49, 20. lipanj 2007. (CEST)

Iako sam se studirajući povijesne knjige uglavnom nagledao obljetnica rođenja i smrti, prije svega vladara i državnika. Zato i primijetih ovo gore;) --Flopy 12:54, 20. lipanj 2007. (CEST)

da zaštitiš prenosivom zaštitom?? i dođeš na irc. West Brom 4ever 23:36, 20. lipanj 2007. (CEST)

suradnik:tomy du. podsjeća na...? :-| West Brom 4ever 00:46, 21. lipanj 2007. (CEST)

haha, lako moguće :-) West Brom 4ever 01:00, 21. lipanj 2007. (CEST)

he he a da ti damo bot zastavicu :) --Suradnik13 17:08, 21. lipanj 2007. (CEST)

Zaboravnost!!!![uredi kôd]

Sad upravo vidjeh da si ti administratorica hr. wikipedije.E ovakoja sam zaboravio lozinku pa nemogu da udjem pa zato i ne uređujem članke.E ako se taj moj (neznam kako se zove, ja cu ga nazvat) "racun" ili "prijava" izbrisati ili mi je lakše napraviti novi. Unaprjed velika hvala!!!!!!!!!! Suradnik:Usk man

Nema veze ipak pravim novi!!!!!!!Mislim da ce to biti ovako Usk_man Suradnik:Usk man

Sad mi je ime mocno ko šipak.Pozzzzzz Man Usk 20:11, 21. lipanj 2007. (CEST) I ja reko, šala mu je ono mrak.Nije u lozinci problem, nigdje mi neprihvaca lozinke,valjda u necem drugom(radim na tome da otkrijem.Man Usk 14:15, 22. lipanj 2007. (CEST)

Čitajući članak o Uskoplju našao sam par nepravilnosti,koje ja nemogu ispraviti jer je isti problem kao i prošli put,a i ja to neznam uraditi,treba na Trnovača stavit razdvojbu jer ima selo Trnovača kraj Uskoplja i rijeka Trnovača koja prolazi kroz istoimeno selo te Bistrica je selo,a Bistrička rika je pritoka Vrbasa iako je naziv članka Bistrica(pritoka Vrbasa)-to je znači ne točno. Man Usk 14:28, 22. lipanj 2007. (CEST)


Opet mogu uredjivat clanak o voljeno mi USKOPLJU ;) Man Usk 14:55, 3. srpanj 2007. (CEST)

Hvala[uredi kôd]

Zahvaljujem na odzivu prilikom mog izbora za administratora. Andrej Šalov 15:14, 23. lipanj 2007. (CEST)

Rođendan[uredi kôd]

nikada nije kasno, hvala na čestitkama.--Aqua byte 15:44, 23. lipanj 2007. (CEST)

Ivanje[uredi kôd]

Evo ti krijesova! :-) Još, kad putuješ nekad od Rijeke do Zagreba, mogla bi stati u Delnicama, pa se raspitati jesu li ono „Kapelski kresovi“ bili ivanjski krijesovi ili jurjevski krijesovi ili prvomajski krijesovi i jesu se palili na Velikoj Kapeli (o kojoj nemamo članka) ili negdje drugdje.--Donatus 17:01, 23. lipanj 2007. (CEST)

ISPRAVAK NA STRANICI Gornji Hruševec[uredi kôd]

Molim Vas da pogledate ispravak i ako je potrbno da promjenite što treba kako bi stranica bila prikazana.— Prethodni nepotpisani komentar napisao je 193.198.128.159 (razgovordoprinosi)

idem u utorak ujutro za Zadar. Pozdrav. --Zeljko 02:22, 25. lipanj 2007. (CEST)

u 5 ujutro sa Trsata, via Senj, Starigrad-paklenica, se čujemo, ili pak preko Krmpota, Alana, Krivog Puta, tko zna ? naravno s aparatom! --Zeljko 04:12, 25. lipanj 2007. (CEST)

Albert Camus[uredi kôd]

clanak Albert Camus, (ionako nedorađen i bez dubine) temeljito je prepisan ili, najvjerojatnije kopiran s linka http://www.vecernji.hr/freetime/horoscope/scorpio/669928/index.do Koliko sam upoznata to se suprostavlja pravilima wikipedije. Pozdrav Dea iz Umaga

Mate Boban[uredi kôd]

Poštovana,

slučajno sam "doplutao" do natuknice Mate Boban i tamo pročitao sljedeći ulomak:

"U mladosti je u školi bio loš učenik. Prehranjivao se kradući kokoši. Kada ga je uhapsila jugoslavenska milicija, da bi se izvukao iz zatvora, pristao im je služiti kao doušnik. Bio je član Komunističke partije Jugoslavije. Studirao je ekonomiju. Početkom 90-ih postaje član HDZ-a BiH."

Boban je, međutim, s milicijom i sudom imao posla zbog gospodarskog kriminala, kao direktor trgovačkog poduzeća Napredak iz Imotskoga. Osuđen je na nekoliko godina zatvora (ne znam točno na koliko). Priča o krađi kokoši je ipak prebanalna, u naše krajeve je došla preko Ericha Rathfeldera, ratnog izvjestitelja berlinskog lista Tageszeitung, ali za nju Rathfelder toga lista nije naveo nikakav izvor.

Predlažem stoga da navedeni dolomak nadomjestite sljedećim: U mladosti je u školi bio loš učenik. Bio je član Komunističke partije Jugoslavije. Studirao je ekonomiju. Bio je direktor trgovačkog poduzeća "Napredak" iz Imotskog. Zbog gospodarskog kriminala uhićen je i osuđen na višegodišnju kaznu zatvora. Navodno je, kako bi se izborio za bolji tretman, pristao služiti kao doušnik. Početkom 90-ih postaje član HDZ-a BiH.

Pozdrav, is2— Prethodni nepotpisani komentar napisao je Is2 (razgovordoprinosi)

Vizualni identitet[uredi kôd]

Kao prvo, hvala za dobrodošlicu. :) Što se tiče objašnjenja za promjenu naziva članka u vizualni identitet, možda sam pogriješila što razgovor s grafičkog dizajna nisam prebacila kao i taj dio teksta na koji se odnosi. Naime, suradnici su već prethodno ispravno zaključili da sadržaj nema veze s naslovom, s čime se sasvim slažem, pa sam preuzela prijedlog za naziv suradnika Donatusa koji je čini mi se ispravan. Misliš li da trebam još dodatno obrazložiti promjenu?

Drugo: vidjela sam predložak za radove, i razmišljala o njemu, ali nekako imam osjećaj ako ga stavim, pa ukoliko ne stignem u nekom roku napraviti izmjene, da ću bespotrebno sprječavati druge da napišu nešto. :) Koliko dugo smiju stajati "radovi"?

A za okviriće - hvala za prijedlog, ali možda, u budućnosti. Ovaj za sada mi se čini prilično preciznim. :) --Modra 10:37, 29. lipanj 2007. (CEST)

Roberta - molim te - ako mi možeš objasniti...
Grb NK Dalmatinac Split je već jako star. Klub je osnovan 1929. godine.
Ne znam koje to mogu biti treće osobe i kako mogu tražiti pismenu suglasnost (ukoliko su uopće još živi), kada ne znam ni koliko uopće može biti tih "svih uključenih". To je slično kao kad se prodaju stare nakretnine, pa po cijelom svijetu treba tražiti nasljednike koji i ne znaju odakle su.
Ne znam tko može biti vlasnik prava slike - je li to onaj tko ga je nacrtao? Ili je to možda sam klub ?? Kada pitaš ljude baš o tim stvarima - samo te blijedo gledaju...
Ovaj grb sam ja SKENIRAO sa lista (Format A 4) - "Prijava ekipe", gdje je u gornjem desnom kutu nacrtan grb kluba. Moglo bi se uvjetno reći da sam napravio fotografiju.
Molio bih te da mi odgovoriš gdje je tu problem??— Prethodni nepotpisani komentar napisao je Željko baković (razgovordoprinosi)

Pisanje[uredi kôd]

Bok Roberta, evo ponekad nešto sitno i napišem ili ispravim a usput pisuckam opet one moje Engleze, a stavit ću na wiki kad budem završio.... vidim ovdje sve neki novi suradnici. Ima ih nekoliko koji pišu dobre članke.... kako si ti? --Wenders 08:14, 1. srpanj 2007. (CEST)

Ilustracije[uredi kôd]

Ne vidim u čemu je problem.

1. Za sve ilustracije koje nose oznaku MKUZKB (Ministarstvo kulture Uprava za zaštitu kulturne baštine) ja osobno kao voditelj dokumentacijske zbirke planova, grafika, starih karata, ostavština arhitekata itd. kod korištenja građe određujem uvjete korištenja a to je da se za svu građa (kopije, fotografije, digitalne snimke) navede izvor. dakle korisnik je dužan pravilno navesti izvor odnosno nositelja autorskih prava:npr. Viktor Kovačić, Studija palače Burze, 1923. inv. br. 2222. Zagreb, Ministarstvo kulture Uprava za zaštitu kulturne baštine- Ostavština Viktora Kovačića. Jednako značno na Wikipediji je Pripisivanje- "Nositelj autorskih prava nad ovom datotekom dozvoljava svakome korištenje u bilo koje svrhe, uz uvjet da se nositelj autorskog prava propisno navede". I to je to.

2. Ako se građa koristi iz pojedinog kataloga, stručne knjige itd. također je bitno navesti pravilno izvor odnosno nositelja autorskih prava čega se i pridržavam. A to je i opće pravilo u struci kod preuzimanja materijala. Npr. ilustracija je preuzeta od autora tog i tog, knjige, izdavača, godine... ako se zna ime autora fotografije... ili kataloga Muzeja grada Zagreba (MGZ) MUO (Muzeja za umjetnost i obrt... . Riječju i u tim slučajevima jednakoznačan predložak je pripisivanje.

Jedino ako se u knjizi ili katalogu striktno navodi da se ne dozvoljava korištenje odnosno objavljene građe takav materijal ne objavljujem. No na takve primjere u stručnoj literaturi koju koristim nisam nailazio.

Tražiti neka posebna dopuštenja nakon iscrpna citiranja izvora od tih autora ili institucija bilo bi besmisleno iako sam osobno s većinom njih u kontaktu i drago im je kad im kažem da sam in stavio materijal o nekom autoru na Wikipediju. Nažalost ne mogu ih nagovoriti da i sami rade priloge za Wikipediju. S druge strane postoji veliki interes arhitekata da im napišem priloge što naprosto sam ne mogu fizički napraviti budući da imam i drugih obaveza, a i potpuno sam zapostavio pisanje za Vijenac i Jutarnji.

3. Građa uz koju stavim osobna arhiva je građa koju sam osobno prikupio tijekom godina tako da ne inzistiram na nekakvim posebnim pravima- dakle dajem je na javno korištenje bez nekakvih obveza.

4. Fotografije koje sam osobno snimio također ne podliježu nekoj zaštiti dao sam ih u javnu uporabu, ako me netko želi navesti kao autora ili ne želi to je naprosto njegov izbor.

Eto toliko!

Idem sada malo pisati.

Pozdrav!

K.G.— Prethodni nepotpisani komentar napisao je Krešimir Galović (razgovordoprinosi)

Izabrane godišnjice[uredi kôd]

Vidim da su izabrane godišnjice sad zaključane i za prijavljene suradnike. Razumijem razloge, ali ja bih na nekolicinu njih ponovo imao prigovora i ispravaka (uglavnom treba preformulirati). Znači li to da baš svaki put moram to reći nekom administratoru pa da on ispravi ili ga zamoliti da nakratko otključa pa da ja onda to ispravim? --Flopy 12:42, 2. srpanj 2007. (CEST)

Razumijem i ne prigovaram, ali ovo mi bitno otežava stvar. Već sam na nešto upozorio, Možda se čini kao sitnice, ali povjesničaru nisu. I dalje ću kad mi se bude dalo pregledavati obljetnice. Pozdrav:-) --Flopy 11:08, 4. srpanj 2007. (CEST)

MOLBA[uredi kôd]

Možeš li mi molim te pokazati kako se rade wikipoveznice? Dodo94 ([4]

Oznake[uredi kôd]

Ispričavam se jer sam trebao odmah poslati prijevod kraticea To je već profesionalna deformacija. Naime ja sam kao voditelj dokumentacijske zbirke osobno radio na oznakama za moju instituciju, koja kao i druge institucije dozvoljava, kao što sam naveo korištenje građe, ali uz poštivanje prava nositelja autorstva a ono se za ovakove primjere svodi na točno navođenje izvora (pripisivanje) jer je to ipak građa čiji nismo vlasnici mi djelatnici već svi građani, odnosno porezni obveznici koji nas financiraju, te sukladno tome imaju pravo na javni uvod u nju.

Sad nastojim ubaciti što više podataka o arhitektima i graditeljima koji su djelovali na prostoru hrvatske od 12. st.(kada se počinju spominjati u arhivima) pa sve do današnjih dana). No po broju i kvaliteti podataka vislim da se već polako prestiže Likovna enciklopedija ili HLE, LZMK (Hrvatska likovna enciklopedija, Leksikografski zavod Miroslav Krleža).

Pozdrav!

K.G.— Prethodni nepotpisani komentar napisao je Krešimir Galović (razgovordoprinosi)

ispravak suradničkog imena[uredi kôd]

Lijep pozdrav! Uputio sam zahtjev za ispravak suradničkog imenai primijetio sam da je neki birokrat intervenirao. Međutim, primijetio sam, tijekom uređivanja nekih tekstova da se izgubila gornja traka na kojoj su poveznice koje upućuju na suradničku stranicu, razgovor itd. Trebam li osobno nešto popraviti (opet mi je nestao znak pitanja!) Bilježim se sa štovanjem! --77.238.195.1 21:39, 3. srpanj 2007. (CEST)

da, danas sam se uz malo muke spojio na IRC, naime tek sam nedavno spojio Ubuntu na net(dosad sam na net isao preko XP-a), pa sam odlucio da spojim potom i irc, trebalo je malo muke i truda al uspilo je, i da znam da je onaj kanal samo za promjene.--Aqua byte 21:34, 4. srpanj 2007. (CEST) evo spojio sam se--Aqua byte 21:48, 4. srpanj 2007. (CEST)

Pitanje[uredi kôd]

Molim te popravi mi moju suradničku stranicu .--Fifi 19:56, 5. srpanj 2007. (CEST)

Suradnik Željko traži od mene da se ispišem iz wikipedije.Ja mislim budući da nisam blokiran mogu ostati na wiki unatoč njegovim prijedlozima.--Dodo94 15:56, 6. srpanj 2007. (CEST)

brdski biciklizam[uredi kôd]

Hvala na dobrodošlici :-). Imam malu sugestiju za sliku vilice - sve je u redu samo mislim da bi bilo dobro kad bi se vidjela cijela (s amortizerima). Nego, znaš li štogod o ograničenjima za MTB na Sljemenu (nisam bio 2 godine gore pa nisam u toku)? Čak je i DH navodno otkazan zbog toga... Zoran M 07:19, 7. srpanj 2007. (CEST)

Može li se zaštiti stranica suradnika tako da je mogu uređivati samo prijavljeni suradnici.Ako može možeš li mi ju zaštititi??? --Haker 18:28, 9. srpanj 2007. (CEST)

Slikeeeeeee[uredi kôd]

Meni je preeeezapetljano to stavljanje slika,pa bih ti ja poslao neke vlastite preko e-mail-a, pa da ih ti staviš na te stranica uglavnom o uskoplju. Mislim pokajo sam se što sam glaso za andreja za admina. Moj e-mail je uskman@net.hr Man Usk 14:41, 10. srpanj 2007. (CEST)

Jezična pitanja[uredi kôd]

Sudeći po zadnjem pitanju zaštita za Wikipedija:Jezična pitanja je istekla. Mislim da bi ga trebalo ponovo zaštititi jer nije se smanjio broj pitanja, a suradnici su se počeli prijavljivati što je bolje nego da budu anonimni. Pozdrav:-) --Flopy 13:31, 11. srpanj 2007. (CEST)

Godišnjica[uredi kôd]

Vidim da si tu pa da te pozdrav. Ajd samo na današnjoj godišnjici makni onu drugu rečenicu za Švicarsku, o gubitku neutralnosti. Thnx --Suradnik13 14:05, 18. srpanj 2007. (CEST)

Po ovom vidim da nisam jedini koji smatra da se tu treba naći neko rješenje. I drugi su počeli ispravljati. --Flopy 12:49, 19. srpanj 2007. (CEST)

Pravila biranja[uredi kôd]

I ti si vidim protiv moga prijedloga. Kad je netko protiv trebao bi se izjasniti zašto je protiv. I ja inače mislim da se nikoga ni na što ne bi trebalo prisiljavati, ali ne bi smjela biti praksa da se bira istovremeno nekoliko članaka ma kako dobri bili. Ja sam postigao cilj, potaknuo sam generalnu raspravu o promjenama pravila za biranje izabranih članaka tako da će se gotovo sigurno nešto mijenjati. To mi je i bila prava namjera, ovi dvostruki izbori samo su dobrodošao povod. Pozdrav. --Flopy 12:49, 19. srpanj 2007. (CEST)

Re: opt in[uredi kôd]

Jos se nisam do kraja odlucio za to. Inace, kad se sve zbroji, suma je oko 57000 :))). --Ante Perkovic 14:02, 21. srpanj 2007. (CEST)

Hvala na pomoći - Bela[uredi kôd]

Zahvaljujem na pomoći Roberta. Za jučer mi je dosta (moram nešto i odspavati) Bela 03:59, 22. srpanj 2007. (CEST)

Evo još jednog :D Drago mi je što sam postao suradnik i mogu razgovarati s vama... O tebi sam čitao u Enteru i zato mi je baš drago... Zasad još nisam pisao dugačke članke ali se nadam da ću se uskoro mal oviše potruditi... Čujemo se (ako imaš neki dobar savjet, slobodno reci...) Tonian 17:06, 25. srpanj 2007. (CEST)

Samo - hvala!Počeo ja pisati... Zapravo - ovisan sam o Wikipediji! Još nekoliko detalja da shvatim i bit će kul.. Pa-pa... --Tonian 23:02, 25. srpanj 2007. (CEST)

Tomislav[uredi kôd]

Nažalost za to razdoblje hrvatskih narodnih vladara zbog nedostatka izvora nema preciznih podataka tako da nema nijednog konkretnog datuma odnosno nadnevka. Tako ti je to. Pozdrav. --Flopy 12:32, 26. srpanj 2007. (CEST)

Izabrane obljetnice[uredi kôd]

Samo želim obavijestiti da sam jučer i evo do sada stavio mnogo hrvatskih obljetnica prije svega događaja u kalendar (a pokušat ću pronaći ih još) u nadi da će ući u izabrane obljetnice gdje su dosad bile prilično slabo zastupljene. Pozdrav. --Flopy 12:35, 27. srpanj 2007. (CEST)

Predložak kriteriji[uredi kôd]

Možeš li mi molim te objasniti ovo? Misliš da je vulgusni stil prikladan za enciklopediju? --Ivan Štambuk 09:24, 29. srpanj 2007. (CEST)

Wikicitati »Ukoliko nije prilog nego veznik.«
Kao što rekoh, u govoru običnjaka da; u književnog jeziku kojeg bi (valjda) jedna enciklopedija trebala njegovati baš i ne.
Ukoliko bi kao prilog trebao biti uparen odgovarajućim utoliko, a kao pogodbeni veznik bi zaista volio čuti koji ga to pravopis i gramatika (dakle ne i rječnik!) navodi. Lijep pozdrav :-) --Ivan Štambuk 17:50, 29. srpanj 2007. (CEST)
Hvala na citatima, možda ih čak i provjerim! To svejedno ne mijenja činjenicu da je ukoliko kao pogodbeni veznik odraz lošeg stila, što čuh na mnogo mjestova od mnogo ljudova. Sad da tjeram mak na konac, tražio bih citat i iz prvopisa ali neću :D Drago mi je da držiš do pismenosti mojih izmjena predložaka though, nadam se da ću u doglednoj budućnosti uspjeti vratiti uslugu :D --Ivan Štambuk 23:13, 29. srpanj 2007. (CEST)

Citat iz Institutove gramatike, § 1679 str. 511:

Wikicitati »Rečenice s načinskim veznikom 'ukoliko' u razgovornom se a u novije vrijeme i pisanom jeziku katkada značenjski izjednačuju s pogodbenima. Time se poništava razlika između pogodbene protaze i načinske odredbe suženja i ograničenja, pa se smanjuju izražajne mogućnosti hrvatskoga jezika. Stoga u pogodbenim rečenicama nije dobro upotrebljavati veznički izraz 'ukoliko' umjesto pogodbenog veznika 'ako'.«

Silić-Pranjković gramatika § 1413 str. 348 koju citiraš također ne preporuča baš utoliko:

Wikicitati »Veznik 'ako' najobičniji je i najčešći veznik stvarnih uvjetnih rečenica, a veznik 'ukoliko' obilježen je kao rjeđi i/ili kao osobitost administrativnog stila hrvatskoga standardnog jezika.«

Dakle nije baš u skladu s hrv. književnojezičnim navadama. --Ivan Štambuk 12:00, 30. srpanj 2007. (CEST)

Novi članak[uredi kôd]

Znam da je pitanje glupo, ali kako mogu započeti novi članak? Alexzr88 20:10, 29. srpanj 2007. (CEST)

Štovani, Andrija Anković je iz Gabele kod Čapljine, i započeo je karijeru u GOŠKu iz Gabele, a ne iz Dubrovnika. E sad, ja se često ne petljam u Wikipediju, ali ono što znam sigurno, ako naiđem upišem. Mislim da nije dobro da stoje dezinformacije na Wikipediji ...

Sa štovanjem, Torcidero!

Andrija Anković[uredi kôd]

Štovani, Andrija Anković je iz Gabele kod Čapljine, i započeo je karijeru u GOŠKu iz Gabele, a ne iz Dubrovnika. E sad, ja se često ne petljam u Wikipediju, ali ono što znam sigurno, ako naiđem upišem. Mislim da nije dobro da stoje dezinformacije na Wikipediji ...

Sa štovanjem, Torcidero!

Zaboravio sam upisati naslov, pa evo ponovno ... ....vidim da te nema s odgovorom pa ću ja opet vratiti ono što sam stavio, kasnije ću zaboraviti na to, pa će ostati ovo što nije točno ....— Prethodni nepotpisani komentar napisao je Torcidero (razgovordoprinosi)