Razgovor sa suradnikom:Conquistador/Arhiv 2

Stranica ne postoji na drugim jezicima.
Izvor: Wikipedija
Ovo je arhiv prošlih razgovora. Ne uređujte sadržaj ove stranice. Ako želite započeti nov razgovor ili oživjeti neki od starijih, molim vas učinite to na tekućoj stranici za razgovor.
← Arhiv 1 Arhiv 2 Arhiv 3 →

Pitanje[uredi kôd]

Kako u zadnje vrijeme vidim, radite vrijedno na tekstovima koje onda završene stavljate na wiki. Kako bi mi prema nekoj mojoj koncepciji bilo prilično važno nešto o Bliskom istoku i o Arabiji ili Arapskom poluotoku, ne znam kako je pametnije to nazvati, ako nešto od toga pripremate, molim vas da mi javite, da ne dupliramo, eventualno, posao. Unaprijed hvala. Branka France 13:00, 10. ožujka 2006. (CET)[odgovori]

Dobro ste primijetili. Upravo radim članke o regijama svijeta, a još su mi ostale regije Euroazije (dakle i Bliski istok i Arapski poluotok) koje sam započeo upravo pisati. Nadam se da ću ih što prije napisati kako biste ih mogli pogledati.

Conquistador 21:42, 10. ožujka 2006. (CET)[odgovori]

Regije[uredi kôd]

Bok,

Otvaram kategoriju Kategorija:Regije svijeta i u njih stavljam sve iz template:Regije svijeta.

Za sada sam promijenio poveznicu Kavkaz u Kavkaz (regija), a vidim da imamo isti problem i sa Sredozemlje, koje preusmjerava na Sredozemno more. S obzirom da razlikujemo Baltik i Baltičko more, vjerujem da bi i Sredozemlje trebali riješiti na isti način.

Zanima me i tvoje mišljenje oko kategorija kontinenata. Vidim da već imamo Kategorija:Afrika. Da li da regije stavljamo u "Regije svijeta" ili u kategorije kontinenata (ili oboje).

Vidim i da se neke regije preklapaju, pa imamo "Europa", ali i pojedine regije Europe (Sjeverna ...). To mi se nekako ne uklapa.

Imaš neki komentar na sve ovo, ili prijedlog?

Sombrero 14:55, 10. ožujka 2006. (CET)[odgovori]


Dobro si učinio što se tiče Kavkaza (na en.wikipediji isto postoje dva naziva: Caucasus Mountains i Caucasus (geographical region)). Slažem se da bi za Baltik/Baltičko more trebala postojati dva zasebna članka, dok bi Sredozemlje/Sredozemno more trebalo ostaviti u jednom članku, jer se uz Sredozemno more uvijek obrađuje i njegovo primorje (Sredozemlje). Osim što je tako na en.wiki isto je i u enciklopediji JLZ (izdanje 1966.) – novo izdanje enciklopedije HLZ nemam, pa ne znam kako je tamo.

Bilo bi najbolje da regije svijeta budu raspoređene u kategorije kontinenata, jer one čine njihove dijelove (kako geografski, tako i geopolitički), a zasebna kategorija regije svijeta i nije toliko potrebna jer sâm predložak predstavlja određenu vrstu kategorije.

Nisam baš shvatio što si mislio o preklapanju regija. Ipak, regije se preklapaju zbog različitih kriterija (političkih, geografskih, ekonomskih...) odnosno zbog različitih tumačenja granica pojedinih regija.

P.S. Vidio sam da si napravio kategoriju zemljopis po državama (umjesto geografija po državama), pa bi mi mogao reći zašto si upotrijebio baš taj naziv. Istina je da je to točno, ali bilo bi bolje da si nazvao kategoriju geografija po državama zbog jednog dobrog razloga. Zamisli, primjerice, da imamo mnogo članaka o stanovništvu Hrvatske, ekonomiji Hrvatske i sličnim područjima antropogeografije (uz fizičku i regionalnu geografiju čini glavne grane geografije). Kako bismo lijepo to razvrstali, otvorili smo kategoriju antropogeografija Hrvatske. I tu se postavlja pitanje: da li ćemo biti dosljedni u znanstvenoj terminologiji pa ćemo tu kategoriju staviti pod kategoriju geografija Hrvatske ili zemljopis Hrvatske?

Uporaba riječi geografija nad zemljopisom nije diskriminirajuća (i nama susjedni slavenski jezici koriste geografija, iako u svojem leksiku imaju i zemljopis), jer se sam naziv zemljopis spominje u članku o geografiji. Znanstvena terminologija geografije već je dogovorena i ne znam da li su neki na wikipediji kvalificirani za njenu promjenu (čak kad bi i bili, trebali bi postići konsenzus oko njene promjene, a to se ne događa preko noći). Dvije kategorije za jedan te isti predmet nisu potrebne. Ne znam iz kojih (čijih) su izvora neki krivo napisali da zemljopis označava specifične lokacije na Zemlji. Da li su to izvori iz opće geografske struke ili je to 'sam svoj majstor'? :))

Čini mi se da neki suradnici uporno pišu zemljopis (što nije krivo) zato što ja pišem većinom geografija (što isto nije krivo, a u skladu je s geografskom znanošću kod nas). Nadam se da ćemo se već jednom dogovoriti (odnosno da će neki prihvatiti očiglednu činjenicu) i da neće više vladati kaos u kategorizaciji geografskih članaka.

Conquistador 21:46, 10. ožujka 2006. (CET)[odgovori]

E, stvarno me raduje pojava novih članaka koje ste postavili danas. "Poplavit" će nekoliko poveznica u nekim mojim tekstovima. Uzgred, gledajući Aziju, vidjela sam da se, između ostalog, u nabrajanju pojavljuju Palestinska područja. Kako postoje i Zapadna obala i Pojas Gaze, a ne znam da bi se u palestinska područja ubrajalo još nešto, možda bi bilo dobro to sve nekako objediniti. Branka France 18:58, 18. ožujka 2006. (CET)[odgovori]

Uzgred, još nešto. Postoji članak zaljev Akaba. Ne tvrdim da treba tako pisati, ali bi trebalo ujednačiti, jer sam kod vas vidjela zaljev Aqaba, i, naravno, ostao je "crven", iako se radi o istom zaljevu. Ne tvrdim da treba biti Akaba, ali mislim da treba biti jednako. Pozdrav Branka France 22:44, 18. ožujka 2006. (CET)[odgovori]

Kategorizacija članaka[uredi kôd]

Vidim da si vratio neke promjene u kategorizaciji članaka iz geografije koje sam napravio. Da li mi možeš objasniti zbog čega?

Već dugo vremena na kategoriji:geografija i kategoriji:zemljopis piše da se oni razlikuju po (ne)specifičnosti lokacija na Zemlji. Nisam htio ništa mijenjati jer sam mislio da ćeš shvatiti da to nije točno. Ne znam prema kojim izvorima tvrdiš da se zemljopis i geografija razlikuju po tome. Smatram da je jedna kategorija za jedan predmet dovoljna, pa tako i za geografiju/zemljopis. Ovako se iznose samo netočne činjenice što baš i nije prikladno za jednu enciklopediju. Svi članci iz kategorije zemljopis mogu se uklopiti u grane geografije, tj. u postojeću znanstvenu terminologiju geografije. Sama definicija znanosti glasi: geografija (ili zemljopis) je znanost o geografskom prostoru (Zemljinoj površini) koja objašnjava raširenost, utjecaje i međuzavisnost svih najvažnijih prirodnih i društvenih čimbenika, koji sudjeluju u oblikovanju geoprostora kao cjeline ili njegovih prostornih dijelova (regija).

P.S. Nadam se da je sad sve jasno i da će kategorizacija članaka slijediti znanstvenu objektivnost, a ne nečiju subjektivnost. :)

Conquistador 20:32, 29. ožujka 2006. (CEST)[odgovori]
Podjela na kategorije Zemljopis i Geografija ne implicira da se radi o dva pojma. U pitanju je jedinstvena znanost, zemljopis. Neki su suradnici izrazili želju za kategorijom Zemljopis, a neki za Geografija, tako da je ovo radni kompromis. Možemo i premjestiti sve članke u kategoriju Zemljopis. --Elephantus (razgovor) 20:41, 29. ožujka 2006. (CEST)[odgovori]

Godišnjice[uredi kôd]

Nije da ne cijenim tvoj trud oko godišnjica, ali smatram da bi trebao puno toga provjeriti oko wikipoveznica. Ono imaš hrpu poveznica na engleskom jeziku. Da li ti je cilj samo postaviti stranicu godišnjice, pa nek drugi ispravljaju ili pak nešto drugo ? --Duh Svemira 17:42, 30. ožujka 2006. (CEST)[odgovori]

Kategorije[uredi kôd]

Haj,

Nije mi jasno zasto mi postavljas pitanja na koje ti je vec prije odgovoreno. Valjda mislis da nisam pratio wiki vec dugo vremena, pa da ne znam sto je sve dogovoreno? Los blef. I ja i ti dobro znamo da je dogovoreno da konkretne lokacije (gradovi) idu pod zemljopis, a sam clanak grad ide pod kategorija:urbana geografija.

Sto se tice tvoje ideje "zvjeznanstvo", iako je pisana sa ocitom ironijom, moram ti reci da si na dobrom putu i da zaista namjeravam otvoriti kategoriju koja bi bila nadkategorija za sve konkretne objekte u svemiru. No, naravno, nece se zvati "zvjezdoznanstvo" nego "Svemir". Na eng. wikipediji vec postoji nesto slicno, iako je kod njih poprilican kaos sa kategorijama (radim na tome da to sredim).

Do citanja, --Ante Perkovic 08:05, 10. travnja 2006. (CEST)[odgovori]

I mi konje za utrke imamo[uredi kôd]

Ako ti može pomoći. --Andrej Šalov 18:47, 12. travnja 2006. (CEST)[odgovori]

Brisanje zemljopisa "ispod stola"?[uredi kôd]

Koliko se sjećam, nije dogovorena nikakva promjena u vezi zemljopisa i geografije.

Imam blagi osječaj da ti opet mijenjaš na svoje, te namjerno ne daješ komentare na promjene i označavaš ih minornima. Kao, nitko neće primijetiti?

Ili postoji neki novi dogovor koji mi je promakao?

--Ante Perkovic 21:27, 12. travnja 2006. (CEST)[odgovori]

Odgovori u kafiću. --Ante Perkovic 21:43, 12. travnja 2006. (CEST)[odgovori]

Pomoć?[uredi kôd]

U kontekstu pingvina trebala bih ime hladne morske struje uz zapadnu obalu Afrike. I Nijemci i Englezi ju nazivaju Benguela....E, kad bih znala po kome ili čemu je dobila ime, znala bih ju i nekako nazvati, ali nisam uspjela nigdje naći odgovor. Ako je po nečemu, bila bi benguelska... ako je po nekom, onda bi, vjerojatno, trebala biti Benguelova...kao Humboldtova... Možete mi pomoći? Branka France 20:31, 13. travnja 2006. (CEST)[odgovori]

Benguelska struja je hladna morska struja koja se kreće uz jugozapadnu obalu Afrike u smjeru obrnutom od kretanja kazaljki na satu (zbog Coriolisove sile koja je posljedica Zemljine rotacije). Sama struja je dobila naziv po Bengueli, luci u zapadnoj Angoli koja se upravo nalazi na obali koju oplakuje istoimena morska struja.

Nadam se da će biti dovoljno. Ako nije, slobodno pitajte.

Conquistador 20:46, 13. travnja 2006. (CEST)[odgovori]

Hvala na super brzom odgovoru. Sve ovo drugo sam znala, no nikako nigdje nisam našla porijeklo imena. Sad je sve jasno, baš vam hvala. Branka France 21:06, 13. travnja 2006. (CEST)[odgovori]

Izabrane godišnjice[uredi kôd]

Maknuo si dva hrvatska podatka iz 15. travnja. Pretpostavljam da je to zato što ne voliš rođenja i smrti. OK, nisam ni ja lud za tim, ali potrebne su nam hrvatske teme, inače su nam izabrane godišnjice očito prepisivanje engleskih godišnjica. U idealnom bi se slučaju sve izabrane godišnjice trebale ticati isključivo Hrvatske, a ti brišeš i ono malo hrvatskih tema koje stavljam. To mi se nikako ne čini u redu. Pa nismo valjda papagaji engleske Wikipedije. --Zmaj 20:23, 15. travnja 2006. (CEST)[odgovori]

Pogledaj današnje izabrane godišnjice. Sedam događaja, od toga četiri rođenja, sve stranci. Znaš što, pusti me da dodajem hrvatske godišnjice i zakomentiram bezvezne strane događaje prema svojem nahođenju, a kad iduće godine budemo imali kako-tako urednu rubriku, onda se možemo početi držati tih pravila. Zasad ona nemaju smisla, s obzirom da ih se ni sam ne držiš. --Zmaj 10:53, 16. travnja 2006. (CEST)[odgovori]

Ne mijanjaj imena država bez dogovora![uredi kôd]

Molim te, ne mijanjaj imena država bez dogovora i to parcijalno!

Promijenio si "Geografija Antigve i Barbude" u "*Geografija Antigue i Barbude", a država se još uvijek zove Antigva i Barbuda. Isto vrijedi i za Zelenortsku Republiku. To očito nema smisla, jel' da?

Pokušaj se bar jednom ponašat po propisima!

--Ante Perkovic 15:08, 16. travnja 2006. (CEST)[odgovori]

Geografija u zemljopis[uredi kôd]

Bok,

Moram priznat da me ponekad toliko iznenadiš sa čudnim pitanjima da ne vidim drugog objašnjenja nego da se praviš blesav i tako provociraš sve ostale i izazivaš nepotrebnu prepirku. Sorry, ali ne znam kako da se drugačije objasnim. Da se dogodi jednom, rekao bi da nisi vidio, ali teško je to ne shvatiti kao pravilo.

Jer, uzevši u obzir da u kategoriji Kategorija:Zemljopis po državama već postoji 21 članak i s obzirom da se svi zovu "zemljopis <ime države>", zaista me iznenađuje kad me netko pita Zašto si u članku o geografskim temama svugdje gdje je pisalo geografija promjenio u zemljopis?.

Pa, odogovor je jednostavan - poveznice ionako već vode na stranice sa sadašnjim nazivima.

--Ante Perkovic 15:30, 16. travnja 2006. (CEST)[odgovori]

Imendani[uredi kôd]

Molim te da ne mičeš imendane. To je vrlo koristan podatak, za razliku od nekakvih inozemnih praznika i blagdana u zemljama na drugom kraju svijeta. Ponavljam ono što sam ti već rekao: umjesto da se slijepo držimo engleske wikipedije, trebamo razmišljati svojom glavom i upitati se što ljudima na hrvatskoj wikipediji treba. Naravno da engleska wiki ne stavlja imendane kad ih u Engleskoj nitko i ne slavi, ali mi živimo u Hrvatskoj, gdje su imendani prilično važna stvar (kod velikog dijela pučanstva važniji od rođendana). --Zmaj 11:20, 23. travnja 2006. (CEST)[odgovori]

Arhiviranje[uredi kôd]

Oprosti što ti upadam ali postoji i lakši način za arhiviranje. Imaš na vrhu onu karticu Premjesti. Npr.:

  • Hoću premjestiti tvoju stranicu za razgovor u Arhivu 1
  • dođem na tvoju stranicu za razgovor
  • kliknem premjesti
  • premještam na Razgovor sa suradnikom:Conquistador/Arhiv 1
  • stranica se premjestila
  • vraćam se na stranicu Razgovor sa suradnikom:Conquistador i brišem s nje redirect na Razgovor sa suradnikom:Conquistador/Arhiv 1
  • vratim na nju ono ostavite mi poruku i slično (isto maknem iz stranice u arhivi, ako hoću)
  • i sad imam praznu stranicu za razgovor.

A zašto ovaj primjer? Zato jer kod copy/pastea gubiš stare izmjene, a kod preusmjeravanja ti one ostaju. pogledaj ovdje i ovdje i baci oko na stare izmjene to je ono što ti u stvari treba.

U stvari premještaš svoju stranicu za razgovor kao i svaku drugu stranicu.

Nadam se da sam pomogao i sa ovom verzijom. --Andrej Šalov 20:21, 25. travnja 2006. (CEST)[odgovori]

Probaj. .-)) --Andrej Šalov 20:21, 25. travnja 2006. (CEST)[odgovori]

Si zapeo?[uredi kôd]

trebaš pomoć oko arhiviranja? --Andrej Šalov 21:03, 25. travnja 2006. (CEST)[odgovori]

S obzirom da si upravo ti zapeo na arhiviranju, ne mislis li da je bilo vecih autoriteta za napisati clanak o arhiviranju ;)), pogotovo sto sam ja vec napisao nesto slicno prije samo par dana? Usput, ona stranica ljude navodi na krivi postupak arhiviranja, sto sam i napisao na pocetku stranice. --Ante Perkovic 09:28, 26. travnja 2006. (CEST)[odgovori]

Tvoja nesposobnost da shvatis da hrvatska wikipedija ne moze biti identicna kopija engleske je upravo fascinantna.

Zaista mislis da je hrvatskoj wikipediji prijeko potrebna Category:Wikipedisti u Butanu?

--Ante Perkovic 10:25, 28. travnja 2006. (CEST)[odgovori]

Imendani[uredi kôd]

Nisi mi odgovorio na mojoj stranici za razgovor. --Zmaj 10:35, 28. travnja 2006. (CEST)[odgovori]

Ideje i pomoć[uredi kôd]

Kako marljivo ;-) radim na hrvatskoj wikizajednici, koja se okuplja osim na wikipediji i na ircu, mislim da bi bilo zgodno da se ponekad pojaviš na ircu ako imaš zanimljivih ideja da ih prodiskutiramo prije nego što se pojave na stranicama wikipedije.

Što misliš o tome? SpeedyGonsales 22:56, 29. travnja 2006. (CEST)[odgovori]

I cijelo vrijeme tako. Znaš li možda kako riješiti problem?
Znam. Moraš dozvoliti identu da prođe tvoj vatrozid (Zone Labs), i onda će sve biti ok. Možda bi bilo zgodno da za početak ovjeriš svoju e-mail adresu u postavkama, da to brže riješimo. SpeedyGonsales 21:31, 30. travnja 2006. (CEST)[odgovori]

a matti hautamaeki[uredi kôd]

na stranici matej imaš par sportaša, pa evo nadopuni s ovim finskim skakačem :-)) West Brom 4ever

Obavijest za označavanje slika[uredi kôd]

Ovo je automatski generirana poruka/obavijest poslana svim suradnicima koji su postavljali slike prije stupanja na snagu nove politike označavanja slika (6. studenoga 2006.).
Na Wikipediji je u tijeku akcija sređivanja slika s nejasnim ili pogrešno naznačenim pravnim statusom.


Suradniče Conquistador,

Molimo Vas da sve slike koje ste poslali, označite odgovarajućom oznakom o autorskim pravima, vodeći računa da oznaka odgovara pravnom statusu slike. Pogledajte ovo osnovno pravilo i ovaj popis oznaka za dozvole s kratkim objašnjenjima svake. Kratke Upute za označavanje starih slika će Vam pomoći ukoliko imate nedoumica.

Kada označavate slike, molimo vodite računa da osim oznake obvezno stavite i poveznicu (URL) prema site-u odakle je slika preuzeta; ako je slika skenirana, navedite naslov i autora publikacije i ISBN broj te publikacije; ako ste Vi autor, navedite to kao izvor (napomena: kod snimaka ekrana i skeniranih slika Vi niste autor slike). Ako smatrate da slika ispunjava uvjete za pravednu uporabu koji su navedeni na oznaci za dozvolu, navedite i obrazloženje za tu pravednu uporabu.


Popis slika koje ste postavili na Wikipediju na hrvatskom jeziku možete pogledati ovdje

Galeriju istih slika možete pogledati ovdje

Molimo vas da posebnu pozornost obratite na Vaše neoznačene slike.

Napomene:

  • Navedite izvor slike - ako ne navedete izvor, nemoguće je provjeriti oznaku!
  • Nemojte stavljati pogrešne oznake na slike, naročito nemojte stavljati „pravedna uporaba“ ili „javno dobro“ bez obrazloženja!
  • Slike koje po završetku akcije sređivanja nemaju jasno označen pravni status biti će brisane! To podrazumijeva i slike koje nemaju oznaku, one koje su pogrešno obilježene kao i one koje nemaju provjerljive podatke o izvoru.
-- Andrej Šalov 16:34, 15. studenog 2006. (CET)

Obavijest za označavanje slika[uredi kôd]

Za slike postavljene pod imenom Quicksilver. -- Andrej Šalov 17:41, 15. studenog 2006. (CET)

Ovo je automatski generirana poruka/obavijest poslana svim suradnicima koji su postavljali slike prije stupanja na snagu nove politike označavanja slika (6. studenoga 2006.).
Na Wikipediji je u tijeku akcija sređivanja slika s nejasnim ili pogrešno naznačenim pravnim statusom.


Suradniče Conquistador,

Molimo Vas da sve slike koje ste poslali, označite odgovarajućom oznakom o autorskim pravima, vodeći računa da oznaka odgovara pravnom statusu slike. Pogledajte ovo osnovno pravilo i ovaj popis oznaka za dozvole s kratkim objašnjenjima svake. Kratke Upute za označavanje starih slika će Vam pomoći ukoliko imate nedoumica.

Kada označavate slike, molimo vodite računa da osim oznake obvezno stavite i poveznicu (URL) prema site-u odakle je slika preuzeta; ako je slika skenirana, navedite naslov i autora publikacije i ISBN broj te publikacije; ako ste Vi autor, navedite to kao izvor (napomena: kod snimaka ekrana i skeniranih slika Vi niste autor slike). Ako smatrate da slika ispunjava uvjete za pravednu uporabu koji su navedeni na oznaci za dozvolu, navedite i obrazloženje za tu pravednu uporabu.


Popis slika koje ste postavili na Wikipediju na hrvatskom jeziku možete pogledati ovdje

Galeriju istih slika možete pogledati ovdje

Molimo vas da posebnu pozornost obratite na Vaše neoznačene slike.

Napomene:

  • Navedite izvor slike - ako ne navedete izvor, nemoguće je provjeriti oznaku!
  • Nemojte stavljati pogrešne oznake na slike, naročito nemojte stavljati „pravedna uporaba“ ili „javno dobro“ bez obrazloženja!
  • Slike koje po završetku akcije sređivanja nemaju jasno označen pravni status biti će brisane! To podrazumijeva i slike koje nemaju oznaku, one koje su pogrešno obilježene kao i one koje nemaju provjerljive podatke o izvoru.
-- Andrej Šalov 17:41, 15. studenog 2006. (CET).

Obavijest za slike[uredi kôd]

Na Wikipediji na hrvatskom jeziku je započelo sređivanje slika koje su nedovoljno i neispravno označene.

Suradniče,

Prema Općim uvjetima postave slika, Uputama za označavanje starih slika (koje su se do sada ignorirale) kao i Rezoluciji Zaklade Wikimedija, vi koji ste sliku postavili dužni ste ispravno opisati sliku i označiti je ispravnom oznakom autorskih prava.

Ovim putem ste zamoljeni posljednji put da sve slike koje ste postavili, označite odgovarajućom oznakom o autorskim pravima, vodeći računa da oznaka odgovara pravnom statusu slike i dodate info okvir Infoslika.

Ove kratke upute koje su u skladu sa ovom obaviješću će Vam pomoći ukoliko imate nedoumica.

Pogledajte i ovo osnovno pravilo i ovaj popis oznaka za dozvole s kratkim objašnjenjima svake.

Kada označavate slike, molimo vodite računa da osim oznake obvezno stavite i poveznicu (URL) prema site-u odakle je slika preuzeta; ako je slika skenirana, navedite naslov i autora publikacije i ISBN broj te publikacije; ako ste Vi autor, navedite to kao izvor (napomena: kod snimaka ekrana i skeniranih slika Vi niste autor slike). Ako smatrate da slika ispunjava uvjete za pravednu uporabu koji su navedeni na oznaci za dozvolu, navedite i obrazloženje za tu pravednu uporabu.

Popis slika koje ste postavili na Wikipediju na hrvatskom jeziku možete pogledati ovdje

Galeriju istih slika možete pogledati ovdje

Napomene:

  • Navedite sve podatke za slike koji se traže od vas
  • Ne stavljajte pogrešne oznake na slike, naročito nemojte stavljati „pravedna uporaba“ ili „javno dobro“ bez obrazloženja!
  • Krajnji rok za ispravak podataka o slikama je 23. ožujka 2008.

Slike koje nakon isteka roka ne budu imale sve potrebne podatke i jasno nedvosmisleno označen pravni status bit će obrisane!

Ova je poruka automatski poslana svim suradnicima koji su postavljali slike na Wikipediju na hrvatskom jeziku.
Ovu poruku je poslao administrator Andrej Šalov pomoću bota CrniBot 28. veljače 2008.

Pozdrav[uredi kôd]

Iako me se vjerojatno ne sjećaš, veseli me ponovo vidjeti stari, meni dobto poznati nick ovdje :) Ako u nekom trenutku ne budeš imao pametnijeg posla, pogledaj malo članke u kategoriji morskih struja, da nisam negdje nešto zabrljala. Branka France (razgovor) 19:30, 28. prosinac 2008. (CET)

Slike[uredi kôd]

E super. Što se mene tiče možeš ih staviti na commonse, otvoriti neku kategoriju kao što je npr. commons:Category:Arena Zagreb, pa par najboljih ćemo odabrati za članak:) Možda je najlakše preko e-maila.

Pretpostavljam da ti je nedavno bio rođendan, pa ti želi Sretan rođendan te Sretnu 2009. godinu!--Suradnik13 (razgovor) 20:02, 2. siječanj 2009. (CET)