Razgovor sa suradnikom:Dnik/Arhiv2

Stranica ne postoji na drugim jezicima.
Izvor: Wikipedija

Stare poruke: 123456789ABCDEF


Arhiva starih poruka (2)[uredi kôd]

Životinje[uredi kôd]

Hvala, samo i dalje popravi, dodaj ili oduzmi sve što nađeš:) Nisam baš neki stručnjak za hrvatski, a kako su se pravila o zarezima mijenjala, u strahu od viška, izostanu i kad su potrebni:) Pozdrav --Branka France 22:40, 6. studeni 2007. (CET)


Čuj, ono nije bio prigovor, više jadikovka;-) No, ne brini ništa, predugo sam suradnik, da ne bih znala izaći na kraj s istovremenim promjenama. Što se tiče da "stalno radim", dijelom si u pravu:) Ponekad i na više stranica istovremeno, kako me poveznice odvedu da nešto provjerim, pa vidim:) Samo ti radi, i ne brini:) Pozdrav --Branka France 12:05, 7. studeni 2007. (CET)


Pa sad....iskreno, ne bi trebalo stajati duže od 24 sata bez izmjena. No, dogodi se, ne kontroliraju se ti predlošci previše redovno...i bez toga, ima hrpa posla za sve, pa ono što ne čini neku štetu, zna, eto, ostati i duže. Uzgred, nisam baš sigurna da i meni nije ostao negdje neki, a ja sasvim na njega zaboravila...Branka France 12:14, 7. studeni 2007. (CET)

Daniel,[uredi kôd]

nemoj me nasmijavati:) Pa to je toliko zajednički projekt, da više ne bi ni bilo moguće. Istina, ponekad se naljutim kad neko djetešce prepisuje iz knjižice u koje se lijepe sličice životinja, a onda to ostane za sređivanje jer je u pravilu neupotrebljivo. Ali ovo je nešto drugo:) Nemoj tražiti odgovor sada. Vjerujem da si u pravu, pa slobodno uradi kako misliš.

Nego, ako imaš volje, a nemaš pametnijeg posla, pokušaj malo pogledati stranice i razgovore u vezi s konopljama, ima svačega. Ja sam na tome pukla, i jednostavno ostavila da prestanu bedaste dopune...a sad više nemam živaca za rasčišćavanje.--Branka France 13:36, 7. studeni 2007. (CET)


Eh, da, ako promjeniš naslov modrozelenih u cijano...sve će ostati OK:)----


Iskreno, laska mi kad veliš da me smatraš urednikom te oblasti, ali ja sam po struci ekonomist, a životinje (ne i biljke) su mi samo iskrena, velika ljubav i hobi:-) Sve drugo...eto, nema tko drugi tko bi znao bolje....a ja za sebe u svim drugim područjima (osim sisavaca:-)) zbilja ne mislim da znam ni dovoljno, a o najbolje, da se ne priča:( Prema tome, svaka dobronamjerna pomoć je i više nego dobrodošla:)--Branka France 14:06, 7. studeni 2007. (CET)

U izradi i mrva[uredi kôd]

Danijele, je li ti gledaš na što lipiš oznake "u izradi" i "mrva"? Pa što bis ti htia? Članak veličine monografije? Kubura 15:29, 7. studeni 2007. (CET)

Tetrahidrokanabinol[uredi kôd]

Pozdrav, a opis slikice? --Dalibor Bosits 15:41, 7. studeni 2007. (CET)

Bok, uz svaku sliku treba stajati opis, to što ga na en wiki nema govori o njihovoj poznatoj nesavršenosti, aj lijep pozdrav. --Dalibor Bosits 16:37, 7. studeni 2007. (CET)
Pa sami ste rekli da je bolje, međutim, siguran sam da znate, što je jednom očito, drugom je otkrivanje tople vode. Ma dobro, ja sam uvijek za opis jer tako to više dijeluje enciklopedijski, uostalom, takva je praksa, izuzevši one nemarne ili pokoju gr/j/ije/ešku, a i one kojima nije očito :o)) .--Dalibor Bosits 17:07, 7. studeni 2007. (CET)
Ja to i radim, ispravljam i skrećem pozornost, ali isto očekujem da se i mene ispravi i upozori ako pogriješim, a griješim, to tako ide dok se ne nauči. Ne budem provjeravao -tvoj- prethodni rad, siguran sam da radiš dobro, ne izdajem se za policemana i ja samo uređujem i želim dobro kao i (vjerujem) ti. sorry na vi, profesionalna deformacija :o), trudim se govoriti ti al kaj češ, dođe ti ko neka navika, a i radim neke predloške za komunikaciju sada, a tamo ti je sve sa -vi- pa mi ostaje hehehe. Već smo se previše raspisali oko jedne slikice :o), al ja to u duhu -za komunikaciju i dobro odnose-, nadam se da nešto ne zamjeraš, nije mi bila namjera. Lijepa pozdrav. --Dalibor Bosits 17:33, 7. studeni 2007. (CET)

Izrada[uredi kôd]

Daniele, ako namjeravaš nadopuniti članak Čakavsko narječje, onda ne moraš dodavati predloške koji upozoravaju da je taj članak nedovršen. Ako želiš raditi na njemu i upozoriti druge suradnike da se ne miješaju dok traju radovi, onda dodaješ predložak {{radovi24}}, a na one članke koji su skromni i zaista ih treba još nadopuniti dodajemo predložak "s nekom od mrva". Iz gotovo svakog članka na Wikipediji može nastati knjiga, ali to ne znači da svi zaslužuju predloške upozorenja. Lijep pozdrav :-)) --Roberta F. 16:22, 7. studeni 2007. (CET)

Daniel,[uredi kôd]

tko zna, možda smo se mimoišli na tržnici (Albert Cuypstraat) :)))--Branka France 18:40, 7. studeni 2007. (CET)

Re:Dam[uredi kôd]

Eh, ja sam tamo svake godine u drugoj polovini ožujka, ali baš u Albert Cuypstraat:) Tamo mi živi sin, i redovno skitam, svaki dan, tom tržnicom:) Prekrasno mi je:)--Branka France 19:59, 7. studeni 2007. (CET)


Hehehe, ipak se jesmo sreli;-) 29.3. moj sin ima rođendan, zato sam tada uvijek tamo:) A ptice su čvorci:-) Ako nisi primijetio, tamo uopće nema vrabaca...??? ne znam zašto, bar u gradu ne. Na obali sam ih vidjela. I, da, idem avionom. Pozdrav --Branka France 20:14, 7. studeni 2007. (CET)


E, znam onda:-) Olovno plavo-sive:-) Jesu jedna vrsta čaplji:) Ja sam mislila one, kako sam ih zvala "šahovske ploče", dok nisam pisala o čvorcima, pa ih prepoznala:) Bdw, nisi u prijavi dao mail? --Branka France 20:25, 7. studeni 2007. (CET)

Predlošci[uredi kôd]

Daniele, dopunjavaj članak Čakavsko narječje koliko namjeravaš, zaista nije potrebno postaviti sve one predloške, jer ti radiš na njemu. Još bih te zamolila da ukloniš "http://", odnosno direktnu poveznicu na fotozin koji nije dio Wikipedije i njezinih projekata, sa svoje suradničke stranice. Lijep pozdrav :-)) --Roberta F. 21:52, 7. studeni 2007. (CET)

Vanjske poveznice[uredi kôd]

Daniele, nisam rekla da ne smiješ imati poveznice na svojoj stranici, već samo ukloni "http://" uz fotozin. Lijep pozdrav :-) --Roberta F. 22:19, 7. studeni 2007. (CET)

Evo pokazah ti na stranici. Lijep pozdrav :-) --Roberta F. 22:30, 7. studeni 2007. (CET)

Potpis[uredi kôd]

Hm, još jedna sitnica, je li se ti potpisuješ s 4 ~, pomoću alatne trake gdje je na desetom mjestu s lijeva na desno "Vaš potpis s datumom" ili tipkaš ručno svaki put svoj potpis? Lijep pozdrav :-) --Roberta F. 22:37, 7. studeni 2007. (CET)

Pitam zato jer tvoj potpis počinje s User, a ne sa Suradnik. Jesi proučio Wikipedija:IRC? Komunikacija bi nam onda bila malo/puno brža. Lijep pozdrav :-) --Roberta F. 22:47, 7. studeni 2007. (CET)

Imaš na vrhu stranice moje postavke (prvo je tvoje suradničko ime, pa moj razgovor i onda moje postavke). Ako piše my preferences, onda je krajnje vrijeme da si prebaciš hrvatsko sučelje. Lijep pozdrav! SpeedyGonsales 22:51, 7. studeni 2007. (CET)


Stare poruke: 123456789ABCDEF