Razgovor sa suradnikom:Dvorsky/Arhiva 1

Stranica ne postoji na drugim jezicima.
Izvor: Wikipedija

Arhiva 1


Dobrodošlica[uredi kôd]

Wikipedijin
uvodni tečaj
Tečaj

Naslovna stranica
Uređivanje članaka
Oblikovanje članaka
Wikipoveznice
Sestrinski projekti
Slike
Tablice
Stranice za razgovor
Ne zaboravite
Prijavljivanje
Imenski prostori
Zaključak

Dodatno

Pomoć:Sadržaj

Dobro došli na Wikipediju na hrvatskom jeziku, započetu 16. veljače 2003. - slobodnu enciklopediju!

Pozivamo vas na sudjelovanje u rastu ove svima dostupne enciklopedije na hrvatskom standardnom jeziku.


Ovdje su neke od stranica koje bi vam mogle pomoći:

  • Wikipedija - što je Wikipedija, povijest i organizacija projekta
  • Pomoć - kako sudjelovati, što treba znati, kako koristiti? (vidi predložak desno)
  • Slike - obvezno pročitati prije postavljanja bilo kakvih slika

Ako želite vježbati možete to raditi na stranici za vježbanje, u slučaju da vam zatreba pomoć učinite slijedeće:


Svoje doprinose na člancima ne potpisujte, dok komentare na pripadajućim stranicama za razgovor, suradničkim stranicama i Kafiću molimo potpisujte se tako što ćete pritisnuti gumbić na alatnoj traci ili napisati 4 tilde (tilda = 4x istovremeno tipke AltGr + tipka s brojem 1), što kod uređivanja izgleda ovako ~~~~.
Vlastitu suradničku stranicu (onu koja se zove "Suradnik:vaše ime") možete uređivati po svojoj želji u skladu s pravilima uređivanja suradničke stranice (npr. asketski ili šminkerski).


Molimo Vas ne stavljajte zaštićene radove bez dopuštenja!

Nemojte izravno kopirati sadržaje s drugih web stranica ako nemate izričito dopuštenje. Ako imate dopuštenje, napišite to na stranici za razgovor ili jednostavno dodajte ovdje. No, obavezno to napravite prije nego započnete s pisanjem preuzetog teksta.

Molimo uočite da se svi doprinosi Wikipediji smatraju objavljenima pod uvjetima GNU licence za slobodnu dokumentaciju.

Ako ne želite da se vaše pisanje nemilosrdno uređuje i slobodno raspačava, nemojte ga ovamo slati. Također nam obećavate da ćete ono što ćete napisati sami napisati, ili ćete to prepisati iz nečeg što je u javnom vlasništvu ili pod sličnom slobodnom licencijom.


Još jednom, dobro došli! --Kingstone 93 22:03, 26. srpanj 2007. (CEST)

Ma nikakav problem, uglavnom htio sam te pitat zašto si ahrivirao svoju stranicu za razgovor, odnosno samo dobrodošlicu. Običaj je da stranicu za razgovor arhiviramo samo onda kad postane preglomazna za uređivat i koristit se s njom. Pozdrav i još jednom dobrodošao! -- Kingstone 93 22:38, 26. srpanj 2007. (CEST)

Želimo vam preporučiti da nešto napišete na svojoj stranici suradnika. Možete napisati što želite (npr. nešto o sebi) i postaviti možda neki od ponuđenih suradničkih okvirića koji vam se sviđaju ili koji vas najbolje opisuju. Lijep pozdrav.

--Tonian 17:05, 20. kolovoz 2007. (CEST)

Potpisivanje[uredi kôd]

Članke na Wikipediji ne potpisujemo, pa tako ne navodimo ni autore članaka kojima nije mjesto na Wikipediji. Tvoje promjene ću ukloniti. Lijep pozdrav :-) --Roberta F. 01:33, 17. kolovoz 2007. (CEST)

Uvodni tečaj[uredi kôd]

Molim te pročitaj uvodni tečaj i pravila Wikipedije. Tvoje promjene nisu bile u skladu s pravilima. Ako nastaviš s takvim radom biti ćeš blokiran. Pozdrav --Roberta F. 01:50, 17. kolovoz 2007. (CEST)

Predložak[uredi kôd]

Bok! Moram te upozoriti da predložak {{video igra}} već postoji, te je otvranje predloška {{Infokvir CVG}} bilo nepotrebno, te će biti obrisan. Eto, samo prijevremeno upozorenje, kako biš stigao zamijeniti predložak u članku de Blob. Lijep pozdrav!--Treecko 23:14, 18. kolovoz 2007. (CEST)

Nepotrebne godine[uredi kôd]

Stvaranje članaka godina nakon 2060 je potpuno nepotrebno u ovom trenutku, pa te molim da ih ne stvaraš. Za 50 godina ce biti potrebni a sada su nepotrebni. Hvala! Andrej Šalov

Cartridge[uredi kôd]

Cartridge je inače patrona, iako se negdje prevodi kao kasetna jedinica. Ako namjeravaš pisat u članak, najbolje je da pustiš engleski naziv, dok ne nađeš provjerenu hrvatsku inačicu iste riječi. Lijep pozdrav :-))--Treecko 23:08, 19. kolovoz 2007. (CEST)

No More Heroes[uredi kôd]

OK... Ubuduiće prije nego što počneš uređivat članak poid drugim imenom, onaj pod starim nazivom preseli na novi.--Tonian 17:57, 20. kolovoz 2007. (CEST)

Sve ok ;) --Tonian 18:00, 20. kolovoz 2007. (CEST)

Obavijest o poruci[uredi kôd]

Uklonila sam narančastu traku kojom se upozorava suradnike na novu poruku. Ta traka služi obavještavanju suradnika, ne za igranje i zavaravanje suradnika. Lijep pozdrav :-) --Roberta F. 20:01, 20. kolovoz 2007. (CEST)

Bonton[uredi kôd]

Crveni karton.
Blokirani ste!



Blokirani ste na jedan dan, radi očitog nepoznavanja pravila wikipedije (bonton, tj. lijepo ponašanje). SpeedyGonsales 22:31, 20. kolovoz 2007. (CEST)

Pataxo[uredi kôd]

Samo puni, di gdo nema. Imaš tamo i sliku pa ubaci. --Zeljko 20:56, 22. kolovoz 2007. (CEST)

Evo ja sam tu sliku stavio, ne moraš se time zamarat... ;) --Tonian 21:06, 22. kolovoz 2007. (CEST)

Nedavne promjene[uredi kôd]

Molim te ne pregledavaj nedavne promjene mlađe od sat vremena. Suradnik Gi-gi još možda radi na članku Majka Eugenia Elizabeta Ravasio, a ti već ulijećeš s predlošcima, koji upozoravaju na shemu članka i nedostatak poveznica, te na taj način možda ometaš rad novog suradnika. Ako ne znaš što biš pisao, među željenim člancima možeš pronaći one koji nedostaju, a suradnici bi ih rado vidjeli, također među traženih 1000 članaka ima još onih koji nisu napisani, a ako želiš popravljati već napisane članke, onda slobodno kreni sređivati članke u kategoriji održavanje Wikipedije. Lijep pozdrav --Roberta F. 21:29, 22. kolovoz 2007. (CEST)

Stare izmjene[uredi kôd]

Pogledaj malo bolje koje kartice stoje na svakoj stranici za uređivanje i otvori na nekoj stranici "Stare izmjene". Vidjet ćeš da je zapisano što je neki suradnik pisao i kada. Na taj način ostaju sačuvane sve promjene na Wikipediji, a i zbog toga je važno u Sažetak napisati što se mijenjalo u članku. Pozdrav --Roberta F. 21:48, 22. kolovoz 2007. (CEST)

Na svakoj stranici osim Posebnih stranica je moguće vidjeti stare izmjene. --Roberta F. 22:23, 22. kolovoz 2007. (CEST)
Ako želiš pričati, dođi na IRC. :-) Pozdrav --Roberta F. 23:24, 22. kolovoz 2007. (CEST)
Wikipedija:IRC, pa zar si sve pobrisao i više se ničega ne sjećaš? --Roberta F. 23:32, 22. kolovoz 2007. (CEST)

Nagrada[uredi kôd]

Evo sad sam baš vidio nagradu... Hvala iako neznam da sam ti baš previše pomogao :D... samo sam sliku stavio, ali ok. Hvala. Ako budeš trebao pomoć samo javi. Bit će mi drago ako ti budem mogao pomoći.--Tonian 10:51, 23. kolovoz 2007. (CEST)

Žuti karton[uredi kôd]

Žuti karton


prestani me uhoditi jer ću te blokirati na jedan dan. Pozdrav :-)--Roberta F. 00:09, 24. kolovoz 2007. (CEST)

Uređivanje[uredi kôd]

Problem nije bilo uređivanje nego prepisani tekst. Sadašnji tekst u članku Američki jaguar je još uvijek preko 90% identičan izvornom. Ako se želi sačuvati članak treba cijeli tekst promijeniti. I problem nije samo taj članak nego SVI koje je suradnica postavila.--D tom 09:09, 14. listopad 2007. (CEST)