Razgovor sa suradnikom:Mb cartman

Stranica ne postoji na drugim jezicima.
Izvor: Wikipedija

Dobro došli na Wikipediju na hrvatskom jeziku, započetu 16. veljače 2003. - slobodnu enciklopediju!

Pozivamo vas na sudjelovanje u rastu ove svima dostupne enciklopedije. Ovdje su neke od stranica koje bi vam mogle pomoći:

  • Wikipedija - što je Wikipedija, povijest i organizacija projekta
  • Pomoć - kako sudjelovati, što treba znati, kako koristiti?
  • Slike - obvezno pročitati prije postavljanja bilo kakvih slika

Ako želite vježbati, možete to raditi na stranici za vježbanje, u slučaju da vam zatreba pomoć, pogledajte:

Svoje doprinose na člancima ne potpisujte, dok komentare na pripadajućim stranicama za raspravu, suradničkim stranicama i Kafiću molim potpisujte tako što ćete napisati 4 tilde (~~~~) ili kliknuti na gumb na alatnoj traci.

Još jednom, dobro došli!

(poruka automatski generirana od strane bota EmxBot 16:30, 10. travanj 2007. (CEST))

Uređivanje članaka[uredi kôd]

Molim te prouči uvodni tečaj, dalje, tekstovi koji se postavljaju na Wikipediju trebaju zadovoljavati između ostalog i minimum standarda, kao što je postavljanje poveznica (kako bi članci bili povezani), zatim kategoriju ili kategorije (kako bi se povezale srodne teme), i međuwikipoveznice (da se povežu članci istih značenja s Wikipedijama na ostalim jezicima). Ukoliko imaš neka pitanja, rado ćemo ti pomoći. Lijep pozdrav :-)) --Roberta F. 17:01, 10. travanj 2007. (CEST)

Kontakt[uredi kôd]

Zamolila bih vas da sredite članak Kontakt tako da bude pisan enciklopedijskim stilom zato što u sadašnjem obliku, bez obzira na dozvolu autora ne može ostati na Wikipediji. Zato vam preporučam da pročitate uvodni tečaj te da pogledate Wikipedija:Tipski članci/Filmovi da vidite kako članak o filmu treba izgledati i još nekoliko primjera kvalitetnih članaka o filmovima - Sedmi pečat, Donnie Darko, Brazil (1985), 12 majmuna. Ako imate pitanja, pitajte Pozdrav --MayaSimFan 20:40, 10. travanj 2007. (CEST)

Hehe, koje bombardiranje :-) Sad je članak dobro oblikovan - ima zaglavlje na početku, ima kategorije, mrvicu premalo poveznica (nije grijeh), i još mu jedino fale međuwikipoveznice. Ali moram priznati da je članak odlično napredovao! SpeedyGonsales 08:57, 11. travanj 2007. (CEST)


Hvala na savjetima! Nikako da skužim kako formirati poveznice na originalnu Wikipediju. Ima dosta pojmova koji se mogu predstaviti i engleskim jezikom. Da koristim linkove na vanjske webove, da formiram poveznice na prazne članke?

Hm, članak, po meni, nije ni blizu enciklopedijskog stila. Pet puta je bliži novinskom članku. Dijelovi teksta tipa scenaristi i producenti ne uspijevaju napraviti više od jedne plitke romantične priče, fabula nedostaje, ili je iskrzana, plitka i nesuvisla - gledatelju sasvim nezanimljiva... . Ovo je, blago rečeno, WP:POV tj. nečije osobno mišljenje, pa mislim da je najbolje za sada zakomentirati cijeli taj dio. Wikipedija ipak nije mjesto za nečije osobne recenzije (u ovom slučaju, ekipe sa seti.hr). Pozdrav i hvala na razumijevanju. --Tycho Brahe 12:34, 15. travanj 2007. (CEST)
Ako je to generalan stav većine suradnika i koordinatora Wikipedije, poštujem, samo se time gubi veliki dio teksta a time i informacija koje bih dao o ovom filmu; stranica ostaje osakaćena. Inače sam autor (jedan i jedini) cijelog SETI.hr weba, a time i ovog po meni informativnog, no i dosta subjektivno prikazanog članka. Pozdrav, Marko.

Slike[uredi kôd]

Dobrodošli na wikipediju! Molimo vas da prilikom postavljanja slika slijedite upute koje možete pročitati pri samom postavljanju. Vaša slika nije propisno označena, što znači da predložak {{Infoslika}} nije ispunjen u potpunosti, pravilno ili nikako, i/ili slika nije pravilno licencirana. Sve slike koje su nepropisno postavljene se brišu. Hvala na razumijevanju.


Pozdrav. --Ante Perkovic 00:23, 22. travanj 2007. (CEST)