Razgovor sa suradnikom:Ministar Nesigurnosti

Stranica ne postoji na drugim jezicima.
Izvor: Wikipedija

Dobrodošlica[uredi kôd]

Wikipedijin
uvodni tečaj
Tečaj

Naslovna stranica
Uređivanje članaka
Oblikovanje članaka
Wikipoveznice
Sestrinski projekti
Slike
Tablice
Stranice za razgovor
Ne zaboravite
Prijavljivanje
Imenski prostori
Zaključak

Dodatno

Pomoć:Sadržaj

Ministar Nesigurnosti, dobro došli na Wikipediju na hrvatskom jeziku, započetu 16. veljače 2003. godine – slobodnu enciklopediju!

Pozivamo vas na sudjelovanje u rastu ove svima dostupne enciklopedije na hrvatskom standardnom jeziku.


Ovdje su neke od stranica koje bi vam mogle pomoći:

  • Wikipedija − što je Wikipedija, povijest i organizacija projekta
  • Izvori − kako uspješno činiti Wikipediju boljom!
  • Slikeobvezno pročitati prije postavljanja bilo kakvih slika

Ako želite vježbati možete to raditi na stranici za vježbanje, u slučaju da vam zatreba pomoć učinite slijedeće:


Svoje doprinose na člancima ne potpisujte, dok komentare na pripadajućim stranicama za razgovor, suradničkim stranicama i Kafiću molimo potpisujte tako što ćete pritisnuti gumbić ili na alatnoj vrpci ili napisati 4 tilde (tilda = 4x istovremeno tipke AltGr + tipka s brojem 1), što kod uređivanja izgleda ovako ~~~~.
Vlastitu suradničku stranicu (onu koja se zove "Suradnik:vaše ime") možete uređivati po svojoj želji u skladu s pravilima uređivanja suradničke stranice (npr. asketski ili šminkerski).


Molimo Vas, ne stavljajte zaštićene radove bez dopuštenja! Nemojte izravno kopirati sadržaje s drugih web stranica ako nemate izričito dopuštenje. Ako imate dopuštenje, napišite to na stranici za razgovor ili jednostavno dodajte ovdje. No, obvezno to napravite prije nego započnete s pisanjem preuzetog teksta. Molimo uočite da se svi doprinosi Wikipediji smatraju dualno licencirani, pod Creative Commons Imenovanje-Dijeli pod istim uvjetima 3.0 i GFDL licencijom. Ako ne želite da se vaše pisanje nemilosrdno uređuje i slobodno raspačava, nemojte ga ovamo slati. Također nam obećavate da ćete ono što ćete napisati sami napisati, ili ćete to prepisati iz nečeg što je u javnom vlasništvu ili pod sličnom slobodnom licencijom.


If you don't speak Croatian: This is the welcome message sent to new users of hr.wikipedia

Još jednom, dobro došli! SpeedyGonsales 16:06, 5. siječnja 2013. (CET)[odgovori]

Izražavanje[uredi kôd]

[1] ovo se može doživiti kao troliranje. Kao da podjaruješ. Kubura (razgovor) 05:12, 22. siječnja 2013. (CET)[odgovori]

Kakvo troliranje? Zar nije veće trolijanje što u članku piše neistina. 1992. je održan referendum na kojem se izglasala nezavisnost SFRBiH, kasnije nazvana RBiH, odnosno danas samo BiH. Istina je da su većinom glasali Bošnjaci (ili eto Muslimani) i Hrvati ali ne poslanici već cio narod.— Prethodni nepotpisani komentar napisao je Ministar Nesigurnosti (razgovordoprinosi)

Hrvatski jezik[uredi kôd]

Dobrodošli na Wikipediju! Drago nam je što doprinosite Wikipediji, no skrećemo pažnju na činjenicu da je službeni jezik na hrvatskoj Wikipediji − hrvatski jezik. Želite li pisati na nekom drugom jeziku, molimo vas odaberite odgovarajuću inačicu Wikipedije gdje je taj jezik službeni. Hvala na razumijevanju.
[2] Pa nije ti hrvatski valjda tako težak za naučiti. Znam da je različit od srpskog, ali da je toliko različit od srpskog da je govornicima srpskog teško ga naučiti, nisam znao. Kubura (razgovor) 05:14, 22. siječnja 2013. (CET)[odgovori]

Izvinjavam se ako sam napravio neke razlike, ali ću istači da pričam BOSANSKI jezik. (vjerovatno si mislio na tačka umjesto točka :P)

Doprinosi i "doprinosi"[uredi kôd]

Ministre, ako će ti većina doprinosa biti na stranicama za razgovor, savjet: ima toliko foruma na internetu, toliko ljudi željnih rasprava, pa tamo nastavi. Na wikipediji je naglasak na doprinos u člancima, a ne na stranicama za razgovor. U međuvremenu, nastoj se potpisivati na stranicama za razgovor, jer ovo ipak nije forum. Hvala na pažnji.--MaGa 09:03, 22. siječnja 2013. (CET)[odgovori]

Ja to radim jer kada bih napravio i jednu izmjennu ja znam da bih ona odmah bila odbačena, zato i pišem na razgovorima, da to neko drugi učini. Ali ako me tako podstičeš, evo, odoh da napravim izmjenu koju sam i htio na stranici Republika Srpska. Da vidimo da li neće biti odbačena.--Ministar Nesigurnosti (razgovor)

Bošnjak može biti nacionalna (etnička) odrednica isto kao i zemljopisna (gdje se netko rodio). Ne treba miješati to dvoje. SpeedyGonsales 23:02, 31. siječnja 2013. (CET)[odgovori]

Wikizvor[uredi kôd]

Uklonio sam tvoju izmjenu u članku Stjepan II. Kotromanić. Za tekst te povelje nisi naveo nikakav izvor kao niti koja je to povelja i zašto je izdana, također takvo što stavljamo na Wikizvor [3]. --Flopy razgovor 23:03, 4. kolovoza 2013. (CEST)[odgovori]

Netočno[uredi kôd]

Pozdrav, zahvaljujemo na vašim doprinosima! Vaš doprinos u članku Soli (općina) ocijenjen je netočnim i uklonjen je. Namjerno unošenje netočnih informacija smatra se vandalizmom pa vas molimo da to ubuduće na radite. --Tulkas Astaldo (razgovor) 12:36, 3. ožujka 2019. (CET)[odgovori]