Razgovor sa suradnikom:Mirellagrey

Stranica ne postoji na drugim jezicima.
Izvor: Wikipedija

Dobro došli na Wikipediju na hrvatskom jeziku, započetu 16. veljače 2003. - slobodnu enciklopediju!

Pozivamo vas na sudjelovanje u rastu ove svima dostupne enciklopedije. Ovdje su neke od stranica koje bi vam mogle pomoći:

  • Wikipedija - što je Wikipedija, povijest i organizacija projekta
  • Pomoć - kako sudjelovati, što treba znati, kako koristiti?
  • Slike - obvezno pročitati prije postavljanja bilo kakvih slika

Ako želite vježbati, možete to raditi na stranici za vježbanje, u slučaju da vam zatreba pomoć, pogledajte:

Svoje doprinose na člancima ne potpisujte, dok komentare na pripadajućim stranicama za raspravu, suradničkim stranicama i Kafiću molim potpisujte tako što ćete napisati 4 tilde (~~~~) ili kliknuti na gumb na alatnoj traci.

Još jednom, dobro došli!

(poruka automatski generirana od strane bota EmxBot 12:19, 2. svibanj 2007. (CEST))

Izgled članaka[uredi kôd]

Zamolila bih vas da pročitate članak wikipedija:Stil. Znači, članci ne smiju biti pisani u obliku velike količine natuknica nego punim rečenicama. Samo nastavite s radom. Pozdrav --MayaSimFan 14:24, 6. svibanj 2007. (CEST)

Članak nije preuređen u wiki tekst - još uvijek je u natuknicama samo one sad imaju drugačije bullete na početku. Molim te, pogledaj te iste članke koje uređuješ na engleskoj i njemačkoj wikipediji. Pisani su u obliku proznog teksta kao i svi drugi članci na hrvatskoj wikipediji osim popisa, a članci ekonomsko dobro i potrebe nisu popisi . Hvala --MayaSimFan 14:51, 6. svibanj 2007. (CEST)
U ovakvoj vrsti članaka nije dobro da se sve vrti oko podjele u obliku natuknica i zapravo je te natuknice najbolje izbjegavati. Ipak, popisi svega i svačega su veoma često neizbježni što možete vidjeti i iz ovoga. Ako vam zatreba pomoć oko bilo čega samo javite. Pozdrav --MayaSimFan 15:01, 6. svibanj 2007. (CEST)


Baci oko na tečaj o međuwiki poveznicama, to će odgovoriti na tvoja pitanja. I slobodno prijeđi na ti. Svi se na Wikipediji obraćamo jedni drugima sa ti (jer smo svi jednaki). Ako nešto trebaš, slobodno se i meni obrati. :-) Lijep pozdrav :-))--Treecko 16:29, 6. svibanj 2007. (CEST)

Već je zel...Treecko odgovorio Naravno da možemo na ti. Kad stavljaš interwiki/međuwiki dovoljno je poveznicu na hrvatski članak staviti na engleskoj wikipediji. Botovi od tamo zatim razvuku poveznicu po svim drugim wikipedijama koje imaju taj članak. Još nešto, bilo bi dobro da se potpisuješ na stranicama za razgovor, a to se pomoću četiri tilde - ~~~~, a tilde dobivaš kombinacijom desnog Alta i tipke jedan. Pozdrav --MayaSimFan 16:38, 6. svibanj 2007. (CEST)