Razgovor sa suradnikom:Sirijus C

Stranica ne postoji na drugim jezicima.
Izvor: Wikipedija

Dobro došli na Wikipediju na hrvatskom jeziku, započetu 16. veljače 2003. - slobodnu enciklopediju!

Pozivamo vas na sudjelovanje u rastu ove svima dostupne enciklopedije. Ovdje su neke od stranica koje bi vam mogle pomoći:

  • Wikipedija - što je Wikipedija, povijest i organizacija projekta
  • Pomoć - kako sudjelovati, što treba znati, kako koristiti?
  • Pitanja - ovdje možete postaviti pitanja tehničke naravi

Ako želite vježbati, možete to raditi na stranici za vježbanje, a u slučaju da vam zatreba pomoć, pogledajte:

  • ako želite nekom suradniku ostaviti poruku, učinite to na njegovoj stranici za razgovor .

Svoje doprinose na člancima ne potpisujte, dok komentare na pripadajućim stranicama za raspravu, suradničkim stranicama i Kafiću molim potpisujte tako što ćete napisati 4 tilde ~~~~.

Još jednom, dobro došli!--Dalibor Bosits © --22:03, 16. ožujak 2008. (CET)


Poveznice[uredi kôd]

Suradniče Sirijus C molio bih vas da pripazite na što i kako stavljate poveznice. Za primjer uzimam članak RNK Split: postavljate poveznice na godine npr: sezona 1937/38 ; te poveznice na : san, balun, bod, kavana, ... Takve poveznice nisu potrebne na članak o nogometnom klubu. Man Usk 17:49, 19. ožujak 2008. (CET)

Shvatio si!

P.S. Članak je inače odličan Man☺ Usk☼ 17:59, 20. ožujak 2008. (CET)

Potpis[uredi kôd]

Pozdrav, zahvaljujemo na vašim doprinosima na stranicama za razgovor i usput, prilikom komentiranja molimo vas da se potpišete kako bi komunikacija bila uspješnija. Potpis možete napraviti upisivanjem 4 tilde: ~~~~, ili jednostavnim pritiskom na tipku prikazanu na slici desno. Hvala na razumijevanju.

--Dalibor Bosits © 11:32, 22. ožujak 2008. (CET)

Prikaži kako će izgledati[uredi kôd]

Pozdrav, cijenimo vaše doprinose na wikipediji i stoga vas molimo da prije nego što snimite svoje promjene na stranici upotrijebite tipku Prikaži kako će izgledati! koja se nalazi pored tipke Sačuvaj stranicu. Ovako ćete odmah vidjeti što ste napravili i moći ispraviti eventualne pogreške. Prečestim snimanjem raznih sitnica zatrpava se stranica nedavnih promjena. Tipka je prikazana na slici desno! Ako namjeravate raditi veće izmjene ili pisati duži tekst, bolje je da prvo kopirate stari tekst stranice na svoje računalo (u Notepad ili neki drugi program), tamo ga uredite, a zatim konačnu verziju iskopirate u prozor za izmjenu teksta stranice. Hvala na razumijevanju.--Dalibor Bosits © 14:39, 22. ožujak 2008. (CET)

Igrači[uredi kôd]

Bog, Sirijuse.
Gleda san tvoj članak o RNK Splitu. Ne stavljaj poveznice na svakeg igrača, jer ne mora svaki igrač na ovemu svitu dobit svoj članak na Wikipediji. Poveznice se ostavja samo za bitnije igrače, ne za svako dite koje je zaigralo na male branke. Kubura (razgovor) 16:27, 4. travanj 2008. (CEST)

DEFAULTSORT[uredi kôd]

Pozdrav. Skrenuli bi vam pažnju na sljedeće: kod pisanja biografije, ne morate dodavati "|Prezime, Ime" za svaku od kategorija u koju je članak svrstan. Mnogo je jednostavnije dodati {{DEFAULTSORT:Prezime, Ime}} ispred kategorija, kako je to napravljeno u ovom primjeru

--Pancho W. Villa (razgovor) 18:42, 26. travanj 2008. (CEST)

Mali savjet. Češće koristi "prikaži kako će izgledati" ;-). --Saxum 18:14, 5. kolovoz 2008. (CEST)

Po godinama[uredi kôd]

Bok,

Mozes li ovako sredit ostatak kategorije? --Ante Perkovic (razgovor) 11:14, 14. kolovoz 2008. (CEST)

Jesi kliknup na "ovako"? :) --Ante Perkovic (razgovor) 15:02, 14. kolovoz 2008. (CEST)

Slika[uredi kôd]

Vaša/e slika/e krši/e opća pravila označavanja novih slika.

Slika/e će biti obrisana/e ako se do 31. listopada 2008. ne označi/e u skladu s gore navedenim pravilima.

Molimo pročitajte ove članke ako imate nedoumica.

Smatrajte se obaviještenim.

Hvala!

--MayaSimFan 20:08, 17. listopad 2008. (CEST)


2. hnl[uredi kôd]

bok! ako planiraš dovršiti sezone 2. hnl ovdje imaš tablice i 2.hnl-sjever, istok, zapad, itd. (doduše samo poredak bez ostale statistike). pozdrav --zhile 19:51, 4. studeni 2008. (CET)

NK Đakovo[uredi kôd]

alo prika jel ide?? --Mile grobar (razgovor) 23:44, 7. studeni 2008. (CET)

Suradnička stranica[uredi kôd]

Želimo ti preporučiti da nešto napišeš na svojoj stranici suradnika. Možeš napisati što god želiš (npr. nešto o sebi) i postaviti možda neki od ponuđenih suradničkih okvirića koji ti se najviše sviđaju ili koji te najbolje opisuju. Lijep pozdrav. --Roberta F. 18:59, 6. prosinac 2008. (CET)

Pokušao sam dokučiti što je ovo, ali nisam uspio. Možeš li malo to dotjerati? --Suradnik13 (razgovor) 18:00, 11. siječanj 2009. (CET)

Prikaži (2)[uredi kôd]

Molimo vas da upotrebljavate tipku Prikaži kako će izgledati! Vašim učestalim snimanjem promjena na istom članku nepotrebno se zatrpavaju nedavne promjene, čime otežavate rad suradnika koji pregledavaju nedavne promjene. Suradnici koji ignoriraju ovu uputu budu nakratko blokirani! Hvala na razumijevanju.--Mario Žamić (razgovor) 09:35, 13. travanj 2009. (CEST)

Nogometni klubovi[uredi kôd]

Sirijuse, uhvatio si se lijepog posla, čestitam ti! Molim te samo da još u nove klubove koje otvaraš dodaš Predložak:Nogometni klub, da bi članak imao osnovu da ostane na wikipediji, s obzirom da ima samo nekoliko podataka o njemu ... samo naprijed! --Jure Grm, 13. dana mjeseca travnja, godine Gospodnje dvijetisućedevete u 11:44.

Evo mene opet, nadam se da se ne ljutiš, samo te želim uputiti u neke sitnice, da admini i patroleri iza tebe nemoraju ništa dodavati, a i da možeš ispravljati članke drugima ... evo još dva detalja: kad je članak baš očito kratak, i ima mjesta za dopunjavanje, na dno članka stavljamo "mrvu", evo ovdje imaš popis svih: Kategorija:Predlošci za stranice u izradi, a naprimjer na ove nogometne, s kojima si u điru stavljamo: {{Mrva-nogomet-klub-hrvatska}}, i još jedan detalj, vidim da u člancima mjenjaš poveznice, a logičnije je [[1. ŽNL Splitsko-dalmatinska|1. ŽNL Splitsko dalmatinske županije]], nego [[1. ŽNL Splitsko-dalmatinska|1. ŽNL]] Splitsko dalmatinske županije, jer je poveznica na konkretnu ligu, a ne na članak o svim 1. ŽNL ... eto, toliko ... samo naprijed! --Jure Grm, 13. dana mjeseca travnja, godine Gospodnje dvijetisućedevete u 19:23.

Pozdrav[uredi kôd]

Jedna molba. Ako možeš ovaj tekst prebaciti na stranicu za razgovor Razgovor:NK Putniković, pa će netko od admina vratiti članak. Hvala.--Ex13 (razgovor) 12:19, 13. travanj 2009. (CEST)

Bez nepotrebnih preusmjeravanja[uredi kôd]

Sirijus C, stani, ne premještaj više, uredi članak na stranici za razgovor kad se vrate sva nepotrebna preusmjeravanja koja si napravio. Lijep pozdrav --Roberta F. 00:05, 14. travanj 2009. (CEST)

Druga hrvatska nogometna liga 1992.[uredi kôd]

Bok,

Gledam Druga hrvatska nogometna liga 1992. i ne mogu je naći na popisu sezona na Druga hrvatska nogometna liga. Možeš li to pogledat? --Ante Perkovic (razgovor) 16:16, 28. travanj 2009. (CEST)


Janjčić[uredi kôd]

Imaš li nešto o Gazdiću. Ja sam našao 106 golova, ti si napisao 116. --Zeljko (razgovor) 18:18, 29. travanj 2009. (CEST)

I to je nešto.... Nabavit čemo literaturu o Bilima. --Zeljko (razgovor) 18:35, 29. travanj 2009. (CEST)

"Mrve"[uredi kôd]

Kako ti je Jure spomenuo, na kratke stranice trebamo staviti oznaku tzv. "mrve", a za biografije naših nogometaša to je {{Mrva-biog-nogomet-hrvatska}}. Taj predložak staviš pri kraju stranice, prije kategorije. Lijep pozdrav! --Mario Žamić (razgovor) 14:57, 1. svibanj 2009. (CEST)

Postojeći članci[uredi kôd]

Sirijus C, možeš li molim te prije započinjanja nekog članka provjeriti je li članak o toj temi postoji (možda pod nekom drugom inačicom naslova). Npr. članak HNK Slaven Gruda započet je u prosincu 2008., a ti si započeo "novi" članak "NK Slaven Gruda" u travnju 2009. Također te molim, pokušaj više komunicirati sa suradnicima koji rade na sličnim temama. Nije teško, a svima nam donosi korist. Lijep pozdrav :-)) --Roberta F. 14:25, 14. svibanj 2009. (CEST)

Poveznice[uredi kôd]

Pozdrav Sirijus C, molim te da na svaki članak, makar i mrvu biografiju, postaviš poveznice na osnovne pojmove (npr. na ovim biografijama trenera poveži klub, godinu, ligu itd.) - ukoliko na članku nema barem jedna poveznica on se statistički ne računa kao članak. Pozdrav! LukaKrstulović 11:39, 23. lipanj 2009. (CEST)

Enciklopedijski stil[uredi kôd]

Sirijuse, još jedan detalj, naime članci na wikipediji bi trebali biti pisani u enciklopedijskom stilu, a ne kao članak u novinama, tako da npr. "ukrasni pridjevi" kao što su "Splitski bili" ili "Splitski crveni" baš i ne pristaju u članke... dakle, koliko god to lijepo zvučali ili izgledalo, ipak koristi faktografske izraze ... samo naprijed! --Jure Grm, 26. dana mjeseca lipnja, godine Gospodnje dvijetisućedevete u 23:44.

Na svojoj suradničkoj stranici imaš mali poticaj da je popuniš ... --Jure Grm, 27. dana mjeseca lipnja, godine Gospodnje dvijetisućedevete u 10:45.
Nadam se da te ne gnjavim previše ... Aj, pogledaj ove promjene na standardima za pisanje datuma i početka članka, i još nešto, kad u statistici navodiš neku reprezentaciju, umjesto npr. [[Jugoslavenska nogometna reprezentacija|Jugoslavija]] lakše ti je pisati {{NogRep|JUG}}, a dobiješ isto, za druge kratice pogledaj Predložak:NogRep ... pozdrav, --Jure Grm, 27. dana mjeseca lipnja, godine Gospodnje dvijetisućedevete u 13:58.
Datum ti je i dalje u krivom formatu ... --Jure Grm, 27. dana mjeseca lipnja, godine Gospodnje dvijetisućedevete u 23:39.

Ej. Vidim da si ti napisa NK Omladinac Vranjic! Jesi iz Vranjica? Di si naša materijal za tekst o klubu?

Grgić

Pozdrav, kod navođenja igrača uobičajeno je da im se piše ime i prezime, a ne samo prezime. Ukoliko ime nije poznato, onda se ne stavljaju poveznice (npr. Čović ništa ne znači, jer se može odnositi na bilo koga s tim prezimenom). Lijep pozdrav! --Mario Žamić (razgovor) 19:11, 15. listopada 2009. (CEST)[odgovori]

Slike[uredi kôd]

Pozdrav, Vaše slike koje ste priložili uz članke o nekadašnjim igračima Hajduka nisu propisno označene. Kao autora fotografija navodite sebe iako su te slike malo prestare da biste vi bili njihov autor. Osim toga te se slike nalaze na nekim zakonom o autorskim pravima zaštićenim stranicama pa su kao takve neprihvatljive za Wikipediju. Ukoliko ne naznačite podrijetlo slika i njihov izvor one će biti obrisane.-- Braco (razgovor) 14:24, 14. studenog 2009. (CET)

Slična stvar za ovu sliku. Nije propisno označena, nema dozvolu za korištenje. Vidi [1]. --Flopy (razgovor) 22:16, 14. studenog 2009. (CET)
Opet imamo problem sa označavanjem slika.-- Braco (razgovor) 19:05, 20. studenog 2009. (CET)

čemu služi ova slika?--DJ SveroH Kontakt 22:23, 1. prosinca 2009. (CET)[odgovori]

uskok[uredi kôd]

Po čemu su ovo uspjesi - klik--Uskboy 21:37, 17. prosinca 2009. (CET)[odgovori]

Tablice 2.HNL - imena klubova[uredi kôd]

Pozdrav, vidim da si mijenjao imena klubova u tablicama na ovaj način. Smatram da je to potpuno bespotrebno i da ružno izgleda. Imena klubova u svim tablicama do sada su pisana na isti način, ali ti si promijenio cijelu 2. HNL na taj svoj način. Nadam se da ćeš onda i ostale tablice (1. HNL, 3. HNL.....) promijeniti na taj način. Eto samo mala primjedba. Nemam volje više raspravljati s ikim na ovoj wikipediji jer svatko radi na svoj način. Pozdrav.--Mile grobar (razgovor) 20:59, 21. prosinca 2009. (CET)[odgovori]

Daj sredi objašnjenje slike Gazdića, šteta da maknu ovakvu sliku. Pitaj koga da ti pomogne možda suradnik13 --Zeljko (razgovor) 17:33, 6. siječnja 2010. (CET)[odgovori]

Slika[uredi kôd]

Vaša/e slika/e krši/e opća pravila označavanja novih slika.

Slika/e će biti obrisana/e ako se do 31. siječanj 2010. ne označi/e u skladu s gore navedenim pravilima.

Molimo pročitajte ove članke ako imate nedoumica.

Smatrajte se obaviještenim.

Hvala!

--DJ SveroH Kontakt 16:06, 17. siječnja 2010. (CET)[odgovori]


Molimo da do daljnjeg ne postavljate neslobodne datoteke[uredi kôd]

Sirijus C, kao što možeš vidjeti u poruci na vrhu svake stranice, svi se suradnici mole da do daljnjega ne postavljaju neslobodne datoteke. Nakon 20. ožujka 2010. ne mogu se postavljati neslobodne datoteke, dok se ne odluči drukčije. Lijep pozdrav :-)) --Roberta F. 10:02, 1. travnja 2010. (CEST)[odgovori]

Kriteriji[uredi kôd]

Sirijus C, dio članaka sa životopisima koje si postavio ne zadovoljavaju enciklopedijske kriterije i vjerojatno će biti obrisani. Također je kod životopisa posebno važno navoditi izvore. Lijep pozdrav --Roberta F. 23:29, 27. studenog 2010. (CET)

Nepravilno postavljena datoteka[uredi kôd]

Vaša/e slika/e krši/e opća pravila označavanja novih slika.

Slika/e će biti obrisana/e ako se do 11. prosinca 2010. ne označi/e u skladu s gore navedenim pravilima.

Molimo pročitajte ove članke ako imate nedoumica.

Smatrajte se obaviještenim.

Hvala!

--Roberta F. 23:54, 27. studenog 2010. (CET)


Točka 1.
Suradnici koji se ne pridržavaju gornjih pravila bit će sankcionirani
Točka 2.
Ako se suradnik ne pridržava gornjih pravila, dobija:

  1. prvi put obavijest o pravilima i svojim obvezama
  2. drugi put upozorenje da krši politiku Wikipedije i da mu prijeti „blokiranje slanja“
  3. treći put i nadalje briše se slika u pitanju i svaka slijedeća koju suradnik pošalje, bez rasprave tj. suradnik ima zabranu slanja slika u periodu od godinu dana.

--Roberta F. 00:05, 28. studenog 2010. (CET)

Objašnjenje uz slike[uredi kôd]

Sirijus C, kako se kod nekih slika radi o crnobijelim fotografijama pretpostavljam da su starijeg datuma, a kako tvrdiš da si autor istih, molim te za detaljnije objašnjenje kako su nastale te fotografije. Dopuni podatcima opis (tko je na fotografiji i gdje je nastala), datum kada je fotografija nastala, kao i izvor (čija privatna kolekcija?). Molim te dopuni sve fotografije potrebnim podatcima, jer trenutačno ne zadovoljavaju WP:PDI ili smjernice o uporabi slika. Lijep pozdrav --Roberta F. 19:26, 29. studenog 2010. (CET)

Sirijus C, molim te obrati još pozornosti slikama koje si postavio, jer pravila su prilično jasna i suradnici koji ih ne poštuju budu neko vrijeme onemogućeni uređivati Wikipediju i zabranjuje im se postavljanje datoteka na neko vrijeme. Nije mi cilj nikoga blokirati u radu, ali (da ne trošimo jedni drugima nepotrebno vrijeme) prođi još jednom kroz datoteke koje si postavio i napiši tko je na fotografiji, gdje i kad je nastala (datum kada je osoba s fotografije fotografirana), tko je autor i slaže li se autor ili nositelj autorskih prava s postavljanjem slika na Wikipediju ako nisi sam autor fotografija. Ti si autor obrade fotografije, ali potrebno je navesti osobu koja je te nogometaše fotografirala kao autora fotografije. Fotografije živih portreta se ne smiju postavljati na Wikipediju ako nisu pod nekom od slobodnih licencija ili bez posebne dopusnice. Datoteke bez licencija moraju se brisati odmah, ispravi te nedostatke (jarko crvenim označene kao "untagged!"), također smanji veličinu postavljenih logotipova (i ostalih neslobodnih datoteka) na maksimalnu veličinu do 300 px (gornja vrijednost). Po članku ne bi smjelo biti više od jedne fotografije postavljene pod poštenom uporabom, što znači da se kod nekih članaka i datoteka odlučiš za onu koja zaista treba članku da bi ga ilustrirala. Ako imaš još pitanja, slobodno pitaj. Lijep pozdrav --Roberta F. 23:52, 1. prosinca 2010. (CET)[odgovori]

Re: Žalost[uredi kôd]

Uz sve pobrisane članke netko je od administratora postavio predložak kriteriji kojim se označavaju članci koji nemaju enciklopedijsku važnost. Takav se predložak stavlja na članke o osobama, predmetima ili događajima koji ničim nisu zavrijedili biti uvršteni u jednu enciklopediju. Ovi članci nisu imali podršku zajednice, a nemaju ni enciklopedijsku vrijednost, pa su stoga pobrisani. Hvala na razumijevanju.--Braco (razgovor) 14:40, 17. prosinca 2010. (CET)[odgovori]

Još nešto:

Pozdrav, zahvaljujemo na vašim doprinosima na stranicama za razgovor i usput, prilikom komentiranja molimo vas da se potpišete kako bi komunikacija bila uspješnija. Potpis možete napraviti upisivanjem 4 tilde: ~~~~, ili jednostavnim pritiskom na alat za potpis prikazan na jednoj od slika s desne strane. Hvala na razumijevanju.

--Braco (razgovor) 14:40, 17. prosinca 2010. (CET)[odgovori]

Još jednom te upozoravam na potpisivanje prilikom komunikacije sa drugim suradnicima. Ako budeš ponovno postavljao članke na wikipediju, oni će ponovno na prispitivanje kriterija i vjerojatno će ponovno biti pobrisani. Danas nemam vremena za slanje tih tekstova, ali ću ih poslat prvom prilikom kad budem imao vremena. Inače ako je netko bio nogometaš Hajduka ili Dinama, a to mu je bio najveći doseg u karijeri, to ne znači da je enciklopedijski zanimljiva osoba. Isto tako ako postoje članci o nekim nogometašima koji rezultatima i uspjesima tijekom svoje karijere ne zavrijeđuju članak, slobodan si uputiti me na takve članke pa ću se osobno pobrinuti da budu pobrisani.--Braco (razgovor) 15:00, 17. prosinca 2010. (CET)[odgovori]

Bivši nogometaši[uredi kôd]

Sirijuse C, ako želiš mogu ti vratiti tekstove (na Wikipediji se gotovo sve može vratiti) na neku od tvojih podstranica i gdje biš mogao urediti članke o manje značajnim nogometašima, te ih s vremenom uklopiti u neki zajednički članak o bivšim npr. Dinamovim ili Hajdukovim igračima. Kako nisu svi igrači jednako značajni, one o kojima se ne može napisati više od jedne ili dvije rečenice (zbog npr. nedostataka podataka ili nedostataka profesionalnog uspjeha), bila bi prikladna takva zajednička stranica, a s vremenom bi se o nekima, ako se pokaže da im je športska karijera bila više od "bio je nogometaš NK Xya" izdvoji u zaseban članak. Što misliš o tome prijedlogu? Lijep pozdrav :-)) --Roberta F. 01:32, 20. prosinca 2010. (CET)[odgovori]

Potpis[uredi kôd]

Shvati ovo kao posljednje upozorenje:

Pozdrav, zahvaljujemo na vašim doprinosima na stranicama za razgovor i usput, prilikom komentiranja molimo vas da se potpišete kako bi komunikacija bila uspješnija. Potpis možete napraviti upisivanjem 4 tilde: ~~~~, ili jednostavnim pritiskom na alat za potpis prikazan na jednoj od slika s desne strane. Hvala na razumijevanju.

--Braco (razgovor) 19:42, 21. prosinca 2010. (CET)[odgovori]

Igrači i treneri NK Splita kroz povijest[uredi kôd]

Sirijuse C, vratit ću ti sadržaj za neke od njih na podstranicu s koje onda oblikuj skupnu stranicu npr. "Igrači RNK Splita kroz povijest". Treneri su već izdvojeni na zasebnu stranicu - koja je zapravo popis, trebalo bi izdvojiti i predsjednike na zasebnu gdje bi se moglo uz njih napisati rečenicu dvije, jer vidim da svi imaju poveznice, ali sumnjam da svatko od njih ima enciklopedijski značaj da bi bio izdvojen kao zasebna enciklopedijska natuknica. Gotovo svi treneri koliko vidim imaju svoj članak, no, neke od njih bi bilo bolje navesti samo u okviru te skupne (npr. Stipe Milardović). Lijep pozdrav --Roberta F. 20:19, 21. prosinca 2010. (CET)[odgovori]

Sirijuse C, sadržaj s obrisanih stranica nalazi se sada na tvojoj podstranici, čije ime možeš slobodno promijeniti, imenovala sam je prema gornjem podnaslovu. Lijep pozdrav :-)) --Roberta F. 22:01, 9. travnja 2011. (CEST)[odgovori]

ohohoho[uredi kôd]

Drago mi je opet te vidjeti, Sirijuse!--MAN_USK recider 18:44, 24. veljače 2011. (CET)[odgovori]

YU prvenstvo 1933. i 1934.[uredi kôd]

Mislim da bi bilo poželjno razdvojiti članak Kvalifikacije i ponovljene kvalifikacije za Nacionalnu ligu 1934. na dva članka s obzirom da su prve kvalifikacije bile za sezonu 1933./34. koja nije odigrana, a “ponovljene kvalifikacije“ su bile novo prednatjecanje za sezonu 1934./35. Napisao sam prednatjecanja po sezonama: 1927., 1928., 1929., 1930., 1930./31. i 1931./32., pa bi bilo dobro da su svi članci prednatjecanja (kvalifikacija) obrađeni po pojedinim sezonama. Naime, imam izvor i sve rezultate za kvalifikacije iz sezona 1933. i 1934, pa bih nadopunio tvoj članak. Za informaciju, Split je 1933. bio u Zapadnoj zoni (postojala je još i istočna zona), a 1934. se natjecao u 3. skupini (ukupno je bilo pet skupina) Pluki (razgovor) 08:25, 14. ožujka 2012. (CEST)[odgovori]

Zanemari ovo razdvajanje članka koje sam naveo, sada sam uočio da su prve i druge kvalifikacije bile igrane za istu sezonu 1933./34. (koja nije odigrana), samo što su odigrane u dvije sezone. Prve kvalifikacije su odigrane za vrijeme trajanja Prvenstva 1932./33., a druge kvalifikacije u drugoj polovici 1934. godine Pluki (razgovor) 15:15, 14. ožujka 2012. (CEST)[odgovori]

HNK Krilnik Split[uredi kôd]

Možeš li aktualizirati ovaj članak i malo ga srediti. Iako je RNK Split na prvome mjestu nadam se da pratiš i druge splitske klubove!--MAN_USK recider 22:37, 7. prosinca 2012. (CET)[odgovori]

Napomenica[uredi kôd]

{{GLAVNIRASPORED}} pravu svrhu ima u ovom [2] obliku, pa, eto, za ubuduće.--MaGa 11:38, 9. siječnja 2013. (CET)[odgovori]

Ovaj nešto petlja[uredi kôd]

[3]. Kubura (razgovor) 03:54, 25. svibnja 2017. (CEST)[odgovori]