Tajni život ljubimaca 2

Izvor: Wikipedija
Tajni život ljubimaca 2
Naslov izvornika
The Secret Life of Pets 2
RedateljChris Renaud
ProducentChris Meledandri
Janet Healy
Glavne ulogePatton Oswalt
Kevin Hart
Eric Stonestreet
Jenny Slate
Tiffany Haddish
Lake Bell
Nick Kroll
Dana Carvey
Ellie Kemper
Chris Renaud
Hannibal Buress
Bobby Moynihan
Harrison Ford
GlazbaAlexandre Desplat
MontažaTiffany Hillkurtz
DistributerUniversal Pictures
Godina izdanja2019.
Trajanje86 min.
Država SAD
Jezikengleski
ŽanrAnimirani film
Proračun80.000.000 USD
Prethodni
Mrežno sjedište
Profil na IMDb-u
Portal o filmu

Tajni život ljubimaca 2 (eng. The Secret Life of Pets 2) je američki računalno-animirani film iz 2019. godine studija Illumination Entertainment i nastavak animiranoga hita, Tajni život ljubimaca, iz 2016. godine. Redatelji filma su Chris Renaud, distributerska kuća je Universal Pictures. Premijera filma bila je 7. lipnja 2019. godine u SAD-u.

Film je zaradio 430 milijuna dolara diljem svijeta. Recenzije i kritike su bile izuzetno pozitivne pohvaljujući osobito inovativnu animaciju i duhovitost scenarija.

Radnja[uredi | uredi kôd]

Terijer Max suočava se s velikim životnim promjenama. Njegova vlasnica sada je udana i ima sina, Liama. Max je toliko opsjednut zaštititom dječaka da će razviti živčani tik. Na obiteljskom putovanju na farmu Max se susreće s netolerantnim kravama, neprijateljskim lisicama i zastrašujućim puranom, što sve podiže Maxovu tjeskobu. Na sreću, Max dobiva savjete veteranskog farmerskog psa Roostera, koji tjera Maxa da odbaci svoje strahove, pronađe svoju unutarnju alfu i pruži Liamu malo više slobode.

Glavne uloge[uredi | uredi kôd]

Unutarnje poveznice[uredi | uredi kôd]

Vanjske poveznice[uredi | uredi kôd]

Nedovršeni članak Tajni život ljubimaca 2 koji govori o filmskoj umjetnosti treba dopuniti. Dopunite ga prema pravilima Wikipedije.