Akatsuki kreće u akciju (Naruto epizoda)

Izvor: Wikipedija
Prijeđi na navigaciju Prijeđi na pretraživanje
Akatsuki kreće u akciju
Akatsuki kreće u akciju (Naruto epizoda)
Sakura Haruno i Naruto Uzumaki protiv Kakashija
Akatsuki, shidō (暁、始動)
Format animirani/Komedija/Drama
Autor Masashi Kishimoto
Glumci
  • Junko Takeuchi(glas)
  • Chie Nakamura(glas)
  • ostali
Država podrijetla Japan
Produkcija
Trajanje epizode 24.5 minuta
Prikazivanje
TV kuća Studio Pierrot
U Hrvatskoj Nije emitirano

Akatsuki kreće u akciju je epizoda animea Naruto Shippuden. Ovo je 2. epizoda 1. sezone.

Radnja[uredi VE | uredi]

Jiraiya objasni Kakashiju što je doznao o Akatsukiju te kako su njegove pretpostavke bile točne. Naruta i Sakuru Kakashi izazove na onaj isti ispit sa zvončićima na istom mjestu na kojem su postali genini u 4. epizodi. No, ovog će puta Kakashi koristiti svoj Sharingan te neće koristiti svoju knjigu, na što odgovara: "Čini se kako ću ovog puta morati biti ozbiljan."

U međuvremenu, Akatsuki šalje dva člana, Deidaru i Sasorija, u Sunagakure sa zadatkom da zarobe Gaaru, koji je sada Kazekage, uz pomoć njihovog manipuliranig agenta Yure.

Zanimljivosti[uredi VE | uredi]

  • Nakon završetka epizode, Tsunade i Shizune održavaju svoj vlastiti dodatak u kojem se oklade na rezultate Narutovog i Sakurinog ispita s Kakashijem. Tada Tsunade objavi zadnju ključnu riječ, koja se veže s prve tri iz prve epizode: "U".
  • Nakon završetka epizode, Naruto predstavlja "Konohinu znamenitu elitu" u kojoj predstavlja svih 5 Hokagea. Tijekom svoga predstavljanja Tsunade, pokušao je reći kako joj je 50 godina te se je zatim čuo udarac u pozadini i "Konohina znamenita elita" završava.
  • Zatim se pojavi dodatak "Posebna Akademska pouka" koju predstavlja Iruka Umino. On razgovara o Chunin ispitu te pita koji je od deset genina koji su sudjelovali na njemu postao chunin. Bila su 4 izbora: Naruto Uzumaki, Sasuke Uchiha, Shikamaru Nara i Neji Hyuga. Nakon toga on odaje točan odgovor (Shikamaru) te kaže: "Čekaj malo, taj tip je u istoj kategoriji kao ja?" (Iruka je također chunin) i tekst "Nastavlja se ..." se pojavi.

Vidi još[uredi VE | uredi]


 Naruto v·d·e 
Epizode: Popis Naruto epizodaPopis Naruto Shippūden epizoda
Radnja: Popis Naruto dijelova radnjeRadnja NarutaRadnja Naruta Shippuden
Ostalo: LikoviGeografijaNinja kategorijeDevet novakaJutsu