Dodatak:Abecedni popis naselja u Crnoj Gori/B

Izvor: Wikipedija
Prijeđi na navigaciju Prijeđi na pretraživanje


Abecedni popisi naselja u Crnoj Gori

A | B | C | Č | Ć | D |  | Đ | E | F | G | H | I | J | K | L | LJ | M | N | NJ | O | P | R | S | Š | T | U | V | Z | Ž

Abecedni popis naselja u Crnoj Gori - B
Naselje Grad ili općina Regija ili mikroregija
Babaići Bijelo Polje
Babići Plužine
Babino Berane
Babljak Kolašin
Bać Rožaje
Bajice Cetinje
Bajovo Polje Plužine
Bakovići Kolašin
Balabani Podgorica
Baloči Podgorica
Balosave Nikšić
Balotići Rožaje
Bandžov Rožaje
Baošići Herceg-Novi Boka kotorska
Bar (grad) Bar
Bare Kolašin
Bare Nikšić
Bare Šavnik
Bare Kraljske Kolašin
Bare Šumanovića Danilovgrad
Barice Bijelo Polje
Barjamovica Cetinje
Barlaj Podgorica
Barni Do Plužine
Bartula Bar (grad)
Bastahe Berane
Bastaji Nikšić
Bašča Rožaje
Bečići Budva
Begova Glavica Podgorica
Begovina Danilovgrad
Beljkovići Pljevlja
Benkaj Podgorica
Beran Selo Berane
Berane Berane
Beri Podgorica
Berislavci Podgorica
Besa Bar (grad)
Besnik Rožaje
Bezjovo Podgorica
Bezuje Plužine
Bigor Podgorica
Bigova Kotor Grbalj
Bijedići Bijelo Polje
Bijela Herceg-Novi
Bijela Crkva Rožaje
Bijela Gora Ulcinj
Bijele Poljane Cetinje
Bijelo Polje Bijelo Polje
Bijelo Polje Podgorica
Bijelske Kruševice Herceg-Novi
Bileća Danilovgrad
Bioče Podgorica
Bistrica Mojkovac
Bistrice Podgorica
Biševo Rožaje
Bjeliši Bar (grad)
Bjelojevići Mojkovac
Bjeloševina Nikšić
Bjeloševina Pljevlja
Bjeloši Cetinje
Blatina Kolašin
Bliškovo Bijelo Polje
Blizikuće Budva
Blizna Podgorica
Boan Šavnik
Bobija Cetinje
Bobotovo Groblje Nikšić
Bobovište Bar (grad)
Bobovo Pljevlja
Bobulja Danilovgrad
Bogaji Rožaje
Bogajići Plav
Bogdašići Tivat Grbalj
Bogetići Nikšić
Bogićevići Danilovgrad
Bogišići Tivat Grbalj
Bogmilovići Nikšić
Boguti Cetinje
Bojati Plužine
Bojići Kolašin
Bojišta Bijelo Polje
Bojke Ulcinj
Bojna Njiva Mojkovac
Bojovići Andrijevica
Bokovo Cetinje
Bolesestra Podgorica
Boljanići Pljevlja
Boljanina Bijelo Polje
Boljevići Bar (grad)
Bor Berane
Boreti Budva
Boričje Plužine
Borišići Pljevlja
Borje Žabljak
Borkovići Plužine
Boronjina Danilovgrad
Borova Pljevlja
Borovica Pljevlja
Boščinovići Pljevlja
Botun Podgorica
Boturići Bijelo Polje
Božići Andrijevica
Braćani Danilovgrad
Braćeni Bar (grad)
Brajići Budva
Brajkovača Žabljak
Brajovići Danilovgrad
Brajše Ulcinj
Bratešići Kotor
Bratica Ulcinj
Brca Bar (grad)
Brda Budva
Brda Pljevlja
Brestice Nikšić
Breza Kolašin
Brezojevica Plav
Brezovik Nikšić
Brežine Podgorica
Briđe Podgorica
Brijeg Plužine
Brijege Bar (grad)
Brijestovo Danilovgrad
Briska Gora Ulcinj
Brljevo Plužine
Broćanac Nikšićki Nikšić
Broćanac Viluški Nikšić
Brskovo Mojkovac
Brskut Podgorica
Bršno Nikšić
Bubanje Berane
Bubrežak Nikšić
Buče Berane
Budimlja Berane
Budva Budva
Budza Podgorica
Bujaci Pljevlja
Bukovac Plužine
Bukovica Rožaje
Bukovik Bar (grad)
Buljarica Budva
Bunovići Kotor Grbalj
Burići Pljevlja
Buronji Podgorica
Burtaiši Bar (grad)
Busak Nikšić
Bušnje Pljevlja