Dodatak:Popis epizoda serije Kako sam upoznao vašu majku

Izvor: Wikipedija
Prijeđi na navigaciju Prijeđi na pretraživanje

Kako sam upoznao vašu majku bio je sitcom koji se emitirao na CBS-u od 19. rujna 2005. do 31. ožujka 2014. godine. Radnja serije vrti se oko pet glavnih likova: Teda Mosbyja, Marshalla Eriksena, Lily Aldrin, Barneyja Stinsona i Robin Scherbatsky. Serija sadrži 208 nastavaka unutar 9 sezona.

Popis[uredi | uredi kôd]

1. sezona[uredi | uredi kôd]

Broj nastavka Broj nastavka u sezoni Naziv nastavka Hrvatski naziv Nadnevak emitiranja
1 1 Pilot Pilot 19. rujna 2005.
2 2 Purple Giraffe Ljubičasta žirafa 26. rujna 2005.
3 3 Sweet Taste of Liberty Slatki okus slobode 3. listopada 2005.
4 4 Return of the Shirt Povratak košulje 10. listopada 2005.
5 5 Okay Awesome Dobro, super 17. listopada 2005.
6 6 Slutty Pumpkin Droljasta bundeva 24. listopada 2005.
7 7 Matchmaker Povezivanje 7. studenoga 2005.
8 8 The Duel Dvoboj 14. studenoga 2005.
9 9 Belly Full of Turkey Trbuh pun puretine 21. studenoga 2005.
10 10 The Pineapple Incident Incident s ananasom 28. studenoga 2005.
11 11 The Limo Limuzina 19. prosinca 2005.
12 12 The Wedding Vjenčanje 9. siječnja 2006.
13 13 Drumroll, Please Bubnjevi, molim 23. siječnja 2006.
14 14 Zip, Zip, Zip Zip, Zip, Zip 6. veljače 2006.
15 15 Game Night Noć igara 27. veljače 2006.
16 16 Cupcake Kolačić 6. ožujka 2006.
17 17 Life Among the Gorillas Život među gorilama 20. ožujka 2006.
18 18 Nothing Good Happens After 2 A.M. Ništa dobro ne događa se nakon dva u noći 10. travnja 2006.
19 19 Mary the Paralegal Pravnica Mary 24. travnja 2006.
20 20 Best Prom Ever Najbolja maturalna ikad 1. svibnja 2006.
21 21 Milk Mlijeko 8. svibnja 2006.
22 22 Come On Dođi 15. svibnja 2006.

2. sezona[uredi | uredi kôd]

Broj nastavka Broj nastavka u sezoni Naziv nastavka Hrvatski naziv Nadnevak emitiranja
23 1 Where Were We? Gdje smo bili? 18. rujna 2006.
24 2 The Scorpion and the Toad Škorpion i žaba 25. rujna 2006.
25 3 Brunch Kasni doručak 2. listopada 2006.
26 4 Ted Mosby, Architect Ted Mosby, arhitekt 9. listopada 2006.
27 5 World's Greatest Couple Najbolji par na svijetu 16. listopada 2006.
28 6 Aldrin Justice Aldrinska pravda 23. listopada 2006.
29 7 Swarley Swarley 6. studenoga 2006.
30 8 Atlantic City Atlantic City 13. studenoga 2006.
31 9 Slap Bet Oklada u pljusku 20. studenoga 2006.
32 10 Single Stamina Život samaca 27. studenoga 2006.
33 11 How Lily Stole Christmas Kako je Lily ukrala Božić 11. prosinca 2006.
34 12 First Time in New York Prvi put u New Yorku 8. siječnja 2007.
35 13 Columns Stupovi 22. siječnja 2007.
36 14 Monday Night Football Nogomet ponedjeljkom 5. veljače 2007.
37 15 Lucky Penny Novčić za sreću 12. veljače 2007.
38 16 Stuff Stvari 19. veljače 2007.
39 17 Arrivederci, Fiero Zbogom, Fiero 26. veljače 2007.
40 18 Moving Day Dan selidbe 19. ožujka 2007.
41 19 Bachelor Party Momačka zabava 9. travnja 2007.
42 20 Showdown Obračun 30. travnja 2007.
43 21 Something Borrowed Nešto posuđeno 7. svibnja 2007.
44 22 Something Blue Nešto plavo 14. svibnja 2007.

3. sezona[uredi | uredi kôd]

Broj nastavka Broj nastavka u sezoni Naziv nastavka Hrvatski naziv Nadnevak emitiranja
45 1 Wait for It Čekaj! 24. rujna 2007.
46 2 We're Not From Here Nismo odavde 1. listopada 2007.
47 3 Third Wheel Treći kotač 8. listopada 2007.
48 4 Little Boys Dječaci 15. listopada 2007.
49 5 How I Met Everyone Else Kako sam upoznao sve ostale 22. listopada 2007.
50 6 I'm Not That Guy Nisam taj tip 29. listopada 2007.
51 7 Dowisetrepla Dowisetrepla 5. studenoga 2007.
52 8 Spoiler Alert Upozorenje 12. studenoga 2007.
53 9 Slapsgiving Dan pljuskanja 19. studenoga 2007.
54 10 The Yips Crni niz 26. studenoga 2007.
55 11 The Platinum Rule Platinasto pravilo 10. prosinca 2007.
56 12 No Tomorrow Sutra ne postoji 17. ožujka 2008.
57 13 Ten Sessions Deset termina 24. ožujka 2008.
58 14 The Bracket Kladionica 31. ožujka 2008.
59 15 The Chain of Screaming Lanac vrištanja 14. travnja 2008.
60 16 Sandcastles in the Sand Kule u pijesku 21. travnja 2008.
61 17 The Goat Koza 28. travnja 2008.
62 18 Rebound Bro Prijatelj za raskid 5. svibnja 2008.
63 19 Everything Must Go Sve mora otići 12. svibnja 2008.
64 20 Miracles Čuda 19. svibnja 2008.

4. sezona[uredi | uredi kôd]

Broj nastavka Broj nastavka u sezoni Naziv nastavka Hrvatski naziv Nadnevak emitiranja
65 1 Do I Know You? Poznajemo li se? 22. rujna 2008.
66 2 The Best Burger in New York Najbolji hamburger u New Yorku 29. rujna 2008.
67 3 I Heart NJ Volim New Jersey 6. listopada 2008.
68 4 Intervention Intervencija 13. listopada 2008.
69 5 Shelter Island Otok Shelter 20. listopada 2008.
70 6 Happily Ever After Sretno zauvijek 3. studenoga 2008.
71 7 Not a Father's Day Neočev dan 10. studenoga 2008.
72 8 Woooo! Juhu! 17. studenoga 2008.
73 9 The Naked Man Goli muškarac 24. studenoga 2008.
74 10 The Fight Tuča 8. prosinca 2008.
75 11 Little Minnesota Mala Minnesota 15. prosinca 2008.
76 12 Benefits Povlastice 12. siječnja 2009.
77 13 Three Days of Snow Tri dana snijega 19. siječnja 2009.
78 14 The Possimpible Moguće 2. veljače 2009.
79 15 The Stinsons Stinsonovi 2. ožujka 2009.
80 16 Sorry, Bro Oprosti, stari 9. ožujka 2009.
81 17 The Front Porch Trijem 16. ožujka 2009.
82 18 Old King Clancy Stari kralj Clancy 23. ožujka 2009.
83 19 Murtaugh Murtaugh 30. ožujka 2009.
84 20 Mosbius Designs Dizajni Mosbius 13. travnja 2009.
85 21 The Three Days Rule Pravilo o tri dana 27. travnja 2009.
86 22 Right Place, Right Time Pravo mjesto, pravo vrijeme 4. svibnja 2009.
87 23 As Fast as She Can Što brže može 11. svibnja 2009.
88 24 The Leap Skok 18. svibnja 2009.

5. sezona[uredi | uredi kôd]

Broj nastavka Broj nastavka u sezoni Naziv nastavka Hrvatski naziv Nadnevak emitiranja
89 1 Definitions Definicije 21. rujna 2009.
90 2 Double Date Spoj učetvero 28. rujna 2009.
91 3 Robin 101 Osnovno o Robin 5. listopada 2009.
92 4 The Sexless Innkeeper Aseksualni gostioničar 12. listopada 2009.
93 5 Duel Citizenship Dvostruko državljanstvo 19. listopada 2009.
94 6 Bagpipes Gajde 2. studenoga 2009.
95 7 The Rough Patch Teška vremena 9. studenoga 2009.
96 8 The Playbook Taktičke tajne 16. studenoga 2009.
97 9 Slapsgiving 2: Revenge of the Slap Dan pljuski 2: Osveta pljuske 23. studenoga 2009.
98 10 The Window Prozor 7. prosinca 2009.
99 11 Last Cigarette Ever Posljednja cigareta u životu 14. prosinca 2009.
100 12 Girls Versus Suits Djevojke protiv odijela 11. siječnja 2010.
101 13 Jenkins Jenkins 18. siječnja 2010.
102 14 Perfect Week Savršen tjedan 1. veljače 2010.
103 15 Rabbit or Duck Zec ili patka 8. veljače 2010.
104 16 Hooked Zakvačen 1. ožujka 2010.
105 17 Of Course Naravno 8. ožujka 2010.
106 18 Say Cheese Smiješak 22. ožujka 2010.
107 19 Zoo or False Zoološki ili laž 12. travnja 2010.
108 20 Home Wreckers Kućolomci 19. travnja 2010.
109 21 Twin Beds Zajednički krevet 3. svibnja 2010.
110 22 Robots Versus Wrestlers Roboti protiv hrvača 10. svibnja 2010.
111 23 The Wedding Bride Nevjesta 17. svibnja 2010.
112 24 Doppelgangers Dvojnici 24. svibnja 2010.

6. sezona[uredi | uredi kôd]

Broj nastavka Broj nastavka u sezoni Naziv nastavka Hrvatski naziv Nadnevak emitiranja
113 1 Big Days Veliki dani 20. rujna 2010.
114 2 Cleaning House Čišćenje kuće 27. rujna 2010.
115 3 Unfinished Nedovršeno 4. listopada 2010.
116 4 Subway Wars Podzemni ratovi 11. listopada 2010.
117 5 Architect of Destruction Arhitekt uništenja 18. listopada 2010.
118 6 Baby Talk Dječji razgovori 25. listopada 2010.
119 7 Canning Randy Spakirati Randyja 1. studenoga 2010.
120 8 Natural History Prirodoslovlje 8. studenoga 2010.
121 9 Glitter Blještavilo 15. studenoga 2010.
122 10 Blitzgiving Blitz-zahvalnost 22. studenoga 2010.
123 11 The Mermaid Theory Teorija sirena 6. prosinca 2010.
124 12 False Positive Lažno pozitivan nalaz 13. prosinca 2010.
125 13 Bad News Loša vijest 3. siječnja 2011.
126 14 Last Words Posljednje riječi 17. siječnja 2011.
127 15 Oh Honey Oh, dušo 7. veljače 2011.
128 16 Desperation Day Dan očaja 14. veljače 2011.
129 17 Garbage Island Otok smeća 21. veljače 2011.
130 18 A Change of Heart Promjena mišljenja 28. veljače 2011.
131 19 Legendaddy Legendarni tata 21. ožujka 2011.
132 20 The Exploding Meatball Sub Eksplozivna mesna okruglica 11. travnja 2011.
133 21 Hopeless Beznadan 18. travnja 2011.
134 22 The Perfect Cocktail Savršen koktel 2. svibnja 2011.
135 23 Landmarks Orijentiri 9. svibnja 2011.
136 24 Challenge Accepted Izazov prihvaćen 16. svibnja 2011.

7. sezona[uredi | uredi kôd]

Broj nastavka Broj nastavka u sezoni Naziv nastavka Hrvatski naziv Nadnevak emitiranja
137 1 The Best Man Kum 19. rujna 2011.
138 2 The Naked Truth Gola istina 19. rujna 2011.
139 3 Ducky Tie Kravata na patke 26. rujna 2011.
140 4 The Stinson Missile Crisis Stinsonova raketna kriza 3. listopada 2011.
141 5 Field Trip Izlet 10. listopada 2011.
142 6 Mystery vs. History Misterij protiv povijesti 17. listopada 2011.
143 7 Noretta Noretta 24. listopada 2011.
144 8 The Slutty Pumpkin Returns Povratak droljaste bundeve 31. listopada 2011.
145 9 Disaster Averted Izbjegnuta katastrofa 7. studenoga 2011.
146 10 Tick Tick Tick... Tik, tik, tik... 14. studenoga 2011.
147 11 The Rebound Girl Cura za zaborav 21. studenoga 2011.
148 12 Symphony of Illumination Simfonija iluminacije 5. prosinca 2011.
149 13 Tailgate Piknik iz auta 2. siječnja 2012.
150 14 46 Minutes 46 minuta 16. siječnja 2012.
151 15 The Burning Beekeeper Gorući pčelar 6. veljače 2012.
152 16 The Drunk Train Pijani vlak 13. veljače 2012.
153 17 No Pressure Bez pritiska 20. veljače 2012.
154 18 Karma Karma 27. veljače 2012.
155 19 The Broath Zakletva buraza 19. ožujka 2012.
156 20 Trilogy Time Vrijeme trilogije 9. travnja 2012.
157 21 Now We're Even Sad smo kvit 16. travnja 2012.
158 22 Good Crazy Dobra ludost 30. travnja 2012.
159 23 The Magician's Code Kodeks čarobnjaka 14. svibnja 2012.
160 24

8. sezona[uredi | uredi kôd]

Broj nastavka Broj nastavka u sezoni Naziv nastavka Hrvatski naziv Nadnevak emitiranja
161 1 Farhampton Farhampton 24. rujna 2012.
162 2 The Pre-Nup Predbračni ugovor 1. listopada 2012.
163 3 Nannies Dadilje 8. listopada 2012.
164 4 Who Wants to Be a Godparent? Tko želi biti kum na krštenju? 15. listopada 2012.
165 5 The Autumn of Break-Ups Jesen prekida 5. studenoga 2012.
166 6 Splitsville Prekidi 12. studenoga 2012.
167 7 The Stamp Tramp Drolja sa štambiljem 19. studenoga 2012.
168 8 Twelve Horny Women Dvanaest napaljenih žena 26. studenoga 2012.
169 9 Lobster Crawl Nevolje s jastogom 3. prosinca 2012.
170 10 The Over-Correction Pretjerano ispravljanje 10. prosinca 2012.
171 11 The Final Page Posljednja stranica 17. prosinca 2012.
172 12
173 13 Band or DJ? Bend ili DJ? 14. siječnja 2013.
174 14 Ring Up! Nazovi! 21. siječnja 2013.
175 15 P.S. I Love You P.S. Volim te 4. veljače 2013.
176 16 Bad Crazy Luda na loš način 11. veljače 2013.
177 17 The Ashtray Pepeljara 18. veljače 2013.
178 18 Weekend at Barney's Vikend kod Barneyja 25. veljače 2013.
179 19 The Fortress Utvrda 18. ožujka 2013.
180 20 The Time Travelers Putnici kroz vrijeme 25. ožujka 2013.
181 21 Romeward Bound Idemo u Rim 15. travnja 2013.
182 22 The Bro Mitzvah Buraz micva 29. travnja 2013.
183 23 Something Old Nešto staro 6. svibnja 2013.
184 24 Something New Nešto novo 13. svibnja 2013.

9. sezona[uredi | uredi kôd]

Broj nastavka Broj nastavka u sezoni Naziv nastavka Hrvatski naziv Nadnevak emitiranja
185 1 The Locket Medaljon 23. rujna 2013.
186 2 Coming Back Povratak 23. rujna 2013.
187 3 Last Time in New York Posljednja noć u New Yorku 30. rujna 2013.
188 4 The Broken Code Prekršeni kodeks 7. listopada 2013.
189 5 The Poker Game Igra pokera 14. listopada 2013.
190 6 Knight Vision Viteški vid 21. listopada 2013.
191 7 No Questions Asked Zabrana postavljanja pitanja 28. listopada 2013.
192 8 The Lighthouse Svjetionik 4. studenoga 2013.
193 9 Platonish Platonasto 11. studenoga 2013.
194 10 Mom and Dad Mama i tata 18. studenoga 2013.
195 11 Bedtime Stories Priče za laku noć 25. studenoga 2013.
196 12 The Rehearsal Dinner Probna večera 2. prosinca 2013.
197 13 Bass Player Wanted Potreban basist 16. prosinca 2013.
198 14 Slapsgiving 3: Slappointment in Slapmarra Dan pljuski 3: Pljuskostanak u Pljuskari 13. siječnja 2014.
199 15 Unpause Nastavi 20. siječnja 2014.
200 16 How Your Mother Met Me Kako je vaša majka upoznala mene 27. siječnja 2014.
201 17 Sunrise Svitanje 3. veljače 2014.
202 18 Rally Pribiranje 24. veljače 2014.
203 19 Vesuvius Vezuv 3. ožujka 2014.
204 20 Daisy Ivančica 10. ožujka 2014.
205 21 Gary Blauman Gary Blauman 17. ožujka 2014.
206 22 The End of the Aisle Kraj prolaza 24. ožujka 2014.
207 23 Last Forever Zauvijek 31. ožujka 2014.
208 24

Prijevod: [1]

Vidi još[uredi | uredi kôd]

Izvori[uredi | uredi kôd]

  1. Kako sam upoznao vašu majku. FOX, pristupljeno 13. siječnja 2021.