Dodatak:Popis poginulih branitelja iz Brodsko-posavske županije

Izvor: Wikipedija
Prijeđi na navigaciju Prijeđi na pretraživanje
Indeks: 0-9 A B C Č Ć D Đ E F G H I J K L Lj M N Nj O P Q R S Š T U V W X Y Z Ž
Spomenik poginulim braniteljima u Domovinskom ratu s područja bivše općine Slavonski Brod.

Popis poginulih hrvatskih branitelja u Domovinskom ratu s područja bivše općine Slavonski Brod.

A[uredi VE | uredi]

  • Ivo Abramović
  • Ivica Ačkar
  • Marko Adamović
  • Antonio Adrić
  • Goran Adrić
  • Željko Agatić
  • Branko Alar
  • Dražen Alar
  • Zlatko Alar
  • Goran Alković
  • Anto Andrijanić
  • Luka Andrijanić
  • Mirko Anković
  • Dubravko Antunović
  • Ivan Antunović
  • Mirko Antunović
  • Stjepan Antunović
  • Željko Antunović
  • Šimo Aračić
  • Ivica Arelić
  • Damir Augustinović

B[uredi VE | uredi]

  • Antun Babić
  • Dragan Babić
  • Marko Babić
  • Mato Babić
  • Anđelko Barač
  • Đuro Baričević
  • Stjepan Barić
  • Melita Bašić
  • Ranko Bećir
  • Goran Begić
  • Nikola Begić
  • Damir Benčević
  • Ivica Benošić
  • Petar Berger
  • Davor Bernardić
  • Josip Beronja
  • Ivan Bilandžić
  • Drago Bilić
  • Matija Birtić
  • Ivan Blajda
  • Miroslav Blašković
  • Franjo Blažević
  • Ivica Blažević
  • Stjepan Blekić
  • Vinko Blekić
  • Josip Bobošević
  • Mladen Bogojević
  • Zvonimir Boljfetić
  • Nedeljko Borbelj
  • Šimo Bošnjaković
  • Luka Božanović
  • Antun Brajković
  • Luka Brekalo
  • Mato Brekalo
  • Zvonko Brezić
  • Ratko Brico
  • Antun Brkić
  • Mario Bubalo
  • Dražen Bukvić
  • Duško Buljan
  • Zvonko Bureš
  • Nikola Butković
  • Vjeran Buzgo

C[uredi VE | uredi]

  • Ivan Caban
  • Krešimir Cimermanović
  • Damir Cindrić
  • Ivica Ciprijanović
  • Josip Crnčić
  • Ivan Crnjac
  • Dragutin Curkić

Č[uredi VE | uredi]

  • Ivan Čeliković
  • Ivan Čemni
  • Željko Čorluka
  • Dražen Čučman
  • Zvonimir Čuljak

Ć[uredi VE | uredi]

  • Davor Ćorluka
  • Štefo Ćorluka
  • Ivica Ćolić
  • Sidoni Ćelebija
  • Nenad Ćorić
  • Ivo Ćutunić

D[uredi VE | uredi]

  • Eduard Danda
  • Anto Dankić
  • Zdenko Degmečić
  • Željko Delić
  • Željko Dikanović
  • Adam Divić
  • Ivan Dragovan
  • Nikola Drame
  • Franjo Drkelić
  • Kalif Dugalić
  • Branko Dujmović
  • Tomica Dujmović
  • Vlatko Dujmović

Đ[uredi VE | uredi]

  • Nevenko Đakalović
  • Smiljan Đaković
  • Vinko Đaković
  • Miro Đuić
  • Šimo Đulić
  • Josip Đuras
  • Ivica Đurković
  • Josip Đuzel
  • Anto Đogaš

E[uredi VE | uredi]

  • Ivica Ereš

F[uredi VE | uredi]

  • Stjepan Filajdić
  • Krunoslav Fligić
  • Marko Franić
  • Juraj Fukšić
  • Stanko Fulir
  • Pavo Funarić

G[uredi VE | uredi]

  • Alen Galošević
  • Adam Galović
  • Martin Galović
  • Nikola Garačić
  • Vladimir Gecan
  • Niko Glavić
  • Petar Glibo
  • Bogdan Gorkić
  • Mato Grgić
  • Josip Grgurević
  • Ivan Grivičić
  • Drago Grozdanović
  • Stjepan Gurski

H[uredi VE | uredi]

  • Jasmin Hasanović
  • Nikola Hatežić
  • Reuf Hodžić-Mehić
  • Josip Horvat
  • Zlatko Horvat
  • Josip Hrvojević
  • Blaž Hucaljug

I[uredi VE | uredi]

  • Darko Ilakovac
  • Darko Iličić
  • Antun Imrešković
  • Amir Isić-Vukoša
  • Davor Ivančević
  • Ivica Ivandić
  • Ivan Ivanuša
  • Đuro Ivić

J[uredi VE | uredi]

  • Darko Jakačić
  • Damir Jakić
  • Zvonko Jandrijević
  • Danijel Janković
  • Franjo Jarić
  • Anto Jazvić
  • Ivo Jazvić
  • Damir Jelavić
  • Marko Jelinić
  • Niko Jelkić
  • Ivica Jerković
  • Željko Jerković
  • Milan Jokić
  • Mišo Joskić
  • Josip Jučić
  • Ivan Jugovac
  • Drago Jukičić
  • Goran Jukić
  • Drago Jularić
  • Ivan Jurakić
  • Drago Jurendić
  • Ivica Juretić
  • Goran Jurić
  • Zvonko Jurin
  • Vlado Jurišić
  • Josip Jušćak

K[uredi VE | uredi]

  • Mladen Kaćuba
  • Ivica Kadić
  • Nedžad Karalić
  • Ivo Karlović
  • Miro Karlović
  • Ivo Katavić
  • Šimo Katić
  • Anto Kelavić
  • Damir Kermenc
  • Dajan Kesić
  • Dragan Kešerac
  • Davor Kevo
  • Damir Kevo
  • Ivan Kladarić
  • Matija Klaić
  • Slavko Klasić
  • Zdravko Klašnja
  • Niko Kljaić
  • Vinko Kljaić
  • Josip Knež
  • Drago Knežević
  • Đuro Knežević
  • Ivan Knežavić
  • Marinko Knežević
  • Ivan Koceljević
  • Stjepan Kolundžić
  • Željko Konrad
  • Zvonko Kopetti
  • Petar Kos
  • Ivan Kovač
  • Ilija Kovačević
  • Zdeno Kovačević
  • Mario Kozera
  • Darko Kožić
  • Željko Kožulj
  • Igor Kraft
  • Franjo Krijan
  • Zvonko Križan
  • Mato Kršić
  • Dejan Krtolica
  • Antun Kruljac
  • Branko Kruljac
  • Željko Kucjenić
  • Ivan Kučinić
  • Miro Kuprešak
  • Alojz Kušić
  • Zvonimir Kvesić

L[uredi VE | uredi]

  • Mato Lacković
  • Emanuel Ladišić
  • Nikola Laškaj
  • Gojko Lauc
  • Šimo Lekić
  • Ivan Leović
  • Ronald Leskovar
  • Robert Loknar
  • Mijo Lončarić
  • Vinko Lovaković
  • Željko Lovreković
  • Jakov Lovrić
  • Ivan Lubina
  • Mijat Lucić
  • Miro Lucić
  • Ivan Lučić
  • Goran Lujić
  • Miro Lujić
  • Stjepo Lukač
  • Luka Lukinović
  • Vlado Lutz

M[uredi VE | uredi]

  • Damir Macko
  • Anto Majetić
  • Ivica Majetić
  • Mato Majhen
  • Dražen Majić
  • Slaven Majstorović
  • Antun Makijenko
  • Zoran Malić
  • Dubravko Malinar
  • Miro Mamić
  • Zoran Mandić
  • Jure Mandir
  • Stjepan Maratović
  • Mario Margeta
  • Krunoslav Marić
  • Miro Marić
  • Miroslav Marić
  • Blaž Marijić
  • Mirko Marinac
  • Vinko Marijanović
  • Franjo Marinović
  • Jakob Marković
  • Luka Marković
  • Dubravko Marošan
  • Danko Mataić
  • Drago Matković
  • Željko Matković
  • Ivan Matošić
  • Ahmet Mazlumi
  • Mijo Mihaljević
  • Jozo Mijić
  • Željko Mijić
  • Željko Mikačić
  • Mario Mikić
  • Mato Mikinčić
  • Zvonko Mikolčević
  • Andrija Mirković
  • Stjepan Mirković
  • Tomislav Mirković
  • Mladen Mišić
  • Andrija Mitrović
  • Mato Mličević
  • Zoran Modić
  • Franjo Mravunac
  • Ahmet Memišević
  • Meho Mumimović
  • Dragan Mutić

N[uredi VE | uredi]

  • Miroslav Naletilić
  • Josip Nedeljković
  • Ilija Nemet
  • Krešimir Nenadić
  • Branko Novačić
  • Zvonimir Novak

O[uredi VE | uredi]

  • Radomir Obradović
  • Siniša Obrenović
  • Roko Opaćak
  • Anto Oreč
  • Josip Orešković
  • Marko Oroz
  • Ivan Ostojić
  • Mario Ostojić

P[uredi VE | uredi]

  • Josip Pajić
  • Marko Papak
  • Jakob Pastuović
  • Josip Pastuović
  • Josiš Pavelić
  • Adam Pavičić
  • Milan Pavičić
  • Vitomir Pavlešin
  • Marko Pavlović
  • Stjepan Pavlović
  • Zdravko Paun
  • Egon Pekez
  • Marko Perić
  • Ante Pešorda
  • Mijat Pilipović
  • Petar Pilipović
  • Ivica Pipun
  • Juro Pišković
  • Darko Preložnik
  • Marko Prgomet

R[uredi VE | uredi]

  • Damir Radman
  • Marko Rajčević
  • Mirko Rajčević
  • Perica Rosandić
  • Željko Rosandić
  • Tomislav Rugle
  • Dragan Relja[1]

S[uredi VE | uredi]

  • Boško Sabljak
  • Ivica Sabljak
  • Stanislav Sabljić
  • Alek Salamurović
  • Ante Samardžija
  • Zoran Seferović
  • Antun Sekulić
  • Ilija Sekulić
  • Josip Sigurnjak
  • Ivan Siroglavić
  • Ilija Soldan
  • Željko Spajić
  • Štefo Stanić
  • Željko Stanić
  • Ante Stjepanović
  • Tomislav Sušak

Š[uredi VE | uredi]

  • Ivan Šainčević
  • Stjepan Šarik
  • Goran Šimić
  • Marijan (Filip) Šimić
  • Marijan (Marko) Šimić
  • Mato Šimić
  • Zdenko Šimić
  • Ivica Škrut
  • Kruno Španić
  • Ivica Špernalj
  • Darko Špoljarić
  • Nikola Špoljarić
  • Mladen Štefanac
  • Anđelko Štefanić
  • Zvonimir Štigler
  • Andrija Štivić
  • Luka Štrk
  • Bruno Šulentić

T[uredi VE | uredi]

  • Zlatko Tadijanović
  • Dragan Tekić
  • Luka Terzić
  • Pavo Terzić
  • Josip Tolić
  • Željko Tomas
  • Mato Tomašević
  • Nikola Topalović
  • Boro Topić
  • Zoran Tot
  • Pavo Tunanović
  • Ivan Turina
  • Zdenko Tužilović

U[uredi VE | uredi]

  • Ilija Udovičić
  • Ivica Uremović

V[uredi VE | uredi]

  • Thomas Valentić
  • Jadranko Valić
  • Mladen Valpotić
  • Mario Vasong
  • Željko Vidović Roky [2]
  • Mirko Vidaković
  • Branko Vidović
  • Franjo Vinić
  • Tomislav Vinković
  • Alen Vlahović
  • Dragutin Vlašić
  • Mirko Volf
  • Ivan Vračun
  • Karlo Vranješević
  • Ante Vrbat
  • Ivan Vrhovac
  • Zvonimir Vrhovčević
  • Mijo Vrljić
  • Goran Vujić
  • Zoran Vukadinović
  • Stipo Vukovac
  • Željko Vuković

Z[uredi VE | uredi]

  • Antun Zarožinski
  • Ivica Zmaić
  • Josip Zolotić

Ž[uredi VE | uredi]

  • Dragoljub Živanić
  • Mato Živić
  • Stjepan Živić
  • Branko Živković
  • Stipo Živković
  • Željko Živković
  • Zvonko Žuljević

Izvori[uredi VE | uredi]

  1. Oni su stvorili ovu državu, Nepotpuni popis poginulih branitelja u Domovinskom ratu (prema županijama) i cjeloviti popis onih koji su poginuli tijekom rata (iz zavjetne crkve Sv. Mati Slobode - prema abecedi), dragotadic.net, pristupljeno 28. studenoga 2014.
  2. Ivo Petranović: Uz blagdan Svih svetih sjetimo se poginulih branitelja, Novagradiska.com, 29. listopada 2008.

Vanjske poveznice[uredi VE | uredi]