Dodatak:Popis poginulih branitelja iz Sisačko-moslavačke županije

Izvor: Wikipedija
Prijeđi na navigaciju Prijeđi na pretraživanje
Indeks: 0-9 A B C Č Ć D Đ E F G H I J K L Lj M N Nj O P Q R S Š T U V W X Y Z Ž


Ovo je nepotpuni popis hrvatskih branitelja poginulih u Domovinskom ratu s područja Sisačko-moslavačke županije.

A[uredi VE | uredi]

  • Ilija Abramović
  • Ivica Ančić
  • Drago Andreić
  • Igor Andrijčić
  • Vlado Andrijević
  • Mirko Andrijević
  • Josip Antolović
  • Sulejman Arapović
  • Miljenko Arlavi

B[uredi VE | uredi]

  • Tomica Babić
  • Zdravko Babić
  • Nenad Babić
  • Đoko Babić
  • Zdravko Babojević
  • Ivan Badanjak
  • Josip Bahman
  • Dragutin Baić
  • Dragutin Bajić
  • Rafael Bajtela
  • Marko Bakarić
  • Trpimir Bakarić
  • Josip Balinčić
  • Dario Baltić
  • Vlado Banadinović
  • Ivica Banožić
  • Andrija Barić
  • Mato Barić
  • Marinko Barić
  • Jozo Barić
  • Ivan Baršić
  • Viktor Bartolac
  • Antun Bartolac
  • Ivan Barunović
  • Franjo Barut
  • Dubravko Bečaj
  • Gordana Begić
  • Josip Belečić
  • Josip Bengel
  • Velimir Benić
  • Ivan Benković
  • Zoran Benković
  • Zdravko Bezuk
  • Željko Bijelić
  • Đuro Bijelić
  • Stipo Bilavčić
  • Vlatko Bilobrk
  • Niko Bilobrk
  • Tomislav Binički
  • Željko Biondić
  • Mladen Bišćan
  • Stjepan Bišćan
  • Matija Biškup
  • Stjepan Biškup
  • Ivan Biškupović
  • Anto Bjelanović
  • Valentin Blažević
  • Ivica Blažević
  • Mile Blažević
  • Goran Blažić
  • Ivica Boban
  • Ivica Bobinac
  • Mario Bobinac
  • Željko Bogdan
  • Tomislav Bogić
  • Ivo Bognar
  • Ivan Bogović
  • Vlado Boltužić
  • Milan Bolun
  • Marko Borić
  • Damir Borić
  • Marijan Borošić
  • Mladen Bošnjak
  • Tomica Božiček
  • Zvonimir Božić
  • Vinko Bradić
  • Luka Brandić
  • Damir Brandis
  • Mario Brašić
  • Vlado Brebrić
  • Zoran Breškić
  • Davorin Briševac
  • Darinko Britvec
  • Darko Brkiš
  • Slavko Brnad
  • Darko Brozović
  • Josip Bubaš
  • Niko Budim
  • Marko Budimir
  • Ivo Bugarin
  • Stjepan Bukovac
  • Stjepan Bunjan
  • Željko Burić
  • Tomislav Bursik

C[uredi VE | uredi]

  • Ivan Caban
  • Zvonko Capan
  • Damir Car
  • Ivica Cavrić
  • Ivan Cejpek
  • Marijan Celjak
  • Nikola Cerović
  • Zdravko Cestarić
  • Ivan Cestarić
  • Željko Cestarić
  • Ivan Cestarić
  • Nenad Cetin
  • Tihomir Cindrić
  • Josip Ciprić
  • Siniša Coha
  • Đuro Conjar
  • Darko Crevar
  • Miljenko Crnković
  • Željko Crnković
  • Boris Crnković
  • Zvonimir Crnojević
  • Jadranko Cumbaj
  • Josip Cvetković
  • Branko Cvijetnić

Č[uredi VE | uredi]

  • Ivica Čaić
  • Ivica Čaja
  • Mato Čančar
  • Stevo Čaušević
  • Ivan Čaušević
  • Ivica Čaušević
  • Vlado Čavka
  • Ivan Čavlović
  • Božidar Čavlović
  • Nedo Čavlović
  • Željko Čelepirović
  • Hajrudin Čirak
  • Ivo Čonda
  • Darko Čorak
  • Mijo Čulig
  • Dubravko Čunko

Ć[uredi VE | uredi]

  • Jerko Ćubić
  • Jurica Ćuk
  • Zoran Ćumurdžić

D[uredi VE | uredi]

  • Robert Damjanković
  • Mladen Dananić
  • Juraj Dasović
  • Marijan Davorija
  • Ivica Debogović
  • Janko Dejanović
  • Ivan Delač
  • Srećko Demeter
  • Ademir Denac
  • Ivan Devčić
  • Ratko Djetelić
  • Božidar Dodig
  • Miroslav Dodigović
  • Franjo Domitrović
  • Ante Došen
  • Mumin Draganović
  • Mario Dragaš
  • Miljenko Dragičević
  • Đuro Dragić
  • Nikola Dražetić
  • Marijan Dražetić
  • Željko Drmić
  • Marijan Drvodelić
  • Dragan Dugandžić
  • Nikola Dujmić
  • Stevo Dujmić
  • Željko Dujmić
  • Marijan Dujmić
  • Milenko Dukić
  • Ilija Dumbović
  • Zvonko Dumbović
  • Nikola Dumbović
  • Mijo Dumbović
  • Josip Duvančić
  • Janko Dužić
  • Josip Dvorneković
  • Milan Dzjama

Đ[uredi VE | uredi]

  • Enes Đogić
  • Ivica Đukić
  • Pero Đukić
  • Rajko Đukić
  • Marijan Đuran
  • Josip Đuras
  • Siniša Đurkin

E[uredi VE | uredi]

  • Ferdo Eberl

F[uredi VE | uredi]

  • Nikola Fabac
  • Vladimir Fabijanec
  • Goran Fadljević
  • Josip Feltrin
  • Ivan Feltrin
  • Josip Filar
  • Goran Filar
  • Milan Filipović
  • Stjepan Filipović
  • Petar Filipović
  • Željko Filipović
  • Marijan Fišter
  • Željko Flis
  • Šimun Fofić
  • Damir Frančina
  • Tomislav Franić
  • Drago Franković
  • Ivan Frković
  • Ivica Frlić

G[uredi VE | uredi]

  • Velimir Gadner
  • Ivica Gajdek
  • Milan Gajević
  • Goran Galić
  • Mato Galijanić
  • Vinko Galko
  • Jadranko Garbin
  • Antun Gašparović
  • Darko Gener
  • Alen Glavan
  • Damir Glavinić
  • Željko Glešić
  • Ivan Golub
  • Predrag Golubić
  • Josip Golubović
  • Đuro Gorupić
  • Stevo Gorupić
  • Luka Gračaković
  • Stjepan Grahovac
  • Željko Grahovac
  • Dejan Gregec
  • Zdenko Gregec
  • Nikola Gregorić
  • Ivan Gregurić
  • Stjepan Grgac
  • Andrija Grgić
  • Stjepan Grgić
  • Stjepan Grgić
  • Željko Grgić
  • Milan Grobotek
  • Branko Gršić
  • Zdravko Grubić
  • Darko Gudac
  • Ivan Gulić
  • Žarko Gundić
  • Igor Gustović

H[uredi VE | uredi]

  • Tarik Hadžihasanović
  • Josip Hajdinjak
  • Berislav Hajduković
  • Zlatko Hajenić
  • Mladen Halapa
  • Željko Hentšehel
  • Dubravko Herceg
  • Mato Herdoman
  • Dubravko Hočevar
  • Slavko Hodalj
  • Marijan Honc
  • Mato Horvat
  • Đuro Horvat
  • Ivan Horvat
  • Pavao Horvat
  • Dražen Horvat
  • Damir Horvatić
  • Stjepan Horvatić
  • Zdravko Horvatić
  • Dražen Horvatović
  • Franjo Houf
  • Ivo Hrga
  • Ivica Hrnčević
  • Ivan Hrnčević
  • Stjepan Hrvojić
  • Josip Hulina
  • Hazim Huskić

I[uredi VE | uredi]

  • Vladimir Idžojtić
  • Marijan Ikšić
  • Stevo Išek
  • Stipan Ivančić
  • Nikica Ivančić
  • Darko Ivanković
  • Drago Ivanović
  • Josip Iverac

J[uredi VE | uredi]

  • Božidar Jagatić
  • Jozo Jajčević
  • Ivan Jajčinović
  • Mladen Jakovljević
  • Antun Jakovljević
  • Željko Jakovljević
  • Branko Jakovljević
  • Siniša Jakšić
  • Željko Jakubek
  • Ozren Jalžečić
  • Tomislav Jambrišak
  • Siniša Jambrišak
  • Branko Jancetić
  • Predrag Janković
  • Vladimir Janković
  • Zvonko Javševar
  • Ivica Jažetić
  • Ivica Jelačić
  • Milan Jelić
  • Ivica Jelić
  • Miroslav Jelinek
  • Jurica Jerčić
  • Tomislav Jergović
  • Drago Jovanović
  • Milan Jugović
  • Marijan Jugović
  • Željko Jukić
  • Ivica Jurašinović
  • Josip Jurčević
  • Tomislav Jurčević
  • Dominik Jurčić
  • Tihomir Jurić
  • Petar Jurišić

K[uredi VE | uredi]

  • Mirzet Kadić
  • Emin Kahrimanović
  • Jadranko Kalinić
  • Ivan Kapac
  • Vlado Kapac
  • Marijan Karaula
  • Vlado Kardaš
  • Antonijo Karlović
  • Jozo Kasalo
  • Darko Kastner
  • Vladimir Kašnar
  • Antun Kaurić
  • Stjepan Kaurić
  • Janko Kaurić
  • Ivan Kaurić
  • Nikola Kaurić
  • Ilija Kaurin
  • Ivan Keser
  • Mato Keser
  • Slavko Keser
  • Zdravko Kister
  • Darko Kladić
  • Marijan Klanjčić
  • Ivan Klanjčić
  • Milan Klarić
  • Branko Klasnić
  • Drago Kleković
  • Boško Klepić
  • Franjo Klobučar
  • Tihomir Klobučar
  • Predrag Klobučnik
  • Ivan Knežić
  • Andrija Knežić
  • Josip Knežić
  • Miroslav Kolar
  • Mihovil Kolar
  • Mario Kolić
  • Zvonimir Komljenović
  • Dragan Kondić
  • Mladen Korica
  • Željko Kosović
  • Dražen Kostrić
  • Ivan Košutić
  • Nikola Kovačević
  • Željko Kovačević
  • Miroslav Kovačević
  • Dragutin Kovačević
  • Stjepan Kovačević
  • Marko Kovačić
  • Ivica Kovačić
  • Ivan Kovačić
  • Igor Kovačić
  • Božidar Kovačić
  • Predrag Kozar
  • Marijan Kozarić
  • Stjepan Kozarić
  • Josip Kozić
  • Željko Kozić
  • Josipa Kožić
  • Ivo Kožuh
  • Ivan Krajinović
  • Robert Kraljić
  • Antun Kramarić
  • Bruno Kraus
  • Darko Kravarščan
  • Darko Krčelić
  • Vjeko Kremenjaš
  • Ivan Križak
  • Ivo Križanac
  • Dragan Križanec
  • Stjepan Krkač
  • Stjepan Krmelić
  • Zvonko Krnic
  • Siniša Kronstein
  • Miodrag Krunić
  • Fric Kuharić
  • Eduard Kukal
  • David Kukovec
  • Vlado Kukurić
  • Ivan Kumić
  • Damir Kumpar
  • Ivica Kunert
  • Stjepan Kušan
  • Stjepan Kušan
  • Mladen Kušar
  • Darko Kušeković
  • Petar Kušmiš
  • Josip Kuzmac

L[uredi VE | uredi]

  • Čedomir Lapčević
  • Ivica Lapuh
  • Marijan Latinčić
  • Mladen Legin
  • Drago Lenartić
  • Mirko Leskovac
  • Ivan Lešković
  • Slobodan Lešković
  • Darko Lisac
  • Darko Lisak
  • Nikola Lokner
  • Mario Lončarević
  • Drago Lončarević
  • Krunoslav Lovrečić
  • Mladen Lovreković
  • Đuro Lovreković
  • Miroslav Lovren
  • Marijan Lovrenčić
  • Mara Lozančić
  • Francek Lukačević
  • Anton Luketić
  • Stjepan Lukšić
  • Novo Lupić

LJ[uredi VE | uredi]

  • Pero Ljubišić-Levak

M[uredi VE | uredi]

  • Mario Macek
  • Petar Mačković
  • Marijan Majdančić
  • Rade Majkić
  • Zdravko Majta
  • Ivan Malinac
  • Zdravko Malnar
  • Branislav Malović
  • Ivo Malović
  • Željko Marčec
  • Ivan Mareković
  • Drago Marenić-Prsan
  • Nikola Marenković
  • Franjo Marinović
  • Zdravko Marinović
  • Zvonko Marinović
  • Mijo Marinović
  • Franjo Marinović
  • Pašk Marki
  • Antun Marko
  • Petar Marković
  • Đuro Marković
  • Žan Marot
  • Marijan Marović
  • Božan Martan
  • Luka Martić
  • Evelin Maržić
  • Damir Matanović
  • Predrag Matanović
  • Davor Matasović
  • Marijo Mateček
  • Mario Mateček
  • Darko Matić
  • Tihomir Matijević
  • Slavko Matković
  • Miroslav Matleković
  • Rikard Mažar
  • Ivan Medved
  • Miljenko Medved
  • Boris Medved
  • Branko Medved
  • Mirko Medved
  • Damir Medved
  • Mijo Medved
  • Josip Meštrović
  • Mirko Mihalić
  • Zdravko Mihalić
  • Danijel Mihaljević
  • Stjepan Mihaljević ml.
  • Marinko Mihelić
  • Jure Mihić
  • Pejo Mijadžiković
  • Goran Mikočević
  • Siniša Mikočević
  • Nikola Mikulčić
  • Željko Mikulčić
  • Ivica Mikulčić
  • Joso Mikulić
  • Slavko Milatović
  • Stjepan Mileković
  • Vlado Mileković
  • Božan Miloš
  • Tomislav Milunić
  • Željko Milunić
  • Stevo Miota
  • Nikola Miščević
  • Ivan Mišić
  • Tihomir Mitić
  • Petar-Vitomir Mlađenović
  • Ivan Mlađenović
  • Ivica Mrazovac
  • Božidar Mrkobrada
  • Željko Mrkšić
  • Osman Muratagić
  • Nevenko Muškić
  • Ivica Muža
  • Željko Muža
  • Dražen Mužic

N[uredi VE | uredi]

  • Miroslav Nadarević
  • Ivica Naglić
  • Vlastimir Nedved
  • Damir Neđeral
  • Vlastimir Nemček
  • Ilija Nikić
  • Željko Nikić
  • Stanislav Nikolić
  • Nenad Novak
  • Reuf Novljaković
  • Tomo Novoselec
  • Milan Nožinić

O[uredi VE | uredi]

  • Dragan Odak
  • Predrag Ognjenović
  • Kemal Osmanagić
  • Gordan Osonički
  • Davor Ostojić
  • Željko Oškera

P[uredi VE | uredi]

  • Ivan Palaić
  • Josip Palavra
  • Ivan Palijan
  • Davorin Pančić
  • Željko Panižić
  • Darko Pantlik
  • Vladimir Paropatić
  • Željko Pauković
  • Ivica Paunović
  • Mihajlo Pavičić
  • Danko Pavičić
  • Đuro Pavičić
  • Berislav Pavičić
  • Ivica Pavlić
  • Zdravko Pavlović
  • Davor Pavlović
  • Rajko Pavlović
  • Miro Pavlović
  • Mile Pavlović
  • Mirko Pavušek
  • Josip Pažur
  • Marijan Pečirko
  • Darko Pećanac
  • Josip Peić
  • Ivan Perec
  • Dražen Pereglin
  • Janko Pereković
  • Luka Pereković
  • Tomo Pereković
  • Ivica Perić
  • Mijo Perković
  • Ilija Perković
  • Božo Perković
  • Ivan Pešut
  • Josip Petak
  • Đuro Petanović
  • Mijo Petanović
  • Ivica Petranović
  • Šefik Pezerović
  • Ivica Pijanić
  • Damir Pintar
  • Ignacije Pirc
  • Zvonimir Piškor
  • Ivan Pleša
  • Ivica Plevanč
  • Darko Podolnjak
  • Josip Podolnjak
  • Branko Posavec
  • Nenad Prager
  • Ivica Pranjić
  • Perica Prpić
  • Dubravko Pukšec
  • Mile Pušić
  • Robert Puškarić
  • Tomo Puškarić

R[uredi VE | uredi]

  • Ivan Radić
  • Damir Radić
  • Stjepan Radočaj
  • Zlatko Radočaj
  • Zvonko Radošević
  • Tomislav Radošević
  • Stevo Raf
  • Žarko Raf
  • Zlatko Rajan
  • Ivan Rakas
  • Ivica Randić
  • Milan Rapljenović
  • Darko Relić
  • Edo Remeta
  • Zdravko Rendulić
  • Josip Rengel
  • Milivoj Rogulja
  • Andrija Rokić
  • Tomislav Rom
  • Zvonko Romanić
  • Krunoslav Rošin
  • Stjepan Rožanković
  • Branko Rožanković
  • Ivica Rožanković
  • Ivan Rožanković
  • Zlatko Rožanković

S[uredi VE | uredi]

  • Ante Salapić
  • Damir Savnik
  • Nedjeljko Senić
  • Drago Sertić
  • Marinko Sesar
  • Darko Sever
  • Dino Simić
  • Mladen Sinjeri
  • Tomislav Skender
  • Josip Skrbin
  • Marijan Smokrović
  • Mirko Smolčić
  • Zdravko Smolčić
  • Marko Somić
  • Ivan Sommer
  • Antun Spevec
  • Darko Srbić
  • Luka Srdarević
  • Ivan Sremić
  • Stjepan Sruk
  • Mate Stanić
  • Ivan Stanić
  • Mato Stanić
  • Jerzy Stankiewicz
  • Rajko Starčević
  • Juraj Stepinac
  • Zoran Stipanec
  • Josip Stojanović
  • Franjo Strmić
  • Franjo Sušec
  • Mišo Svoboda
  • Ivan Svržnjak

Š[uredi VE | uredi]

  • Darko Šagud
  • Mladen Šajnić
  • Dubravko Šaka
  • Ivica Šalić
  • Mario Šalić
  • Tomislav Šarčević
  • Miljenko Šarić
  • Zoran Šaronja
  • Stjepan Šašković
  • Ivan Ščrbak
  • Dragutin Šeliga
  • Mladen Šestić
  • Ivan Šibarić
  • Davor Šimec
  • Stjepan Šimičić
  • Antun Šimičić
  • Pejo Šimić
  • Paul Šimonšek
  • Ivan Šimunović
  • Goran Šincek
  • Miroslav Šišić
  • Predrag Škrbina
  • Dražen Škurtan
  • Željko Šlat
  • Stjepan Šmisl
  • Ivica Šnjarić
  • Marijan Šokčević
  • Darko Šolić
  • Josip Šoštarić
  • Nikola Šoštarić
  • Stjepan Španiček
  • Ljuban Špoljarević
  • Milan Špoljarević
  • Zdravko Špoljarić
  • Pavao Štajdohar
  • Nikola Šubarić
  • Rajko Šubr
  • Franjo Šulentić
  • Vladimir Šustić
  • Velimir Šuštić
  • Vilim Švast

T[uredi VE | uredi]

  • Slađan Tadić
  • Toma Tadić
  • Đuro Tejić
  • Miroslav Terek
  • Stjepan Tičak
  • Branimir Tomašić
  • Vladimir Tomašić
  • Ivica Tomčić
  • Ivan Tomić
  • Franjo Tomrecaj
  • Ivica Tomšić
  • Stjepan Tonković
  • Stjepan Tonković
  • Đuro Tonković
  • Josip Tonković
  • Damir Topić
  • Marijan Tot
  • Romani Trninić
  • Petar Tukara
  • Josip Turek
  • Milan Turkalj
  • Josip Tutić
  • Danijel Tutić

U[uredi VE | uredi]

  • Branko Uzelac

V[uredi VE | uredi]

  • Davor Valentić
  • Dean Večenaj
  • Tomo Velić
  • Drago Veljača
  • Klaus Veniš
  • Ivan Vidnić
  • Josip Vidnić
  • Mirko Vidović
  • Nikola Vidović
  • Goran Vidović
  • Viktor Vinković
  • Antun Vitanvas
  • Slavko Vlašić
  • Vlado Vlašić
  • Nikola Vlašić
  • Vlado Voćanec
  • Mario Vojtušek
  • Željko Volarević
  • Ivica Vončina
  • Željko Vrabec
  • Ivan Vranić
  • Krunoslav Vratan
  • Mario Vratarić
  • Josip Vrbanac
  • Stevo Vrbanac
  • Đuro Vučičević
  • Slavko Vujanović
  • Dražen Vujičić
  • Branko Vuk
  • Stipica Vukadin
  • Davor Vukas
  • Slavko Vukić
  • Antun Vuković
  • Krešo Vukšić
  • Josip Vulinović
  • Damir Vuzem

Z[uredi VE | uredi]

  • Fedhet Zdionica
  • Ivan Zebić
  • Anton Zeffi
  • Mihajlo Zera
  • Pavao Zgurić
  • Milan Zgurić
  • Josip Zgurić
  • Josip Zidar
  • Zoran Zitek
  • Stanko Zubović

Ž[uredi VE | uredi]

  • Božidar Žafran
  • Vladimir Žagar
  • Ivan Žalac
  • Stipo Ždralović
  • Drago Željezić
  • Ivica Žgela
  • Ivan Žirković
  • Željko Živčić
  • Đuro Živko
  • Robert Živković
  • Stjepan Živković
  • Mato Žugaj
  • Ivan Žugaj
  • Stjepan Žugaj
  • Zlatko Žugaj
  • Vlado Žugaj
  • Petar Žuk
  • Petar Žutić

Izvori[uredi VE | uredi]

  • NST - Novi sisački tjednik
  • Novljanski vjesnik 2003.
  • Hrvatski feniks

Literatura[uredi VE | uredi]

  • Petrinjski žrtvoslov 2001.
  • Knjiga "Deset godina nade i boli"
  • Suzama do istine 1999.

Vanjske poveznice[uredi VE | uredi]

Wikibooks-logo.svgWikiknjige imaju materijala na temu: Domovinski rat/Sadržaj/Popis poginulih branitelja/Sisačko-moslavačka županija