Dodatak:Popis poginulih branitelja iz Splitsko-dalmatinske županije

Izvor: Wikipedija
Prijeđi na navigaciju Prijeđi na pretraživanje
Popis poginulih Hrvatskih branitelja

(popis je nepotpun!)


Poginuli pripadnici 141. brigade HV
  • Nenad Marin 27.4.1960. -21.9.1991.
  • Mate Šunjić 25.1.1951. - 18.10.1991.
  • Ante Peričić 25. rujna 1955. - 19. prosinca 1991.
  • Miro Duišin 1.9.1962. - 30.12.1991.
  • Željko Kulušić 5.11.1946. - 27.1.1992.
  • Josip Šantić[8]
  • Ivan Gudelj[8]
  • Boško Bobanović[8]
  • Ante Đolić[8]
  • Denis Pralija[8]
  • Filip Šerić[8]
  • Mate Gudić[8]
  • Ante Stanić[8]
  • Vlatko Čalić[8]
  • Ivan Kalaš[8]
  • Jure Bočina[8]
  • Ante Borzić[8]
  • Tihomir Radić[8]
  • Dalibor Jurić[8]
  • Robert Lesandrić[8]
  • Zlatko Radelić[8]
  • Božo Vidović[8]
  • Ante Duka[8]
  • Nikola Radman[8]
  • Ivica Skejić[8]
  • Vlado Rubelj[8]
  • Boško Bošnjaković[8]
  • Zdravko Simonović[8]
  • Darko Marković[8]
  • Senko Činčurak[8]
  • Mate Dlaka[8]
  • Ivica Banovac[8]
  • Dragan Zović[8]
  • Petar Turić[8]
  • Slobodan Ivanović[8]
  • Leonard Vidošević[8]
  • Ante Studin[8]
  • Milorad Hrabrov[8]
  • Tonči Jurišić[8]
  • Berislav Šiško[8]
  • Tomislav Gruica[8]
  • Ivan Burić[8]
  • Slaven Ujević[8]
  • Dragan Kikić[8]
  • Denis Jerković[8]
  • Loran Šulentić[8]
  • Ante Merčep[8]
  • Ante Domazet[8]
  • Oleg Ujević[8]
  • Denis Baleta[8]
  • Ranko Grbavac[8]
  • Nenad Božan[8]
  • Sead Jasenčić[8]
  • Stipe Marčić[8]
  • Zoran Karanović[8]
  • Romano Durdov[8]
  • Sergije Popovac[8]
  • Goran Bonačić[8]
  • Tonči Radanović[8]
  • Nenad Biočić[8]

Izvori[uredi | uredi kôd]

  1. a b c d e f g h Osmrtnice i Ssjećanja u Slobodnoj Dalmaciji
  2. Moj Svib
  3. Grad Stari Grad Vijenac u spomen na Ivicu Stipišića, 2. srpnja 2011.
  4. Udbina Poginuli hrvatski branitelji
  5. Odluka o određivanju imena ulicama i trgovima u Starome Gradu (pročišćeni tekst)
  6. Prije 24 godine poginuo je Josip Vranić, a JRM-u poručeno da više ne može slobodno ploviti splitskim akvatorijem i razarati!, dalmatinskiportal.hr, objavljeno 24. rujna 2015., arhivirano i pristupljeno 27. rujna 2021.
  7. Prije 29 godina na Kašjunima je stradao dragovoljac HRM-a Josip Vranić. Njegov otac kaže: Imao je 20 godina, bio je student i volio je putovati..., objavljeno 24. rujna 2020., arhivirano 30. rujna 2020., pristupljeno 27. rujna 2021.
  8. a b c d e f g h i j k l m n o p q r s t u v w x y z aa ab ac ad ae af ag ah ai aj ak al am an ao ap aq ar as at au av aw ax ay az ba bb bc Hrvatska akademija znanosti i umjetnosti u dijaspori Petar Vulić: 141. brigada HV

Vanjske poveznice[uredi | uredi kôd]