Dodatak:Popis vrsta:Caly

Izvor: Wikipedija
Prijeđi na navigaciju Prijeđi na pretraživanje


  • Taksoni:

Calybe Laporte de Castelnau, 1834 , Calybistum , Calybites , Calybitia , Calybole , Calybole , Calycadenia , Calycanthaceae , Calycanthus , Calycella , Calycella , Calycellina , Calycellinopsis , Calycera , Calyceraceae , Calycerales , Calycibidion , Calycicoccus , Calycidiaceae , Calycidium , Calycidoris , Calycimonas , Calycina , Calyciphora , Calycobathra , Calycocarpum , Calycodes , Calycodidae , Calycogonium , Calycolpus , Calycomonas , Calycomyza , Calycopeplus , Calycophyllum , Calycopis , Calycopsis , Calycopteryx , Calycorectes , Calycoseris , Calycosia , Calycosiphonia , Calycosoma , Calycraterion , Calyctenium , Calyculaceae , Calyculaceae , Calycularia , Calyculariaceae , Calyculus , Calyculus , Calycuoniscus , Calydia , Calydna , Calydon , Calydorea , Calylophus , Calymenella , Calymenesum , Calymenidae , Calymenidius , Calymenina , Calymeninae , Calymma , Calymmachernes , Calymmaderus , Calymmanthera , Calymmaria , Calymmatium , Calymmochilus , Calymmodesmus , Calymne , Calymnidae , Calymniodes , Calymniops , Calymperaceae , Calymperastrum , Calymperes , Calymperes , Calymperopsis , Calymperopsis , Calynda , Calypogeia , Calypogeiaceae , Calypsachaeus , Calypso , Calypsopycnon , Calypsoryctes , Calypta , Calypte , Calyptella , Calyptellopsis , Calyptillus , Calyptis , Calyptites , Calyptoblastina , Calyptocarpus , Calyptocephalella , Calyptocephalellidae , Calyptochloa , Calyptocichla , Calyptococcus , Calyptoconcha , Calyptocoryphe , Calyptodesmus , Calyptogena , Calyptoglossa Jeannel, 1946 , Calyptogonia Sloane, 1920 , Calyptoides , Calyptolana , Calyptomena , Calyptomerus , Calyptomma , Calyptommatus , Calyptomyrmex , Calyptooecia , Calyptophilus , Calyptophractus , Calyptophyllum , Calyptopogon , Calyptopogon , Calyptopora , Calyptopora , Calyptoproctus , Calyptops , Calyptoptomatida , Calyptorete , Calyptorhynchus , Calyptospora , Calyptosporium , Calyptotheca , Calyptothecium , Calyptotis , Calyptotricha , Calyptotrichidae , Calyptozoum , Calyptra , Calyptra , Calyptradiplosis , Calyptraea , Calyptraeidae , Calyptraeotheres , Calyptraeus , Calyptralegnia , Calyptranthes , Calyptraster , Calyptrella , Calyptrobothrium , Calyptrocalyx , Calyptrocarya , Calyptrochaeta , Calyptrochilum , Calyptrogenia , Calyptrogyne , Calyptrolithina , Calyptrolithophora , Calyptromyia , Calyptronectria , Calyptronema , Calyptronoma , Calyptronotum , Calyptrophora , Calyptrosciadium , Calyptrosphaera , Calyptrosphaeraceae , Calyptrosphaeraceae , Calyptrosphaeraceae , Calyptrozyma , Calyptura , Calystegia , Calystryma , Calythea , Calytheca , Calytophus , Calytrix , Calyx , Calyxochaetus ,

Calyb[uredi VE | uredi]

Calybe Laporte de Castelnau, 1834 , Calybistum , Calybites , Calybitia , Calybole , Calybole ,

Calybistum Thomson, 1878[uredi VE | uredi]

Animalia > Arthropoda > Insecta > Coleoptera > Cerambycidae

Calyc[uredi VE | uredi]

Calycadenia ,

Calycanthaceae Lindl.; sazanikovke[uredi VE | uredi]

Plantae → Tracheophyta → Magnoliopsida → Laureales

Calycanthus L.[uredi VE | uredi]

  1. Calycanthus brockianus Ferry & Ferry f.
  2. Calycanthus chinensis (W.C.Cheng & S.Y.Chang) P.T.Li
  3. Calycanthus floridus L.
  4. Calycanthus floridus var. glaucus (Willd.) Torr. & A.Gray
  5. Calycanthus occidentalis Hook. & Arn.
  6. Calycanthus versicolor Regel; status nije riješen

Plantae → Tracheophyta → Magnoliopsida → Laureales → Calycanthaceae

Calycella[uredi VE | uredi]

Animalia > Cnidaria > Hydrozoa > Leptothecata > Campanulinidae Calycella , Calycellina , Calycellinopsis , Calycera , Calyceraceae , Calycerales , Calycibidion , Calycicoccus , Calycidiaceae , Calycidium , Calycidoris , Calycimonas , Calycina , Calyciphora , Calycobathra , Calycocarpum , Calycodes , Calycodidae , Calycogonium , Calycolpus , Calycomonas , Calycomyza , Calycopeplus , Calycophyllum , Calycopis , Calycopsis , Calycopteryx , Calycorectes

Calycoseris A. Gray[uredi VE | uredi]

Plantae > Magnoliophyta > Magnoliopsida > Asterales > Asteraceae Calycosia , Calycosiphonia ,

Calycosoma Schulze, 1899[uredi VE | uredi]

Animalia → Porifera → Hexactinellida → Lyssacinosida → Rossellidae Calycraterion , Calyctenium , Calyculaceae , Calyculaceae , Calycularia , Calyculariaceae , Calyculus , Calyculus , Calycuoniscus ,

Calyd[uredi VE | uredi]

Calydia , Calydna , Calydon , Calydorea ,

  1. Calydon
  2. Calydorea

Calyl[uredi VE | uredi]

Calylophus Spach[uredi VE | uredi]

status nije riješen:

Plantae → Tracheophyta → Magnoliopsida → Myrtales → Onagraceae

Calym[uredi VE | uredi]

Calymenella , Calymenesum , Calymenidae , Calymenidius , Calymenina , Calymeninae , Calymma , Calymmachernes , Calymmaderus , Calymmanthera ,

Calymmaria Chamberlin & Ivie, 1937[uredi VE | uredi]

  1. Calymmaria alleni Heiss & Draney, 2004
  2. Calymmaria aspenola Chamberlin & Ivie, 1942
  3. Calymmaria bifurcata Heiss & Draney, 2004
  4. Calymmaria californica (Banks, 1896)
  5. Calymmaria carmel Heiss & Draney, 2004
  6. Calymmaria emertoni (Simon, 1897)
  7. Calymmaria farallon Heiss & Draney, 2004
  8. Calymmaria gertschi Heiss & Draney, 2004
  9. Calymmaria humboldi Heiss & Draney, 2004
  10. Calymmaria iviei Heiss & Draney, 2004
  11. Calymmaria lora Chamberlin & Ivie, 1942
  12. Calymmaria minuta Heiss & Draney, 2004
  13. Calymmaria monicae Chamberlin & Ivie, 1937 tipična vrsta
  14. Calymmaria monterey Heiss & Draney, 2004
  15. Calymmaria nana (Simon, 1897)
  16. Calymmaria orick Heiss & Draney, 2004
  17. Calymmaria persica (Hentz, 1847)
  18. Calymmaria rosario Heiss & Draney, 2004
  19. Calymmaria rothi Heiss & Draney, 2004
  20. Calymmaria scotia Heiss & Draney, 2004
  21. Calymmaria sequoia Heiss & Draney, 2004
  22. Calymmaria shastae Chamberlin & Ivie, 1937
  23. Calymmaria sierra Heiss & Draney, 2004
  24. Calymmaria similaria Heiss & Draney, 2004
  25. Calymmaria siskiyou Heiss & Draney, 2004
  26. Calymmaria sueni Heiss & Draney, 2004
  27. Calymmaria suprema Chamberlin & Ivie, 1937
  28. Calymmaria tecate Heiss & Draney, 2004
  29. Calymmaria tubera Heiss & Draney, 2004
  30. Calymmaria virginica Heiss & Draney, 2004
  31. Calymmaria yolandae Heiss & Draney, 2004

Animalia → Arthropoda → Arachnida → Araneae → Hahniidae

Calymmatium[uredi VE | uredi]

Calymmochilus , Calymmodesmus , Calymne , Calymnidae , Calymniodes , Calymniops , Calymperaceae , Calymperastrum , Calymperes , Calymperes , Calymperopsis , Calymperopsis ,

Calyn[uredi VE | uredi]

Calynda Stal, 1875[uredi VE | uredi]

Animalia → Arthropoda → Insecta → Phasmida → Diapheromeridae

Calyp[uredi VE | uredi]

Calypogeia , Calypogeiaceae , Calypsachaeus , Calypso , Calypsopycnon , Calypsoryctes , Calypta ,

Calypte Gould, 1856[uredi VE | uredi]

Animalia → Chordata → Aves → Apodiformes → Trochilidae Calyptella , Calyptellopsis , Calyptillus , Calyptis , Calyptites , Calyptoblastina , Calyptocarpus ,

Calyptocephalella Strand, 1928 (1 sp.)[uredi VE | uredi]

  1. Calyptocephalella gayi (Duméril and Bibron, 1841)

Animalia → Chordata → Amphibia → Anura → Calyptocephalellidae

Porodica Calyptocephalellidae Reig, 1960 (5 sp.)[uredi VE | uredi]

Animalia → Chordata → Amphibia → Anura Calyptochloa , Calyptocichla , Calyptococcus , Calyptoconcha , Calyptocoryphe , Calyptodesmus , Calyptogena , Calyptoglossa Jeannel, 1946 , Calyptogonia Sloane, 1920 , Calyptoides , Calyptolana , Calyptomena , Calyptomerus , Calyptomma , Calyptommatus , Calyptomyrmex , Calyptooecia , Calyptophilus ,

Calyptophractus Fitzinger, 1871[uredi VE | uredi]

Animalia → Chordata → Mammalia → Cingulata → Dasypodidae → Euphractinae Calyptophyllum , Calyptopogon , Calyptopogon , Calyptopora , Calyptopora , Calyptoproctus , Calyptops , Calyptoptomatida ,

Calyptorete Okada, 1925[uredi VE | uredi]

Animalia → Porifera → Hexactinellida → Hexactinosida → Euretidae Calyptorhynchus , Calyptospora , Calyptosporium , Calyptotheca , Calyptothecium , Calyptotis , Calyptotricha , Calyptotrichidae , Calyptozoum , Calyptra , Calyptra , Calyptradiplosis , Calyptraea , Calyptraeidae , Calyptraeotheres , Calyptraeus , Calyptralegnia , Calyptranthes , Calyptraster , Calyptrella , Calyptrobothrium , Calyptrocalyx , Calyptrocarya , Calyptrochaeta , Calyptrochilum , Calyptrogenia , Calyptrogyne , Calyptrolithina , Calyptrolithophora , Calyptromyia , Calyptronectria , Calyptronema , Calyptronoma , Calyptronotum , Calyptrophora , Calyptrosciadium , Calyptrosphaera , Calyptrosphaeraceae , Calyptrosphaeraceae , Calyptrosphaeraceae , Calyptrozyma , Calyptura

Calys[uredi VE | uredi]

,Calystegia , Calystryma ,

  1. Calystegia

Calyt[uredi VE | uredi]

Calythea , Calytheca , Calytophus , Calytrix ,

  1. Calytophus
  2. Calytrix

Calyx[uredi VE | uredi]

Calyx Vosmaer, 1883[uredi VE | uredi]

Animalia → Porifera → Demospongiae → Haplosclerida → Phloeodictyidae Calyxochaetus ,

Izvori[uredi VE | uredi]

Vidi[uredi VE | uredi]

Popis taksona:Ca