Dodatak:Popis vrsta:Cam

Izvor: Wikipedija
Prijeđi na navigaciju Prijeđi na pretraživanje


  • Taksoni:

Camacho , Camacinia , Camacolaimoides , Camacolaimus , Camacostoma , Camadena , Camadeniana , Camaegeria , Camaenidae , Camagueyia , Camaija , Camallanida , Camallanidae , Camallanoidea , Camallanus , Camapterus , Camarasaurus , Camarasaurus , Camargoia , Camarhynchus , Camaricoproctus , Camaricus , Camaridium , Camarodonta , Camaroglobulus , Camarographium , Camarona , Camaropella , Camarophyllopsis , Camarophyllus , Camarops , Camaroptera , Camaropycnis , Camarosporellum , Camarosporiopsis , Camarosporium , Camarosporula , Camarosporulum , Camarota , Camarotella , Camarothorax , Camarotoscena , Camarotus , Camassia , Camatopsis , Cambala , Cambalida , Cambalidae , Cambalomma , Cambalomorpha , Cambalopsidae , Cambalopsis , Cambarellus , Cambaridae , Cambarincola , Cambarincolidae , Cambarus , Cambarus , Cambefortantus , Cambefortius , Cambessedesia , Cambodgia , Cambodjostreptus , Cambraechmina , Cambria , Cambridgea , Cambrohydra , Cambromedusa , Cambropachycope , Cambropachycope , Cambropachycope , Cambropallas , Cambrophyllum , Cambropodus , Cambrorhytium , Cambroscutum , Cambrotrypa , Cambrunicornia , Camchaya , Camelidae , Camelina , Camelinopsis , Camellia , Camelobaetidius , Camelocentrus , Camelocerambyx , Camelodes , Camelomantis , Camelophistes , Camelopsocus , Camelopteryx , Camelotettix , Camelus , Camenta , Camentoserica , Cameophallus , Camera , Cameranda , Cameraria , Cameraverruca , Camerobiidae , Cameronaspis , Cameronella , Camerones , Cameroneta , Cameroniola Baehr, 1999 , Cameronyctus , Camerounophylla , Camerunia , Camerunilla , Cameruniola , Camerunopholis , Camia , Camilla , Camillea , Camillidae , Camillina , Caminchaia , Caminchaia , Camineutis , Caminibacter , Caminicella , Caminophantis , Caminothujaria , Caminus , Camira , Camirus , Camisia , Camisiidae , Camissonia , Camitocomus , Camixaima , Cammingella , Cammingella , Camnantia , Camnula , Camoensia , Camoensia , Camontagnea , Camopis , Campachipteria , Campaea , Campages , Campanacella , Campanella , Campanella , Campanellula , Campaneria , Campanophyllum , Campanula , Campanulaceae , Campanulales , Campanularia , Campanulariidae , Campanulariidae , Campanulariinae , Campanulina , Campanulinidae , Campanulithus , Campanulorchis , Campanulotes , Campatonema , Campbellana , Campbellenchus , Campbellobates , Campbellorhinus , Campderia , Campecha , Campecopea , Campellolebias , Campeloma , Campephaga , Campephagidae , Campephilus , Campeprosopa , Campesteria , Campesyllis , Campethera , Campeulites , Campgdoridae , Camphorosma , Camphypena , Campichoeta , Campichthys , Campiglossa , Campilirhynchus , Campion , Campipterus , Campnospera , Campoa , Campochaera , Campocraspedon , Campoctonus , Campodea , Campodeidae , Campodeoidea , Campodesmidae , Campodesmus , Campodorus , Campogramma , Campoletis , Campomanesia , Camponophilus , Camponotites , Camponotus , Campoplex , Camposcia , Camposella , Camposiana , Camposiella , Camposiellina , Camposimyia , Camposodes , Camposporidium , Camposporium , Campostichomma , Campostichommides , Campostoma , Campostrecha , Campotenes , Campovassouria , Campropallus , Campsactis , Campsiandra , Campsicnemoides , Campsicnemus , Campsiophora , Campsis , Campsiura , Campsogon , Campsurus , Camptacra , Camptandra , Camptandriidae , Camptandrium , Camptelasmus , Campthorinus , Campthorrinus , Camptidius Putzeys, 1866 , Camptoalatus , Camptobasidium , Camptocercus , Camptocerus , Camptochaeta , Camptochaete , Camptocheirus , Camptochilus , Camptochirus , Camptocladius , Camptocosa , Camptocrossa , Camptodiplosis , Camptodocis , Camptodontium , Camptodontus Dejean, 1826 , Camptogenys Tschitscherine, 1899 , Camptogenys Tschitscherine, 1899 , Camptogona , Camptolithus , Camptoloma , Camptolophia , Camptomastix , Camptomeris , Camptomorpha , Camptomus , Camptomus , Camptomyces , Camptomyia , Camptoneuromyia , Camptonotus , Camptophallus , Camptophryno , Camptoplax , Camptopleura , Camptoplites , Camptopoeum , Camptoprosopella , Camptopsestis , Camptoptera , Camptopterohelea , Camptopteroides , Camptopteromyia , Camptorhamphus , Camptorhamptus , Camptorhinus , Camptorhynchus , Camptorhynchus , Camptorrhinus , Camptorrhiza , Camptosaurus , Camptosaurus , Camptoscaphiella , Camptoscapus , Camptoscelis Dejean, 1828 , Camptoscinella , Camptosema , Camptosphaeria , Camptostoma , Camptostroma , Camptostromoidea , Camptostromoidea , Camptotarsopoda , Camptotheca , Camptothecium , Camptothecium , Camptotoma Reiche, 1843 , Camptotypus , Camptozada , Camptozygum , Camptrodoxa , Camptylonema , Camptylonemopsis , Campula , Campulidae , Campulipes , Campulipus , Campuloclinium , Campululidae , Campydelta , Campydora , Campylacantha , Campylaephora , Campylaimus , Campylandra , Campylarchis , Campylaspensis , Campylaspides , Campylaspis , Campylenchia , Campylia , Campyliadelphus , Campylirhynchus , Campylium , Campylium , Campylobacter , Campylobacteraceae , Campylobacterales , Campylocarpon , Campylocentrum , Campylocentrus , Campylocera , Campylocheta , Campylocia , Campyloctys , Campylocythere , Campyloderes , Campylodiscus , Campylomma , Campylomonadaceae , Campylomonas , Campylomormyrus , Campylomyces , Campylomyza , Campyloneis , Campyloneura , Campyloneurum , Campyloneurus , Campylonotidae , Campylonotoidea , Campylonotus , Campylophlebia , Campylophyllum , Campylophyllus , Campylopodiella , Campylopodium , Campylopterus , Campylopus , Campylopus , Campylopyxis , Campylorhabdus , Campylorhamphus , Campylorhynchus , Campyloscelus , Campylosiphon , Campylosira , Campylospora , Campylostelium , Campylostigmus , Campylostylus , Campylotes , Campylothelium , Campylotrochalus , Campylotropis , Campyloxiphos , Campynema , Campynemanthe , Campynemataceae , Camrasiconops , Camsellia , Camsellia , Camur ,

Cama[uredi | uredi kôd]

Camacinia[uredi | uredi kôd]

  1. Camacolaimoides
  2. Camacolaimus
  3. Camallanus
  4. Camarhynchus
  5. Camaricoproctus
  6. Camaricus
  7. Camaridium
  8. Camaroglobulus
  9. Camarographium
  10. Camaropella
  11. Camarophyllopsis
  12. Camarophyllus
  13. Camarops
  14. Camaroptera
  15. Camaropycnis
  16. Camarosporellum
  17. Camarosporiopsis
  18. Camarosporium
  19. Camarosporula
  20. Camarosporulum
  21. Camarotella
  22. Camarotus
  23. Camassia
  24. Camatopsis

Camb[uredi | uredi kôd]

  1. Cambala

Cambalida Simon, 1910[uredi | uredi kôd]

  1. Cambalida compressa Haddad, 2012
  2. Cambalida coriacea Simon, 1910
  3. Cambalida deminuta (Simon, 1910)
  4. Cambalida dippenaarae Haddad, 2012
  5. Cambalida fagei (Caporiacco, 1939)
  6. Cambalida fulvipes (Simon, 1896)
  7. Cambalida griswoldi Haddad, 2012
  8. Cambalida lineata Haddad, 2012
  9. Cambalida loricifera (Simon, 1886)
  10. Cambalida unica Haddad, 2012

Animalia → Arthropoda → Arachnida → Araneae → Corinnidae

  1. Cambalomma
  2. Cambalomorpha
  3. Cambalopsis
  4. Cambarellus
  5. Cambarincola
  6. Cambarus
  7. Cambessedesia
  8. Cambodjostreptus

Red Cambojiida Ospovat, 1985[uredi | uredi kôd]

Animalia → Ctenophora → Tentaculata

  1. Cambridgea

Camc[uredi | uredi kôd]

Camchaya Gagnep.[uredi | uredi kôd]

Plantae > Tracheophyta > Magnoliopsida > Asterales > Asteraceae

Came[uredi | uredi kôd]

Porodica Camelidae Gray, 1821[uredi | uredi kôd]

Animalia → Chordata → Mammalia → Artiodactyla → Camelidae

  1. Camelina
  2. Camelinopsis
  3. Camellia
  4. Camelocerambyx
  5. Camelodes
  6. Camelomantis
  7. Camelophistes
  8. Camelopsocus
  9. Camelotettix

Camelus Linnaeus, 1758[uredi | uredi kôd]

Animalia → Chordata → Mammalia → Artiodactyla → Camelidae

  1. Cameophallus
  2. Cameraverruca
  3. Camerones

Cameroneta Bosmans & Jocqué, 1983[uredi | uredi kôd]

  1. Cameroneta longiradix Bosmans & Jocqué, 1983

Animalia → Arthropoda → Arachnida → Araneae → Linyphiidae

  1. Cameronyctus

Cami[uredi | uredi kôd]

Camia Pascoe, 1885[uredi | uredi kôd]

Animalia > Arthropoda > Insecta > Coleoptera > Curculionoidea > Curculionidae

Camilla Robineau-Desvoidy, 1863[uredi | uredi kôd]

  • Camilla acutipennis (Loew, 1865)
  • Camilla africana Bezzi, 1908
  • Camilla armata Hackman, 1960
  • Camilla arnaudi Barraclough & Wheeler, 1995
  • Camilla atrimana Strobl, 1910
  • Camilla capensis Barraclough, 1993
  • Camilla coeruleifrons Meijere, 1911
  • Camilla flavicauda Duda, 1922
  • Camilla fuscipes Collin, 1933
  • Camilla glabra (Fallen, 1823)
  • Camilla javana Meijere, 1911
  • Camilla manningi Barraclough, 1993
  • Camilla mathisi Papp, 1985
  • Camilla mongolica Papp, 1972
  • Camilla nigrifrons Collin, 1933
  • Camilla orientalis Yang & Li, 2002
  • Camilla pruinosa Duda, 1934
  • Camilla pusilla Meijere, 1911
  • Camilla rugulosa Meijere, 1914
  • Camilla sabroskyi Papp, 1982
  • Camilla seticosta Papp, 1972
  • Camilla varipes (Macquart, 1835)

Animalia > Arthropoda > Insecta > Diptera > Camillidae

Camillea Fr.[uredi | uredi kôd]

  1. Camillea amazonica Læssøe, J.D. Rogers & Whalley 1989
  2. Camillea broomeana (Berk. & M.A. Curtis) Læssøe, J.D. Rogers & Whalley 1989
  3. Camillea campinensis Viégas 1944
  4. Camillea coroniformis J.D. Rogers, F. San Martín & Y.M. Ju 2002
  5. Camillea cyclisca (Mont.) Læssøe, J.D. Rogers & Whalley 1989
  6. Camillea deceptiva Læssøe, J.D. Rogers & Whalley 1989
  7. Camillea flosculosa (Starbäck) Læssøe, J.D. Rogers & Whalley 1989
  8. Camillea fossulata (Mont.) Læssøe, J.D. Rogers & Whalley 1989
  9. Camillea fusiformis M.A. Whalley 1995
  10. Camillea gigaspora (Massee) Læssøe, J.D. Rogers & Whalley 1989
  11. Camillea guzmanii F. San Martín & J.D. Rogers 1993
  12. Camillea hainesii (J.D. Rogers & Dumont) Læssøe, J.D. Rogers & Whalley 1989
  13. Camillea heterostoma (Mont.) Læssøe, J.D. Rogers & Whalley 1989
  14. Camillea hyalospora (Pat.) J.D. Rogers, Læssøe & Lodge 1991
  15. Camillea labiatirima J.D. Rogers, F. San Martín & Y.M. Ju 2002
  16. Camillea leprieurii Mont. 1849
  17. Camillea luzonensis Lloyd 1924
  18. Camillea macrospora (J.H. Mill.) Hastrup & Læssøe 2009
  19. Camillea magnifica F. San Martín & J.D. Rogers 1993
  20. Camillea malaysiensis M.A. Whalley 1999
  21. Camillea mexicana F. San Martín & J.D. Rogers 1993
  22. Camillea mucronata Mont. 1855
  23. Camillea obularia (Fr.) Læssøe, J.D. Rogers & Lodge 1991
  24. Camillea oligoporus Læssøe, J.D. Rogers & Whalley 1989
  25. Camillea ovalispora Hastrup & Læssøe 2009
  26. Camillea patouillardii Læssøe, J.D. Rogers & Whalley 1989
  27. Camillea pila Lloyd 1924
  28. Camillea punctidisca (J.D. Rogers) Læssøe, J.D. Rogers & Whalley 1989
  29. Camillea punctulata (Berk. & Ravenel) Læssøe, J.D. Rogers & Whalley 1989
  30. Camillea sagrana (Mont.) Berk. & M.A. Curtis 1854
  31. Camillea scriblita (Mont.) Læssøe, J.D. Rogers & Whalley 1989
  32. Camillea selangorensis M.A. Whalley, Whalley & E.B.G. Jones 1996
  33. Camillea signata (S.C. Jong & C.R. Benj.) Læssøe, J.D. Rogers & Whalley 1989
  34. Camillea stellata Læssøe, J.D. Rogers & Whalley 1989
  35. Camillea texensis J.D. Rogers & Lar.N. Vassiljeva 2008
  36. Camillea unistoma Hastrup & Læssøe 2009
  37. Camillea venezuelensis (J.H. Mill.) Dennis 1970
  38. Camillea verruculospora J.D. Rogers, Læssøe & Lodge 1991
  39. Camillea williamsii Lloyd 1924

Fungi → Ascomycota → Sordariomycetes → Xylariales → Xylariaceae

Porodica Camillidae Frey, 1921[uredi | uredi kôd]

Animalia → Arthropoda → Insecta → Diptera

Camillina Berland, 1919[uredi | uredi kôd]

  1. Camillina aldabrae (Strand, 1907)
  2. Camillina antigua Platnick & Shadab, 1982
  3. Camillina arequipa Platnick & Shadab, 1982
  4. Camillina balboa Platnick & Shadab, 1982
  5. Camillina bimini Platnick & Shadab, 1982
  6. Camillina biplagia Tucker, 1923
  7. Camillina brasiliensis Müller, 1987
  8. Camillina caldas Platnick & Shadab, 1982
  9. Camillina calel Platnick & Shadab, 1982
  10. Camillina campeche Platnick & Shadab, 1982
  11. Camillina capensis Platnick & Murphy, 1987
  12. Camillina cauca Platnick & Shadab, 1982
  13. Camillina cayman Platnick & Shadab, 1982
  14. Camillina chiapa Platnick & Shadab, 1982
  15. Camillina chilensis (Simon, 1902)
  16. Camillina chincha Platnick & Shadab, 1982
  17. Camillina claro Platnick & Shadab, 1982
  18. Camillina colon Platnick & Shadab, 1982
  19. Camillina cordifera (Tullgren, 1910)
  20. Camillina cordoba Platnick & Murphy, 1987
  21. Camillina cruz Platnick & Shadab, 1982
  22. Camillina cui Platnick & Murphy, 1987
  23. Camillina desecheonis (Petrunkevitch, 1930)
  24. Camillina elegans (Bryant, 1940)
  25. Camillina europaea Dalmas, 1922
  26. Camillina fiana Platnick & Murphy, 1987
  27. Camillina gaira Platnick & Shadab, 1982
  28. Camillina galapagoensis (Banks, 1902)
  29. Camillina galianoae Platnick & Murphy, 1987
  30. Camillina huanta Platnick & Shadab, 1982
  31. Camillina isabela Platnick & Murphy, 1987
  32. Camillina isla Platnick & Shadab, 1982
  33. Camillina javieri Alayón, 2004
  34. Camillina jeris Platnick & Shadab, 1982
  35. Camillina kaibos Platnick & Murphy, 1987
  36. Camillina kochalkai Platnick & Murphy, 1987
  37. Camillina longipes (Nicolet, 1849)
  38. Camillina madrejon Platnick & Murphy, 1987
  39. Camillina mahnerti Platnick & Murphy, 1987
  40. Camillina major (Keyserling, 1891)
  41. Camillina marmorata (Mello-Leitão, 1943)
  42. Camillina maun Platnick & Murphy, 1987
  43. Camillina mauryi Platnick & Murphy, 1987
  44. Camillina merida Platnick & Shadab, 1982
  45. Camillina minuta (Mello-Leitão, 1941)
  46. Camillina mogollon Platnick & Shadab, 1982
  47. Camillina mona Platnick & Shadab, 1982
  48. Camillina namibensis Platnick & Murphy, 1987
  49. Camillina nevada Platnick & Shadab, 1982
  50. Camillina nevis Platnick & Shadab, 1982
  51. Camillina nova Platnick & Shadab, 1982
  52. Camillina oruro Platnick & Shadab, 1982
  53. Camillina pavesii (Simon, 1897)
  54. Camillina pecki Baert, 1994
  55. Camillina pedestris (O. Pickard-Cambridge, 1898)
  56. Camillina penai Platnick & Murphy, 1987
  57. Camillina pernambuco Müller, 1987
  58. Camillina pilar Platnick & Murphy, 1987
  59. Camillina piura Platnick & Shadab, 1982
  60. Camillina procurva (Purcell, 1908)
  61. Camillina puebla Platnick & Shadab, 1982
  62. Camillina pulchra (Keyserling, 1891)
  63. Camillina punta Platnick & Shadab, 1982
  64. Camillina recife Müller, 1987
  65. Camillina relucens (Simon, 1893)
  66. Camillina rogeri Alayón, 1993
  67. Camillina samariensis Müller, 1988
  68. Camillina sandrae Baert, 1994
  69. Camillina setosa Tucker, 1923
  70. Camillina shaba FitzPatrick, 2005
  71. Camillina smythiesi (Simon, 1897)
  72. Camillina tarapaca Platnick & Shadab, 1982
  73. Camillina taruma Platnick & Höfer, 1990
  74. Camillina tsima Platnick & Murphy, 1987
  75. Camillina ventana Ferreira, Zambonato & Lise, 2004

Animalia → Arthropoda → Arachnida → Araneae → Gnaphosidae

Caminella Lendenfeld, 1894[uredi | uredi kôd]

Animalia → Porifera → Demospongiae → Tetractinellida → Geodiidae

Caminibacter[uredi | uredi kôd]

  1. Caminicella

Caminus Schmidt, 1862[uredi | uredi kôd]

Animalia → Porifera → Demospongiae → Tetractinellida → Geodiidae

  1. Camira

Camisia[uredi | uredi kôd]

  • Camisia abdosensilla
  • Camisia amictus
  • Camisia anomia
  • Camisia arcuata
  • Camisia australis
  • Camisia biurus
  • Camisia biverrucata
  • Camisia borealis
  • Camisia carrolli
  • Camisia dictyna
  • Camisia flagellata
  • Camisia foveolata
  • Camisia grymae
  • Camisia hamulifera
  • Camisia heterospinifer
  • Camisia horrida
  • Camisia invenusta
  • Camisia khencensis
  • Camisia lapponica
  • Camisia nortoni
  • Camisia nova
  • Camisia oregonae
  • Camisia orthogonia
  • Camisia polytricha
  • Camisia presbytis
  • Camisia segnis
  • Camisia sibirica
  • Camisia solhoeyi
  • Camisia spinifer
  • Camisia tatrica
  • Camisia tryphosa
  • Camisia umbratilis
  • Camisia valeriae
  • Camisia zangherii

Animalia > Arthropoda > Arachnida > Sarcoptiformes > Crotonioidea > Camisiidae

  1. Camissonia
  2. Camitocomus
  3. Camixaima

Camn[uredi | uredi kôd]

Camnula Stål, 1873[uredi | uredi kôd]

Animalia > Arthropoda > Insecta > Orthoptera > Acridoidea > Acrididae

Camo[uredi | uredi kôd]

  1. Camoensia
  2. Camoensia
  3. Camontagnea
  4. Camopis

Camp[uredi | uredi kôd]

  1. Campachipteria

Campages Heydley, 1905[uredi | uredi kôd]

Animalia → Brachiopoda → Rhynchonellata → Terebratulida → Terebratelloidea → Dallinidae

  1. Campanacella
  2. Campanella
  3. Campanella
  4. Campaneria
  5. Campanophyllum
  6. Campanula

Campanulaceae Juss.; (Zvončikovke)[uredi | uredi kôd]

: Rodovi:

Plantae → Tracheophyta → Magnoliopsida → Asterales

Campanulina[uredi | uredi kôd]

Animalia > Cnidaria > Hydrozoa > Leptothecata > Campanulinidae

Campanulinidae[uredi | uredi kôd]

Animalia > Cnidaria > Hydrozoa > Leptothecata

  1. Campanulorchis
  2. Campbellenchus
  3. Campbellobates
  4. Campbellorhinus
  5. Campderia

Campecopea Leach, 1814[uredi | uredi kôd]

Animalia → Arthropoda → Malacostraca → Isopoda → Sphaeromatoidea → Sphaeromatidae

Campellolebias[uredi | uredi kôd]

  1. Campellolebias brucei
  2. Campellolebias chrysolineatus
  3. Campellolebias dorsimaculatus
  4. Campellolebias intermedius
  5. Campeloma
  6. Campephaga
  7. Campephilus
  8. Campesyllis
  9. Campethera
  10. Camphorosma

Campichthys[uredi | uredi kôd]

  1. Campichthys galei
  2. Campichthys nanus
  3. Campichthys tricarinatus
  4. Campichthys tryoni

Animalia > Chordata > Actinopterygii > Syngnathiformes > Syngnathidae

Campilirhynchus[uredi | uredi kôd]

  1. Campion
  2. Campipterus

Campnospera[uredi | uredi kôd]

Plantae > Magnoliophyta > Magnoliopsida > Sapindales > Anacardiaceae

  1. Campoa
  2. Campochaera
  3. Campodea

Porodica Campodesmidae Cook, 1896[uredi | uredi kôd]

Animalia → Arthropoda → Diplopoda → Chilognatha → Merocheta → Polydesmida → Sphaeriodesmoidea

  1. Campodesmus

Campogramma[uredi | uredi kôd]

  1. Campogramma glaycos
  2. Campomanesia
  3. Camponophilus
  4. Camposcia
  5. Camposiella
  6. Camposiellina
  7. Camposporidium
  8. Camposporium
  9. Campostichomma
  10. Campostichommides

Campostoma Agassiz, 1855[uredi | uredi kôd]

  1. Campostoma anomalum (Rafinesque, 1820)
  2. Campostoma oligolepis Hubbs & Greene, 1935
  3. Campostoma ornatum Girard, 1856
  4. Campostoma pauciradii Burr & Cashner, 1983
  5. Campostoma pullum (Agassiz, 1854)
  6. Campostoma spadiceum (Girard, 1856)

Animalia → Chordata → Actinopterygii → Cypriniformes → Cyprinidae

Campostrecha[uredi | uredi kôd]

  1. Campovassouria
  2. Campsiandra
  3. Campsiophora
  4. Campsis
  5. Campsogon
  6. Camptacra
  7. Camptandra
  8. Camptandrium
  9. Campthorinus
  10. Campthorrinus
  11. Camptobasidium
  12. Camptocercus
  13. Camptocerus
  14. Camptochaete
  15. Camptocheirus
  16. Camptochirus

Camptocosa Dondale, Jiménez & Nieto, 2005[uredi | uredi kôd]

Animalia → Arthropoda → Arachnida → Araneae → Lycosidae

Camptodontium[uredi | uredi kôd]

  1. Camptogona
  2. Camptomeris
  3. Camptomorpha
  4. Camptomyces

Camptoneuromyia Felt, 1908[uredi | uredi kôd]

Animalia → Arthropoda → Insecta → Diptera → Cecidomyiidae

Tribus Camptoneuromyiini[uredi | uredi kôd]

Rodovi: Camptoneuromyia, Copinolasioptera, Dialeria, Domolasioptera, Incolasioptera, Salvalasioptera, Verbasciola

Animalia → Arthropoda → Insecta → Diptera → Cecidomyiidae

  1. Camptonotus
  2. Camptophallus
  3. Camptoplax
  4. Camptoplites
  5. Camptorhamphus

Camptorhamptus[uredi | uredi kôd]

  1. Camptorhinus
  2. Camptorhynchus
  3. Camptorhynchus
  4. Camptorrhinus
  5. Camptorrhiza
  6. Camptoscaphiella
  7. Camptoscapus
  8. Camptosema
  9. Camptosphaeria
  10. Camptostoma

Camptostylus Gilg[uredi | uredi kôd]

Plantae → Magnoliophyta  → Rosopsida → Malpighiales → Achariaceae

  1. Camptotheca
  2. Camptothecium
  3. Camptylonema
  4. Camptylonemopsis

Campula Cobbold, 1858[uredi | uredi kôd]

Animalia → Platyhelminthes → Trematoda → Digenea → Plagiorchiida → Xiphidiata → Allocreadioidea → Brachycladiidae → Brachycladiinae

  1. Campuloclinium
  2. Campydora
  3. Campylacantha

Campylaephora[uredi | uredi kôd]

  1. Campylaimus
  2. Campylandra
  3. Campylaspensis
  4. Campylaspides
  5. Campylaspis
  6. Campyliadelphus
  7. Campylirhynchus
  8. Campylium
  9. Campylobacter
  10. Campylocarpon
  11. Campylocentrum
  12. Campylocythere

Campyloderes Zelinka, 1907[uredi | uredi kôd]

Animalia → Cephalorhyncha → Kinorhyncha → Cyclorhagida → Centroderidae

  1. Campylodiscus

Campylomormyrus[uredi | uredi kôd]

  1. Campylomormyrus alces
  2. Campylomormyrus bredoi
  3. Campylomormyrus cassaicus
  4. Campylomormyrus christyi
  5. Campylomormyrus curvirostris
  6. Campylomormyrus elephas
  7. Campylomormyrus luapulaensis
  8. Campylomormyrus mirus
  9. Campylomormyrus numenius
  10. Campylomormyrus orycteropus
  11. Campylomormyrus phantasticus
  12. Campylomormyrus rhynchophorus
  13. Campylomormyrus tamandua
  14. Campylomormyrus tshokwe
  1. Campylomyces
  2. Campyloneis
  3. Campyloneurum
  4. Campylonotus
  5. Campylophlebia
  6. Campylophyllum
  7. Campylopodiella
  8. Campylopodium

Campylopterus Swainson, 1827[uredi | uredi kôd]

Animalia → Chordata → Aves → Apodiformes → Trochilidae

  1. Campylopus
  2. Campylopyxis

Campylorhamphus W. Bertoni, 1901[uredi | uredi kôd]

Animalia > Chordata > Aves > Passeriformes > Furnariidae

  1. Campylorhynchus
  2. Campyloscelus
  3. Campylosiphon
  4. Campylospora

Campylosteira Fieber, 1844[uredi | uredi kôd]

Animalia → Arthropoda → Insecta → Hemiptera → Tingidae

  1. Campylostelium
  2. Campylostigmus
  3. Campylothelium

Campylotingis Drake & Bondar, 1932[uredi | uredi kôd]

Animalia → Arthropoda → Insecta → Hemiptera → Tingidae

  1. Campylotropis
  2. Campyloxiphos
  3. Campynema
  4. Campynemanthe

Cams[uredi | uredi kôd]

Camsellia Ormiston, 1976[uredi | uredi kôd]

Arthropoda

Camu[uredi | uredi kôd]

Camuropiscidae[uredi | uredi kôd]

ArthrodiraPlacodermiVertebrataChordataAnimalia

Izvori[uredi | uredi kôd]

Vidi[uredi | uredi kôd]

Popis taksona:Ca