Dodatak:Popis vrsta:Cra

Izvor: Wikipedija
Prijeđi na navigaciju Prijeđi na pretraživanje


  • Taksoni:

Crabronidae , Crabtreella , Crabyzos , Cracidae , Craciformes , Cracticidae , Cracticus , Cradactis , Craftsia , Cragia , Craibia , Craigheadia , Cralopa , Crama , Crambe , Crambe , Crambeidae , Crambella , Crambidae , Crambidia , Crambiforma , Crambione , Crambionella , Crambixon , Crambodes , Crambodoxa , Crambometra , Crambomorphus , Crambophilia , Crambopsis , Crambus , Crameria , Cramptonomyia , Cranaë , Cranaella , Cranaodes , Cranaothus , Cranaphis , Cranchia , Cranchiidae , Crandallia , Craneiobia , Cranencyrtus , Craneomyces , Craneopsis , Craneopsylla , Crangon , Crangonidae , Crangonoidea , Crangonyctidae , Crangonyx , Crangopsis , Crania , Craniata , Craniata , Cranichis , Cranidium , Craniella , Craniida , Craniida , Craniidae , Craniidae , Craniiformea , Craniodicticus , Cranioidea , Craniolaria , Cranioleuca , Craniophora , Craniopsida , Craniorphnus , Craniosara , Craniscus , Craniscus , Cranistus , Cranocarpus , Cranocephalus , Cranoecephalus , Cranoglanididae , Cranoglanis , Cranogona , Cranopoeus , Cranopsis , Cranosina , Cranosina , Cranotettix , Cranotheridium , Crapatalus , Crapivnicia , Craponius , Craptidia , Craptignapa , Craptoleptus , Craptus , Craseoa , Craseonycteridae , Craseonycteris , Crasiella , Crasilla , Crasimorpha , Crasodactylus Guérin-Méneville in Lefebvre, 1847 , Craspedacusta , Craspedarges , Craspedia , Craspediopsis , Craspedisia , Craspedocarpus , Craspedochiton , Craspedoderus , Craspedodidymum , Craspedodiscus , Craspedogryllacris , Craspedolcus , Craspedolepta , Craspedolithus , Craspedolobium , Craspedometopon , Craspedomonadales , Craspedonema , Craspedonotus Schaum, 1863 , Craspedophorus Hope, 1838 , Craspedophyceae , Craspedophyllia , Craspedophysa , Craspedopleura , Craspedopora , Craspedoporina , Craspedoporus , Craspedopyxion , Craspedorhachis , Craspedosis , Craspedosmilia , Craspedosoma , Craspedosoma , Craspedosomatidae , Craspedostauros , Craspedotella , Craspedotis , Craspedotus , Craspedoxantha , Craspedoxanthitea , Craspeduchus , Craspia , Craspidaster , Craspodema , Crassabwa Lugo-Ortiz & McCafferty, 1996 , Crassacantha Baehr, 1995 , Crassadoma , Crassagena Baehr, 2006 , Crassalina , Crassaluna , Crassana , Crassanapis , Crassantenna , Crassapontosphaera , Crassaspidiotus , Crassaspis , Crassatella , Crassatellidae , Crassatelloidea , Crassialveolites , Crassibrachia , Crassicardia , Crassichroma , Crassiclitellata , Crassicolaria , Crassicollaria , Crassicollaria , Crassicollariidae , Crassicollidae , Crassicollum , Crassiconcha , Crassicorbisema , Crassicorophium , Crassicrus , Crassicutis , Crassicyclus , Crassifimbra , Crassignatha , Crassikamaena , Crassilingua , Crassimarginatella , Crassinarke , Crassinella , Crassinolanus , Crassiopus , Crassiphiala , Crassiphyllum , Crassiproetus , Crassispira , Crassistella , Crassitoniella , Crassitubus , Crassivenula , Crassivesica , Crassoascus , Crassocephalum , Crassochaeta , Crassochrysa , Crassodiscopora , Crassodynerus , Crassohornera , Crassolabium , Crassolaimus , Crassomicrodus , Crassonemertes , Crassophrentis , Crassophyllum , Crassoribatula , Crassostrea , Crassotyla , Crassula , Crassulaceae , Crastina , Crastinocerus , Cratacanthus , Cratacanthus Dejean, 1829 , Crataegomespilus , Crataegosorbus , Crataegus , Crataemespilus , Crataepus , Crataerina , Crataraea , Cratena , Cratenemertes , Cratenemertidae , Crateniophyllum , Crateranthus , Craterastraea , Craterellus , Craterestra , Craterina , Crateriportula , Craterispermum , Crateritheca , Craterium , Craterobathra , Craterocapsa , Craterocephalus , Craterocolla , Craterocyphus , Craterodesmus , Craterodiscus , Craterolophus , Crateromorpha , Crateromyces Corda , Crateromys , Craterophorus , Crateropora , Crateropora , Crateroscelis , Crateroseris , Craterostigmidae , Craterostigmomorpha , Craterostigmus , Crateva , Crathiorada , Crathoplus , Cratichneumon , Craticula , Craticula , Craticula , Craticula gotlandica , Craticulaceae , Craticulaceae , Craticulariidae , Craticulina , Craticulineus , Craticuloscuta , Cratilla , Cratilopus , Cratinus , Cratioma , Cratiria , Cratis , Cratoblosis , Cratobracon , Cratocentrus , Cratocerini Lacordaire, 1854 , Cratocerus Dejean, 1829 , Cratocnema , Cratocryptus , Cratodactyla , Cratoferonia Tschitschérine, 1902 , Cratogaster Blanchard, 1853 , Cratogenites Martins-Neto, 1996 , Cratogenitoides Martins-Neto, 1996 , Cratognathus Dejean, 1829 , Cratohaerea Chaudoir, 1850 , Cratojoppa , Cratolabus , Cratolestes , Cratomelus , Cratomerocis , Cratomus , Cratoneurella , Cratoneuron , Cratoneuron , Cratoneuropsis , Cratoparis , Cratopechus , Cratoplastis , Cratopoda , Cratopomorphus , Cratopopsis , Cratoptera , Cratopus , Cratorrhagus , Cratoscelocis , Cratosilis Motschulsky, 1860 , Cratosoma Jeannel, 1948 , Cratosomus , Cratospila , Cratostigma , Cratostigma Monniot & Monniot, 1961 , Cratotragus , Cratylia , Cratyna , Cratynius , Cratypedes , Cratystylis , Crauatamyces , Craugastor , Craugastoridae , Craurococcus , Crawforda , Crawfordapis , Crawfordia , Crax ,

Crab[uredi VE | uredi]

Crabtreella[uredi VE | uredi]

Bacteria > Proteobacteria > Alphaproteobacteria > Rhizobiales > Brucellaceae

Crabyzos[uredi VE | uredi]

Animalia > Arthropoda > Malacostraca > Isopoda > Idoteidae

Crac[uredi VE | uredi]

  1. Cracticus

Crai[uredi VE | uredi]

  1. Craibia

Cral[uredi VE | uredi]

  1. Cralopa

Cram[uredi VE | uredi]

Crambe Vosmaer, 1880[uredi VE | uredi]

Animalia → Porifera → Demospongiae → Poecilosclerida → Crambeidae

Porodica Crambeidae Lévi, 1963[uredi VE | uredi]

Animalia → Porifera → Demospongiae → Poecilosclerida

  1. Crambella
  2. Crambomorphus

Cran[uredi VE | uredi]

  1. Cranaë
  2. Cranaella
  3. Cranaothus
  4. Cranchia
  5. Crandallia
  6. Craneomyces
  7. Craneopsis
  8. Craneopsylla
  9. Crangon

Razred Craniata Williams et al., 1996[uredi VE | uredi]

Animalia → Brachiopoda → Craniiformea

Koljeno Craniata Linnaeus 1758[uredi VE | uredi]

Animalia → Chordata → Olfactores

Cranichis[uredi VE | uredi]

  • Cranichis acuminatissima
  • Cranichis amplectens
  • Cranichis antioquiensis
  • Cranichis apiculata
  • Cranichis brachyblephara
  • Cranichis callifera
  • Cranichis calva
  • Cranichis candida
  • Cranichis castellanosii
  • Cranichis ciliata
  • Cranichis ciliilabia
  • Cranichis cochleata
  • Cranichis crumenifera
  • Cranichis diphylla
  • Cranichis elliptica
  • Cranichis engelii
  • Cranichis fendleri
  • Cranichis foliosa
  • Cranichis galatea
  • Cranichis garayana
  • Cranichis gibbosa
  • Cranichis glabricaulis
  • Cranichis glandulosa
  • Cranichis gracilis
  • Cranichis hassleri
  • Cranichis hieroglyphica
  • Cranichis lankesteri
  • Cranichis lehmanniana
  • Cranichis lehmannii
  • Cranichis lichenophila
  • Cranichis longipetiolata
  • Cranichis macroblepharis
  • Cranichis muscosa
  • Cranichis notata
  • Cranichis nudilabia
  • Cranichis ovata
  • Cranichis parvula
  • Cranichis picta
  • Cranichis polyantha
  • Cranichis pulvinifera
  • Cranichis reticulata
  • Cranichis revoluta
  • Cranichis ricartii
  • Cranichis saccata
  • Cranichis scripta
  • Cranichis sparrei
  • Cranichis subumbellata
  • Cranichis sylvatica
  • Cranichis talamancana
  • Cranichis tenuis
  • Cranichis turkeliae
  • Cranichis wageneri
  • Cranichis werffii

Craniella Schmidt, 1870[uredi VE | uredi]

  1. Craniella abracadabra de Laubenfels, 1954
  2. Craniella arb (de Laubenfels, 1930)
  3. Craniella atropurpurea (Carter, 1870)
  4. Craniella australis Samaai & Gibbons, 2005
  5. Craniella azorica (Topsent, 1913)
  6. Craniella carteri Sollas, 1886
  7. Craniella coactifera (Lendenfeld, 1907)
  8. Craniella corticata (Boury-Esnault, 1973)
  9. Craniella coxi (Lendenfeld, 1886)
  10. Craniella craniana de Laubenfels, 1953
  11. Craniella cranium (Müller, 1776)
  12. Craniella crassispicula (Lendenfeld, 1907)
  13. Craniella disigma Topsent, 1904
  14. Craniella elegans Dendy, 1905
  15. Craniella globosa Thiele, 1898
  16. Craniella gravida
  17. Craniella hamatum (Koltun, 1966)
  18. Craniella insidiosa Schmidt, 1870
  19. Craniella lens Schmidt, 1870
  20. Craniella lentiformis Thiele, 1898
  21. Craniella lentisimilis Tanita & Hoshino, 1989
  22. Craniella longipilis (Topsent, 1904)
  23. Craniella metaclada (Lendenfeld, 1907)
  24. Craniella monodi (Burton, 1929)
  25. Craniella neocaledonica Lévi & Lévi, 1983
  26. Craniella ovata (Thiele, 1898)
  27. Craniella oxeata (Burton, 1959)
  28. Craniella polyura (Schmidt, 1870)
  29. Craniella prosperiaradix Tanita & Hoshino, 1989
  30. Craniella quirimure Peixinho, Cosme & Hajdu, 2005
  31. Craniella sagitta (Lendenfeld, 1907)
  32. Craniella schmidtii Sollas, 1886
  33. Craniella serica (Lebwohl, 1914)
  34. Craniella sigmoancoratum (Koltun, 1966)
  35. Craniella simillima (Bowerbank, 1873)
  36. Craniella spinosa Lambe, 1893
  37. Craniella sputnika Lehnert & Stone, 2011
  38. Craniella stewarti (Lendenfeld, 1888)
  39. Craniella tethyoides Schmidt, 1870
  40. Craniella varians Thiele, 1898
  41. Craniella vestita (Lendenfeld, 1907)
  42. Craniella villosa Lambe, 1893
  43. Craniella zetlandica (Carter, 1872)

Animalia → Porifera → Demospongiae → Tetractinellida → Tetillidae

Red Craniida Waagen, 1885[uredi VE | uredi]

Animalia → Brachiopoda → Craniiformea → Craniata (razred)

Porodica Craniidae Menke, 1828[uredi VE | uredi]

Animalia → Brachiopoda → Craniiformea → Craniata (razred) → Craniida → Cranioidea

Podkoljeno Craniiformea Popov et al., 1993[uredi VE | uredi]

Animalia → Eumetazoa → Bilateria → Protostomia → Brachiopoda

Nadporodica Cranioidea Menke, 1828[uredi VE | uredi]

Animalia → Brachiopoda → Craniiformea → Craniata (razred) → Craniida

  1. Craniodicticus
  2. Craniolaria
  3. Cranioleuca

Craniscus Dall, 1871[uredi VE | uredi]

Sinonim: Craniscus japonicus (Adams, 1863) = Novocrania japonica (Adams, 1863)

Animalia → Brachiopoda → Craniiformea → Craniata (razred) → Craniida → Cranioidea → Craniidae

  1. Cranocarpus
  2. Cranocephalus
  3. Cranoecephalus

Cranoglanis[uredi VE | uredi]

  1. Cranoglanis bouderius
  2. Cranoglanis caolangensis
  3. Cranoglanis henrici
  4. Cranoglanis multiradiatus
  5. Cranoglanis songhongensis
  6. Cranogona
  7. Cranopoeus
  8. Cranopsis
  9. Cranosina
  10. Cranotheridium

Crap[uredi VE | uredi]

Crapatalus[uredi VE | uredi]

  1. Crapatalus angusticeps
  2. Crapatalus munroi
  3. Crapatalus novaezelandiae
  4. Craponius
  5. Craptidia
  6. Craptoleptus
  7. Craptus

Cras[uredi VE | uredi]

Porodica Craseonycteridae Hill, 1974[uredi VE | uredi]

Animalia → Chordata → Mammalia → Theria → Eutheria → Chiroptera → Microchiroptera

Craseonycteris Hill, 1974[uredi VE | uredi]

Animalia → Chordata → Mammalia → Chiroptera → Microchiroptera → Craseonycteridae

  1. Craspedia
  2. Craspedisia
  3. Craspedocarpus

Craspedochiton Shuttleworth, 1853[uredi VE | uredi]

Animalia → Mollusca → Polyplacophora → Chitonida → Cryptoplacoidea → Acanthochitonidae

  1. Craspedoderus
  2. Craspedodidymum
  3. Craspedolobium

Craspedomonadales[uredi VE | uredi]

Chromista > Ochrophyta > Craspedophyceae

  1. Craspedonema

Craspedophyceae[uredi VE | uredi]

Chromista > Ochrophyta

Craspedoplax Iredale & Hull, 1925[uredi VE | uredi]

Animalia → Mollusca → Polyplacophora → Chitonida → Cryptoplacoidea → Acanthochitonidae

Craspedops Raasch 1939[uredi VE | uredi]

Merostomata → Aglaspida → Aglaspididae

  1. Craspedorhachis
  2. Craspedosoma
  3. Craspedostauros
  4. Craspedotus
  5. Craspodema
  6. Crassadoma

Crassanapis Platnick & Forster, 1989[uredi VE | uredi]

  1. Crassanapis calderoni Platnick & Forster, 1989
  2. Crassanapis cekalovici Platnick & Forster, 1989
  3. Crassanapis chaiten Platnick & Forster, 1989
  4. Crassanapis chilensis Platnick & Forster, 1989
  5. Crassanapis contulmo Platnick & Forster, 1989

Animalia → Arthropoda → Arachnida → Araneae → Anapidae

  1. Crassantenna
  2. Crassatella
  3. Crassibrachia
  4. Crassicardia
  5. Crassichroma
  6. Crassicolaria
  7. Crassicollaria
  8. Crassicollum
  9. Crassicrus
  10. Crassicutis
  11. Crassignatha
  12. Crassikamaena

Crassilingua[uredi VE | uredi]

  1. Crassimarginatella

Crassinarke[uredi VE | uredi]

  1. Crassinarke dormitor

Animalia > Chordata > Elasmobranchii > Torpediniformes > Narkidae

  1. Crassinella
  2. Crassiopus
  3. Crassiphiala
  4. Crassiphyllum
  5. Crassispira
  6. Crassitoniella

Crassoascus[uredi VE | uredi]

Fungi > Ascomycota > Sordariomycetes > Annulatascaceae

  1. Crassocephalum
  2. Crassochaeta
  3. Crassochrysa
  4. Crassolabium
  5. Crassolaimus
  6. Crassonemertes
  7. Crassoribatula
  8. Crassostrea
  9. Crassotyla

Crassula[uredi VE | uredi]

  • Crassula aquatica
  • Crassula connata
  • Crassula drummondii
  • Crassula helmsii
  • Crassula longipes
  • Crassula multicava
  • Crassula ovata
  • Crassula saginoides
  • Crassula sieberiana
  • Crassula solierii
  • Crassula tillaea
  • Crassula viridis

Plantae > Magnoliophyta > Magnoliopsida > Rosales > Crassulaceae

Crassulaceae J.St.-Hil.; (tustikovke)[uredi VE | uredi]

Rodovi:

Plantae → Tracheophyta → Magnoliopsida → Saxifragales

Crat[uredi VE | uredi]

  1. Cratacanthus
  2. Crataegomespilus
  3. Crataegosorbus

Crataegus L.[uredi VE | uredi]

  1. Crataegus × aberrans (Lange) K.I.Chr.
  2. Crataegus acutifolia Sarg.
  3. Crataegus aestivalis (Walter) Torr. & A.Gray
  4. Crataegus alabamensis Beadle
  5. Crataegus alleghaniensis Beadle
  6. Crataegus altaica Lodd.
  7. Crataegus ambigua C.A.Mey. ex A.K.Becker
  8. Crataegus × amicta Ashe
  9. Crataegus × anamesa Sarg.
  10. Crataegus aprica Beadle
  11. Crataegus aquacervensis J.B.Phipps & R.O'Kennon
  12. Crataegus × ariifolia Cinovskis
  13. Crataegus × armena Pojark.
  14. Crataegus arnoldiana Sarg.
  15. Crataegus ashei Beadle
  16. Crataegus atrofusca (Steven ex K.Koch) Kassumova
  17. Crataegus atrorubens Ashe
  18. Crataegus atrovirens J.B.Phipps & R.O'Kennon
  19. Crataegus aulica Sarg.
  20. Crataegus aurantia Pojark.
  21. Crataegus aurescens J.B.Phipps
  22. Crataegus austromontana Beadle
  23. Crataegus azarolus L.
  24. Crataegus baroussana Eggl.
  25. Crataegus beadlei Ashe
  26. Crataegus beata Sarg.
  27. Crataegus berberifolia Torr. & A.Gray
  28. Crataegus bona Sarg.
  29. Crataegus × bornmuelleri Zabel ex K.I.Chr. & Ziel.
  30. Crataegus brachyacantha Sarg. & Engelm.
  31. Crataegus brazoria Sarg.
  32. Crataegus × brevipes Peck
  33. Crataegus × browicziana K.I.Chr.
  34. Crataegus calpodendron (Ehrh.) Medik.
  35. Crataegus canadensis Sarg.
  36. Crataegus carrollensis Sarg.
  37. Crataegus castlegarensis J.B.Phipps & R.O'Kennon
  38. Crataegus caucasica K.Koch
  39. Crataegus × celsiana (Dum.Cours.) Bosc
  40. Crataegus × chersonensis K.I.Chr.
  41. Crataegus chlorocarpa Lenné & K.Koch
  42. Crataegus chlorosarca Maxim.
  43. Crataegus chrysocarpa Ashe
  44. Crataegus chungtienensis W.W.Sm.
  45. Crataegus clarkii Hook.f.
  46. Crataegus coccinea L.
  47. Crataegus coccinioides Ashe
  48. Crataegus cognata Sarg.
  49. Crataegus coleae Sarg.
  50. Crataegus collina Chapm.
  51. Crataegus compacta Sarg.
  52. Crataegus condigna Beadle
  53. Crataegus confinis Sarg.
  54. Crataegus conjungens Sarg.
  55. Crataegus coriifolia Sharifnia & Zarrink.
  56. Crataegus × corusca Sarg.
  57. Crataegus crus-galli L.
  58. Crataegus cuneata Siebold & Zucc.
  59. Crataegus cupressocollina J.B.Phipps & R.O'Kennon
  60. Crataegus cuprina J.B.Phipps
  61. Crataegus cyanophylla Sarg.
  62. Crataegus dahurica Koehne ex C.K.Schneid.
  63. Crataegus dahurica Koehne
  64. Crataegus dallasiana Sarg.
  65. Crataegus delawarensis Sarg.
  66. Crataegus demissa Sarg.
  67. Crataegus dikmensis Pojark.
  68. Crataegus dilatata Sarg.
  69. Crataegus × dipyrena Pojark.
  70. Crataegus dispar Beadle
  71. Crataegus disperma Ashe
  72. Crataegus dispessa Ashe
  73. Crataegus dissona Sarg.
  74. Crataegus distincta Kruschke
  75. Crataegus dodgei Ashe
  76. Crataegus douglasii Lindl.
  77. Crataegus dsungarica Zabel ex Lange
  78. Crataegus dzhairensis Vassilcz.
  79. Crataegus elliptica Aiton
  80. Crataegus enderbyensis J.B.Phipps & R.O'Kennon
  81. Crataegus engelmannii Sarg.
  82. Crataegus erythrocarpa Ashe
  83. Crataegus erythropoda Ashe
  84. Crataegus fastosa Sarg.
  85. Crataegus ferganensis Pojark.
  86. Crataegus flabellata (Bosc ex Spach) K.Koch
  87. Crataegus flava Aiton
  88. Crataegus fluviatilis Sarg.
  89. Crataegus formosa Sarg.
  90. Crataegus fruticosa Sarg.
  91. Crataegus gaylussacia A.Heller
  92. Crataegus germanica (L.) Kuntze
  93. Crataegus × gillotii (Beck) T.A.Dickinson & E.Y.Y.Lo
  94. Crataegus glabriuscula Sarg.
  95. Crataegus glareosa Ashe
  96. Crataegus gracilior J.B.Phipps
  97. Crataegus granatensis Boiss.
  98. Crataegus grandifolia J.B.Phipps
  99. Crataegus grandis Ashe
  100. Crataegus greggiana Eggl.
  101. Crataegus × grignonensis Mouill.
  102. Crataegus × habereri Sarg.
  103. Crataegus × hafniensis K.I.Chr.
  104. Crataegus harbisonii Beadle
  105. Crataegus harveyana Sarg.
  106. Crataegus heldreichii Boiss.
  107. Crataegus heterophylloides Pojark. ex K.I.Chr.
  108. Crataegus × hiemalis Lange
  109. Crataegus hissarica Pojark.
  110. Crataegus holmesiana Ashe
  111. Crataegus × hudsonica Sarg.
  112. Crataegus hupehensis Sarg.
  113. Crataegus × ideae Sarg.
  114. Crataegus incaedua Sarg.
  115. Crataegus indicens Ashe
  116. Crataegus integriloba Sarg.
  117. Crataegus intricata Lange
  118. Crataegus invisa Sarg.
  119. Crataegus iracunda Beadle
  120. Crataegus irrasa Sarg.
  121. Crataegus isfajramensis Pachom.
  122. Crataegus jesupii Sarg.
  123. Crataegus johnstonii J.B.Phipps
  124. Crataegus jonesae Sarg.
  125. Crataegus kansuensis E.H.Wilson
  126. Crataegus karadaghensis Pojark.
  127. Crataegus keepii Sarg.
  128. Crataegus kelloggii Sarg.
  129. Crataegus × kennedyi Sarg.
  130. Crataegus × killinica K.I.Chr.
  131. Crataegus klokovii Ivaschin
  132. Crataegus knieskerniana Sarg.
  133. Crataegus knorringiana Pojark.
  134. Crataegus korolkowii L.Henry
  135. Crataegus kurdistanica Hadac & Chrtek
  136. Crataegus × kyrtostyla Fingerh.
  137. Crataegus laciniata Ucria
  138. Crataegus lacrimata Small
  139. Crataegus laevigata (Poir.) DC.
  140. Crataegus × lambertiana Lange
  141. Crataegus laneyi Sarg.
  142. Crataegus lanuginosa Sarg.
  143. Crataegus lassa Beadle
  144. Crataegus latebrosa Sarg.
  145. Crataegus lemingtonensis Sarg.
  146. Crataegus leonensis E.J.Palmer
  147. Crataegus × lettermanii Sarg.
  148. Crataegus limaria Sarg.
  149. Crataegus longipes Pojark.
  150. Crataegus longispina Sarg.
  151. Crataegus lucorum Sarg.
  152. Crataegus lumaria Ashe
  153. Crataegus macracantha Lodd. ex Loudon
  154. Crataegus × macrocarpa Hegetschw.
  155. Crataegus macrosperma Ashe
  156. Crataegus magniflora Sarg.
  157. Crataegus × maligna Sarg.
  158. Crataegus margarettae Ashe
  159. Crataegus marshallii Eggl.
  160. Crataegus maximowiczii C.K.Schneid.
  161. Crataegus × media Bechst.
  162. Crataegus menandiana Sarg.
  163. Crataegus mexicana Moc. & Sessé ex DC.
  164. Crataegus meyeri Pojark.
  165. Crataegus microphylla K.Koch
  166. Crataegus mollis (Torr. & A.Gray) Scheele
  167. Crataegus monogyna Jacq.
  168. Crataegus multiflora Bunge
  169. Crataegus munda Beadle
  170. Crataegus nananixonii J.B.Phipps & R.O'Kennon
  171. Crataegus necopinata Pojark.
  172. Crataegus nelsonii Eggl.
  173. Crataegus neobushii Sarg.
  174. Crataegus nigra Waldst. & Kit.
  175. Crataegus nitida (Engelm. ex Britton & N.E.Br.) Sarg.
  176. Crataegus nitidula Sarg.
  177. Crataegus noelensis Sarg.
  178. Crataegus × notha Sarg.
  179. Crataegus nuda Sarg.
  180. Crataegus okanaganensis J.B.Phipps & R.O'Kennon
  181. Crataegus okennonii J.B.Phipps
  182. Crataegus opaca Hook. & Arn.
  183. Crataegus opulens Sarg.
  184. Crataegus orbicularis J.B.Phipps & R.O'Kennon
  185. Crataegus oresbia W.W.Sm.
  186. Crataegus orientalis Pall. ex M.Bieb.
  187. Crataegus ouachitensis E.J.Palmer
  188. Crataegus padifolia Sarg.
  189. Crataegus pallasii Griseb.
  190. Crataegus pamiroalaica Zaprjagaeva
  191. Crataegus parryana Eggl.
  192. Crataegus pearsonii Ashe
  193. Crataegus × peloponnesiaca Byatt
  194. Crataegus pennsylvanica Ashe
  195. Crataegus pentagyna Waldst. & Kit. ex Willd.
  196. Crataegus pequotorum Sarg.
  197. Crataegus × peregrina Sarg.
  198. Crataegus perjucunda Sarg.
  199. Crataegus × permixta E.J.Palmer
  200. Crataegus persimilis Sarg.
  201. Crataegus petrodavisii Dönmez
  202. Crataegus phaenopyrum (L.f.) Medik.
  203. Crataegus phippsii O'Kennon
  204. Crataegus × pilosa Sarg.
  205. Crataegus pinnatifida Bunge
  206. Crataegus piperi Britton
  207. Crataegus platycarpa Sarg.
  208. Crataegus × poliophylla Sarg.
  209. Crataegus polita Sarg.
  210. Crataegus poloniensis Cinovskis
  211. Crataegus × polyacantha Jan
  212. Crataegus pontica K.Koch
  213. Crataegus populnea Ashe
  214. Crataegus porrecta Ashe
  215. Crataegus pratensis Sarg.
  216. Crataegus prona Ashe
  217. Crataegus pruinosa (H.L.Wendl.) K.Koch
  218. Crataegus × pseudoazarolus Popov
  219. Crataegus pseudoheterophylla Pojark.
  220. Crataegus pseudomelanocarpa Popov
  221. Crataegus pseudosanguinea Popov ex Pojark.
  222. Crataegus × puberis Sarg.
  223. Crataegus pulcherrima Ashe
  224. Crataegus punctata Jacq.
  225. Crataegus purpurella J.B.Phipps & R.O'Kennon
  226. Crataegus putata Sarg.
  227. Crataegus putnamiana Sarg.
  228. Crataegus pycnoloba Boiss. & Heldr.
  229. Crataegus ravida Ashe
  230. Crataegus remotilobata Raikova ex Popov
  231. Crataegus reverchonii Sarg.
  232. Crataegus rhipidophylla Gand.
  233. Crataegus rivularis Nutt.
  234. Crataegus rivuloadamensis J.B.Phipps & R.O'Kennon
  235. Crataegus rivulopugnensis J.B.Phipps & R.O'Kennon
  236. Crataegus roribacca Ashe
  237. Crataegus rosei Eggl.
  238. Crataegus rubribracteolata J.B.Phipps & R.O'Kennon
  239. Crataegus × rubrinervis Lange
  240. Crataegus × rubrocarnea Sarg.
  241. Crataegus × ruscinonensis Gren. & Blanc
  242. Crataegus russanovii Cinovskis
  243. Crataegus sakranensis Hadac & Chrtek
  244. Crataegus saligna Greene
  245. Crataegus sanguinea Pall.
  246. Crataegus sargentii Beadle
  247. Crataegus scabrida Sarg.
  248. Crataegus scabrifolia (Franch.) Rehder
  249. Crataegus schuettei Ashe
  250. Crataegus × schumacheri Raunk.
  251. Crataegus secreta J.B.Phipps
  252. Crataegus sejuncta Sarg.
  253. Crataegus senta Beadle
  254. Crataegus sextilis Sarg.
  255. Crataegus shaferi Sarg.
  256. Crataegus shandongensis F.Z.Li & W.D.Peng
  257. Crataegus sheila-phippsiae J.B.Phipps & R.O'Kennon
  258. Crataegus shensiensis Pojark.
  259. Crataegus shuswapensis J.B.Phipps & R.O'Kennon
  260. Crataegus sicca Sarg.
  261. Crataegus silvestris Sarg.
  262. Crataegus × simulata Sarg.
  263. Crataegus × sinaica Boiss.
  264. Crataegus songarica K.Koch
  265. Crataegus × sorbifolia Lange
  266. Crataegus spathulata Michx.
  267. Crataegus spatiosa Sarg.
  268. Crataegus spes-aestatum J.B.Phipps
  269. Crataegus sphaenophylla Pojark.
  270. Crataegus spissa Sarg.
  271. Crataegus spissiflora Sarg.
  272. Crataegus × stenosepala Sarg.
  273. Crataegus stevenii Pojark.
  274. Crataegus submollis Sarg.
  275. Crataegus succulenta Schrad. ex Link
  276. Crataegus suksdorfii (Sarg.) Kruschke
  277. Crataegus sulfurea J.B.Phipps
  278. Crataegus tanacetifolia (Poir.) Pers.
  279. Crataegus tanuphylla Sarg.
  280. Crataegus tarda Sarg.
  281. Crataegus taurica Pojark.
  282. Crataegus texana Buckley
  283. Crataegus theodori Essenova
  284. Crataegus thermopegaea E.J.Palmer
  285. Crataegus tianschanica Pojark.
  286. Crataegus tinctoria Ashe
  287. Crataegus tracyi Ashe ex Eggl.
  288. Crataegus triflora Chapm.
  289. Crataegus tripartita Sarg.
  290. Crataegus turkestanica Pojark.
  291. Crataegus turnerorum Enquist
  292. Crataegus ucrainica Pojark.
  293. Crataegus uniflora Münchh.
  294. Crataegus ursopedensis J.B.Phipps & R.O'Kennon
  295. Crataegus uvaldensis Sarg.
  296. Crataegus vailiae Britton
  297. Crataegus vegeta Sarg.
  298. Crataegus venusta Beadle
  299. Crataegus verruculosa Sarg.
  300. Crataegus versuta Beadle
  301. Crataegus viburnifolia Sarg.
  302. Crataegus viridis L.
  303. Crataegus vivida Sarg.
  304. Crataegus warneri Sarg.
  305. Crataegus wattiana Hemsl. & Lace
  306. Crataegus × whitakeri Sarg.
  307. Crataegus wilsonii Sarg.
  308. Crataegus wootoniana Eggl.
  309. Crataegus xanthophylla Sarg.
  310. Crataegus × yosgatica K.I.Chr.
  311. Crataegus × zangezura Pojark.

Plantae → Tracheophyta → Magnoliopsida → Rosales → Rosaceae

Crataemespilus[uredi VE | uredi]

  1. Crataraea
  2. Cratena
  3. Cratenemertes
  4. Crateranthus
  5. Craterellus
  6. Craterispermum
  7. Craterocapsa

Craterocephalus[uredi VE | uredi]

  1. Craterocephalus amniculus
  2. Craterocephalus capreoli
  3. Craterocephalus centralis
  4. Craterocephalus cuneiceps
  5. Craterocephalus dalhousiensis
  6. Craterocephalus eyresii
  7. Craterocephalus fistularis
  8. Craterocephalus fluviatilis
  9. Craterocephalus gloveri
  10. Craterocephalus helenae
  11. Craterocephalus honoriae
  12. Craterocephalus kailolae
  13. Craterocephalus lacustris
  14. Craterocephalus laisapi
  15. Craterocephalus lentiginosus
  16. Craterocephalus marianae
  17. Craterocephalus marjoriae
  18. Craterocephalus mugiloides
  19. Craterocephalus munroi
  20. Craterocephalus nouhuysi
  21. Craterocephalus pauciradiatus
  22. Craterocephalus pimatuae
  23. Craterocephalus randi
  24. Craterocephalus stercusmuscarum fulvus
  25. Craterocephalus stercusmuscarum stercusmuscarum
  26. Craterocephalus stramineus

Craterocolla[uredi VE | uredi]

  1. Craterodesmus
  2. Craterodiscus

Crateromorpha Gray in Carter, 1872[uredi VE | uredi]

  1. Crateromorpha (Aulochone) Schulze, 1886
  2. Crateromorpha (Aulochone) cylindrica (Schulze, 1886)
  3. Crateromorpha (Aulochone) haliprum Tabachnick & Lévi, 2004
  4. Crateromorpha (Aulochone) lilium (Schulze, 1886)
  5. Crateromorpha (Aulochone) pedunculata (Ijima, 1927)
  6. Crateromorpha (Caledochone) Tabachnick & Lévi, 2002
  7. Crateromorpha (Caledochone) caledoniensis Tabachnick, 2002
  8. Crateromorpha (Craterochone) Tabachnick, 2002
  9. Crateromorpha (Craterochone) bermudensis Tabachnick, 2002
  10. Crateromorpha (Crateromorpha) Gray in Carter, 1872
  11. Crateromorpha (Crateromorpha) lankesteri Kirkpatrick, 1902
  12. Crateromorpha (Crateromorpha) meyeri Gray, 1872
  13. Crateromorpha (Crateromorpha) murrayi Schulze, 1886
  14. Crateromorpha (Crateromorpha) pachyactina Ijima, 1898
  15. Crateromorpha (Crateromorpha) thierfelderi Schulze, 1886
  16. Crateromorpha (Crateromorpha) tumida Schulze, 1886
  17. Crateromorpha (Neopsacas) Tabachnick, 2002
  18. Crateromorpha (Neopsacas) krinovi Menshenina, Tabachnick & Janussen, 2007
  19. Crateromorpha (Neopsacas) obi Menshenina, Tabachnick & Janussen, 2007
  20. Crateromorpha (Neopsacas) variata Tabachnick, 2002

Animalia → Porifera → Hexactinellida → Lyssacinosida → Rossellidae

  1. Crateromys
  2. Crateropora
  3. Crateroscelis

Porodica Craterostigmidae[uredi VE | uredi]

  1. Craterostigmus Pocock, 1902

Animalia → Arthropoda → Chilopoda → Craterostigmomorpha

Red Craterostigmomorpha[uredi VE | uredi]

  1. Craterostigmidae

Animalia → Arthropoda → Chilopoda

Craterostigmus Pocock, 1902[uredi VE | uredi]

  1. Craterostigmus crabilli Edgecombe & Giribet, 2008
  2. Craterostigmus tasmanianus Pocock, 1902

Animalia → Arthropoda → Chilopoda → Craterostigmomorpha → Craterostigmidae

  1. Crateva
  2. Craticula

Porodica Craticulariidae Rauff, 1893[uredi VE | uredi]

Animalia → Porifera → Hexactinellida → Hexactinosida

  1. Craticulineus
  2. Craticuloscuta
  3. Cratilla
  4. Cratilopus

Cratinus[uredi VE | uredi]

  1. Cratinus agassizii
  2. Cratiria
  3. Cratis
  4. Cratoblosis
  5. Cratomerocis
  6. Cratoneurella
  7. Cratoneuron
  8. Cratoneuropsis
  9. Cratoparis
  10. Cratopechus
  11. Cratopomorphus
  12. Cratopopsis
  13. Cratopus
  14. Cratorrhagus
  15. Cratoscelocis
  16. Cratosomus
  17. Cratostigma
  18. Cratotragus
  19. Cratylia
  20. Cratynius
  21. Cratypedes
  22. Cratystylis

Crau[uredi VE | uredi]

  1. Crauatamyces

Craugastor Cope, 1862 (113 sp.)[uredi VE | uredi]

Animalia → Chordata → Amphibia → Anura → Craugastoridae → Craugastorinae

Porodica Craugastoridae Hedges edt al., 2008 (734 sp.)[uredi VE | uredi]

Animalia → Chordata → Amphibia → Anura

Podporodica Craugastorinae Hedges et al, 2008 (132 sp.)[uredi VE | uredi]

Animalia → Chordata → Amphibia → Anura → Craugastoridae

  1. Craurococcus

Craw[uredi VE | uredi]

Crawfordia[uredi VE | uredi]

Animalia > Arthropoda > Insecta > Strepsiptera > Stylopidae

Crax[uredi VE | uredi]

Crax Linnaeus, 1758[uredi VE | uredi]

Animalia → Chordata → Aves → Craciformes → Cracidae

Izvori[uredi VE | uredi]

Vidi[uredi VE | uredi]

Popis taksona:Cr