Dodatak:Popis vrsta:Nau

Izvor: Wikipedija
Prijeđi na navigaciju Prijeđi na pretraživanje


  • Taksoni:

Nauarchia , Naubates , Naubolus , Nauclea , Naucles , Naucoria , Naucoridae , Naucoroidea , Naucrates , Naudea , Naudeus , Naufraga , Naufraga , Naufragella , Nauhea , Naulia , Naultinus , Naumachocrinus , Naumanniola , Naumovozyma , Naupactopsis , Naupactosis , Naupactus , Nauphaeus , Nauphantopsis , Nauphoeta , Naupliella , Naupliella , Naupliicola Michajlow, 1965 , Naupliicola Michajlow, 1965 , Nauplius , Naupoda , Naushonia , Nausibius , Nausicus , Nausigaster , Nausinoe , Nausithoe , Nausithoidae , Nausitora , Nausorixipha , Nautanthus , Nautarachna , Nautarachnidae , Nautia , Nautichthys , Nautilia , Nautiliaceae , Nautiliales , Nautilida , Nautilidae , Nautiliniella , Nautiliniellidae , Nautiliropa , Nautilocorystes , Nautilothelphusa , Nautilus , Nautocapsa , Nautococcus , Nautococcus , Nautosphaeria ,

Naub[uredi | uredi kôd]

  1. Naubates
  2. Naubolus

Nauc[uredi | uredi kôd]

Nauclea[uredi | uredi kôd]

  • Nauclea diderrichii
  • Nauclea gilletii
  • Nauclea officinalis
  • Nauclea orientalis
  • Nauclea parva
  • Nauclea robinsonii
  • Nauclea subdita
  • Nauclea tenuiflora
  • Nauclea vanderguchtii
  • Nauclea xanthoxylon

Plantae > Magnoliophyta > Magnoliopsida > Rubiales > Rubiaceae

  1. Naucles
  2. Naucoria

Naucrates[uredi | uredi kôd]

Animalia > Chordata > Actinopterygii > Perciformes > Carangidae

Naud[uredi | uredi kôd]

Naudea Kensley, 1979[uredi | uredi kôd]

Animalia → Arthropoda → Malacostraca → Isopoda → Seroloidea → Bathynataliidae

Nauf[uredi | uredi kôd]

  1. Naufraga
  2. Naufragella

Nauh[uredi | uredi kôd]

Nauhea Forster, 1979[uredi | uredi kôd]

  1. Nauhea tapa Forster, 1979

Animalia → Arthropoda → Arachnida → Araneae → Gnaphosidae

Naul[uredi | uredi kôd]

  1. Naultinus

Naum[uredi | uredi kôd]

  1. Naumachocrinus
  2. Naumovozyma

Naup[uredi | uredi kôd]

  1. Naupactopsis
  2. Naupactosis

Naupactus[uredi | uredi kôd]

  • Naupactus acerbus
  • Naupactus aerosus
  • Naupactus agglomeratus
  • Naupactus albidus
  • Naupactus albopunctatus
  • Naupactus albovittatus
  • Naupactus albulus
  • Naupactus alutaceus
  • Naupactus ambiguus
  • Naupactus ambitiosus
  • Naupactus amens
  • Naupactus amoenus
  • Naupactus anceps
  • Naupactus angulicollis
  • Naupactus anthribiformis
  • Naupactus aptus
  • Naupactus argentinensis
  • Naupactus argyrostomus
  • Naupactus armatus
  • Naupactus aulacus
  • Naupactus aurichalceus
  • Naupactus auricinctus
  • Naupactus auriventris
  • Naupactus aurolimbatus
  • Naupactus auromarginatus
  • Naupactus aurulans
  • Naupactus balteatus
  • Naupactus balteus
  • Naupactus barbicauda
  • Naupactus basalis
  • Naupactus basilicus
  • Naupactus bellus
  • Naupactus binotatus
  • Naupactus bipes
  • Naupactus bipunctatus
  • Naupactus bispinus
  • Naupactus bistigma
  • Naupactus bituberculatus
  • Naupactus bonariensis
  • Naupactus bondari
  • Naupactus brachyderoides
  • Naupactus brevipubens
  • Naupactus bridgesi
  • Naupactus bridgesii
  • Naupactus bruchi
  • Naupactus calvus
  • Naupactus canaliculatus
  • Naupactus capucinus
  • Naupactus cayennensis
  • Naupactus celator
  • Naupactus cervinus
  • Naupactus chalcocephalus
  • Naupactus chalybeipes
  • Naupactus chevrolati
  • Naupactus chloraspis
  • Naupactus chloropleurus
  • Naupactus chordinus
  • Naupactus cinerascens
  • Naupactus cinerosus
  • Naupactus civicus
  • Naupactus concinnus
  • Naupactus condecoratus
  • Naupactus contractus
  • Naupactus crinitus
  • Naupactus cruciatus
  • Naupactus curialis
  • Naupactus curtus
  • Naupactus curvilineus
  • Naupactus cyphoides
  • Naupactus dapsilis
  • Naupactus dasypus
  • Naupactus decolor
  • Naupactus decorus
  • Naupactus denudatus
  • Naupactus deplorabundus
  • Naupactus depressicollis
  • Naupactus deses
  • Naupactus dissimulator
  • Naupactus dives
  • Naupactus durius
  • Naupactus elegans
  • Naupactus elegantulus
  • Naupactus elongatus
  • Naupactus enitescus
  • Naupactus episternalis
  • Naupactus equestris
  • Naupactus exilis
  • Naupactus faldermanni
  • Naupactus fallax
  • Naupactus farinosus
  • Naupactus fatuus
  • Naupactus faustus
  • Naupactus festivus
  • Naupactus figuratus
  • Naupactus fimbriatus
  • Naupactus flavipennis
  • Naupactus fluctuosus
  • Naupactus formosus
  • Naupactus fulgurans
  • Naupactus fuscus
  • Naupactus gibbicollis
  • Naupactus glaucivittatus
  • Naupactus glaucus
  • Naupactus globicollis
  • Naupactus globulicollis
  • Naupactus gracilis
  • Naupactus granicollis
  • Naupactus griseomaculatus
  • Naupactus griseus
  • Naupactus hispanicus
  • Naupactus histrio
  • Naupactus hypocrita
  • Naupactus illotus
  • Naupactus imbutus
  • Naupactus impurus
  • Naupactus incanus
  • Naupactus injucundus
  • Naupactus insignis
  • Naupactus instabilis
  • Naupactus institor
  • Naupactus interruptus
  • Naupactus jekeli
  • Naupactus justus
  • Naupactus klugi
  • Naupactus klugii
  • Naupactus lacertosus
  • Naupactus lanipes
  • Naupactus lar
  • Naupactus lateralis
  • Naupactus laticeps
  • Naupactus latifrons
  • Naupactus leporinus
  • Naupactus leucogaster
  • Naupactus leucographus
  • Naupactus leucoloma
  • Naupactus leucophaeus
  • Naupactus leucosoma
  • Naupactus leucospilus
  • Naupactus linearis
  • Naupactus lineatus
  • Naupactus lizeri
  • Naupactus longimanus
  • Naupactus loripes
  • Naupactus lugubris
  • Naupactus lusitanicus
  • Naupactus macilentus
  • Naupactus maculosus
  • Naupactus magicus
  • Naupactus marginalis
  • Naupactus marginatus
  • Naupactus mimicus
  • Naupactus minimus
  • Naupactus mitis
  • Naupactus morio
  • Naupactus mulsanti
  • Naupactus mundus
  • Naupactus navicularis
  • Naupactus nigrans
  • Naupactus niveopectus
  • Naupactus nobilis
  • Naupactus nodicollis
  • Naupactus nubilosus
  • Naupactus obliquus
  • Naupactus obsoletus
  • Naupactus obtusus
  • Naupactus ochraceus
  • Naupactus ochreonotatus
  • Naupactus optatus
  • Naupactus ornatus
  • Naupactus ortizi
  • Naupactus parvicollis
  • Naupactus pauper
  • Naupactus pavidus
  • Naupactus pedestris
  • Naupactus perpastus
  • Naupactus peruvianus
  • Naupactus pictus
  • Naupactus pithecius
  • Naupactus plagiatus
  • Naupactus plicaticollis
  • Naupactus plictacollis
  • Naupactus polliger
  • Naupactus praedatus
  • Naupactus propinquus
  • Naupactus proximus
  • Naupactus psittacinus
  • Naupactus pubescens
  • Naupactus pulverulentus
  • Naupactus pupulus
  • Naupactus quadrigatus
  • Naupactus quatuordecimpunctatus
  • Naupactus retusus
  • Naupactus rivulosus
  • Naupactus roborosus
  • Naupactus roscidus
  • Naupactus roseiventris
  • Naupactus rubiginosus
  • Naupactus rubricollis
  • Naupactus rubripes
  • Naupactus ruficornis
  • Naupactus rufipes
  • Naupactus ruricola
  • Naupactus sahlbergi
  • Naupactus sanguinipes
  • Naupactus scelestus
  • Naupactus scintillans
  • Naupactus segnipes
  • Naupactus sellatus
  • Naupactus senex
  • Naupactus serenus
  • Naupactus serrimanus
  • Naupactus serripes
  • Naupactus setarius
  • Naupactus sexmaculatus
  • Naupactus signatus
  • Naupactus signipennis
  • Naupactus simplex
  • Naupactus sommeri
  • Naupactus sparsus
  • Naupactus squameus
  • Naupactus squamifer
  • Naupactus stauropterus
  • Naupactus steinheili
  • Naupactus stigmaticus
  • Naupactus stultus
  • Naupactus stupidus
  • Naupactus suavis
  • Naupactus subacutus
  • Naupactus subfurcatus
  • Naupactus subvittatus
  • Naupactus subvittulus
  • Naupactus suffitus
  • Naupactus sulfuratus
  • Naupactus sulphureosignatus
  • Naupactus sulphureoviridis
  • Naupactus sulphurifer
  • Naupactus suturalis
  • Naupactus taeniatulus
  • Naupactus tarsalis
  • Naupactus temperans
  • Naupactus tibialis
  • Naupactus transversus
  • Naupactus trivittatus
  • Naupactus tuberculatus
  • Naupactus turmalinus
  • Naupactus unicolor
  • Naupactus univittatus
  • Naupactus varians
  • Naupactus variegatus
  • Naupactus venezolanus
  • Naupactus vicinus
  • Naupactus viduatus
  • Naupactus vilis
  • Naupactus virens
  • Naupactus virescens
  • Naupactus viridicinctus
  • Naupactus viridimicans
  • Naupactus viridiplagiatus
  • Naupactus viridisquamosus
  • Naupactus viridiustulatus
  • Naupactus viridulus
  • Naupactus vittatus
  • Naupactus wilsoni
  • Naupactus wintheimii
  • Naupactus winthemi
  • Naupactus xanthographus
  • Naupactus ypsilon

Animalia > Arthropoda > Insecta > Coleoptera > Curculionoidea > Curculionidae

  1. Nauphaeus
  2. Nauphantopsis
  3. Nauplius

Naus[uredi | uredi kôd]

Nasutoceratops[uredi | uredi kôd]

  1. Naushonia
  2. Nausibius
  3. Nausicus
  4. Nausithoe
  5. Nausitora

Nausorixipha

Naut[uredi | uredi kôd]

  1. Nautanthus
  2. Nautarachna
  3. Nautia

Nautichthys[uredi | uredi kôd]

  1. Nautichthys oculofasciatus
  2. Nautichthys pribilovius
  3. Nautichthys robustus

Animalia > Chordata > Actinopterygii > Scorpaeniformes > Hemitripteridae

  1. Nautilia
  2. Nautiliniella
  3. Nautiliropa
  4. Nautilocorystes
  5. Nautilothelphusa

Nautilus Linnaeus, 1758[uredi | uredi kôd]

Animalia > Mollusca > Cephalopoda > Nautilida > Nautilidae

  1. Nautocapsa
  2. Nautococcus
  3. Nautosphaeria

Izvori[uredi | uredi kôd]

Vidi[uredi | uredi kôd]