Dodatak:Popis vrsta:Phi

Izvor: Wikipedija
Prijeđi na navigaciju Prijeđi na pretraživanje


  • Taksoni:

Phi29-like viruses , Phiala , Phiala Raf. , Phialanthus , Phialastrum , Phiale , Phialea , Phialella , Phialellidae , Phialemonium , Phialina , Phialina , Phialinides , Phialoarthrobotryum , Phialoascus , Phialoba , Phialocephala , Phialocladus , Phialodes , Phialogangliospora , Phialogeniculata , Phialographium , Phialomyces , Phialophaeoisaria , Phialophora , Phialophorophoma , Phialophoropsis , Phialopsis , Phialoselanospora , Phialosporostilbe , Phialostele , Phialotubus , Phialuciidae , Phialucium , Phialuse , Phiara , Phibalomyia , Phibalura , Phibromia , Phic31-like viruses , Phides , Phidiana , Phidippus , Phiditia , Phidolopora , Phidoloporidae , Phidon , Phidotricha , Phidyle , Phigalia , Phigaliohybernia , Phigys , Phih-like viruses , Philaccolilus , Philaccolus , Philacelota , Philachoerus , Philacroterium , Philacta , Philactinoposthia , Philactis , Philadelphella , Philadelphus , Philaenus , Philaethria , Philaeus , Philagra , Philagraula , Philagraulella , Philagrias , Philagrina , Philaia , Philametris , Philander , Philanisus , Philanthus , Philarachnis , Philarctus , Philarga , Philarista , Philarius , Philaronia , Philaster , Philasterida , Philasteridae , Philasterides , Philates , Philatis , Philaustera , Philautus , Philbertia , Philbyella , Phileas , Philedia , Philedone , Philedonides , Philematium , Philemon , Philenis , Philenoptera , Philenora , Philentoma , Philephedra , Philepitta , Philepittidae , Philereme , Phileris , Philernus , Philesia , Philesiaceae , Philesturnus , Philetaerobius , Philetairus , Philetes , Philetor , Philetus , Phileucourtus , Phileurus , Philharmonia , Philharmostes , Philhedra , Philhygra , Philichthyidae , Philichthys , Philicranae , Philicus , Philides , Philidris , Philine , Philinidae , Philinna , Philinoglossa , Philinoglossidae , Philinoglossoidea , Philinopsis , Philiodoron , Philiolaus , Philipomyia , Philipota , Philipotabanus , Philippia , Philippicarcinus , Philippicentrus , Philippidorippe , Philippimyia , Philippinacridium , Philippinoma , Philippipalpus , Philippius , Philippocerus , Philippodamias , Philippodexia , Philippodynerus , Philippopsis , Philipposcopus , Philippotocepheus , Philippyrgus , Philiris , Philisca , Philistina , Phillibole , Phillibolina , Philliboloides , Phillipsia , Phillipsia , Phillipsiella , Phillipsiellaceae , Phillipsiidae, , Philmontis , Philobdella , Philobota , Philobrya , Philobryidae , Philobryon , Philocaenus , Philocaffrus , Philocasca , Philoceanus , Philocelis , Philocentrus , Philocheras , Philochortus , Philocleon , Philocompus , Philocopra , Philocoprella , Philocoristis , Philocorus , Philocrena , Philocryptica , Philodamia , Philodema , Philodendron , Philodice , Philodicus , Philodila , Philodina , Philodinavidae , Philodinavus , Philodinidae , Philodoria , Philodromidae , Philodromops , Philodromus , Philodryas , Philodytes , Philogaeus , Philogalleria , Philoganga , Philogenia , Philogethes , Philoglossa , Philolema , Philoliche , Philolochma , Philomachus , Philomacroploea , Philomaoria , Philomeces , Philomecyna , Philomecynostomum , Philomedes , Philomedidae , Philometra , Philometra , Philometridae , Philomides , Philomusaea , Philomycidae , Philomycus , Philonectria , Philoneptunus , Philonerax , Philonicus , Philonis , Philonix , Philonome , Philonotion , Philonotis , Philonthus , Philopator , Philopedon , Philophloeus , Philophthalmidae , Philophthalmus , Philophylla , Philophyllia , Philophyllum , Philoplitis , Philoponella , Philoporatia , Philopota , Philopotamidae , Philopotamoidea , Philopotamus , Philopteridae , Philopterus , Philoptila , Philopuntia , Philorectus , Philorene , Philorheithridae , Philorheithrus , Philoria , Philornis , Philoros , Philorthragoriscus , Philortyx , Philorus , Philosauritis , Philoscaptus , Philoscia , Philosciidae , Philoscina , Philoscirtus , Philosepedon , Philoserica , Philosina , Philosindia , Philositus , Philostomella , Philosycella , Philosycus , Philosyrtis , Philotarsidae , Philotarsopsis , Philotarsus , Philotartessus , Philotelma , Philotermes , Philotes , Philothalpus , Philothamnus , Philotheria , Philotherma , Philothermus , Philothis , Philotiella , Philotis , Philotoceraeoides , Philotoceraeus , Philotroctes , Philotrypesis , Philoverdance , Philoxenus , Philoxerus , Philtraea , Philtronoma , Philus , Philya , Philydor , Philydraceae , Philydrella , Philydrum , Philygria , Philypnodon , Philyra , Philyra , Philyra , Philyrophyllum ,

Phi[uredi VE | uredi]

Phi29-like viruses[uredi VE | uredi]

PodoviridaeCaudovirales[1]

Phia[uredi VE | uredi]

  1. Phialanthus
  2. Phialastrum
  3. Phiale
  4. Phialea
  5. Phialemonium
  6. Phialina
  7. Phialina
  8. Phialinides
  9. Phialoarthrobotryum
  10. Phialoascus
  11. Phialocephala
  12. Phialocladus
  13. Phialodes
  14. Phialogangliospora
  15. Phialogeniculata
  16. Phialographium
  17. Phialomyces
  18. Phialophaeoisaria
  19. Phialophora
  20. Phialophorophoma
  21. Phialophoropsis
  22. Phialoselanospora
  23. Phialosporostilbe
  24. Phialostele
  25. Phialotubus

Phib[uredi VE | uredi]

  1. Phibalura

Phic[uredi VE | uredi]

Phic31-like viruses[uredi VE | uredi]

Phid[uredi VE | uredi]

Phides[uredi VE | uredi]

Animalia > Arthropoda > Insecta > Coleoptera > Curculionoidea > Anthribidae

Phidiana[uredi VE | uredi]

  • Phidiana elegans
  • Phidiana hiltoni
  • Phidiana lynceus
  • Phidiana pselliotes
  • Phidiana pugnax

Animalia > Mollusca > Gastropoda > Nudibranchia > Facelinidae

Phidippus[uredi VE | uredi]

  • Phidippus adonis
  • Phidippus adumbratus
  • Phidippus aeneidens
  • Phidippus albocinctus
  • Phidippus albulatus
  • Phidippus amans
  • Phidippus apacheanus
  • Phidippus ardens
  • Phidippus arizonensis
  • Phidippus arrogans
  • Phidippus asotus
  • Phidippus audax
  • Phidippus aureus
  • Phidippus bidentatus
  • Phidippus birabeni
  • Phidippus boei
  • Phidippus borealis
  • Phidippus calcuttaensis
  • Phidippus californicus
  • Phidippus cardinalis
  • Phidippus carneus
  • Phidippus carolinensis
  • Phidippus cerberus
  • Phidippus cinereus
  • Phidippus clarus
  • Phidippus comatus
  • Phidippus concinnus
  • Phidippus cruentus
  • Phidippus cryptus
  • Phidippus dianthus
  • Phidippus dissimulator
  • Phidippus excubitor
  • Phidippus exlineae
  • Phidippus felinus
  • Phidippus georgii
  • Phidippus guianensis
  • Phidippus hingstoni
  • Phidippus insidiosus
  • Phidippus insignarius
  • Phidippus investigator
  • Phidippus johnsoni
  • Phidippus kastoni
  • Phidippus latus
  • Phidippus lynceus
  • Phidippus maddisoni
  • Phidippus majumderi
  • Phidippus mimicus
  • Phidippus morpheus
  • Phidippus mystaceus
  • Phidippus nikites
  • Phidippus octopunctatus
  • Phidippus olympus
  • Phidippus otiosus
  • Phidippus phoenix
  • Phidippus pileatus
  • Phidippus pilosus
  • Phidippus pius
  • Phidippus pompatus
  • Phidippus princeps
  • Phidippus procus
  • Phidippus pruinosus
  • Phidippus pulcherrimus
  • Phidippus purpurarius
  • Phidippus purpuratus
  • Phidippus putnami
  • Phidippus regius
  • Phidippus richmani
  • Phidippus sagax
  • Phidippus tenuis
  • Phidippus texanus
  • Phidippus tigris
  • Phidippus tirapensis
  • Phidippus toro
  • Phidippus translatus
  • Phidippus triangulifer
  • Phidippus tridentiger
  • Phidippus tux
  • Phidippus tyrannus
  • Phidippus tyrrelli
  • Phidippus ursulus
  • Phidippus venus
  • Phidippus vexans
  • Phidippus whitmani
  • Phidippus workmani
  • Phidippus yashodharae
  • Phidippus zebrinus
  • Phidippus zethus

Animalia > Arthropoda > Arachnida > Araneae > Salticidae >

</gallery>

Phidolopora[uredi VE | uredi]

Animalia > Bryozoa > Gymnolaemata > Cheilostomatida > Phidoloporidae

Phidoloporidae[uredi VE | uredi]

  • Rodovi: Allorhynchozoon, Bryorachis, Chevron, Dentiporella, Dictyochasma, Hippellozoon, Iodictyum, Lifuella, Malleatia, Metacleidochasma, Phidolopora, Plesiocleidochasma, Psileschara, Retepora, Reteporella, Reteporellina, Rhynchozoon, Schedocleidochasma, Schizoretepora, Schizotheca, Stephanollona, Strophiella, Triphyllozoon

Animalia > Bryozoa > Gymnolaemata > Cheilostomatida

Phidyle Simon, 1880[uredi VE | uredi]

Animalia → Arthropoda → Arachnida → Araneae → Anyphaenidae

Phig[uredi VE | uredi]

  1. Phigys

Phih[uredi VE | uredi]

  1. Phih-like viruses

Phil[uredi VE | uredi]

  1. Philaccolilus
  2. Philaccolus
  3. Philachoerus
  4. Philacroterium
  5. Philacta
  6. Philactinoposthia
  7. Philactis
  8. Philadelphus

Philaenarcys Hamilton, 1979[uredi VE | uredi]

Animalia → Arthropoda → Insecta → Hemiptera → Cercopoidea → Aphrophoridae

Philaenus Stål, 1864[uredi VE | uredi]

Animalia → Arthropoda → Insecta → Hemiptera → Cercopoidea → Aphrophoridae

  1. Philaeus

Philagra Stål, 1863[uredi VE | uredi]

Animalia → Arthropoda → Insecta → Hemiptera → Cercopoidea → Aphrophoridae

Philagrina Lallemand, 1946[uredi VE | uredi]

Animalia → Arthropoda → Insecta → Hemiptera → Cercopoidea → Aphrophoridae

  1. Philander
  2. Philanisus

Philanthaxia Deyrolle, 1864[uredi VE | uredi]

  • Philanthaxia acuminata Bílý, 1993
  • Philanthaxia acuticollis Bílý, 2001
  • Philanthaxia aenea (Saunders, 1866)
  • Philanthaxia akiyamai Bílý, 1993
  • Philanthaxia andamana Kerremans, 1888
  • Philanthaxia aureoviridis Saunders, 1867
  • Philanthaxia auricollis Kerremans, 1912
  • Philanthaxia azurea Bílý, 2004
  • Philanthaxia binhensis Bílý, 1997
  • Philanthaxia cavifrons Bílý, 2004
  • Philanthaxia ceylonica Tôyama in Bílý, 1993
  • Philanthaxia convexifrons Kurosawa, 1954
  • Philanthaxia cumingii (Waterhouse, 1887)
  • Philanthaxia cupricauda Kerremans, 1895
  • Philanthaxia cupricollis Tôyama in Bílý, 1993
  • Philanthaxia curta Deyrolle, 1864
  • Philanthaxia cyanescens Fisher, 1922
  • Philanthaxia dorsalis Waterhouse, 1887
  • Philanthaxia frontalis Bílý, 1993
  • Philanthaxia hirtifrons Bílý, 2004
  • Philanthaxia immaculata (Haupt, 1956)†
  • Philanthaxia indica Bílý, 1993
  • Philanthaxia iriei Kurosawa, 1985
  • Philanthaxia iris Obenberger, 1938
  • Philanthaxia jakli Bílý & Nakládal, 2011
  • Philanthaxia jendeki Bílý, 2001
  • Philanthaxia kinabaluana Bílý, 1993
  • Philanthaxia kubani Bílý, 2001
  • Philanthaxia kwai Bílý, 1997
  • Philanthaxia laosensis Baudon, 1966
  • Philanthaxia lata Kerremans, 1914
  • Philanthaxia lumawigi Bílý, 1993
  • Philanthaxia merocratoides Bílý, 2004
  • Philanthaxia nelsoni Bílý, 2006
  • Philanthaxia nigra Théry, 1911
  • Philanthaxia ohmomoi Bílý, 1993
  • Philanthaxia ovata Bílý, 1993
  • Philanthaxia parafrontalis Bílý, 1997
  • Philanthaxia planifrons Bílý, 2004
  • Philanthaxia pseudocupricauda Bílý, 1993
  • Philanthaxia pseudofrontalis Bílý, 2004
  • Philanthaxia purpuriceps (Saunders, 1866)
  • Philanthaxia reticulata Bílý, 1997
  • Philanthaxia robusta Bílý, 2004
  • Philanthaxia rolciki Bílý, 2001
  • Philanthaxia romblonica Bílý, 1997
  • Philanthaxia rufimarginata (Saunders, 1866)
  • Philanthaxia sadahiroi Bílý, 2004
  • Philanthaxia sarawakensis Bílý, 1993
  • Philanthaxia sauteri Kerremans, 1913
  • Philanthaxia similis Bílý, 2001
  • Philanthaxia simonae Bílý, 1983
  • Philanthaxia splendida van de Poll, 1892
  • Philanthaxia sumatrensis Bílý, 1993
  • Philanthaxia tassii Baudon, 1968
  • Philanthaxia thailandica Bílý, 1993
  • Philanthaxia tonkinea Bílý, 1993
  • Philanthaxia transwallacea Bílý, 2001
  • Philanthaxia tricolor Bílý, 1993
  • Philanthaxia vietnamica Bílý, 1993
  • Philanthaxia viridiaurea Bílý, 1993
  • Philanthaxia viridifrons Kerremans, 1912

Philantomba Blyth, 1840[uredi VE | uredi]

Animalia → Chordata → Mammalia → Artiodactyla → Bovidae → Cephalophinae

  1. Philarctus
  2. Philarius

Philaronia Ball, 1899[uredi VE | uredi]

Animalia → Chordata → Mammalia → Artiodactyla → Bovidae → Cephalophinae

  1. Philaster
  2. Philasterides
  3. Philates

Philautus[uredi VE | uredi]

  • Philautus abditus
  • Philautus abundus
  • Philautus acutirostris
  • Philautus acutus
  • Philautus adspersus
  • Philautus alto (Endangered)
  • Philautus amoenus
  • Philautus andersoni
  • Philautus anili
  • Philautus annandalii
  • Philautus asankai (Endangered)
  • Philautus aurantium (Endangered)
  • Philautus auratus (Endangered)
  • Philautus aurifasciatus
  • Philautus banaensis
  • Philautus beddomii
  • Philautus bobingeri
  • Philautus bombayensis
  • Philautus bunitus
  • Philautus caeruleus (Endangered)
  • Philautus cardamonus
  • Philautus cavirostris (Endangered)
  • Philautus chalazodes (Critically Endangered)
  • Philautus charius (Endangered)
  • Philautus cinerascens
  • Philautus cornutus
  • Philautus cuspis (Endangered)
  • Philautus decoris (Endangered)
  • Philautus dimbullae
  • Philautus disgregus (Endangered)
  • Philautus dubius
  • Philautus dubois
  • Philautus erythrophthalmus
  • Philautus eximius
  • Philautus extirpo
  • Philautus femoralis (Endangered)
  • Philautus fergusonianus
  • Philautus flaviventris
  • Philautus folicola (Endangered)
  • Philautus frankenbergi (Endangered)
  • Philautus fulvus (Endangered)
  • Philautus garo
  • Philautus glandulosus
  • Philautus graminirupes
  • Philautus griet (Critically Endangered)
  • Philautus gryllus
  • Philautus gunungensis
  • Philautus hainanus
  • Philautus hallidayi
  • Philautus halyi
  • Philautus hoffmanni (Endangered)
  • Philautus hoipolloi
  • Philautus hosii
  • Philautus hypomelas
  • Philautus ingeri
  • Philautus jacobsoni (Critically Endangered)
  • Philautus jerdonii
  • Philautus jinxiuensis
  • Philautus kempiae
  • Philautus kempii
  • Philautus kerangae (Endangered)
  • Philautus leitensis
  • Philautus leucorhinus
  • Philautus limbus (Critically Endangered)
  • Philautus longchuanensis
  • Philautus longicrus
  • Philautus lunatus (Critically Endangered)
  • Philautus luteolus
  • Philautus macropus (Critically Endangered)
  • Philautus maia
  • Philautus malcolmsmithi
  • Philautus maosonensis
  • Philautus medogensis
  • Philautus menglaensis
  • Philautus microdiscus
  • Philautus microtympanum (Endangered)
  • Philautus mittermeieri (Endangered)
  • Philautus mjobergi
  • Philautus mooreorum (Endangered)
  • Philautus namdaphaensis
  • Philautus nanus
  • Philautus nasutus
  • Philautus neelanethrus (Endangered)
  • Philautus nemus (Critically Endangered)
  • Philautus nerostagona (Endangered)
  • Philautus ocellatus (Endangered)
  • Philautus ochlandrae
  • Philautus ocularis (Endangered)
  • Philautus oxyrhynchus
  • Philautus pallidipes
  • Philautus papillosus (Critically Endangered)
  • Philautus pardus
  • Philautus parvulus
  • Philautus petersi
  • Philautus petilus
  • Philautus pleurotaenia (Endangered)
  • Philautus poecilius
  • Philautus ponmudi (Critically Endangered)
  • Philautus poppiae (Endangered)
  • Philautus popularis
  • Philautus procax (Critically Endangered)
  • Philautus quyeti
  • Philautus refugii
  • Philautus regius
  • Philautus reticulatus (Endangered)
  • Philautus rugatus
  • Philautus rus
  • Philautus sahai
  • Philautus sanctisilvaticus (Critically Endangered)
  • Philautus sarasinorum (Endangered)
  • Philautus saueri
  • Philautus schmackeri (Endangered)
  • Philautus schmarda (Endangered)
  • Philautus semiruber
  • Philautus shillongensis (Critically Endangered)
  • Philautus signatus (Endangered)
  • Philautus silus (Endangered)
  • Philautus silvaticus (Endangered)
  • Philautus simba (Critically Endangered)
  • Philautus similipalensis
  • Philautus similis (Endangered)
  • Philautus sordidus
  • Philautus steineri (Endangered)
  • Philautus stellatus
  • Philautus stictomerus
  • Philautus stuarti (Endangered)
  • Philautus surdus
  • Philautus surrufus (Endangered)
  • Philautus tectus
  • Philautus temporalis
  • Philautus terebrans
  • Philautus tinniens (Endangered)
  • Philautus travancoricus
  • Philautus truongsonensis
  • Philautus tuberohumerus
  • Philautus tytthus
  • Philautus umbra
  • Philautus variabilis
  • Philautus vermiculatus
  • Philautus viridis (Endangered)
  • Philautus vittiger
  • Philautus worcesteri
  • Philautus wynaadensis (Endangered)
  • Philautus zal
  • Philautus zimmeri
  • Philautus zorro (Endangered)

Animalia > Chordata > Amphibia > Anura > Rhacophoridae

  1. Philbertia
  2. Phileas
  3. Philematium
  4. Philemon
  5. Philenis
  6. Philenoptera
  7. Philentoma
  8. Philepitta
  9. Philernus

Philesia[uredi VE | uredi]

  1. Philesia magellanica

PhilesiaceaeAsparagalesLiliopsidaMagnoliophytaPlantae

Philesiaceae[uredi VE | uredi]

AsparagalesLiliopsidaMagnoliophytaPlantae

  1. Philesturnus
  2. Philetaerobius
  3. Philetairus

Philetor Thomas, 1902[uredi VE | uredi]

Animalia → Chordata → Mammalia → Chiroptera → Microchiroptera → Vespertilionidae → Vespertilioninae

  1. Philhygra
  2. Philichthys
  3. Philicus
  4. Philides

Philinae (Vesperidae) Thomson, 1861[uredi VE | uredi]

  1. Philiini Thomson, 1861

Animalia → Arthropoda → Insecta → Coleoptera → Cerambycoidea → Cerambycidae

  1. Philine
  2. Philinna
  3. Philinoglossa
  4. Philinopsis
  5. Philippia
  6. Philippicarcinus
  7. Philippicentrus
  8. Philippidorippe
  9. Philippinacridium
  10. Philippipalpus
  11. Philippius
  12. Philippopsis
  13. Philippotocepheus
  14. Philippyrgus

Philisca Simon, 1884[uredi VE | uredi]

  1. Philisca accentifera Simon, 1904
  2. Philisca amoena (Simon, 1884)
  3. Philisca atrata Soto & Ramírez, 2012
  4. Philisca doilu (Ramírez, 1993)
  5. Philisca hahni Simon, 1884 tipična
  6. Philisca huapi Ramírez, 2003
  7. Philisca hyadesi (Simon, 1884)
  8. Philisca ingens Berland, 1924
  9. Philisca ornata Berland, 1924
  10. Philisca pizarroi Soto & Ramírez, 2012
  11. Philisca robinson Soto & Ramírez, 2012
  12. Philisca robusta Soto & Ramírez, 2012
  13. Philisca tripunctata (Nicolet, 1849)
  14. Philisca viernes Soto & Ramírez, 2012

Animalia → Arthropoda → Arachnida → Araneae → Anyphaenidae

  1. Phillipsia
  2. Phillipsiella
  3. Philmontis

Philobdella[uredi VE | uredi]

  1. Philobdella floridana
  2. Philobdella gracilis
  3. Philobrya
  4. Philobryon
  5. Philocaffrus
  6. Philocasca
  7. Philocelis
  8. Philocheras
  9. Philochortus
  10. Philocopra
  11. Philocrena
  12. Philodamia
  13. Philodendron
  14. Philodice
  15. Philodina
  16. Philodinavus
  17. Philodromops
  18. Philodromus
  19. Philodryas
  20. Philodytes
  21. Philogaeus
  22. Philoganga
  23. Philogenia
  24. Philoglossa
  25. Philomachus
  26. Philomaoria
  27. Philomeces
  28. Philomecyna
  29. Philomecynostomum
  30. Philomedes
  31. Philometra
  32. Philomycus
  33. Philonectria
  34. Philoneptunus
  35. Philonis
  36. Philonotion
  37. Philonotis
  38. Philonthus
  39. Philopedon
  40. Philophloeus
  41. Philophthalmus
  42. Philophyllia
  43. Philophyllum
  44. Philoponella
  45. Philoporatia
  46. Philopotamus
  47. Philopuntia
  48. Philorectus
  49. Philorene

Porodica Philorheithridae ME Mosely, 1936[uredi VE | uredi]

Animalia → Arthropoda → Insecta → Trichoptera → Leptoceroidea

  1. Philorheithrus
  2. Philoria

Philornis Meinert, 1890[uredi VE | uredi]

  • Philornis aitkeni Dodge, 1963
  • Philornis albuquerquei Couri, 1983
  • Philornis amazonensis Couri, 1983
  • Philornis angustifrons (Loew, 1861)
  • Philornis bella Couri, 1984
  • Philornis blanchardi Garcia, 1952
  • Philornis carinata Dodge, 1968
  • Philornis cinnamomina (Stein, 1918)
  • Philornis deceptiva (Dodge & Aitken, 1968)
  • Philornis diminuta Couri, 1984
  • Philornis downsi (Dodge & Aitken, 1968)
  • Philornis falsifica (Dodge & Aitken, 1968)
  • Philornis fasciventris (Wulp, 1896)
  • Philornis frontalis Couri, 1984
  • Philornis fumicosta Dodge, 1968
  • Philornis gagnei Couri, 1983
  • Philornis glaucinis Dodge & Aitken, 1968
  • Philornis grandis Couri, 1984
  • Philornis insularis Couri, 1983
  • Philornis insularis Couri, 1983
  • Philornis isla Couri, 2000
  • Philornis lopesi Couri, 1983
  • Philornis masoni Couri, 1986
  • Philornis mediana Couri, 1984
  • Philornis mima (Townsend, 1927)
  • Philornis mimicola Dodge, 1968
  • Philornis molesta Meinert, 1890
  • Philornis nielseni Dodge, 1968
  • Philornis niger Dodge & Aitken, 1968
  • Philornis obscura (Wulp, 1896)
  • Philornis obscurinervis Couri, 1984
  • Philornis petersoni Couri, 1984
  • Philornis pici (Macquart, 1854)
  • Philornis porteri Dodge, 1955
  • Philornis querula Dodge & Aitken, 1968
  • Philornis rettenmeyeri Dodge, 1963
  • Philornis ruforscutellaris Couri, 1983
  • Philornis sabroskyi Albuquerque, 1957
  • Philornis sanguinis Dodge & Aitken, 1968
  • Philornis schildi Dodge, 1963
  • Philornis seguyi Garcia, 1952
  • Philornis setinervis Dodge, 1963
  • Philornis sperophila (Townsend, 1895)
  • Philornis steini (Pont, 1972)
  • Philornis torquans (Nielsen, 1913)
  • Philornis trinitensis Dodge & Aitken, 1968
  • Philornis umanani Garcia, 1952
  • Philornis univittata Dodge, 1968
  • Philornis vespidicola Dodge, 1968
  • Philornis vulgaris Couri, 1984
  • Philornis zeteki Dodge, 1963

Animalia → Arthropoda → Insecta → Diptera → Muscidae

  1. Philorthragoriscus
  2. Philortyx
  3. Philoscia
  4. Philoscina
  5. Philoscirtus
  6. Philosina
  7. Philostomella
  8. Philosyrtis
  9. Philotarsopsis
  10. Philotarsus
  11. Philotermes
  12. Philothalpus
  13. Philothamnus
  14. Philothermus
  15. Philotoceraeoides
  16. Philotoceraeus
  17. Philoxerus
  18. Philus
  19. Philydor
  20. Philydrella
  21. Philydrum
  22. Philypnodon
  23. Philyra
  24. Philyra
  25. Philyra
  26. Philyrophyllum

Phim[uredi VE | uredi]

  1. Phimochirus
  2. Phimophis
  3. Phimosia
  4. Phimosus

Phin[uredi VE | uredi]

  1. Phintella

Phip[uredi VE | uredi]

  1. Phippsia

Phir[uredi VE | uredi]

  1. Phireza

Phis[uredi VE | uredi]

  1. Phisidia
  2. Phisis

Phit[uredi VE | uredi]

  1. Phitopis
  2. Phitosia
  3. Phitryonus
  4. Phitycolax
  5. Phitymophora

Izvori[uredi VE | uredi]

Vidi[uredi VE | uredi]

Popis taksona:Phi