Jessica Coch

Izvor: Wikipedija
Prijeđi na navigaciju Prijeđi na pretraživanje

Jessica Alejandra Coch Montes de Oca (4.studenog 1980.-Puebla,Puebla,Mexico), poznatija kao Jessy Coch, je meksička televizijska glumica. Ostvarila je nekoliko uloga kao negativka u telenovelama. Najpoznatije su joj uloge Renate Valencie u seriji Moj grijeh i Roberte Monterrubio u seriji Kada zavolim vrijeme stane.

Biografija[uredi VE | uredi]

Jessica Alejandra Coch Montes de Oca se rodila 4.studenog 1980.godine u Puebli,Puebli u Mexicu. Kao kći Argentinca i Meksikanke,Jessica je počela studirati glumu u Centro de Capacitacion Artistica de Televisa u generaciji 1996. sa 16 godina. Godine 2006. izlazila je s Josèom Ronom,dok su zajedno radili na projektu Código Postal. U svibnju 2010. Jessica se udala za producenta Roberta Gómeza Fernándeza.

Karijera[uredi VE | uredi]

Karijeru je započela glumeći male uloge u telenovelama Zora i Rebelde. Realizirala je casting za telenovelu ''Código Postal'' redatelja Josèa Alberta Castra,glumeći negativku Johannu Villareal.

Godine 2007. ponovno je surađivala s Josèom Albertom Castrom, ali ovaj put u seriji Palabra de Mujer (Ženina riječ), gdje je utjelovila lik Marìje Inés Castréjon,koja je također negativka, a naslovnu ulogu nosi Lidia Ávila.U poznatoj telenoveli Zauvijek zaljubljeni s Anom Brendom Contereas, Jessica je Cristina. U toj je telenoveli morala surađivati s Josèom Ronom.Godine 2009.Jessica je pozvana da glumi u seriji Moj grijeh te je utjelovila mladu Renatu.

Godine 2010. stala je uz bok Silviji Navarro i Juanu Soleru u telenoveli Kad zavolim,vrijeme stane, koja je obnovljena verzija serije La Mentira (Laž) iz 1998.,kada su glavne uloge tumačili Kate de Castillo,Guy Ecker i Karla Alvarez.Jessica u obnovljenoj verziji te serije tumači Robertu Monterrubio.

Krajem listopada,Jessica je potpisala ugovor za ulogu u telenoveli Un Refugio Para El Amor producenta Ignacia Sara Madera, a u glavnim su ulogama Zuria Vega i Gabriel Soto. Ta je telenovela nastala po uzoru na telenovelu Morelia. U telenoveli Un Refugio Para El Amor, Jessica bi glumila glavni negativni lik, kojeg je u starijoj verziji glumila bivša miss universe,Cecilia Bolocco.

Filmografija[uredi VE | uredi]

Televizija[uredi VE | uredi]

Cuando me enamoro (Kad zavolim,vrijeme stane) 2010.-2011.-Roberta Monterrubio/Gamba/Álvarez/Martínez/Soberón

Mi pecado (Moj grijeh) 2009.-Renata Valencia

Juro que te amo (Zauvijek zaljubljeni) 2008.-2009.-Cristina de Urbina

Palabra de mujer (Ženina riječ) 2007.-2008.-María Inés Castrejón

Código postal (Poštanski broj) 2006.-2007.-Johanna Villareal


Jessica je glumila i u serijama,a one su:

S.O.S.:sexo y otros secretos (S.O.S.:tajne)2007.

Dia Negro (Crni dan)-gostujući lik

Recuerdos y Secretos (Uspomene i tajne)-gostujući lik

Extrañas decisiones (Čudne odluke)

Jessy se ne pojavljuje samo u televizijskom formatu,već i u kazalištu,a glumila je u predstavama:


•Chicas católicas

•Tu Tampoco Eres Normal


Jessica je 2011. godine bila nominirana za nagradu Premios TVyNovelas kao najbolja sporedna glumica u seriji Cuando Me Enamoro (Kad zavolim,vrijeme stane), ali ju nije osvojila.

Vanjske poveznice[uredi VE | uredi]