Zauvijek zaljubljeni

Izvor: Wikipedija
Prijeđi na navigaciju Prijeđi na pretraživanje
Zauvijek zaljubljeni
Juro que te amo
Format drama
Autor Liliana Abud
Redatelj Lily Garza
Uvodna glazba Juro que amo - David Bisbal
Glumci Ana Brenda Contreras
José Ron
Patricia Navidad
Alejandro Ávila
Država podrijetla Meksiko
Jezik španjolski
Broj epizoda 140
Produkcija
Producent Mapat L. Zatarain
Izvršni producent(i) Martha Patricia López de Zatarain
Trajanje epizode 45 minuta
Prikazivanje
TV kuća Televisa
U Hrvatskoj Nova TV
Emitiranje 28. srpnja 2008.6. veljače 2009.
Vanjske poveznice
Službene internetske stranice

Zauvijek zaljubljeni (šp. Juro que te amo) meksička je telenovela produkcijske kuće Televisa. Glavne uloge imaju Ana Brenda Contreras, José Ron, Patricia Navidad i Alejandro Ávila. Telenovela je prikazivana u mnogim zemljama, a neke od njih su i Meksiko, Hrvatska, Srbija te Bosna i Hercegovina.

Radnja[uredi | uredi kôd]

Violeta Madrigal je mlada djevojka koja živi u selu Puerta del Cielo sa svojim roditeljima Amadom i Antonijom, te braćom Juliom, Danielom i sestrom Líjom. Njena obitelj bila je jedna od bogatijih u selu, no kada su iznenada doživjeli krah, saznali su pravu gorčinu života. Zbog svog statusa Madrigali su shvatili da njihovi nekadašnji prijatelji nisu više susretljivi kao nekoć dok su imali ugled i bogatstvo.

Justino Fregoso je najmoćniji i najopasniji čovjek u selu. Svoje bogatstvo je stekao raznim dogovorima koji su uništili Tvrtku Cobre, a s time i tadašnju najmoćniju obitelj Madrigal. Dvije osobe koje imaju koristi od Justinove moći i novog statusa su njegova žena Malena, koja je konačno dobila status u društvu kakav je htjela, te njegova kćerka Mariela koja nikad ne propušta priliku da ponizi Violetu, lijepu Amadovu kćerku.

Osim Justina za Amadovu propast odgovoran je i njegov rođak Mariano Lazcano. Njihov poslovni odnos dodatno je zapečatila i odluka lijepe Antonije da razvrgne zaruke s Marianom kako bi se udala za Amada. Mariano se tada oženio Leonorom, no njegov obiteljski život nije postao onakav kakvim se on nadao. Njegova djeca Renato, Pablo i Ivana postala su sebična i egoistična, a i dalje lijepa Antonija ostaje predmet njegove čežnje.

Nakon Amadove smrti, Violeta i Julio se odluče boriti svim snagama kako bi ispunili zadnju očevu želju te izbavili svoju obitelj iz siromaštva. Mariela Fregoso, kako bi dodatno zagorčala život Violeti, postigne dogovor s beskrupuloznim Maxom da prati svaki Violetin korak. Misleći kako je pravu ljubav pronašla u upravo u njemu, Violeta ni se sluti kako je Max zapravo Marielina marioneta. No stvari se drastično promijene kada radišan i častan mladić Jose Maria odluči osvojiti Violetino srce.

Likovi[uredi | uredi kôd]

Violeta Madrigal Campero[uredi | uredi kôd]

Violeta je predivna i pametna mlada djevojka koja živi u selu Puerta del Cielo sa svojim roditeljima Amadom i Antonijom, te braćom Juliom, Danielom i sestrom Lijom. Iako je svoje djetinjstvo provela u raskoši, morala se suočiti s iznenadnim krahom svoje obitelji. Violeta mašta o tome da postane popularna dizajnerica. Impulzivna je, strastvena i ponosna, a najviše cijeni iskrenost.

Jose Maria Aldama[uredi | uredi kôd]

Jose Maria posjeduje skromnu trgovinu u gradu. Osim što je odgovoran, vrijedan i pošten mladić, Jose Maria je i veliki sanjar. Kada si zacrta cilj u životu obično ga i ostvari, a nakon što ugleda Violetu obeća sam sebi da će kad-tad osvojiti njeno srce.

Antonia Campero de Madrigal[uredi | uredi kôd]

Antonia je prelijepa žena i majka četvero djece. Nakon što ostane bez voljenog supruga Amada, postat će metom zlog Justina koji je uništio njenu obitelj. Ipak unatoč teškoj životnoj situaciji Antonia će dobiti drugu priliku za ljubav.

Justino Fregoso[uredi | uredi kôd]

Justino je čovjek bez principa koji nema osjećaja za druge ljude. Onima nisu imali prilike osjetiti njegovu zloću navlastitoj koži čini se kao običan čovjek koji je svima simpatičan.

Malena de Fregoso[uredi | uredi kôd]

Malena je oportunistica koja uživa u komforu i luksuzu koji joj je pružio njen suprug. Svjesna je koliko je Justino opasan čovjek te zato dobro glumi poslušnu ženu.

Mariela Fregoso[uredi | uredi kôd]

Prelijepa Mariela oduvijek je ljubomorna na Violetin šarm. Na prvi pogled se zaljubila u Maxa te je odlučila postati njegovom ženom. Po karakteru Mariela je plitka i razmažena te prije svega tašta djevojka.

Maximiliano Cuellar[uredi | uredi kôd]

Maximiliano zgodan i šarmantan ženskar koji radi kao pilot. Često se koristi lažima i prevarama kako bi se popeo na društvenoj ljestvici. Kada sretne Violetu, želi učini sve kako bi je zaveo. Max će imati i strastven te kompliciran odnos s Marielom Fregoso koja na sve načine želi povrijediti Violetu.

Rosalia "Lía" Madrigal Campero[uredi | uredi kôd]

Lía je dražesna, slatka i mudra djevojka. Njena istinska ljubav ja Pablo Lazcano, sin Mariana Lazcana.

Julio Madrigal Campero[uredi | uredi kôd]

Julio je najstarije dijete u obitelji Madrigal. Izuzetno privlačan i temperamentan mladić nema lagan zadatak. Naime on mora svoju obitelj izbaviti iz siromaštva.

Daniel Madrigal Campero[uredi | uredi kôd]

Daniel je zabavan, maštovit i veseo mladić. S obzirom da je tek zakoračio upravi život, Daniel počinje otkrivati sve čari života.

Uloge[uredi | uredi kôd]

Glumac Lik
Ana Brenda Contreras Violeta Madrigal Campero
José Ron Jose Maria Aldama
Patricia Navidad Antonia Campero de Madrigal
Alejandro Ávila Mariano Lazcano
Alexis Ayala Justino Fregoso
Cecilia Gabriela Leonora Cassis de Lazcano
Marcelo Córdoba Maximiliano Cuellar
Florencia de Saracho Mariela Fregoso
Xavier Marc Otac Basilio Herrera
Joana Brito Jesusa Ponciano
Hector Saez Toribio
Lourdes Reyes Malena de Fregoso
Mariana Karr Fausta Zuloaga
José Elías Moreno Rogelio Urbina
Natasha Dupeyrón Rosalia "Lía" Madrigal Campero
Alberto Agnesi Renato Lazcano Cassis
Liliana Gorett Ivanna Lazcano Cassis
Jessica Coch Cristina de Urbina
Imanol Landeta Pablo Lazcano Cassis
Osvaldo de León Rodrigo Charolet
Pepe Gamez Julio Madrigal Campero
Claudia Godínez Celia
Gerardo Murguía Celestino Charolet
Adriano Zendejas Daniel Madrigal Campero
Sury Sadai Coralito
Francisco Rubio Claudio Balcázar
Graciela Bernardos Adelina
Cecilia Romo Olvido
Lorely Mancilla Candela
Roberto Miquel Delfino
Ariane Pellicer Janis
Antonio Escobar Pantaleón
Lorena Álvarez Adelaida Lacayo
German Gutiérrez Alejandro Rangel
Kelchie Arizmendi Irma
Luis José Santander Amado Madrigal

Glazba[uredi | uredi kôd]

“Juro que te amo”[uredi | uredi kôd]

Naslovna melodija

Izvođač

Izvori[uredi | uredi kôd]