Razlika između inačica stranice »Mozilla Firefox«

Prijeđi na navigaciju Prijeđi na pretraživanje
Dodana 434 bajta ,  prije 8 godina
→‎Povijest: dodan kratki opis za inačicu 17
(stranica ažurirana nakon izlaska Firefoxa 19)
(→‎Povijest: dodan kratki opis za inačicu 17)
U inačici '''13.0''', koja je izašla [[5. lipnja]] [[2012.]], dodano je i ažurirano nekoliko značajki, npr. stranica nove kartice sadrži umanjeni prikaz 9 najčešće posjećivanih stranica.
 
Inačica '''17.0''', koja je izašla [[20. studenoga]] [[2012.]], je inačica s produljenom podrškom (ESR). U njoj je uključena mogućnost Click-To-Play kojom se korisnika traži potvrda za pokretanje nekog programskog priključka (plugina), kao što su npr. Java i Flash, čime se povećava sigurnost pregledavanja web-stranica jer korisnik može izbjeći pokretanje sumnjivih ili neželjenih sadržaja i programčića (appleta).
U inačici '''19.0''', koja je izašla [[19. veljače]] [[2013.]], uključen je preglednik PDF-datoteka što znači da je moguć prikaz većine takvih datoteka u Firefoxu bez potrebe da na sustavu bude instaliran dodatni softverski priključak (plugin) za tu namjenu.
 
U inačici '''19.0''', koja je izašla [[19. veljače]] [[2013.]], uključen je preglednik PDF-datoteka što znači da je moguć prikaz većine takvih datoteka u Firefoxu bez potrebe da na sustavu bude instaliran dodatni softverskiprogramski priključak (plugin) za tu namjenu.
 
== Značajke ==
Anonimni suradnik

Navigacijski izbornik