Američki filmski institut: razlika između inačica

Izvor: Wikipedija
Izbrisani sadržaj Dodani sadržaj
m Bot: brisanje 1 međuwiki poveznica premještenih u stranicu d:q207460 na Wikidati
Nema sažetka uređivanja
Redak 1: Redak 1:
'''Američki filmski institut''' ([[Engleski|eng]]. ''American Film Institute'' [AFI]) je nezavisna [[neprofitna organizacija]] u [[SAD|Sjedinjenim Američkim Državama]] koju je osnovala [[Nacionalna zaklada za umjetnost]] ''(National Endowment for the Arts)'', koju je pak sa svoje strane utemeljio predsednik [[Lyndon B. Johnson]] kada je [[1967]]. godine potpisao Zakon o nacionalnoj fondaciji za [[humanističke znanosti]] i [[umjetnost]].
'''Američki filmski institut''' ([[Engleski|eng]]. ''American Film Institute'' [AFI]) je nezavisna [[neprofitna organizacija]] u [[SAD|Sjedinjenim Američkim Državama]] koju je osnovala [[Nacionalna zaklada za umjetnost]] ''(National Endowment for the Arts)'', koju je pak sa svoje strane utemeljio predsjednik [[Lyndon B. Johnson]] kada je [[1967]]. godine potpisao Zakon o nacionalnoj fondaciji za [[humanističke znanosti]] i [[umjetnost]].


== Vanjske veze ==
== Vanjske veze ==

Inačica od 27. lipnja 2015. u 05:02

Američki filmski institut (eng. American Film Institute [AFI]) je nezavisna neprofitna organizacija u Sjedinjenim Američkim Državama koju je osnovala Nacionalna zaklada za umjetnost (National Endowment for the Arts), koju je pak sa svoje strane utemeljio predsjednik Lyndon B. Johnson kada je 1967. godine potpisao Zakon o nacionalnoj fondaciji za humanističke znanosti i umjetnost.

Vanjske veze